2014 Şubat Anneleri

Doğum kilosu 3.400,şimdi ise 6.700 kg
Yok canım nerede 2 katı,bu iştahsızlıkla hep geriden takip ederiz biz

Maşallah canım,hormonsuz yesin büyüsün annesinin yüzünü güldürsün

Sorma canım dünden beri bende kendimi kaybettim umutsuz sinirli bağıran çağıran bir anne oldum

Yok canım dokulmuyo benimkiacaba vitamin eksikliğinden mi oluyokimesala demir gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım Demir eksikliğinden oluyor sen Demir vitamini mi kullanıyorsun?

Hayır tatlım 3hafta önce beni 5 gündrde biberonu bıraktı

Hadi yaaaa,,bak korktum şimdi benim kızda ne memeyi ne de biberonu istekle içmiyor,memeyi neysede biberonu bırakırsa halim duman...peki gece uyanınca nasıl doyuruyorsun?

Hanımlar her şeyi bir tarafa koydum da benim hatunun bensiz 1 saat bile duramayışı ne olacak?😳 artık anneme alıştı diye bıraktım alışverişe gideyim dedim.bizimki annemin kucağında ben hazırlanıyorum beni öyle görünce başladı ağlamaya ve kucağıma gelmeye çalışıyor.aldım hemen sustu.neyse oyaladı annem ben kaçtım.eşim dedi telefonda,bak arabayla git kızım sensiz durmaz.park sorunu var ne uğraşcam iki saat otopark arıcam dedim atladım otobüse.tabi dur kalk dur kalk 1 saat sonra indim ve babam aradı " kızım çabuk gel çok fena ağlıyor" sonuç: ihtiyacım olan çoğu şeyi alamadan geldim kös kös

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben simde gece uykusuna girdi diye abim gelmisti izmirden bahcede 10 dk nefes alayim hem sohbet edeyim dedim burnumdan geldi uyaninca hemen yaninda oluyorum bir iki salliyom hamagini uyuyo simdi yoktum katila katila agladi dinleneyim 10 dk dedim 1 saat onunla ugrastim bazen bunaltiyo huysuzlugu beni alksveris olayida 1 kere ciktim onu yanimda götürdüm görümcemin 29 yasinda kizi var o kangruya koydu tuttu saolsun ama bizimki duarurmh kostur kostur aldim ki keyfi degil mecburdum kilodan hicbisey gelmiyo bide büyük beden ariyorum düsün ve izmire gidicem bayram icin 4 günlügüne oda burnumdan gelcek biliyorum ama isterse totomdan gelsin gitcem :) cok bunaldim ve inanilmaz yoruldum gece gündüz ugrasmaktan ve uykusuzluktan...

Niye bağlandı bunlar bize bu kadar:))

ben bu konuda sansliyim. bizim ki nirkac saat vakit gecirdiyi zaman karnida toksa, onunla oynayan herkesle durur. ama ben esime birakip gittigimde bile burnumun diregi sizliyor o ayri :)))))) sizin de uyku sorununuz hala duzelmedi yaa. emin ol tatil iyi gelecek. ben annemlere bebisin yatagini goturmemistim o biraz zor oldu. bizim ki resmen yerini yadirgadi. tatile giderken yatagini da aldik. o da rahat etti biz de..sabah 5:30 dan beri ayaktayim. kuzucuk misil misil uyuyor. o uyurken gidip yatsam ya. sabah gozumu acamiyorum, aksamlari da yatamiyorum ne gicigim yaaa

Sorma canım dünden beri bende kendimi kaybettim umutsuz sinirli bağıran çağıran bir anne oldum

sakin ol bitanem bende bazen çok sinirli oluyorum ama onlar bize muhtaç inş ilerde düzelir sabırlı olalım elimizden geldigince:26:

Niye bağlandı bunlar bize bu kadar:))

Yaw bu benim oglan ole değil sosyalliginde bukadari fazla herkeste duruyo elin yabancının bile yeterki kucak olsun gezdirilsinistemiyo bukadar sosyallik

ilk zamanlar kullaniyodum biraktimama benimde tırnaklar çok hasssas

Benim oğlanda öyle oynayan gezdirin herkesle iii anlasirah bi bağlı bebem olmadi hayallerim suya düştü

Ay ne güzel gönderim benim oglani senin kiscene biraz öğrensin anneye nasıl bi olunur

Kiscem bilmiyorumki hangi un.tam bugday unu nu almancaya cevirdim öyle aldım unu.ama doru unmu bilemiyorumkirengi kahve rengi ne benzedi ama.tahilliysada olurmu:26:zararı olmaz demi yesebidasina bende koyum yumurta sarisi.

Son düzenleme:
Ay ne güzel gönderim benim oglani senin kiscene biraz öğrensin anneye nasıl bi olunur

Yok yok öğrenmesin kuzum valla siyam ikizi gibi geziyoruz biz evin içinde bile.geldiğimden beri anneme hiç gitmiyor.yine gitcem sandı herhalde kucağımdan bıraksam kıyamet kopardı.alınca susuyor:) tam sıpa bu ya:) büyüdüğünde bir yakışıklı görse anne aklına gelmez ama:)))

kizlar aranizda mama sandalyesi alan var mi,kullaniyor musunuz? ben yarin alicam da marka model tavsiyeniz var mi??

Yaw benimki gibime olmasın bebeklerbi annelik farkı yasatmadi bu oğlan

sosyoloji12;36262989]kizlar aranizda mama sandalyesi alan var mi,kullaniyor musunuz? ben yarin alicam da marka model tavsiyeniz var mi??[/QUOTE]

yeni aldım netten gelmedi daha

Son düzenleme:
bunu aldık hauck marka

Eklentiler

• $1406064565945.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…