2014 Şubat Anneleri

Hanımlarrrr biz evimize geldik ama ayrılırken anneanne de ağladı ben de.sanki sürekli gittiğimiz yer değil:) İsimx,o menüden ben de istiyorum biliyorsunuz benim bu bebişlerin yemeklerinde gözüm var:)
NazlıEdam sen tatillerin en kralını hak ettin,eşin seni Maldivler'e götürse hakkını ödeyemez:)
Zeren dört mü dedinnnnn? Aman allahım:)))
Babbo çık oradan,orası havadar değil kasvetli.depresyon dediğin şarkıda güzel:)))
Cnmkzm ve yasakhayal, sevgili kaderdaşlarım iştahsız gıcık bebekler diye dernek kuralım hepsini yanyana koyup tek bebek sayalım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yapalım valla canım çok iyi olur,sabah 8,5 - 9 da uyanıyor,bu saatten sonra bir program ayarlayalım,senin önerilerini bekliyorum canım nasıl yapalım

Benim kızın günlük programını yazayım canım,mesela bugün ne yaptık.yolda olduğumuz için bozulma ihtimaline karşı milupa'nın kavanoz mamalarından aldım iki tane.şöyle yaptık:
Sabah 9.00 her günkü kahvaltı (kilo aldırıcı tarif ederim istersen)
11.30: milupa Sütlaç (bunun dibinde biraz kaldı)
13.30:anne sütü
15.00: milupa kayısı-muz karışımı (bunun da dibinde kaldı)
17.00'den itibaren anne sütü.
Saat:22.00 şuan ve memede uyudu.
Normalde de üç öğünü var anne sütü dışında.bunlar da hem besleyici hem de kilo aldırıcı şeyler olsun istiyorum.en azından gece uykusu derin olduğu için az emdiğinden gündüzü değerlendiriyorum.ek gıdanın böyle bir faydası oldu.emmeyi hiç bırakmadı kızım.aynı sıklıkta emiyor bizim sorunumuz hemen doyuyor olması.üç öğün koy bence artık,ne dersin?

Cok hazır seyler yediriyorsunz sanki

iki tarafada ayrılık zor geliyo alisinca

yaw iyi fikir senle cnmkzm kiscelerimi benim oglani koyalım biraraya nası anlasirlaranneleri mızı nasıl yoruyor ve uzuyoruz diye konuşurlar artikin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ah guzelim guldurdun benı. Ha deyınce olmuyor malesef. Cok takıyorum. Bi yere gıdeyım veya bırılerı bıze gelsın ıstemıyorum sırf su halımı gormesınler dıye

Cok hazır seyler yediriyorsunz sanki

Bugün yolda olduğumuz için bozulma ihtimaline karşı kavanoz maması aldım.6 saat yol geldik.çantasına koyduğum yoğurt sıcaktan ekşidi.iyi ki onları almışım yanıma.her gün ben hazırlıyorum kızıma.hazır gıda verilmesi taraftarı değilim

Ne guzel gercekten zayıf olmak şişman olmaktan cok daha rahat bir şey. Şişman olunca tribe giriyorsun, özgüvenin filan hiç bi şeyin kalmıyor
Kişisel rütbede yazan şişko patates de tam olmuş sana

Ah guzelim guldurdun benı. Ha deyınce olmuyor malesef. Cok takıyorum. Bi yere gıdeyım veya bırılerı bıze gelsın ıstemıyorum sırf su halımı gormesınler dıye

Aa olmaz,gelir zorla çıkartırım vallahi:) takacak o kadar çok şey var ki babbo,ben de çok hassasım çok kızıyorum kendime ama kızıma,eşime bakıp amannn koy ..ötüne dünyanın,şu servete bak diyorum:)

Canım ben kızın ne diyeceğini biliyorum.ağzımı kilitlesem de annem bi yolunu bulup kaşığı tıkıyo der:))

Gel valla. Kurtar beni semenderim ( süpermanim gibi oldu)

45 kilo süpermiş,ben hamile kaldığımda 48 kiloydum geçen kızımı tartmaya götürdüğümde tartıldım 60 kiloymuşum,benim en kilolu Halim bu,hiçççç sevmiyorum bu halimi,kendimi bildim bileli zayıfımdır

