2014 Şubat Anneleri

Canım zaten 4.ayına girdiğinde ek gıdaya başlamıştım yani tadımlık olarak...sevip yediği zaman verdim yemediğinde zorlamadım,hala da öyle yapıyorum.ek gıdayı biraz yiyince emmesi daha da azalıyor diye umursamıyorum açıkçası,,olmadı dediğin gibi bir de ek gıda ağırlıklı deneyeyim bir hafta bakalım ne olacak

Yapalım valla canım çok iyi olur,sabah 8,5 - 9 da uyanıyor,bu saatten sonra bir program ayarlayalım,senin önerilerini bekliyorum canım nasıl yapalım

Aynen kiscem ek gıdaya ağırlık ver dönümlük olsun biraz. benimkide istemiyo ama güldüruyorum bişeyler yapıyorum ağzını açınca tıklıyorum hemen. sütünü muhallebi lerde kullan.ordan alır alacağını. bisküviyi erit sutunle kasikla ver.emmiyosa böyle. vermeye çalış. biz yeni alternatifler uretmessek bizim bebekler tembel yemeye içmeye niyetleri yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvalti ögünü ü seviyo oglum kahvaltisi; yarim yumurta sarisi, 1 tatli kasigi labne peynir, yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim domates, evde yaptigim bisküvide 2 yemek kasigi, 1cay kasigi tereyagi, sulandirmak icin sagdiysam anne sütü yada yarim portakal suyu ( arada 1 er cay kasigi tahin ve pekmez koyuyorum)

Saat dort ve benimki uyudu kizlar ne olacak bu uyku daha dogrusu uykusuzluk duzeni

Canim büyüdukce düzelir diyolarda bence düzelmiycek 0glum 5 gün sonra 6.ayini dolduruyo 6 dada düzelir dediler alakasi yok halaa tadimlik uyuyo 4 te kalkiyoruz 4 e kadarda en az 4 kere uyaniyo nasil dayaniyo uykuya bilmiyorum bizimde derdimiz uyku istah konusunda cok problem yok sükür ama benim kafa kaldirmiyo artik beynim zonkluyo dün hastaneyemi gitsem acaba dedim basim ciddi agridi ve sanki kalbim kulagimda atiyo öyle bir carpinti sonra dedim uykusuzluktan gitcem simdi dr uyu dinlen dicek haybete gitmis olcam malesef yorgunum...

Iyi tatiller canim bende yarin izmire gidiyorum oglanla ne yapcaz bilmiyorum ilk gidisim onunla uzak biyere ve yanliziz neyse aliscaz senin isin zor 2 tane insallah rahat gecer iyi dinlenmeler tadini cikar maya calis

Yidin beni sosyolojiiii:) telefonumu kaciriyorum artik:)

Gunaydinnnn. İzmir karsiyaka semalarindan bildiyorum hava cokkkk sicakkkk
Yolculugumuz iyi gecti. Kizlar biraz oyun oynadi sonra ikiside uyudu:)
Misafir geldigimiz aile cok guzel agirladi bizi.
Simdilik hersey yolunda.
Ben suratimda kocaman bir gulumsemeyle geziyorum:)

Iyi tatiller canim bende yarin izmire gidiyorum oglanla ne yapcaz bilmiyorum ilk gidisim onunla uzak biyere ve yanliziz neyse aliscaz senin isin zor 2 tane insallah rahat gecer iyi dinlenmeler tadini cikar maya calis

Hic korktugum gibi olmadi canim. İnan kolayligi bulunuyor. Sanada iyi tatiller.
İlk tatilin keyfini cikar...

Simdiden guzel geciyosa tadini cikarmaya bak canim. Maş. kuzulara. Ins bizde 2-3 belki 4 cocukla tatile gittigimiz gunleri görürüz :))) cocuklari cokkk seviyorum. Evin icinde bi renk bi tat bi eğlence oluyolar. Daha 1. yi buyutuyoruz. Eminim iki kardes olmalari onlari daha guzel kiliyodur. Biz 4 kardesiz cok memnunum ben :)

Kardes candir. Bir cocuk tek kalmamali. Bak dun biz gelirken arabada seftali varmis bahceden toplanmis. Buyuk kiza verdim kizdi anne mina yi unuttun once ona ver hem bak bahcedenmis diyor.
Sabah uyaniyorum gunaydinnn diyorum gulumseyen 2 surat:)
Ay bu gidisle 3. Yu dogururum ben:)

teşekkürler isimx

Yav hani emzirirken kolay kilo veriliyordu

Yok canım o iş kesin yalanmis. bence emzirmeye teşvik için deniliyormus. çünkü emzirirken kadın acayip acikiyo tatlı istiyo cani nasıl zayiflanilsinki bu durumda. ben doğumdan sonra vermiştim ama biraz yine aldım 6 kilo fazla var

ben emzirme sürecinde 4 kilo verdim, ama bence emzirdiğim için değil, oğluşu susturayım diye peşinde kıvranmaktan yemek yemeye vaktim olmadı hep kahvaltıyla geçiştirdim

:) Ayy kuzumm, Allah bağışlasın yavrularımızı.. ya aslında totalde baya kilo verdim 10 kilo kadar. 89 ile girdim doğuma, şu an 78im. Ama sanki şu son üç aydır durdu kilo vermem eski kilosuna dönmek istiyor insan bir an evvel..

yaa ben söylemesi ayıptır 45 kiloyum kilo almak istiyorum alamıyorum off bide tüm gün hareket halindeyiz oğluşun enerjisine yetişemiyorum, yetişeyim derken ardımda 4 kilo bıraktım elveda ettim onlara üzülerek off vermek kadar almak da zor . Amin canım Allah bağışlasın minnaklarımızı , onlar sağlıklı olsunlar yeter..

Selam kızlar. Ne guzel herkes tatıle gidiyor. İnşallah bize de nasip olur
Bu arada kızım halen gündüzleri hiç uyumuyor ve ben de 2-3 haftadır sadece kahvaltıda cok az ekmek yememe ragmen bir gram veremedim.delirecem. Depresyona girdim ya

Son düzenleme:
Yav hani emzirirken kolay kilo veriliyordu

aaah ahh benimde en buyuk derdim bu son zamanlarda ama Allah sağlık versin önce dün yediğim yumurta sanırım bayatmış ufak çaplı bir zehirlenme yaşadım.. iki günde 2 kilo verdim ama keşke böyle vermeseydim... kolumu kaldırcak dermanım yoktu dun sabahtan beri neyse ki kendime geldim.. sıcaklrda dikkat edin yediğiniz şeylere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…