2014 Şubat Anneleri

sağol canm .bizim burada belli bir doktorumuz yok malum iş nedeniyle bitlisteym burada kim denk gelirse ona muayane ediyoz

Kızlar bu arada bebeği tombiş olanınız var mı aranızda benimki biraz fazla tombiş ondan henüz hala tek yöne dönüyor,aslında çok hareketli bir çocuk ama totişi kaldıramıyor

canım benimki tombiş dönemiyor bi türlü yaa artık endişelenmeye başladım neredeyse 5 aylık olduk 28 şubat doğumlu. dediğin gibi çokta hareketli aslında

canm eğer pekmez koyduysan rengi öyle oluyo

Yok kiscem koymadim pekmez.icinde tereyağ, yulaf, tam bugday unu, irmik, yoğurt ve yoğurt suyu var.ama rengi niye kahve rengi oldu anlamadımrondodan çektim tozu koyu kahve oldunerde yanlış yaptım bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canım benimki tombiş dönemiyor bi türlü yaa artık endişelenmeye başladım neredeyse 5 aylık olduk 28 şubat doğumlu. dediğin gibi çokta hareketli aslında

kislar Bebekleriniz tombisse ondan bence oğlum tombis degil 3.5 aylikken dönmeye başladı masaallah

Canım ben artık trendyol dan takılıyorum, dışarı çıkamadığım için evden alışverişe başladım.umarım kısa sürelik bir hevestir. Sana da tavsiye ederim burada da güzel şeyler var.alışveriş e çıkmış gibi hissettiriyor merak etme.

Ben e bebek ten "friendly " isminde bebekler için kullanılan birçok yerden ödüllü bir deterjan kullanıyorum.biberonları falan yıkayabiliyorsun.hindistan özü var içinde.bulaşık deterjanları kullanma koku bırakıyor.

Benimkide tombiş ama yuvarlanarak istediği yere gidîyor yere örtü seriyorum oyuncak koyuyorum yuvarlanarak alıyo oyuncağı

Bendede inanılmaz bir saç dökülmesi var. Annem eskilerde çocuk annesini tanımaya başladığında annenin saçı dökülür derler diyo. Büyük ihtimalle bir bilimsel açıklaması vardır vitamin eksikliği gibi bide benim boyam geldi bugün vakit bulursa onu halledicen bide ondan sonra bakıcam dökülme olayına

Hem de nasıl canım kel kalmazsam iyidir:))

Yok canım dokulmuyo benimkiacaba vitamin eksikliğinden mi oluyokimesala demir gibi.

Eltangel ön kısmı hiç toplamıyorum desem açıklayıcı olur sanırım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yalniz degilmisim kizceler kel kalacagim diye cok uzuluyorum bir de sut urubleri yiyemedigim icin vitaminsiz mi kaldim acaba dedim

Ben henuz ek gidaya baslamadim ama bu marka aklimda bulunsun

Ohhh afiyet olsun fistiga

Yasakhayal tam buğday unu olduğu için esmer oluyor biskğvi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani doru un almisimkorktum semenderim ogluma da veremedim yanlış undanmi yaptım diyebari verim artikinsaol

Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba :)) Biz kızımla bolca misafir ağırladık, anneannelere gittik veeeeee tatile gittik :)) Korktuğum gibi olmadı. Bebişle de tatile gidilebiliyormuş. Kızıma tatil iyi geldi, yemesi ve uykusu düzeldi. Garibim oda sıcaktan bunalmış :)) Kuzucuğu hiç güneşe çıkarmadım ama büyük bir hata yaparak sahilde pusetinde uyudu, rüzgardan yanmış. Akşam duştan sonra kıpkırmızı oldu, çok üzülmüştüm ama ertesi gün hiç huysuzluğu olmadı, demek ki canı yanmadı diye düşündüm. Şimdi bronz bir bebişim var :))) Ki benim kızım eşim de ben de esmer olmamıza rağmen bembeyaz tenli ve neredeyse sarışın :))
Umarım herkesler iyidir. Sıpam uyanmadan ben geçmişi okuyayım :)))

canm annemlerdeym tatıl nedeniyle bi komşusunun keçileri var ondan aldık.ama ben tekrar inek sütüne döndüm çok ekşi diye
ne güzel bulmussun ben marketten aldim mecburen,henüz vermedim belki benimki de sevmez bugun muz verdim dr.armutu kes dedi bi süre

solundan yuvarlanip yüz üstü yatıyor bitek bide ayaklarından itersen hafif kendini öne itiyor, yerde yuz üstü yatarken koyduğum yerde bulamıyorum bide şimdilik bunlar :)) kac kilo seninki

Son düzenleme:

Canim fotoyu goremedim ama rengi ne olursa olsun sonucta kendin yapmisin icinde ne oldugunu biliyosun bende söyledigin malzemelerle yapiyorum acaba tam tahilli un mu aldin tam bugday alcagina esmer olan odur cünki ben bide extradan ev yogurdu 2 yumurta sarisi meyve püresi ve birazda pirinc unu kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…