Sterilizatör kullanmiyorum gerek de duymadim. Amwayle yikayip kaynatiyorum yada kaynar sudan geçiriyorum. Meyveleri gurme bebekte meyve kismindan okuyabilirsin. Seftali elma armut vericem giderek artircam inş. Meyve icin en iyi ogun kusluk vakti. Yogurt icin de ikindi. Genelde sitelerde bu sekilde. Simdiden ogun saatine gore tattiriyorum ki ilerde öğünler olacak duzenini bilsin diye.
Zaten cam rendeden gecirmenin amaci metalden uzak tutmak. Meyve sikacagi kullanmamak gerekiyor. Hatta kabugunu soymak icin bambu bicak kullanmak gerekiyo. Nasil olsa ugrasip veriyoruz bari cocuklar vitaminleri olmeden alsinlar.
3 gun kuralina gore tek tek yediriyosun cnm. Gurme bebegi oku hangi ay hangi meyve. Kirmizi meyvelerde alerji gelisebilecegi icin ileri aylarda veriliyo. Eskiler öyle mi yapiyodu dersen sen bilirsin ama sirayla bebegin bunyesi hazir oldugunda vermek daha mantikli.
whitewish bende meyveleri artira artira gidiyorum canim
ben de keçi sütü mayaladm ama çok ekşi oldu yerken çok zorlandı oğlum sizlerinki nasıl oldu
doru sterilizatörler pahaligeçen tv deki çocuk doktoru gereksiz dedi.en iyi kaynatma dedi. hem daha ucuz yollu oluyo. ama istersen isim daha kolay olsun diyosun mikrodalga fırın için olanindan al. yok üşenmiyorsan kaynat. yok canım niye yanlış özuylee vermissin meyveyi.ister süz ister içebiliyosa öyle icsin ne gibi bi zararı olabilirki ben şeftali, kiraz, karışımı de üzüm tattırdim. oğlum çok sevmiyom meyveleri alıştırmalar calisiyorum ben normal inek sutunden mayalıyorum iki günde bir biraz yoğurt yiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cam rendeden geciriyorum bende süzmuyorum pure gibi oluyo ya kasikla ver lifleri asil yarari zaten
Dun foruma gittik bisey alamadan geldik.bi daha da alışverişe falan gitmicem. Cocuk uykusu geldi durmadi beni cok yordu. Eskisi gibi saatlrce alisveris yapamadimher seyi inceleyip bi cok dukkani gezip öle alisveris yapmayi seviyorum. Ama bebisim saolsun yaptirmadi. Kac tane bebek magazasi gezdik istedigim gibi bi elbise bulamadim..bide trabzon yani buyuksehirmis.... hicbisey yok. Neyse ya offf. Gecede gec yattim. Sabah da erken kalktik malum... simdi de yardımcımız gelicek. Bayram temizligi.. bana da netten bayram alisverisi yapmak dustu.
Yapıdan kaynaklanıyor canım herhalde bilmiyorum ki.yani tabi ben de pimpirikliyim bu konuda biraz.ne istediysem yedim ama kremi sabah akşam sürdüm her gün çok yürüyordum zaten işim nedeniyle.bir de pilates yapıyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım.mutlaka bunların da vücut esnekliğine faydası olmuştur canım.ay yasakhayal'im bi de ben bu konuda takıntılıyım.dolabımdaki kıyafetler olmayınca ben yine bunlara gircem diyordum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
üzülme kiscem almış bakhiç almayan bebeklerde var.cok mücadele ediyorsun biliyorum yinede biberon ne almadığını göre iyi aldırmissin inş birgün bizim çocuklarda kendiliğinden bizleri yormadan yer icerler
Canim masallah sütlerini ek gidalardada degerlendirebilirsin mesela anne sütüyle yapilan piric unlu yada irmikli muhallebiler var bisküvilrini sütunle ezip meyveyle karistirabilirsin bide tavsiye vereyim mesela bu dediklerimden yaptiginda yanina bi biberon su bi biberonda anne sütü al ek gidalarda su vermen gerekiyo aklinda bulunsun mesela muhallebisini yedirirken susuycaoya ozaman ılıttigin sütünden ver icer hemen ne icti kâr en sonda su ver bi dene zaten gecersin artik ek gidalara insallah öyle icer sütler ziyan olmasin kiymetliler
Biberon alıyor canım emmeden en fazla 80cc içebiliyor malesef,ben 100cc koyuyorum biberona bitiremedi hiç...
