Kiscem geç ek gıdaya bence. Bu şekilde üzülüyosun:26:belki çorba yoğurt kahvaltı türü şeylerle daha iyi kilo alabilirben bugun sebze püresi be başladım. zaten yoğurt meyve veriyodum. bi hafta sonrada kahvaltıya baslicam inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım inan aynıyız.şöyle bir farkımız var benim sütüm yağlı galiba en az aldığı ayda 530 gramdı.ama emmeme konusu aynı.bugün veriyorum tek memeyi bile bitirmiyor kafasını çeviriyor zorluyorum almıyor ağlıyor.bir gün buzdolabına koymuştum sağdığım sütü.annemle kayınvalide görünce çok yağlı dediler ikisi de.o yüzden az emmesine rağmen biraz daha kilo alıyo olabilir.seninki ne kadarlık oldu canım.istersen bir program yapalım hep beraber ona uygun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım zaten 4.ayına girdiğinde ek gıdaya başlamıştım yani tadımlık olarak...sevip yediği zaman verdim yemediğinde zorlamadım,hala da öyle yapıyorum.ek gıdayı biraz yiyince emmesi daha da azalıyor diye umursamıyorum açıkçası,,olmadı dediğin gibi bir de ek gıda ağırlıklı deneyeyim bir hafta bakalım ne olacak
yani meyve de katıyooruz. koy peyniri bulaşabilir beyaz peynir katı bende.gece suya koyarım tuzu gider böylece. aslında çekinmiyorum. Şükür şimdilik hiçbişey alerjisi yok.yumurta sarisi koyummukibu zamana kadar bende hiç kaşık hesabı yapmadım. yedikce verdim.46:bide azcık tereyağı da koysammiki.
kahvaltı veren kizar bi yardım edin sizlerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saat dort ve benimki uyudu kizlar ne olacak bu uyku daha dogrusu uykusuzluk duzeni
Ben bugun kaciyorum anneler.
Uzun zamandir bu tatili bekliyorduk.
Normalde otele giris yarin. Biz bugun izmir e gidicez orda kalicaz. Esimin is arkadasi orda onlarin misafiriyiz bu gece. Bakalim nasil olucak.
Kizlarim la tatil nasil gecicek en cokta onu merak ediyorum:)
Herkese simdiden hayirli bayramlar. Allah a emanet olun...
Hay maşallah :)) Kız bu yakında kendine ekmek arası döner falan da söyler. Telefonu yanına koyma :)) Yesin de büyüsün kuzucuk :))
İyi tatillerr
Canım bence de uyku önemli. Ama sanki 8-9 saat çok gibi yav :)) Ama kuzunda problem yoksa ve dr da sorun yok diyorsa, çok şanslıyım deyip, mutlu ol :))
Sinek ısırığını sormuşsun. Bizim Dr tatile giderken sinek ısırığı vs olursa diye bir ilaç yazmıştı. Eczaneden alabilirsin.
Off kızlar yaa kuzucuğumu öpüp koklamayı özledim... Bu grip beni mahvetti. Emzirirken ağzımı burnumu kapatmaya çalışıyorum ama kuzucuk korkuyor. Garibim kucağıma alayım diye gözümün içine bakıyor.. Allahtan eşim evde de o ilgileniyor... Hasret kaldım yavruma yaaaa
Iyi tatiller canim bende yarin izmire gidiyorum oglanla ne yapcaz bilmiyorum ilk gidisim onunla uzak biyere ve yanliziz neyse aliscaz senin isin zor 2 tane insallah rahat gecer iyi dinlenmeler tadini cikar maya calis
Gunaydinnnn. İzmir karsiyaka semalarindan bildiyorum hava cokkkk sicakkkk
Yolculugumuz iyi gecti. Kizlar biraz oyun oynadi sonra ikiside uyudu:)
Misafir geldigimiz aile cok guzel agirladi bizi.
Simdilik hersey yolunda.
Ben suratimda kocaman bir gulumsemeyle geziyorum:)
Simdiden guzel geciyosa tadini cikarmaya bak canim. Maş. kuzulara. Ins bizde 2-3 belki 4 cocukla tatile gittigimiz gunleri görürüz :))) cocuklari cokkk seviyorum. Evin icinde bi renk bi tat bi eğlence oluyolar. Daha 1. yi buyutuyoruz. Eminim iki kardes olmalari onlari daha guzel kiliyodur. Biz 4 kardesiz cok memnunum ben :)
Kahvalti ögünü ü seviyo oglum kahvaltisi; yarim yumurta sarisi, 1 tatli kasigi labne peynir, yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim domates, evde yaptigim bisküvide 2 yemek kasigi, 1cay kasigi tereyagi, sulandirmak icin sagdiysam anne sütü yada yarim portakal suyu ( arada 1 er cay kasigi tahin ve pekmez koyuyorum)
Yav hani emzirirken kolay kilo veriliyordu
ben emzirme sürecinde 4 kilo verdim, ama bence emzirdiğim için değil, oğluşu susturayım diye peşinde kıvranmaktan yemek yemeye vaktim olmadı hep kahvaltıyla geçiştirdim
:) Ayy kuzumm, Allah bağışlasın yavrularımızı.. ya aslında totalde baya kilo verdim 10 kilo kadar. 89 ile girdim doğuma, şu an 78im. Ama sanki şu son üç aydır durdu kilo vermemeski kilosuna dönmek istiyor insan bir an evvel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?