2014 Şubat Anneleri

whitewish bende meyveleri artira artira gidiyorum canim

Anladım canım ben de kaynatıyorum gün aşırı ama her kullanımdan sonra sudan geçiriyorum.Meyveleri sabah veriyorum ben de yani 10-11 gb.yalnız iki gündür armut verdim kakasında yine o sümükümsü uzantılardan oldu acaba armuta da mı alerjisi var dr.a sorucam bugün bi ya üzüm ya da muz veririm diyorum ama dr.hangisini önerecek bakalım.

Ben de cam rendeden geçiriyorum nette okurken tülbetten geçirilir falan yazınca dedim acaba püre kısmına mı geçtim direk ben
3-5-7-9 kaşık sonra yarım şeftali verdim ben bir hafta boyunca böyle arttırdım,armuta da öyle başlamıştım ama bakalım devam edecek miyiz,yoğurtta da hafif bir keçi tadı kalmış ama yenmicek gb.değil yani benim damak tadıma pek uymuyor ama belki oğlum yer

ben de keçi sütü mayaladm ama çok ekşi oldu yerken çok zorlandı oğlum sizlerinki nasıl oldu

Biraz ekşi oldu ama ben dışarda fazla beklettim biraz sanırım ondan öyle oldu,henüz vermedim ben oğluma inek yoğurduyla mayalamıştım 3-4 kez mayalandıktan sonra tam keçi olur dediler onu deniyorum mecbur biz yiyoruz yoğurtları sen keçi sütünü nerden aldın ve neyle mayaladın?ben marketten aldım mecburen

Evet ya kaynatmak en iyisi o zaman ben devam edeyim eski usul şeftali biraz ekşiydi bizimki de suratını büze büze yedi armutu da pek sevmedi dudaklarını bir kapatıyor açmıyor çok tatlı oluyor ama
Bizimkinin inek sütüne alerjisi var ondan dr.mamadan yap demişti yoğurdu bu ay ben mama vermek istemediğim için keçiden denedim bakalım sevecek mi

Canim cam rendeden geciriyorum bende süzmuyorum pure gibi oluyo ya kasikla ver lifleri asil yarari zaten

off bu netin kötülükleri işte her yerden ayrı şey çıkıyor ben de öyle veriyorum ama okuyunca bazı yerlerde yanlış yapıyorum acaba dedim.

Kızlar bu arada bebeği tombiş olanınız var mı aranızda benimki biraz fazla tombiş ondan henüz hala tek yöne dönüyor,aslında çok hareketli bir çocuk ama totişi kaldıramıyor

Biz alışverişe çıktık mı varsa emzirme odasında yoksa soyunma kabinlerinde geçiriyoruz zamanı millet kıyafet denemeye giriyor ben memede uyutmaya

bisküvi yapan kisceler yaw sizinde bisküviler böle sütlü kahve rengindemifazla kızartmadigim halde bisküvi bu renk oldu.acaba yanlış un mu kullandım. tam bugday unu nu almancaya çevirmeye çalıştım ama doru unmu aldım bilemedimbide yulaf unu ve irmik kullandım onları rengi değiştirdi böle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406012159850.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Ama tadı hoşuma gittiyedim yarisininerdeyse çocuğa kalmayacakti

bencede yapı ile akakali

Biberon alıyor canım emmeden en fazla 80cc içebiliyor malesef,ben 100cc koyuyorum biberona bitiremedi hiç...
Memeyi de fazla emmiyor 2-3dk anca emiyor,sağdığımda bakıyorum sanki hiç emmemiş
Çok mutsuzum umutsuzum ne yapacağımı hiç bilmiyorum((

Tavsiyeni deneyeceğim canım teşekkürler, benim tek isteğim ya memeyle yada biberonla daha çok süt içirebilmek ama kızım hiç yardımcı olmuyor,küsmüştüm dün kilosunu öğrenince sanki çok anlıyormuş gibi

peki doğum kilosu neydi:26:hani deniyorum 5.ayda iki katı kilosuna ulastiysa tamamdır diyebenim oglan en son gece 3.5 ta içti. burda saat şu an saat 10 bi damla iciremedimuyumasi ni bekliyorumbiraz icsin diye

Maşallah canım seni uğraştırdı üzdü ama güzel de kilo almış kuzucuk,darısı başımıza

Biede ben kahvaltisinda bile anne sütu kullaniyorum benim difrizimde yok malesef bi ara 4 poset kadar vardi bitti günlük anca yetiyo bende sabahlari sagiyorum kahvaltisina 60cc kadar yani eklicegin yer cok

Ben hiç sakladıklarımdan kullanmadım daha,hergüne sağdığım için gerek olmadı.bu arada bende iyice sağmaya alıştım birgün bile aksatmadım tam alışkanlık oldu bende

Hem de nasıl canım kel kalmazsam iyidir:))

Canım benimki de tam tarif ettiğin gibi yapıyor,üstelik uyurken de içiremiyorum uyku daha ağır basıyor.ne olacak böyle yaaa bir fikri olan yokmu nasıl besliyecez bu yavruları offf offf

Gunaydinnnnn.
Bizde bugun tartildik.7.450 gr olmusuz.simdi de gunluk 20 dakika uymuza yattik:)
Balkonda saksilarin icinde bir suru seyler ekili bizde.esim toprakla ugrasmayi cok seviyor.eh malum apartmanda anca saksida.
Salataliklarimiz olmus bile.
Aksam topladim yikadim soydum
Mina ya verdim.allahhh bayildi.
Cektikce agladi:)sapur supur emdi masallah.
Domateslerimiz olsunn corbalarina koyucam organik organik:)

Canım benimki de tam tarif ettiğin gibi yapıyor,üstelik uyurken de içiremiyorum uyku daha ağır basıyor.ne olacak böyle yaaa bir fikri olan yokmu nasıl besliyecez bu yavruları offf offf

bu istahsiz bebekler birbirine benziyorBenimkide her uykuda emmiyo uyaniyo vuruyor eliyle. şimdi uyudu da biraz Emdii bişeyler:26:ah kizcem valla ne yapsak bilmiyorumkimamaya karşıyım onuda teklif ediyorum yok yine iştahlı değil yine değil. Yaw vari yoğurt meyve püresi yere onlarada yojeee ne istiyo bunlarbazen stresten acayip başım agriyo

Bizde hiç gezemiyoruz oğlum arabayi sevmiyorum uyumuyo da ellerin bebekleri gibi kucak istiyo al bakim etrafa diyo kısaca

Yok canım dokulmuyo benimkiacaba vitamin eksikliğinden mi oluyokimesala demir gibi.

Son düzenleme:

canm annemlerdeym tatıl nedeniyle bi komşusunun keçileri var ondan aldık.ama ben tekrar inek sütüne döndüm çok ekşi diye

canm eğer pekmez koyduysan rengi öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…