Memeyi de fazla emmiyor 2-3dk anca emiyor,sağdığımda bakıyorum sanki hiç emmemiş
Çok mutsuzum umutsuzum ne yapacağımı hiç bilmiyorum((
Bugün tartıldık 7 kilo boyu 63 cm.ben de bugün hiç ek gıda vermedim hep emmek istedi emzirdim.ben normalde 55 kiloydum doğumda 21 kilo aldım.2 ayda 57'ye düştüm şimdi eski kilomdayım.çatlağım yok çok şükür sadece göbeğimin altında küçük damla gibi var.lierac bana çok yaradı ya da yapımdan bilmiyorum.sen de bayağı zayıfmışsın:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biede ben kahvaltisinda bile anne sütu kullaniyorum benim difrizimde yok malesef bi ara 4 poset kadar vardi bitti günlük anca yetiyo bende sabahlari sagiyorum kahvaltisina 60cc kadar yani eklicegin yer cok
yok be gülüm nerdeeeee
sen nasılsın paşam nası
Merhaba anneler saci dokulen var mi ya benim son bir aydir felaket dokuluyor kel kalacagim uzundu saclarim ben de kestirdim hala dokuluyor firsat bulursam sac ve cilt bakimi yaptirayim diyorum ben cok sukur hamilelik kilolarimi verdim ama uc kilo daha versem iyi olacak catlaklar kizimin bana hatirasi kaldi
Alla alla noluya bu bebeklereBenimkide aynı çok iştahlı değil halen uyanık ken oynuyo vuruyor biberona. ağzındaki tutup geri dışarı cikariyo çoğunlukla uykuday ken besliyorum Bi şöyle uyanık ken doğru dürüst bi süt içtiğini göremiyorum herhalde içimde kaldi ek gıdayi da sevmiyor zorla yoğurt veriyorum. meyve püresi ne istemiyo
Canım benimki de tam tarif ettiğin gibi yapıyor,üstelik uyurken de içiremiyorum uyku daha ağır basıyor.ne olacak böyle yaaa bir fikri olan yokmu nasıl besliyecez bu yavruları offf offf
Dun foruma gittik bisey alamadan geldik.bi daha da alışverişe falan gitmicem. Cocuk uykusu geldi durmadi beni cok yordu. Eskisi gibi saatlrce alisveris yapamadimher seyi inceleyip bi cok dukkani gezip öle alisveris yapmayi seviyorum. Ama bebisim saolsun yaptirmadi. Kac tane bebek magazasi gezdik istedigim gibi bi elbise bulamadim..bide trabzon yani buyuksehirmis.... hicbisey yok. Neyse ya offf. Gecede gec yattim. Sabah da erken kalktik malum... simdi de yardımcımız gelicek. Bayram temizligi.. bana da netten bayram alisverisi yapmak dustu.
Merhaba anneler saci dokulen var mi ya benim son bir aydir felaket dokuluyor kel kalacagim uzundu saclarim ben de kestirdim hala dokuluyor firsat bulursam sac ve cilt bakimi yaptirayim diyorum ben cok sukur hamilelik kilolarimi verdim ama uc kilo daha versem iyi olacak catlaklar kizimin bana hatirasi kaldi
bisküvi yapan kisceler yaw sizinde bisküviler böle sütlü kahve rengindemifazla kızartmadigim halde bisküvi bu renk oldu. acaba yanlış un mu kullandım. tam bugday unu nu almancaya çevirmeye çalıştım ama doru unmu aldım bilemedim bide yulaf unu ve irmik kullandım onları rengi değiştirdi böle
Biraz ekşi oldu ama ben dışarda fazla beklettim biraz sanırım ondan öyle oldu,henüz vermedim ben oğluma inek yoğurduyla mayalamıştım 3-4 kez mayalandıktan sonra tam keçi olur dediler onu deniyorum mecbur biz yiyoruz yoğurtlarısen keçi sütünü nerden aldın ve neyle mayaladın?ben marketten aldım mecburen
Evet ya kaynatmak en iyisi o zaman ben devam edeyim eski usulşeftali biraz ekşiydi bizimki de suratını büze büze yedi armutu da pek sevmedi dudaklarını bir kapatıyor açmıyor çok tatlı oluyor ama
Bizimkinin inek sütüne alerjisi var ondan dr.mamadan yap demişti yoğurdu bu ay ben mama vermek istemediğim için keçiden denedim bakalım sevecek mi
off bu netin kötülükleri işte her yerden ayrı şey çıkıyor ben de öyle veriyorum ama okuyunca bazı yerlerde yanlış yapıyorum acaba dedim.
Kızlar bu arada bebeği tombiş olanınız var mı aranızda benimki biraz fazla tombiş ondan henüz hala tek yöne dönüyor,aslında çok hareketli bir çocuk ama totişi kaldıramıyor
bisküvi yapan kisceler yaw sizinde bisküviler böle sütlü kahve rengindemifazla kızartmadigim halde bisküvi bu renk oldu. acaba yanlış un mu kullandım. tam bugday unu nu almancaya çevirmeye çalıştım ama doru unmu aldım bilemedim bide yulaf unu ve irmik kullandım onları rengi değiştirdi böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?