peki doğum kilosu neydi:26:hani deniyorum 5.ayda iki katı kilosuna ulastiysa tamamdır diyebenim oglan en son gece 3.5 ta içti. burda saat şu an saat 10 bi damla iciremedim uyumasi ni bekliyorum biraz icsin diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinnnnn.
Bizde bugun tartildik.7.450 gr olmusuz.simdi de gunluk 20 dakika uymuza yattik:)
Balkonda saksilarin icinde bir suru seyler ekili bizde.esim toprakla ugrasmayi cok seviyor.eh malum apartmanda anca saksida.
Salataliklarimiz olmus bile.
Aksam topladim yikadim soydum
Mina ya verdim.allahhh bayildi.
Cektikce agladi:)sapur supur emdi masallah.
Domateslerimiz olsunn corbalarina koyucam organik organik:)
bu istahsiz bebekler birbirine benziyorBenimkide her uykuda emmiyo uyaniyo vuruyor eliyle. şimdi uyudu da biraz Emdii bişeyler:26:ah kizcem valla ne yapsak bilmiyorumki mamaya karşıyım onuda teklif ediyorum yok yine iştahlı değil yine değil. Yaw vari yoğurt meyve püresi yere onlarada yoj eee ne istiyo bunlar bazen stresten acayip başım agriyo
Evet canım Demir eksikliğinden oluyor sen Demir vitamini mi kullanıyorsun?Yok canım dokulmuyo benimkiacaba vitamin eksikliğinden mi oluyoki mesala demir gibi.
Hayır tatlım 3hafta önce beni 5 gündrde biberonu bıraktı
Hanımlar her şeyi bir tarafa koydum da benim hatunun bensiz 1 saat bile duramayışı ne olacak?😳 artık anneme alıştı diye bıraktım alışverişe gideyim dedim.bizimki annemin kucağında ben hazırlanıyorum beni öyle görünce başladı ağlamaya ve kucağıma gelmeye çalışıyor.aldım hemen sustu.neyse oyaladı annem ben kaçtım.eşim dedi telefonda,bak arabayla git kızım sensiz durmaz.park sorunu var ne uğraşcam iki saat otopark arıcam dedim atladım otobüse.tabi dur kalk dur kalk 1 saat sonra indim ve babam aradı " kızım çabuk gel çok fena ağlıyor" sonuç: ihtiyacım olan çoğu şeyi alamadan geldim kös kös
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben simde gece uykusuna girdi diye abim gelmisti izmirden bahcede 10 dk nefes alayim hem sohbet edeyim dedim burnumdan geldi uyaninca hemen yaninda oluyorum bir iki salliyom hamagini uyuyo simdi yoktum katila katila agladi dinleneyim 10 dk dedim 1 saat onunla ugrastim bazen bunaltiyo huysuzlugu beni alksveris olayida 1 kere ciktim onu yanimda götürdüm görümcemin 29 yasinda kizi var o kangruya koydu tuttu saolsun ama bizimki duarurmh kostur kostur aldim ki keyfi degil mecburdum kilodan hicbisey gelmiyo bide büyük beden ariyorum düsün ve izmire gidicem bayram icin 4 günlügüne oda burnumdan gelcek biliyorum ama isterse totomdan gelsin gitcem :) cok bunaldim ve inanilmaz yoruldum gece gündüz ugrasmaktan ve uykusuzluktan...
