2014 Şubat Anneleri

Takip ettigin blog annelerinin adreslerini kopyalar misin canım. Bende bi okumak istiyorum faydali oluyo
Canim ben aklimda olanlari soyliyim telefondan olunca link olarak yazmasi zor olacak google yazinca cikiyo adresleri.
Melinasmom
Socialmom
Momsblognote
Nimostyloblog
Blogcuanne

Mrb kızlar benim kizimda galiba inek sütü alerjisi var yoğurt ve peynir verdigimde degdigi yeri kizartiyor bir süre sonra geçiyor doktoru aradim süt alerjisidir dedi 2 hafta sonra birdaha dene yine olursa özel bir mama var onu kullanacaksin dedi ki benim kizim anne sütü aliyor sadece hiç yoğurt yiyemicek mi acaba tadinida çok sevdi oysa cok istelli yiyordu canim sıkıldı yaa

Canım çok sağol cok güzel bilgiler öyle yapayım ben o zaman
Hayırlı kandiller canım minik kuzunun burcu Oğlak :) Ben de oğlak burcuyum azcik inatçıdir ama iyidir iyi ben severim burcumu
Hayirli olsun Kiz elbiseleri bir baska guzel oluyor ya sapkasini yerim Cok iyi geliyor alisveris hele bebislere biseyler almak cok guzel cok şükür Allah'a biz de pazar günü aldık bayramliklarimizi becerebilirsem ben de atayim resim

hanımlar ben geçen hafta işe başladım. oğlum 14 şubat doğumlu sadece bir öğün sebze çorbası (yağsız tuzsuz) veriyorum birazda yoğurt. pekmein biraz ağır olacağı kanaatindeyim.bu arada oğlum uykusuz kala kala sağıp dondurduğum sütlerimi de reddediyor sanırım öylece çöpe gidecek

Ümidine derman olacaksa duam...
Rahman'dan tek dilegim her 2 dünyada da cok mutlu olmanız.
Imanimiz yeter mi bilmem dualarin kabulüne...?
Rabbim'den dilegim dermanini koysun gönlünüze
ve Rahman' in nuru tecelli etsin o güzel yüreginize..!Kadir geceniz mübarek olsun:)
Kızlar Mevlam yavrularımızda güzel hayırlı ömürler nasip etsin bu güzel gece yüzü suyu hürmetine inşallahhhh..

Son düzenleme:

Bu arada bu cicilere bayıldım mutlu mutlu giysin KuzucUkta.. Elbise pek düşünmedim rahat olmuyor diyenama bunları görünce bir imrendimmmmm)))))

Haksever o elbisenin bana göre olanı yok mu:))
Ya hanımlar keçi boynuzu özü biraz sakıncalı değil mi? Aktar babama bile dikkatli kullan oldukça ağır demiş de uyarayım dedim sizi.aman bebişlerimize bir şey olmasın:)
Kadir geceniz mübarek olsun.bu mübarek günde kimse kırılmasın incinmesin ağlamasın.allah zalimi muradına erdirmesin,mazlumu hep korusun inşallah.
Dualı dualı öpüldünüz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[QUO TE=burcumb;36270477]hanımlar ben geçen hafta işe başladım. oğlum 14 şubat doğumlu sadece bir öğün sebze çorbası (yağsız tuzsuz) veriyorum birazda yoğurt. pekmein biraz ağır olacağı kanaatindeyim.bu arada oğlum uykusuz kala kala sağıp dondurduğum sütlerimi de reddediyor sanırım öylece çöpe gidecek [/QUOTE]
Canım dondurduğun sütlerin tadına bak.şöyle ki kızım da aynı tepkiyi veriyordu ağlıyordu almamak için.iştahsızlığına veriyordum bir gün bi baktım ki tadına,felaket.önce iki haftada bozuldu mu diye şaşırdım.sonra denedim iki gün bile kalsa çözülünce iğrenç bir tat oluyordu.o günden sonra hiç atmadım dolaba

evetyaa süpermişş inşallahh bebişlerimizin bahtı acık olurrrr..

oooyyy yesinlerrr çok güzell kıyafetiii helee şapkassııı canım gülee güle kullansınn zeynebinnnn

hayırlıı kandiler allahh gönlünüzee göere versin....ALLAH dualarınızı kabul etsinnn

Zerennnn nerdesinnnn?:) sana bir şey soracaktım neydi neydi aklıma gelmiyor:)

Canim benim de sut alerjisi var sut urunu yedigimde kakasindan kan geliyor sadece anne sutu veriyorum alerji sebebiyle ek gida icin altinci ayi bekliyoruz

Canım dondurduğun sütlerin tadına bak.şöyle ki kızım da aynı tepkiyi veriyordu ağlıyordu almamak için.iştahsızlığına veriyordum bir gün bi baktım ki tadına,felaket.önce iki haftada bozuldu mu diye şaşırdım.sonra denedim iki gün bile kalsa çözülünce iğrenç bir tat oluyordu.o günden sonra hiç atmadım dolaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Hadi yaaa tadı değişiyor mu gerçekten?ben hala dondurucuya atıyorum ve birgün bile denemedim onlardan,sıra gelmediki deneyeyim...
İçmezse çooookk üzülürüm doğrusu yazık olur okadar süte,bitanesini çıkarıp deneyeyim bari...

merhaba dolaba attığınız sütü muhallebi yada yoğurt yapabilirsiniz...

cok siriiiiin gule gile giysin kuzun. ya ben kizimi da kendime benzeticem galiba. minnosuma hic suslu seyler giydirmiyorum. kendim sevmedigim icin cocuk icinde rahatsizmis gibi geliyor. ana kiz sort tshirt takiliyoruz :))) babiskomuz suslu ama :))

akrepler fena olur anacim. benim koca da akrep :))

kuzum hala sutun varsa yogurt veya muhallebi yap ziyan olmasin. ben 2 damla sut icin 40 takla atiyorum vallahi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı il
e gönderildi[/QUOTE]

mama sandalyesi ile ilgili fikir veren arkadaslara tesekkurler.
ya kizlar ben grip oldum bu havada. kuzucugumu kucagima almaya bile korkuyorum (

Bende dolapa çok süt atmistim. ama tadına bakmadım hiç daha dorusu bakamam tiksinti oluyo bende kendi sütümün tadına bakmakama oğlum hep içti. şimdi 50 posetten bi poşet kaldı. demekki bozuk degilki tadı iciyo.ama ben - 18 dereceye koydum.acaba onunmu faydası oldu ki tadı değişmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…