2014 Şubat Anneleri

merhaba dolaba attığınız sütü muhallebi yada yoğurt yapabilirsiniz...

gerçekten yapılıyor mu yoğurt hiç tutturana rastlamadım daha.teoride deniliyor ama pratikte yapılamıyor galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Yaw bende yaptığım bisküvi den perisan oldum.sıcaktan a nerdeyse yumuşamadibiberonda sert ti halen nerde yanlış yaptım anlamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü olsa içmedi canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mama sandalyesi ile ilgili fikir veren arkadaslara tesekkurler.
ya kizlar ben grip oldum bu havada. kuzucugumu kucagima almaya bile korkuyorum ([/QUOTE]

Yok be canım nerdeeee:) yetmiyor bike

Arkadaslar bana yardım edin çok fena tıkandım
Büyük kızım Ekim de 5 yasında olucak. Sütü cokkk seviyor icsinde ama bir sorunumuz var biberonu biraktiramadik
Sadece sütü biberonla iciyor.artık yeter dedim bırakması gerek. 2 gündür deniyorum nerdeyse uyuyamiyor
Bu günde süt istedi yaptım çok süslü bardak almıştık biberonu bıraksın diye sütü ona koydum. Çok ağlıyor anne olur bir kere biberonla iceyim soz bir daha istemicem diyor
Biliyorumki isticek. Dayanamıyorum öyle ağlıyor ki kendimi çok kötü anne hissediyorum. Ben bu kıza biberonu nasıl biraktiricam?

Anne ne olur lafına bittim ya böyle deyince anne nasıl vermesin ki de mi:)

Selam aklıma şu süslü pipetler var ya üzerlerinde oyuncaklar oluyor onlardan deneseniz belki işe yarar

Canim super dadida gormustum biboronu ucan balona bahladilar ihtiyaci olan bebeklere yolladilar cocuk kendi saldi gokyuzune yani bida geri donmuceni bilucek. Dene istersrn senin kiz cok akilli gazzedeki suriyedeki bebekleri ornek vetebilirsin.onlara yollayalim de anlat once belki ise yarar

Haksever süpersin:)

Hayirli kandiller csnlarim ve canlarimin canlari:)

Bol sutumuz olsin bebislerimiz istahli olsun saglikli.mutlu huxurlu olsun tipis tipis yurusunler konussunlar akilli zeli uslu olsunlar uykucu olsunlar

Rabbim.kazalardan belalardan korusun optum hepinizi kizimla

Son düzenleme:
Canım benim isin zor kiyamiyorsun doğal olarak Haksevere katılıyorum cok guzel fikir insallah ise yarar
Amin canım :) Bu arada cok tatlisiniz masallah size

Alerji testi yapildi mi bebegine bu aylarda yapiliyor mu ki ? Kakasinda kan kisa bir süre oldu demire baslayinca ama suan yok ben süt disinda peynir yogurt vs. yiyorum... kan olmamisti... taa ki yogurt peynir tattirinca agizda boyunda nereye degdiyse orda kizarikliklar oldu dr süt alerjisidir dedi ama bilemiyorum?

Ayyy fistika bak yaaa :) süslü masallah

herkesin kadir gecesi mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah ben yazamıyorum ama hep okuyorum sizleri bizde ek gıdaya başladık sabah kahvaltı bebek bisküvisi devam sütü pekmez peynir ve yumurtanın sarısını karıştırıp ılık suyla eziyorum yediriyorum saat 10 11 arası meyva suyu elma şeftali kayısı armut ve havuç hergün birini veriyorum sonra öğlen çorbası patates havuç pirinç herhangi 2 sebze az tuz az yağ pişirip püre haline getirip içiyorum,saat 4 de yoğurt doktor bize böyle verdi akşam da gerek duyarsan kaşık maması ver dedi bizde durumlar böyle iyi bayramlar şimdiden öpüyorum hepinizi

Canim bunu sanirim bana yazdin evet alerji testi yaoiliyor sut ve yumurta icin yaptiracaktik kolundan kan aliyorlar ama alamadilar bebegim bitti aglamaktan kavga ettik dr larla yaptiramadim ben ne zaman sut urunu yesem kan geliyor yemedimmi yok bisey kan damlasina bu sebepyen henuz baslamadik

Ek gıda veren annişler birgünlük menünüzü yazarmısınız
Kaç kere yiyor bebikolar

Ek gıda veren annişler birgünlük menünüzü yazarmısınız
Kaç kere yiyor bebikolar

Ben günde 3 öğün veriyorum canım.11'e kadar emiyor,sonra kahvaltı,2 gibi yoğurt,sebze püresi,çorba ta da meyve bunlardan birini hazırlıyorum,akşama doğru da bir öğün daha.bu aralarda emmek isterse onu da veriyorum ki uyku için istiyor.ne kadar emerse o arada,onu da kar sayıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…