Ayrılıklar bana da hep dokunur,ben de her dönüşümde ağlarım elimde değil,aileme çok bağlı oldum için sanırım,düşün hergüne 2-3 kere tlf konuşuruz annemle...
Hahahaaaa.....Haklısın canım üçü bir araya gelse anca bir bebek eder:)))
Aklıma ne geldi,ben bebeğimin iştahsızlığından şikayetçiyim ya aslında boşuna kendimi yıpratıyorum,iştahsızlık bebeğimin geninde var,mesela benim çocukluktan beri iştahsızlığım hep vardır, yiyeceklerin görüntüsünden bile midem bulanır,nerde kötü bir koku varsa benim burnuma gelir,kimse bu korkuyu almaz.üniversitede okurken ev arkadaşım demiştiki "seninle yemek yiyince iştahım kesiliyor" neden? Dedim "sende kardeşim gibi mideni bulandırarak yiyorsun da ondan "dedi.kahkahalarla güldük çok hoşuma gitmişti bu sözleri,gerçekten de öyleydi çünkü...
Annem de diyorki "sende bebekken kızın gibi zayıftın bişey yemezdin,tek fark ben takmazdım zayıflığını sen takıyorsun"...
Bu arada kv de görümceme çok benzetiyor, oda kızım gibi çok uyuyan az emen ve yiyen bir bebekmiş,ne yaptıysam olmadı tombik yapamadım diyor...ki zaten belli görümcemde hem zayıf hem de kısadır...
Anlayacağın genlerde varsa yapacak pek bişey olmuyor bunu anladım ama yine de elimden geleni yapıp kilo aldırmaya çalışacağım

Teşekkür ederim canım programını paylaştığın için,tabiki kahvaltı tarifini isterim başka kilo aldırıcı tarifin varsa onları da yazarmısın

Eki Görüntüle 1201885

Zeynebime dedesi balkona salincak kurdu. Askimkizim benim

Zeren kizim.8 subat dogumlu

Kizlar kusmamiz hala devam ediyo ilaclara ragmen kusuyodu ya biraktim ilaclari ayni kusuyo bazren kesildi herelde diyoruz sonra otomotige bi bagliyo sooor sorrrr kusuyo o kadar ugrasiyorum kuzumada yazik belki hep midesi bulaniyo

Bayramdan sonra bide nazliedam senin doktira gideyim bize gaviscon vermedi bu gicik doktor koca insanin ictigi lansor kapsul.felan verdi ne zor icirmek onu bide ac olmadi gastorolijiye gidicez mecbur pufff

Kakasi duzenli cok sukur

Eklentiler

• $1406329070718.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Biz saat 9/10 gb uyaninca 1 sefteli rendeliyorum yanina armutyada elma yada uzum yada kayisi az rendeliyorum cam rendede icine 6 cicibebe biboranla yiyo

Sonra ikindiye kadar anne sutu istedikce ona kalirsa hep ac

İkindide ya kusma onleyici ar bebelac mama 120 cc yada yeni menumuze kattigimiz un corbamiz. Babannemiz zeynebe ozel tarhana yogurdu kuruyunca onuda yicek kizim ins kasikla yiyo corbayi

Sonra 9 a kadar anne sutu sofrada cok sofra istiyo ya muhalleebi vetiyorum biz yerken oda heycanlaniyo cunku yada yogurt veriyorum.kasikla bunlar sonra bi kez emiyo uyuyo sonra gene kalkiyo 12 de 120) lik mamasini yiyip gece uykusuna yatiyo ck sulur bi haftadir mudanya havasi yaradi 2 kez emmeye kalkiyo 8 e kadar uyuyo cok sukur arada parazit yapsada:banghead: susn ayamda mesela

Masallah kizina sabah cicibebeli karisimin icine yumurta sarisi teryagida ilave et canim bebeklerin yumurtaya ihtiyaclari var

Bende yazmak istiyorum günlük menumuzu sabah 6da kalkiyoruz en gec 6 buçuk saat 10a kadar iki kere emiyor saat 10bucuk gibi kahvalti hazirliyorum bizim oglan karisim kahvalti sevmedi yumurta yi rafadan kaynatiyorum sarisini bi kaseye bosaltip icine biraz peynir koyuyorum biraz tereyagi öyle yiyor saat 1de yogurt yiyor 5gibide corba yada meyve puresi aksam 9da uyutuyorum uyku denirse tabi gece çok kalkiyor emziriyorum sürekli muhallebi 2aksamda bir veriyorum bigün suyla pisirip anne sütü ilave ediyorum bigun meyve suyu ama gece degil aksam uzeri vveriyor um corba yerine corbalarimizi hic blendirdan gecirmiyoruz muhhallebi de gereksiz kilo yapsin isteniyorum o yüzden vermiyorm
bide biz kan ilaci kullanmıyoruz doktor bebeklerin midesi icin cok gereksiz dedi onun yerine sabah pekmez verebilirsin dedi bende üzüm pekmezi veriyorum 9ayda kan testi yapıp ona göre veririz dedi

Bizdede var buna benzer bir salıncak ama ben daha erken diye oturmadım. Nasıl durabiliyomu bebiş? Benim oğlumda 14 şubatta doğdu şuan desteksiz oturamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…