Bizde tam tersi:) once evime yakin diye dortcelik ertesi gun bahar da turgay bey:)
Buyuk kizim neresinin agridigini soyledigi icin dortcelik e goturdugum zaman verdikleri ilaci kullaniyorum. Ama minigin daha hastaliklari farkli oluyor.ateslendimi dort celik.antibiyotik verdiler mi kullanmiyorum hemen kendi doktorumuza.kac kere antibiyotikten donduk
Neyseki kuzun iyilesmis.bir daha olmasin insallah...
Kızlar bu arada bebeği tombiş olanınız var mı aranızda benimki biraz fazla tombiş ondan henüz hala tek yöne dönüyor,aslında çok hareketli bir çocuk ama totişi kaldıramıyor
canm eğer pekmez koyduysan rengi öyle oluyo
Canım sen emziriyomusun? Gece açıkıp uyandığında nasıl doyuruyorsun?
canım benimki tombiş dönemiyor bi türlü yaa artık endişelenmeye başladım neredeyse 5 aylık olduk 28 şubat doğumlu. dediğin gibi çokta hareketli aslında
Dun foruma gittik bisey alamadan geldik.bi daha da alışverişe falan gitmicem. Cocuk uykusu geldi durmadi beni cok yordu. Eskisi gibi saatlrce alisveris yapamadimher seyi inceleyip bi cok dukkani gezip öle alisveris yapmayi seviyorum. Ama bebisim saolsun yaptirmadi. Kac tane bebek magazasi gezdik istedigim gibi bi elbise bulamadim..bide trabzon yani buyuksehirmis.... hicbisey yok. Neyse ya offf. Gecede gec yattim. Sabah da erken kalktik malum... simdi de yardımcımız gelicek. Bayram temizligi.. bana da netten bayram alisverisi yapmak dustu.
slm kızlar mama kaşıklarınızı neyle yıkıyorsunuz normal bulaşık deterjanıylamı yoksa başka birşeyle mi? bide dün karpuz suyu verdim oğluma kaşığın rengi boyandı çıkmıyor bunun için özel birşey yapıyor musunuz?
canım benimki tombiş dönemiyor bi türlü yaa artık endişelenmeye başladım neredeyse 5 aylık olduk 28 şubat doğumlu. dediğin gibi çokta hareketli aslında
Hem de nasıl canım kel kalmazsam iyidir:))
Yok canım dokulmuyo benimkiacaba vitamin eksikliğinden mi oluyoki mesala demir gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eltangel ön kısmı hiç toplamıyorum desem açıklayıcı olur sanırım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben e bebek ten "friendly " isminde bebekler için kullanılan birçok yerden ödüllü bir deterjan kullanıyorum.biberonları falan yıkayabiliyorsun.hindistan özü var içinde.bulaşık deterjanları kullanma koku bırakıyor.
Gunaydinnnnn.
Bizde bugun tartildik.7.450 gr olmusuz.simdi de gunluk 20 dakika uymuza yattik:)
Balkonda saksilarin icinde bir suru seyler ekili bizde.esim toprakla ugrasmayi cok seviyor.eh malum apartmanda anca saksida.
Salataliklarimiz olmus bile.
Aksam topladim yikadim soydum
Mina ya verdim.allahhh bayildi.
Cektikce agladi:)sapur supur emdi masallah.
Domateslerimiz olsunn corbalarina koyucam organik organik:)
Yasakhayal tam buğday unu olduğu için esmer oluyor biskğvi
yani doru un almisimkorktum semenderim ogluma da veremedim yanlış undanmi yaptım diye bari verim artikin saol
Ver kuzum zaten o undan yapmamız lazım onlar için:)
gece biberonuna bi kaşık atim
ne güzel bulmussun ben marketten aldim mecburen,henüz vermedim belki benimki de sevmez bugun muz verdim dr.armutu kes dedi bi sürecanm annemlerdeym tatıl nedeniyle bi komşusunun keçileri var ondan aldık.ama ben tekrar inek sütüne döndüm çok ekşi diye
Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba :)) Biz kızımla bolca misafir ağırladık, anneannelere gittik veeeeee tatile gittik :)) Korktuğum gibi olmadı. Bebişle de tatile gidilebiliyormuş. Kızıma tatil iyi geldi, yemesi ve uykusu düzeldi. Garibim oda sıcaktan bunalmış :)) Kuzucuğu hiç güneşe çıkarmadım ama büyük bir hata yaparak sahilde pusetinde uyudu, rüzgardan yanmış. Akşam duştan sonra kıpkırmızı oldu, çok üzülmüştüm ama ertesi gün hiç huysuzluğu olmadı, demek ki canı yanmadı diye düşündüm. Şimdi bronz bir bebişim var :))) Ki benim kızım eşim de ben de esmer olmamıza rağmen bembeyaz tenli ve neredeyse sarışın :))
Umarım herkesler iyidir. Sıpam uyanmadan ben geçmişi okuyayım :)))[/QUOTE ne güzel tatilde yapmışsınız bizde bayramda sonra tatile gidecezz inşallah bizimde tailimiz güzel geçerr.. canım benim kızım dogdugu zaman kar gibiydii ama şimdii bugday tenli olmuşş olmuşş ..ama ben beyaz tenliyimm kızım babasının kopyasııı...
afiyet olsun minayaaaaaa yarasın onaaaaaaaaGunaydinnnnn.
Bizde bugun tartildik.7.450 gr olmusuz.simdi de gunluk 20 dakika uymuza yattik:)
Balkonda saksilarin icinde bir suru seyler ekili bizde.esim toprakla ugrasmayi cok seviyor.eh malum apartmanda anca saksida.
Salataliklarimiz olmus bile.
Aksam topladim yikadim soydum
Mina ya verdim.allahhh bayildi.
Cektikce agladi:)sapur supur emdi masallah.
Domateslerimiz olsunn corbalarina koyucam organik organik:)
canım bu konuda ben şanslıyım çünkü kızım arabayı çok seviyorum içinde uyuyorr rahat gezebiliyorummmBizde hiç gezemiyoruzoğlum arabayi sevmiyorum uyumuyo da ellerin bebekleri gibi kucak istiyo al bakim etrafa diyo kısaca
canım benim kızımda 27 şubat doğumluu benim kızımda maşallah tombiştirr dönmeye başlamamışş ama onu üstüstü koyduğumda kendii etrafındaa dönüyorr bidee onu sırtüstü koydugumda bu seferdee gerii atıyor kendinii demikkii tombiş olduklarındaa dönemiyorlarrr...
bisküvi yapan kisceler yaw sizinde bisküviler böle sütlü kahve rengindemifazla kızartmadigim halde bisküvi bu renk oldu. acaba yanlış un mu kullandım. tam bugday unu nu almancaya çevirmeye çalıştım ama doru unmu aldım bilemedim bide yulaf unu ve irmik kullandım onları rengi değiştirdi böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?