2014 Şubat Anneleri

Anne ne olur lafına bittim ya böyle deyince anne nasıl vermesin ki de mi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam aklıma şu süslü pipetler var ya üzerlerinde oyuncaklar oluyor onlardan deneseniz belki işe yarar

Canım benim isin zor kiyamiyorsun doğal olarak Haksevere katılıyorum cok guzel fikir insallah ise yarar

Amin canım :) Bu arada cok tatlisiniz masallah size

Nasil kiyayim arkadaslar:) sen diyor benim mutsuz olmami istiyorsun bak mutsuzum iste icinde koca kari var sanki:)
Sonuc:EDA NAZLİ biberonla sutunu icti arkasini döndü erkenden uyudu.
Renki hayvanli her turlu pipet var. Kanmiyor:)
Ozgemmm deniciiimm fikrini insallah ise yarar.
Destek olan herkese tesekkur ederim arkadaslar...

Ek gıda veren annişler birgünlük menünüzü yazarmısınız
Kaç kere yiyor bebikolar

Bizimki nerdeyse bizimle oturucak yemege:)
Sabah 9 gibi kahvalti ediyoruz.
11 de 150 cc mama yiyor.
12 de bir daha 120 cc mama.
2 de yogurt meyveli meyveli.
3 te 120 cc mama.
4 te 120 cc mama.
En gec 6 da sebze corbasi yada tarhana.
7 de 120 cc mama
Sonrasi saat basi mama:)
Gecede mamasina puskevit koyuyorum az uyusun bari kizanim acliktan uyuyamiyor:)
Masallah yavruma..

Maşallah güzel Mina'ya:) valla kuzum ben bilmiyorum ki beni emerken kaç cc içiyor. Çok merak ediyorum ama:) olsa olsa 40 cc'dir:))))

Zerennnn nerdesinnnn?:) sana bir şey soracaktım neydi neydi aklıma gelmiyor:)

Efendim canım neydi ki soracagin

Maşallah maşallah. Haksever bosuna kilosu az diye sikayet ediyosun. Cok iyi gorunuyo. Benim kiz da o kadar. Seninki kac dogumluydu

Maşallah cok istahliymis nazlieda. Nereyse saatbasi bi biberon iciyo. Ins bizimkilerde yer icer

Eltangel alinti yapamiyorum evet sana yazmıştım 2 hafta vermicem bakalim sonra birdaha denicem yine kizariklik olursa üniversite hastanesine götürürüm cilt alerjisi mi acaba çünkü bir yerine degdirmeden yedirsem birsey olmuyor bebeğin gazli miydi peki benim bebegim cok gazliydi yeni yeni gecti gibi ben süt turu seyler yedikce kizimi öyle mi etkiledi acaba bagirsak sorunlari yapiyormus süt alerjisi olan bebeklerde

Maşallah cok istahliymis nazlieda. Nereyse saatbasi bi biberon iciyo. Ins bizimkilerde yer icer

İnsallah butun bebisler mina gibi olur:)
Saat 9 da kahvalti yapmisti tahinli pekmezli. Baktim cok uykusu var uyuttum 10 dakika sonra kalkti. Agliyor mama yaptim suan ben bunlari yazarken o mamasini yiyor:) 11 i bekliyemedik yine:) Masallahhhh

Maşallah güzel Mina'ya:) valla kuzum ben bilmiyorum ki beni emerken kaç cc içiyor. Çok merak ediyorum ama:) olsa olsa 40 cc'dir:))))

Tesekkur ederizzz. Bence 40 cc den fazladir.
Aklimdayken bisey dicem bira mayasi tableti denedinmi? Gnc magazalarinda var.ben sutum hic olmamasina ragmen onunla emzirdim baya bir sure. İcmedigimde hic gelmiyordu. Dene derim canim..

Ben bugun kaciyorum anneler.
Uzun zamandir bu tatili bekliyorduk.
Normalde otele giris yarin. Biz bugun izmir e gidicez orda kalicaz. Esimin is arkadasi orda onlarin misafiriyiz bu gece. Bakalim nasil olucak.
Kizlarim la tatil nasil gecicek en cokta onu merak ediyorum:)
Herkese simdiden hayirli bayramlar. Allah a emanet olun...

Çokkkk güzel geçecek bence:)

Efendim canım neydi ki soracagin

Maşallah maşallah. Haksever bosuna kilosu az diye sikayet ediyosun. Cok iyi gorunuyo. Benim kiz da o kadar. Seninki kac dogumluydu

Yazdıktan sonra geldi aklıma hi hi:)) bıçak aradım da bulamadım hiç üstü plastik kaplı onun da içeriği yazmıyor.büyük ihtimalle bpa içeriyordur.bambu bıçak nerde bulabilirim fikrin var mı?

Ekoorganikte var canim. Fiyatlari da normal bi yerde şimşir bicak ta görmüştüm. O da ekoorganikte olabilir.

Ekoorganiğe bakmıştım gözüme çarpmamış demekki. Çok iyi oldu canım çok sağol.hiç içime sinmiyordu

Kizlar sizin bebişlerin meyve ile arası nasıl? benimki hic sevmedi ya dun muz verdim zar zor iki kaşık ağzına soktum bugun elma verdim ona da burun kıvıra kıvıra yedi

Kizlar sizin bebişlerin meyve ile arası nasıl? benimki hic sevmedi ya dun muz verdim zar zor iki kaşık ağzına soktum bugun elma verdim ona da burun kıvıra kıvıra yedi

oğlum da sevmiyor canimgerçi bi meyveyi değil yoğurt ve aptamil kaşık maması hiç birini istemiyo güldürerek yada zorla 3 beş kaşık ancak yedirebiliyorumacaba benim gözümde şöyle kendi isteyerek her defasında ağzını açarak yediği günleri görebilecek miama rüya gibi geliyor bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…