2014 Şubat Anneleri

Kizlar sizin bebişlerin meyve ile arası nasıl? benimki hic sevmedi ya dun muz verdim zar zor iki kaşık ağzına soktum bugun elma verdim ona da burun kıvıra kıvıra yedi

Bende tam bunu yazacaktim. Bende 1 hafta oluyo kuslukta meyve ikindi yogurt vermeye calisiyorum. Şöyle bi agzimi aciyim cop cop yiyim demiyo ya. Yeni basladigimiz icin mi acaba. Toplasan 1 yemek kasigi anca yiyodur. Bugun ona yedircem diye elim kolum koptu. Babacim olsaydi "hanim eli kaşık sapindan ağrırmis." Derdi :))))
Nolacak bizim halimiz bole. Sonra duzelir mi acaba. Simdi bebegi de hakli gormek lazim memeye alisti aylardir. Yeni bi duzen onun icin. Kasikla meyveyle yogurtla yeni tanisti.
Isin garip tarafi eline elma verince hem isiriyo hemde emiyo :s suyunu icmek istemiyo puskurtuyo. Yogurdu seftaliyide puskurtuyo...
Ins ilerde alisir.

Gazli degildi canim ilk zamanlar ben sadece peynir yedim sut ve yogurt gaz yapiyor diye sonra ikinci ayda bi gun kan geldi ve hemen gecti ucuncu ayda artmaya basladi ben de yogurt yemeye baslamistim oyle yani hemen belli ediyor sutlu bisey yedigimde mukuslu geliyor once sonra kan geliyor ve cok yapiyor yani on kere falan yapiyordur gunde sutu kesince de birkac gun devam ediyor sonra gecti simdi ama sutlu hicbirsey yemiuorum

Yaaa demek ki kızlar geneli böyle bebeklerin dediğin gb. Zeren sütten sonra farklı geliyor herhalde.
Muzdan ümitliydim çok tatlı ya ama en çok ona tepki verdi
Yasakhayal benimkini görsen tombik paşa gören herkes ooo bu kesin hapur küpür yer diyordu ben de öyle sanıyordum ama yok aynen iki kaşık anca

Eltangel benim kızımda zorlaniyor yaparken ama kabiz degil çok yapma olayi olmadi bizde belkide sonradan gelişti alerji bakalim seninki ek gidada nsl olacak yogurt peynir tattiracakmisin dikkatli olmak lazim baska seylerede alerjileri olabilir

Ay anneler harikasiniz ben de evime donunce sorarim size ek gidaya bi gecelim nasil olsa siz tecrubelendiniz

Tabi cnm bildigim biseyler olursa mutlaka yardimci olmaya calisirim. Diyetteoldufgun icin sutun azalmamistir ins. Sut diyetine basladigimda sutum artmisti benkm:))) hicbisey yiyemiyorum diye cok dikkatli besleniyodum. Sut icin marul dereotu humana nerdeyse 3 ogun tuketiyodum. Bol su iciyodum. Hem sutum artmisti hemde 3 kiloya yakin vermistim

Bizden once baslayan anneler fikir verseler biraz rahatlicam. Bizimkiler mi boyle yoksa gercekten istahsiz mi. Bu gecis donemi aşılabilinir mi. Nasil yemeye alıştırdılar bebeklerini merak ediyorum.

Eltangel benim kızımda zorlaniyor yaparken ama kabiz degil çok yapma olayi olmadi bizde belkide sonradan gelişti alerji bakalim seninki ek gidada nsl olacak yogurt peynir tattiracakmisin dikkatli olmak lazim baska seylerede alerjileri olabilir

Kızım 28de 6 ayi dolacak sürünüyordu 3-4 gundur emekliyor:) emekleme pozisyonuna geliyor bir kac adim atiyor düşüyor sanirim 1 haftaya çözecek bu işi sizlerde var mi emekleyen? Ek gida işide baya zahmetli bir işe benziyor bugün sebze çorbası tattiracagim bakalim ne yapacak?

Heyy maşallaahhhh! bak sen şu obur cüceye,yediklerini ne çabuk sindiriyor, saat başı acıkıyor hem de iyi yiyormuş
Canım en iyisi sen bidaha kızının beslenmesiyle ilgili yazma,benimki gibi iştahsız bebekleri olan anneler okuyup üzülmesinler benimki neden yemiyor diye,şahsen ben üzülüyorum benimki bunların çeyreğini bile yemiyor,Umarım alınmazsın söylediklerimden

Iyi tatiller canım kolaylıklar diliyorum sana

Kizlar sizin bebişlerin meyve ile arası nasıl? benimki hic sevmedi ya dun muz verdim zar zor iki kaşık ağzına soktum bugun elma verdim ona da burun kıvıra kıvıra yedi

Benimki sadece şeftaliyi severek yiyor,diğer meyvelerden de veriyorum yemeyince zorlamıyorum alışacaklar inşlh zamanla

Maşallah kuzuya, benimki emeklemiyor sadece odanın içinde oradan oraya yuvarlanıyor top gibi:)))
Eğer bebeğin iştahlıysa zorlanmazsın kolaylıkla alışır,tabi zamanla olacak bir iş kolay gelsin şimdiden

Himm o zaman kimse bir gunluk menu sormasin. Her bebek kendine ozgu. Benim kizim kusma ilacina basladigindan beri boyle. Neyse
İcerik silmek yasak olmasaydi kaldirirdim.

Himm o zaman kimse bir gunluk menu sormasin. Her bebek kendine ozgu. Benim kizim kusma ilacina basladigindan beri boyle. Neyse
İcerik silmek yasak olmasaydi kaldirirdim.

Canım lütfen alınma,bebeğim yemediği için gerçekten çok üzülüyorum,biliyorumki benim gibi başka anneler de var,
Sen şanslısın inşlh hep böyle devam eder
Küsme tamam mı tatilin tadını çıkar

Canım hangi ilaçmış o merak ettim
Gaviscon canim. Mamasina atiyorum 1 poset. Hic bir zararida yokmus. Hamileyken bende surunu icerdim. Kusmasi hic kalmadi. Reflusu var. Kusma kalmadigindan mi nedir cabuk sindiriyor masallah. Gunde 8 posete kadar koyabiliyorum. Hepsine koymuyorum ben.3 defa yetiyor

Benim huysuz kızım iştahsız ama ben burdaki paylaşımlara üzülmüyorum.aksine seviniyorum yiyen bebişler var diye.cnmkzm,üzülme canım bizimkiler de aç kalmıyor.inatçı anneleri var,yaşasın kötülük😜😁 hatun inat edip yemiyor,ben de inat edip 10 günde 350 gr aldırıyorum.sonra da karşısına çıkıp "nabeerrr" diye nanik yapıyorum:) iştahsız ama çok şükür sağlıklı,uyku düzeni güzel.mükemmel olmuyor hiçbir şey.iştahlı olan bebeğin de ya uykusu az ya başka bir şey.olumlu ve olumsuz yönleriyle bebişlerimiz kucağımızda Allah'tan daha ne isteriz.üzülmek yok,annelik part time değil hadi bakalım iş başına:)) NazlıEdam ben eğer Mina'nın fotoğrafını koyarsan üzülürüm yakın olup mıncıklayamadığım için.ona göreeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…