Kizlar sizin bebişlerin meyve ile arası nasıl? benimki hic sevmedi yadun muz verdim zar zor iki kaşık ağzına soktum bugun elma verdim ona da burun kıvıra kıvıra yedi
Eltangel alinti yapamiyorum evet sana yazmıştım 2 hafta vermicem bakalim sonra birdaha denicem yine kizariklik olursa üniversite hastanesine götürürüm cilt alerjisi mi acaba çünkü bir yerine degdirmeden yedirsem birsey olmuyor bebeğin gazli miydi peki benim bebegim cok gazliydi yeni yeni gecti gibi ben süt turu seyler yedikce kizimi öyle mi etkiledi acaba bagirsak sorunlari yapiyormus süt alerjisi olan bebeklerde
Ekoorganikte var canim. Fiyatlari da normal bi yerde şimşir bicak ta görmüştüm. O da ekoorganikte olabilir.
Bende tam bunu yazacaktim. Bende 1 hafta oluyo kuslukta meyve ikindi yogurt vermeye calisiyorum. Şöyle bi agzimi aciyim cop cop yiyim demiyo ya. Yeni basladigimiz icin mi acaba. Toplasan 1 yemek kasigi anca yiyodur. Bugun ona yedircem diye elim kolum koptu. Babacim olsaydi "hanim eli kaşık sapindan ağrırmis." Derdi :))))
Nolacak bizim halimiz bole. Sonra duzelir mi acaba. Simdi bebegi de hakli gormek lazim memeye alisti aylardir. Yeni bi duzen onun icin. Kasikla meyveyle yogurtla yeni tanisti.
Isin garip tarafi eline elma verince hem isiriyo hemde emiyo :s suyunu icmek istemiyo puskurtuyo. Yogurdu seftaliyide puskurtuyo...
Ins ilerde alisir.
oğlum da sevmiyor canimgerçi bi meyveyi değil yoğurt ve aptamil kaşık maması hiç birini istemiyo güldürerek yada zorla 3 beş kaşık ancak yedirebiliyorum acaba benim gözümde şöyle kendi isteyerek her defasında ağzını açarak yediği günleri görebilecek mi ama rüya gibi geliyor bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay anneler harikasiniz ben de evime donunce sorarim size ek gidaya bi gecelim nasil olsa siz tecrubelendiniz
Yaaa demek ki kızlar geneli böyle bebeklerin dediğin gb. Zeren sütten sonra farklı geliyor herhalde.
Muzdan ümitliydim çok tatlı ya ama en çok ona tepki verdi
Yasakhayal benimkini görsen tombik paşa gören herkes ooo bu kesin hapur küpür yer diyordu ben de öyle sanıyordum ama yok aynen iki kaşık anca
Bizimki nerdeyse bizimle oturucak yemege:)
Sabah 9 gibi kahvalti ediyoruz.
11 de 150 cc mama yiyor.
12 de bir daha 120 cc mama.
2 de yogurt meyveli meyveli.
3 te 120 cc mama.
4 te 120 cc mama.
En gec 6 da sebze corbasi yada tarhana.
7 de 120 cc mama
Sonrasi saat basi mama:)
Gecede mamasina puskevit koyuyorum az uyusun bari kizanim acliktan uyuyamiyor:)
Masallah yavruma..
Ben bugun kaciyorum anneler.
Uzun zamandir bu tatili bekliyorduk.
Normalde otele giris yarin. Biz bugun izmir e gidicez orda kalicaz. Esimin is arkadasi orda onlarin misafiriyiz bu gece. Bakalim nasil olucak.
Kizlarim la tatil nasil gecicek en cokta onu merak ediyorum:)
Herkese simdiden hayirli bayramlar. Allah a emanet olun...
Kizlar sizin bebişlerin meyve ile arası nasıl? benimki hic sevmedi yadun muz verdim zar zor iki kaşık ağzına soktum bugun elma verdim ona da burun kıvıra kıvıra yedi
Kızım 28de 6 ayi dolacak sürünüyordu 3-4 gundur emekliyor:) emekleme pozisyonuna geliyor bir kac adim atiyor düşüyor sanirim 1 haftaya çözecek bu işi sizlerde var mi emekleyen? Ek gida işide baya zahmetli bir işe benziyor bugün sebze çorbası tattiracagim bakalim ne yapacak?
Heyy maşallaahhhh! bak sen şu obur cüceye,yediklerini ne çabuk sindiriyor, saat başı acıkıyor hem de iyi yiyormuş
Canım en iyisi sen bidaha kızının beslenmesiyle ilgili yazma,benimki gibi iştahsız bebekleri olan anneler okuyup üzülmesinler benimki neden yemiyor diye,şahsen ben üzülüyorum benimki bunların çeyreğini bile yemiyor,Umarım alınmazsın söylediklerimden
Himm o zaman kimse bir gunluk menu sormasin. Her bebek kendine ozgu. Benim kizim kusma ilacina basladigindan beri boyle. Neyse
İcerik silmek yasak olmasaydi kaldirirdim.
Himm o zaman kimse bir gunluk menu sormasin. Her bebek kendine ozgu. Benim kizim kusma ilacina basladigindan beri boyle. Neyse
İcerik silmek yasak olmasaydi kaldirirdim.
Gaviscon canim. Mamasina atiyorum 1 poset. Hic bir zararida yokmus. Hamileyken bende surunu icerdim. Kusmasi hic kalmadi. Reflusu var. Kusma kalmadigindan mi nedir cabuk sindiriyor masallah. Gunde 8 posete kadar koyabiliyorum. Hepsine koymuyorum ben.3 defa yetiyorCanım hangi ilaçmış o merak ettim
Benimkide önce yuvarlandi yuvarlandi süründu şimdide emeklemeye çalışıyor:) benimkide istahli sayilmaz yediği kadar artik:)
Gittigidiyorda varmis cnm ben de alicam da iki tanesi 10 tl
meneksee ben o siteye gıcığım:))) ordan bir şey almamaya yemin ettim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?