Canim ben aklimda olanlari soyliyim telefondan olunca link olarak yazmasi zor olacak google yazinca cikiyo adresleri.Takip ettigin blog annelerinin adreslerini kopyalar misin canım. Bende bi okumak istiyorum faydali oluyo
Bunlar da sonradan aklima geldiTakip ettigin blog annelerinin adreslerini kopyalar misin canım. Bende bi okumak istiyorum faydali oluyo
Oglakti sanırim. Senin minto cok inatci olacak haberin olsun :))
Eki Görüntüle 1198839 Eki Görüntüle 1198840
Dun carsiyi arsinladim kayinvaldem.bakti zeynebe 5 saat ayri.kaldim.cun.ku yol 2 saat zaten.donerken.agladom.eve girdim yidim kizimi cok.ozledim.oda beni.yedi:) iyiki bayramlik.almicaktim.2 takum aldim.manto ayakkabi esarp.babamizi bomlattik oh.alusveris iyi geldi
Canım çok sağol cok güzel bilgiler öyle yapayım ben o zamanKEÇİBOYNUZU ÖZÜ'NÜN PEKMEZDEN FARKI:
Keçiboynuzu özü direk olarak ateşle temas
etmediği için içerisinde kansorejen bir madde
olan karamel oluşmamaktadır. Kaynama
derecesi 60 dereceyi geçmediğinden insan
vücuduna gerekli olan mineral madde ve
aminoasitlerde kayıp görülmemektedir. Pekmez
yapımında çökeltici olarak toprak vs. ve
kimyasal enzimler üretim sırasında asla
kullanılmamaktadır.
Bebeklerde:
Kahvaltda 1 çay kaşığı
Suladırılarak, tahinle veya yoğurtla beraberde
yenilebilir.
Hayırlı kandiller canım minik kuzunun burcu Oğlak :) Ben de oğlak burcuyum azcik inatçıdir ama iyidir iyi ben severim burcumuHayirli kandiller arkadaslar. Mevlam gonlunuzde ne varsa nasip etsin insallah.
Burclar konusulmus.burc cok ince ayrintili bir konu ve ben hiccc anlamiyorum yabasmiyor kafa:)
Bildiklerim ikizler burcuyla evliyim. Ben yengecim.buyuk kizim akrep. Eee kucugun burcu ne? 8 ocak dogumlu ana hic bakmadim:)
Ay ben bakayim bari:)
Hayirli olsunEki Görüntüle 1198839 Eki Görüntüle 1198840
Dun carsiyi arsinladim kayinvaldem.bakti zeynebe 5 saat ayri.kaldim.cun.ku yol 2 saat zaten.donerken.agladom.eve girdim yidim kizimi cok.ozledim.oda beni.yedi:) iyiki bayramlik.almicaktim.2 takum aldim.manto ayakkabi esarp.babamizi bomlattik oh.alusveris iyi geldi
Eki Görüntüle 1198839 Eki Görüntüle 1198840
evetyaa süpermişş inşallahh bebişlerimizin bahtı acık olurrrr..Canim chicco polly mama sandalyesi var.ben nette cok araştırdım genelde bunu onermisler. Biz aldik kullanisli gercekten tavsiye ederim. Yattigi kisim 3 kademeli dik, hafif yatik, yaklasik 160derecelik açıyla yatik olabiliyo. Koltuk kismi 6 kademeli asagi yukari hareket edebilyo. Masasinin ustunde bi tepsisi daha var kolayca cikabiliyo. Sandalyenin bacak kisminda minik bi tepsi daha var.ayak koyma kismi 3 sekilde asagi yukari takilabiliyo.kemeri 5li tek noktada birlesiyo kolay aciliyo.en onemli detay cift kilifli ve yikanabiliyo. Arka ayaklar tekerli önler de teker yok.4 tekerli alirsan hareket edebilir Allah korusun düşme riski var.buyudukce hareketleri artiyo.
Ooo balikkkk. Balıklar sanildigi gibi balik hafizali degiller. Görsel hafizalari muthisdir herseyi kaydediyor. Zekidirler başta Einstein olmak uzere bircok bilimadami/kadini baliktir. Grambell de dahil.zaten adam romantik biliyosunuzdur ALO sevgilisinin baş harfleri. Romantik ,duygusal, kirilgan , insanlari analiz gucu yuksek, nerde ne konusacagini bilen, merhametli, biraz ukala, arastirmaci, kendine guveni tam, aklina koydugunu mutlaka yapabilen vs. daha yazacak cok sey var ama konuyu meşgul etmiyim simdi balikla:))) kisaca süper bi burç cancağzım. Sunu da eklemek isterim matematiğe aşıktirlar...
oooyyy yesinlerrr çok güzell kıyafetiii helee şapkassııı canım gülee güle kullansınn zeynebinnnnEki Görüntüle 1198839 Eki Görüntüle 1198840
Mrb kızlar benim kizimda galiba inek sütü alerjisi var yoğurt ve peynir verdigimde degdigi yeri kizartiyor bir süre sonra geçiyor doktoru aradim süt alerjisidir dedi 2 hafta sonra birdaha dene yine olursa özel bir mama var onu kullanacaksin dedi ki benim kizim anne sütü aliyor sadece hiç yoğurt yiyemicek mi acaba tadinida çok sevdi oysa cok istelli yiyordu canim sıkıldı yaa
hanımlar ben geçen hafta işe başladım. oğlum 14 şubat doğumlu sadece bir öğün sebze çorbası (yağsız tuzsuz) veriyorum birazda yoğurt. pekmein biraz ağır olacağı kanaatindeyim.bu arada oğlum uykusuz kala kala sağıp dondurduğum sütlerimi de reddediyor sanırım öylece çöpe gidecek
cok siriiiiin gule gile giysin kuzun. ya ben kizimi da kendime benzeticem galiba. minnosuma hic suslu seyler giydirmiyorum. kendim sevmedigim icin cocuk icinde rahatsizmis gibi geliyor. ana kiz sort tshirt takiliyoruz :))) babiskomuz suslu ama :))Eki Görüntüle 1198839 Eki Görüntüle 1198840
akrepler fena olur anacim. benim koca da akrep :))Hayirli kandiller arkadaslar. Mevlam gonlunuzde ne varsa nasip etsin insallah.
Burclar konusulmus.burc cok ince ayrintili bir konu ve ben hiccc anlamiyorum yabasmiyor kafa:)
Bildiklerim ikizler burcuyla evliyim. Ben yengecim.buyuk kizim akrep. Eee kucugun burcu ne? 8 ocak dogumlu ana hic bakmadim:)
Ay ben bakayim bari:)
Canım dondurduğun sütlerin tadına bak.şöyle ki kızım da aynı tepkiyi veriyordu ağlıyordu almamak için.iştahsızlığına veriyordum bir gün bi baktım ki tadına,felaket.önce iki haftada bozuldu mu diye şaşırdım.sonra denedim iki gün bile kalsa çözülünce iğrenç bir tat oluyordu.o günden sonra hiç atmadım dolaba[QUO TE=burcumb;36270477]hanımlar ben geçen hafta işe başladım. oğlum 14 şubat doğumlu sadece bir öğün sebze çorbası (yağsız tuzsuz) veriyorum birazda yoğurt. pekmein biraz ağır olacağı kanaatindeyim.bu arada oğlum uykusuz kala kala sağıp dondurduğum sütlerimi de reddediyor sanırım öylece çöpe gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?