ben bu konuda sansliyim. bizim ki nirkac saat vakit gecirdiyi zaman karnida toksa, onunla oynayan herkesle durur. ama ben esime birakip gittigimde bile burnumun diregi sizliyor o ayri :))))))Hanımlar her şeyi bir tarafa koydum da benim hatunun bensiz 1 saat bile duramayışı ne olacak?😳 artık anneme alıştı diye bıraktım alışverişe gideyim dedim.bizimki annemin kucağında ben hazırlanıyorum beni öyle görünce başladı ağlamaya ve kucağıma gelmeye çalışıyor.aldım hemen sustu.neyse oyaladı annem ben kaçtım.eşim dedi telefonda,bak arabayla git kızım sensiz durmaz.park sorunu var ne uğraşcam iki saat otopark arıcam dedim atladım otobüse.tabi dur kalk dur kalk 1 saat sonra indim ve babam aradı " kızım çabuk gel çok fena ağlıyor" sonuç: ihtiyacım olan çoğu şeyi alamadan geldim kös kösiPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizin de uyku sorununuz hala duzelmedi yaa. emin ol tatil iyi gelecek. ben annemlere bebisin yatagini goturmemistim o biraz zor oldu. bizim ki resmen yerini yadirgadi. tatile giderken yatagini da aldik. o da rahat etti biz de..sabah 5:30 dan beri ayaktayim. kuzucuk misil misil uyuyor. o uyurken gidip yatsam ya. sabah gozumu acamiyorum, aksamlari da yatamiyorum ne gicigim yaaaBen simde gece uykusuna girdi diye abim gelmisti izmirden bahcede 10 dk nefes alayim hem sohbet edeyim dedim burnumdan geldi uyaninca hemen yaninda oluyorum bir iki salliyom hamagini uyuyo simdi yoktum katila katila agladi dinleneyim 10 dk dedim 1 saat onunla ugrastim bazen bunaltiyo huysuzlugu beni alksveris olayida 1 kere ciktim onu yanimda götürdüm görümcemin 29 yasinda kizi var o kangruya koydu tuttu saolsun ama bizimki duarurmh kostur kostur aldim ki keyfi degil mecburdum kilodan hicbisey gelmiyo bide büyük beden ariyorum düsün ve izmire gidicem bayram icin 4 günlügüne oda burnumdan gelcek biliyorum ama isterse totomdan gelsin gitcem :) cok bunaldim ve inanilmaz yoruldum gece gündüz ugrasmaktan ve uykusuzluktan...
Sorma canım dünden beri bende kendimi kaybettim umutsuz sinirli bağıran çağıran bir anne oldum
Niye bağlandı bunlar bize bu kadar:))
Evet canım Demir eksikliğinden oluyor sen Demir vitamini mi kullanıyorsun?
Hadi yaaaa,,bak korktum şimdi benim kızda ne memeyi ne de biberonu istekle içmiyor,memeyi neysede biberonu bırakırsa halim duman...peki gece uyanınca nasıl doyuruyorsun?
ben bu konuda sansliyim. bizim ki nirkac saat vakit gecirdiyi zaman karnida toksa, onunla oynayan herkesle durur. ama ben esime birakip gittigimde bile burnumun diregi sizliyor o ayri :))))))sizin de uyku sorununuz hala duzelmedi yaa. emin ol tatil iyi gelecek. ben annemlere bebisin yatagini goturmemistim o biraz zor oldu. bizim ki resmen yerini yadirgadi. tatile giderken yatagini da aldik. o da rahat etti biz de..sabah 5:30 dan beri ayaktayim. kuzucuk misil misil uyuyor. o uyurken gidip yatsam ya. sabah gozumu acamiyorum, aksamlari da yatamiyorum ne gicigim yaaa
Hanımlar her şeyi bir tarafa koydum da benim hatunun bensiz 1 saat bile duramayışı ne olacak?😳 artık anneme alıştı diye bıraktım alışverişe gideyim dedim.bizimki annemin kucağında ben hazırlanıyorum beni öyle görünce başladı ağlamaya ve kucağıma gelmeye çalışıyor.aldım hemen sustu.neyse oyaladı annem ben kaçtım.eşim dedi telefonda,bak arabayla git kızım sensiz durmaz.park sorunu var ne uğraşcam iki saat otopark arıcam dedim atladım otobüse.tabi dur kalk dur kalk 1 saat sonra indim ve babam aradı " kızım çabuk gel çok fena ağlıyor" sonuç: ihtiyacım olan çoğu şeyi alamadan geldim kös kös
Canim fotoyu goremedim ama rengi ne olursa olsun sonucta kendin yapmisin icinde ne oldugunu biliyosun bende söyledigin malzemelerle yapiyorum acaba tam tahilli un mu aldin tam bugday alcagina esmer olan odur cünki ben bide extradan ev yogurdu 2 yumurta sarisi meyve püresi ve birazda pirinc unu kullaniyorum
Ay ne güzelgönderim benim oglani senin kiscene biraz öğrensin anneye nasıl bi olunur
Yok yok öğrenmesin kuzum valla siyam ikizi gibi geziyoruz biz evin içinde bile.geldiğimden beri anneme hiç gitmiyor.yine gitcem sandı herhalde kucağımdan bıraksam kıyamet kopardı.alınca susuyor:) tam sıpa bu ya:) büyüdüğünde bir yakışıklı görse anne aklına gelmez ama:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?