Yapalım valla canım çok iyi olur,sabah 8,5 - 9 da uyanıyor,bu saatten sonra bir program ayarlayalım,senin önerilerini bekliyorum canım nasıl yapalım
Benim kızın günlük programını yazayım canım,mesela bugün ne yaptık.yolda olduğumuz için bozulma ihtimaline karşı milupa'nın kavanoz mamalarından aldım iki tane.şöyle yaptık:
Sabah 9.00 her günkü kahvaltı (kilo aldırıcı tarif ederim istersen)
11.30: milupa Sütlaç (bunun dibinde biraz kaldı)
13.30:anne sütü
15.00: milupa kayısı-muz karışımı (bunun da dibinde kaldı)
17.00'den itibaren anne sütü.
Saat:22.00 şuan ve memede uyudu.
Normalde de üç öğünü var anne sütü dışında.bunlar da hem besleyici hem de kilo aldırıcı şeyler olsun istiyorum.en azından gece uykusu derin olduğu için az emdiğinden gündüzü değerlendiriyorum.ek gıdanın böyle bir faydası oldu.emmeyi hiç bırakmadı kızım.aynı sıklıkta emiyor bizim sorunumuz hemen doyuyor olması.üç öğün koy bence artık,ne dersin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hanımlarrrr biz evimize geldik ama ayrılırken anneanne de ağladı ben de.sanki sürekli gittiğimiz yer değil:) İsimx,o menüden ben de istiyorum biliyorsunuz benim bu bebişlerin yemeklerinde gözüm var:)
NazlıEdam sen tatillerin en kralını hak ettin,eşin seni Maldivler'e götürse hakkını ödeyemez:)
Zeren dört mü dedinnnnn? Aman allahım:)))
Babbo çık oradan,orası havadar değil kasvetli.depresyon dediğin şarkıda güzel:)))
Cnmkzm ve yasakhayal, sevgili kaderdaşlarım iştahsız gıcık bebekler diye dernek kuralım hepsini yanyana koyup tek bebek sayalım:)
Hanımlarrrr biz evimize geldik ama ayrılırken anneanne de ağladı ben de.sanki sürekli gittiğimiz yer değil:) İsimx,o menüden ben de istiyorum biliyorsunuz benim bu bebişlerin yemeklerinde gözüm var:)
NazlıEdam sen tatillerin en kralını hak ettin,eşin seni Maldivler'e götürse hakkını ödeyemez:)
Babbo çık oradan,orası havadar değil kasvetli.depresyon dediğin şarkıda güzel:)))
Cnmkzm ve yasakhayal, sevgili kaderdaşlarım iştahsız gıcık bebekler diye dernek kuralım hepsini yanyana koyup tek bebek sayalım:)
Cok hazır seyler yediriyorsunz sanki
yaa ben söylemesi ayıptır 45 kiloyumkilo almak istiyorum alamıyorum off bide tüm gün hareket halindeyiz oğluşun enerjisine yetişemiyorum, yetişeyim derken ardımda 4 kilo bıraktım elveda ettim onlara üzülerek off vermek kadar almak da zor . Amin canım Allah bağışlasın minnaklarımızı , onlar sağlıklı olsunlar yeter..
Ah guzelim guldurdun benı. Ha deyınce olmuyor malesef. Cok takıyorum. Bi yere gıdeyım veya bırılerı bıze gelsın ıstemıyorum sırf su halımı gormesınler dıye
iki tarafada ayrılık zor geliyo alisinca
yaw iyi fikir senle cnmkzm kiscelerimi benim oglani koyalım biraraya nası anlasirlaranneleri mızı nasıl yoruyor ve uzuyoruz diye konuşurlar artikin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa olmaz,gelir zorla çıkartırım vallahi:) takacak o kadar çok şey var ki babbo,ben de çok hassasım çok kızıyorum kendime ama kızıma,eşime bakıp amannn koy ..ötüne dünyanın,şu servete bak diyorum:)
yaa ben söylemesi ayıptır 45 kiloyumkilo almak istiyorum alamıyorum off bide tüm gün hareket halindeyiz oğluşun enerjisine yetişemiyorum, yetişeyim derken ardımda 4 kilo bıraktım elveda ettim onlara üzülerek off vermek kadar almak da zor . Amin canım Allah bağışlasın minnaklarımızı , onlar sağlıklı olsunlar yeter..
Yav hani emzirirken kolay kilo veriliyordu
Benim kızın günlük programını yazayım canım,mesela bugün ne yaptık.yolda olduğumuz için bozulma ihtimaline karşı milupa'nın kavanoz mamalarından aldım iki tane.şöyle yaptık:
Sabah 9.00 her günkü kahvaltı (kilo aldırıcı tarif ederim istersen)
11.30: milupa Sütlaç (bunun dibinde biraz kaldı)
13.30:anne sütü
15.00: milupa kayısı-muz karışımı (bunun da dibinde kaldı)
17.00'den itibaren anne sütü.
Saat:22.00 şuan ve memede uyudu.
Normalde de üç öğünü var anne sütü dışında.bunlar da hem besleyici hem de kilo aldırıcı şeyler olsun istiyorum.en azından gece uykusu derin olduğu için az emdiğinden gündüzü değerlendiriyorum.ek gıdanın böyle bir faydası oldu.emmeyi hiç bırakmadı kızım.aynı sıklıkta emiyor bizim sorunumuz hemen doyuyor olması.üç öğün koy bence artık,ne dersin?
Biz saat 9/10 gb uyaninca 1 sefteli rendeliyorum yanina armutyada elma yada uzum yada kayisi az rendeliyorum cam rendede icine 6 cicibebe biboranla yiyo
Sonra ikindiye kadar anne sutu istedikce ona kalirsa hep ac
İkindide ya kusma onleyici ar bebelac mama 120 cc yada yeni menumuze kattigimiz un corbamiz. Babannemiz zeynebe ozel tarhana yogurdu kuruyunca onuda yicek kizim ins kasikla yiyo corbayi
Sonra 9 a kadar anne sutu sofrada cok sofra istiyo ya muhalleebi vetiyorum biz yerken oda heycanlaniyo cunku yada yogurt veriyorum.kasikla bunlar sonra bi kez emiyo uyuyo sonra gene kalkiyo 12 de 120) lik mamasini yiyip gece uykusuna yatiyo ck sulur bi haftadir mudanya havasi yaradi 2 kez emmeye kalkiyo 8 e kadar uyuyo cok sukur arada parazit yapsada:banghead: susn ayamda mesela
Eki Görüntüle 1201885
Eki Görüntüle 1201886
Zeynebime dedesi balkona salincak kurdu. Askimkizim benim
Zeren kizim.8 subat dogumlu
Kizlar kusmamiz hala devam ediyo ilaclara ragmen kusuyodu ya biraktim ilaclari ayni kusuyo bazren kesildi herelde diyoruz sonra otomotige bi bagliyo sooor sorrrr kusuyoo kadar ugrasiyorum kuzumada yazik belki hep midesi bulaniyo
Bayramdan sonra bide nazliedam senin doktira gideyim bize gaviscon vermedi bu gicik doktor koca insanin ictigi lansor kapsul.felan verdi ne zor icirmek onu bide acolmadi gastorolijiye gidicez mecbur pufff
Kakasi duzenli cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?