- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
merhaba dolaba attığınız sütü muhallebi yada yoğurt yapabilirsiniz...
Hayirli kandiller.kizceler
Bende dolapa çok süt atmistim. ama tadına bakmadım hiç daha dorusu bakamamtiksinti oluyo bende kendi sütümün tadına bakmak ama oğlum hep içti. şimdi 50 posetten bi poşet kaldı. demekki bozuk degilki tadı iciyo. ama ben - 18 dereceye koydum. acaba onunmu faydası oldu ki tadı değişmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok siriiiiin gule gile giysin kuzun. ya ben kizimi da kendime benzeticem galiba. minnosuma hic suslu seyler giydirmiyorum. kendim sevmedigim icin cocuk icinde rahatsizmis gibi geliyor. ana kiz sort tshirt takiliyoruz :))) babiskomuz suslu ama :))
akrepler fena olur anacim. benim koca da akrep :))
Canım dondurduğun sütlerin tadına bak.şöyle ki kızım da aynı tepkiyi veriyordu ağlıyordu almamak için.iştahsızlığına veriyordum bir gün bi baktım ki tadına,felaket.önce iki haftada bozuldu mu diye şaşırdım.sonra denedim iki gün bile kalsa çözülünce iğrenç bir tat oluyordu.o günden sonra hiç atmadım dolaba
kuzum hala sutun varsa yogurt veya muhallebi yap ziyan olmasin. ben 2 damla sut icin 40 takla atiyorum vallahi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı il
e gönderildi
Arkadaslar bana yardım edin çok fena tıkandım
Büyük kızım Ekim de 5 yasında olucak. Sütü cokkk seviyor icsinde ama bir sorunumuz var biberonu biraktiramadik
Sadece sütü biberonla iciyor.artık yeter dedim bırakması gerek. 2 gündür deniyorum nerdeyse uyuyamiyor
Bu günde süt istedi yaptım çok süslü bardak almıştık biberonu bıraksın diye sütü ona koydum. Çok ağlıyor anne olur bir kere biberonla iceyim soz bir daha istemicem diyor
Biliyorumki isticek. Dayanamıyorum öyle ağlıyor ki kendimi çok kötü anne hissediyorum. Ben bu kıza biberonu nasıl biraktiricam?
Büyük kızım Ekim de 5 yasında olucak. Sütü cokkk seviyor icsinde ama bir sorunumuz var biberonu biraktiramadik
Sadece sütü biberonla iciyor.artık yeter dedim bırakması gerek. 2 gündür deniyorum nerdeyse uyuyamiyor
Bu günde süt istedi yaptım çok süslü bardak almıştık biberonu bıraksın diye sütü ona koydum. Çok ağlıyor anne olur bir kere biberonla iceyim soz bir daha istemicem diyor
Biliyorumki isticek. Dayanamıyorum öyle ağlıyor ki kendimi çok kötü anne hissediyorum. Ben bu kıza biberonu nasıl biraktiricam?
Canim super dadida gormustum biboronu ucan balona bahladilar ihtiyaci olan bebeklere yolladilar cocuk kendi saldi gokyuzune yani bida geri donmuceni bilucek. Dene istersrn senin kiz cok akilli gazzedeki suriyedeki bebekleri ornek vetebilirsin.onlara yollayalim de anlat once belki ise yarar
Haksever süpersin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim isin zor kiyamiyorsun doğal olarak Haksevere katılıyorum cok guzel fikir insallah ise yararArkadaslar bana yardım edin çok fena tıkandım
Amin canım :) Bu arada cok tatlisiniz masallah sizeHayirli kandiller csnlarim ve canlarimin canlari:)
Bol sutumuz olsin bebislerimiz istahli olsun saglikli.mutlu huxurlu olsun tipis tipis yurusunler konussunlar akilli zeli uslu olsunlar uykucu olsunlar
Rabbim.kazalardan belalardan korusun optum hepinizi kizimlaEki Görüntüle 1199663
Alerji testi yapildi mi bebegine bu aylarda yapiliyor mu ki ? Kakasinda kan kisa bir süre oldu demire baslayinca ama suan yok ben süt disinda peynir yogurt vs. yiyorum... kan olmamisti... taa ki yogurt peynir tattirinca agizda boyunda nereye degdiyse orda kizarikliklar oldu dr süt alerjisidir dedi ama bilemiyorum?
Hayirli kandiller csnlarim ve canlarimin canlari:)
Bol sutumuz olsin bebislerimiz istahli olsun saglikli.mutlu huxurlu olsun tipis tipis yurusunler konussunlar akilli zeli uslu olsunlar uykucu olsunlar
Rabbim.kazalardan belalardan korusun optum hepinizi kizimlaEki Görüntüle 1199663
Alerji testi yapildi mi bebegine bu aylarda yapiliyor mu ki ? Kakasinda kan kisa bir süre oldu demire baslayinca ama suan yok ben süt disinda peynir yogurt vs. yiyorum... kan olmamisti... taa ki yogurt peynir tattirinca agizda boyunda nereye degdiyse orda kizarikliklar oldu dr süt alerjisidir dedi ama bilemiyorum?
Yerim onuuu maşaLlahhhhHayirli kandiller csnlarim ve canlarimin canlari:)
Ek gıda veren annişler birgünlük menünüzü yazarmısınız
Kaç kere yiyor bebikolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?