canım oğluşunun güle güle kullansınn fiyatı ne kadarbunu aldık hauck marka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şubat annelerinin çocukları kova burcu
kizlar aranizda mama sandalyesi alan var mi,kullaniyor musunuz? ben yarin alicam da marka model tavsiyeniz var mi??
canım oğluşunun güle güle kullansınn fiyatı ne kadar
benim kızım 27 şubat dogumlu burcu balıkkk
demekkii damadım şanslı olacakk çünküü kızım balık burçluu..canım allahh mutluluğunuzu daim etsinnnBenim eşim de balık erkeği:) 28 Şubat.gelinin çok şanslı olacak canım:) ben şanslıyım da he he he:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canımm bende yengeç burcuyum yengeç burcudaa duygusalllllaa evet doğruu :) Allah analı babalı büyütsün inşallah bahtı açık olsun :) Balık burçları duygusal olurlar
demekkii damadım şanslı olacakk çünküü kızım balık burçluu..canım allahh mutluluğunuzu daim etsinnn
sağol canımm bende yengeç burcuyum yengeç burcudaa duygusalllll
Uyumuyooooooor ya ramazan davulcusu benim.kizim
demekkii damadım şanslı olacakk çünküü kızım balık burçluu..canım allahh mutluluğunuzu daim etsinnn
sağol canımm bende yengeç burcuyum yengeç burcudaa duygusalllll
kizlar aranizda mama sandalyesi alan var mi,kullaniyor musunuz? ben yarin alicam da marka model tavsiyeniz var mi??
Canim chicco polly mama sandalyesi var.ben nette cok araştırdım genelde bunu onermisler. Biz aldik kullanisli gercekten tavsiye ederim. Yattigi kisim 3 kademeli dik, hafif yatik, yaklasik 160derecelik açıyla yatik olabiliyo. Koltuk kismi 6 kademeli asagi yukari hareket edebilyo. Masasinin ustunde bi tepsisi daha var kolayca cikabiliyo. Sandalyenin bacak kisminda minik bi tepsi daha var.ayak koyma kismi 3 sekilde asagi yukari takilabiliyo.kemeri 5li tek noktada birlesiyo kolay aciliyo.en onemli detay cift kilifli ve yikanabiliyo. Arka ayaklar tekerli önler de teker yok.4 tekerli alirsan hareket edebilir Allah korusun düşme riski var.buyudukce hareketleri artiyo.
Canim 2.kademesi yaklaşık 160derce
3.kademe yaklasik 145 derecelik yatik
(Yanlis bilgi vermiyim)
Canim chicco polly mama sandalyesi var.ben nette cok araştırdım genelde bunu onermisler. Biz aldik kullanisli gercekten tavsiye ederim. Yattigi kisim 3 kademeli dik, hafif yatik, yaklasik 160derecelik açıyla yatik olabiliyo. Koltuk kismi 6 kademeli asagi yukari hareket edebilyo. Masasinin ustunde bi tepsisi daha var kolayca cikabiliyo. Sandalyenin bacak kisminda minik bi tepsi daha var.ayak koyma kismi 3 sekilde asagi yukari takilabiliyo.kemeri 5li tek noktada birlesiyo kolay aciliyo.en onemli detay cift kilifli ve yikanabiliyo. Arka ayaklar tekerli önler de teker yok.4 tekerli alirsan hareket edebilir Allah korusun düşme riski var.buyudukce hareketleri artiyo.
Ooo balikkkk. Balıklar sanildigi gibi balik hafizali degiller. Görsel hafizalari muthisdir herseyi kaydediyor. Zekidirler başta Einstein olmak uzere bircok bilimadami/kadini baliktir. Grambell de dahil.zaten adam romantik biliyosunuzdur ALO sevgilisinin baş harfleri. Romantik ,duygusal, kirilgan , insanlari analiz gucu yuksek, nerde ne konusacagini bilen, merhametli, biraz ukala, arastirmaci, kendine guveni tam, aklina koydugunu mutlaka yapabilen vs. daha yazacak cok sey var ama konuyu meşgul etmiyim simdi balikla:))) kisaca süper bi burç cancağzım. Sunu da eklemek isterim matematiğe aşıktirlar...
Günaydın kızlar bebislere ne pekmezi veriyorsunuz? Dut pekmezi versem olur mu Anneannemin bahcesinde ki tamamen doğal dutlardan kendi yaptığı pekmez hiç bir katkı yok organik mis gibi :)
Günaydın kızlar bebislere ne pekmezi veriyorsunuz? Dut pekmezi versem olur mu Anneannemin bahcesinde ki tamamen doğal dutlardan kendi yaptığı pekmez hiç bir katkı yok organik mis gibi :)
Bazi blog yazan anneler var onlari takip ediyorum orda gordum keci boynuzu özu pekmezden cok daha faydaliymis dr tavsiye etmis eczanelerde satiliyomus zaten arastirip ek gidaya baslayinca vermeyi dusunuyorum
evet bunlar uyuyo bana😃😆bi matematik hariç hiç sevmem okulda çok çektim bi matematiğim iii degildi☺bide inatçı lik eksik😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazi blog yazan anneler var onlari takip ediyorum orda gordum keci boynuzu özu pekmezden cok daha faydaliymis dr tavsiye etmis eczanelerde satiliyomus zaten arastirip ek gidaya baslayinca vermeyi dusunuyorum
Evet evet satiliyor. Her sabah esim ve buyuk kizim 1 kasik yer. Buyuk kizda kansizlik vardi.tedavi oldu ama cokkk sut ictigi icin duzelmemisti.2 aydir keci boynuzu yediriyorum gecen hafta kan degerlerine bakildi masallah cok iyi.
Kucuk kiza henuz agir gelir diye hic vermedim.doktora sorup onada baslicam.
Eki Görüntüle 1198839 Eki Görüntüle 1198840
Dun carsiyi arsinladim kayinvaldem.bakti zeynebe 5 saat ayri.kaldim.cun.ku yol 2 saat zaten.donerken.agladom.eve girdim yidim kizimi cok.ozledim.oda beni.yedi:) iyiki bayramlik.almicaktim.2 takum aldim.manto ayakkabi esarp.babamizi bomlattik oh.alusveris iyi geldi
Hayirli kandiller arkadaslar. Mevlam gonlunuzde ne varsa nasip etsin insallah.
Burclar konusulmus.burc cok ince ayrintili bir konu ve ben hiccc anlamiyorum yabasmiyor kafa:)
Bildiklerim ikizler burcuyla evliyim. Ben yengecim.buyuk kizim akrep. Eee kucugun burcu ne? 8 ocak dogumlu ana hic bakmadim:)
Ay ben bakayim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?