2014 Şubat Anneleri

Masallah kizina sabah cicibebeli karisimin icine yumurta sarisi teryagida ilave et canim bebeklerin yumurtaya ihtiyaclari var

Bayram sonra baslicam ona meyve suyumuz kahvaltiya donussun kasikla yer onuda yumurtayi tattiriyorum suan yiyo masallah labne peynirde katarim tereyag biraz daha donra bikacgun sonra katarim

Bizdede var buna benzer bir salıncak ama ben daha erken diye oturmadım. Nasıl durabiliyomu bebiş? Benim oğlumda 14 şubatta doğdu şuan desteksiz oturamıyor

Canim arkasinda yastik var zaten 5 dk tutuyorum bizimkide oturamuyo makaat degisiklik olsun pek sevdi sekilden sekile giriyo ruzgar oluyoya hafif agzini aciyo dilini cikariyo guluyo

Hiii
Cok geçmiş olsun canım yaa

Yalaannn! Tam tersine emzirirken sürekli açlık susuzluk hissediyoruz ve yiyip içiyoruz,tabi bunlarda bize kilo olarak dönüyor.
Tamamen emzirmeyi teşvik için söyleniyor ama olsun emzirmeye değer bence...

Harfiyen katılıyorum.
Emzirirken kilo vermek diye bir şey söz konusu değil. Bebek emdikçe acıkıyorsun sanki içerde depo varmış da boşalmış gibi e sağlıklı beslenmek de zorundasın yememek olmaz, emziriyorsun.. yani illa ki kilo alınıyor, verilmiyor ama dediğin gibi.. emzirmeye değer arkadaşım!

Kuzum mina ne kaaa çok yiyor maşallahhh

Ne guzel gercekten zayıf olmak şişman olmaktan cok daha rahat bir şey. Şişman olunca tribe giriyorsun, özgüvenin filan hiç bi şeyin kalmıyor
Kişisel rütbede yazan şişko patates de tam olmuş sana

o benim gelecekteki idealim canım hani kilolu insanlar S beden kıyafet alır gardrobuna koyar , gördükçe hevesleneyim de kilo verip o kıyafeti giyeyim der ya, bendeki de o hesap

kız ben hamile kaldığımda 40 kiloydum şu an 45 im ama 50 olmayı çok isterdim , çok zayıflık da iyideğil, inşallah zamanla alırım kiloyu

kız ben hamile kaldığımda 40 kiloydum şu an 45 im ama 50 olmayı çok isterdim , çok zayıflık da iyideğil, inşallah zamanla alırım kiloyu

sende haklısın baloncukmesala ben evlendigimde çok zayıf değildim57 kiloydum onu zayıf görüyodum kilo almak için neler yapardimaptalım yaşimdiki aklım olsa kalırdım o kilomdamda5 yıl içinde 65 sonra 70 oldumhamilelikte 85 oldum.simdi 75 kiloyum.nefret ediyom kendimden.M olmuyor L giyiyorumBoyumda 1.70 ama yinede iii durmuyo kiyafet sende dediğin gibi bi 50 olmalısın hatta boyun varsa 55 daha ii olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

valla 57 gayet iyiymiş aslında canım. maşallah boyunda iyiymiş benim boyum 1.55 ama yine de zayıf görünüyorum 45le. ömrü hayatımda en fazla 48i gördüm ve çok iyiydim o günlerde, keşke yine dönebilsem o günlere..

senin boyuna göre 50 kilo çok yakışır. Yaw bulgur ne yiyincedemi almiyo musun. ekmek kilo yapmiyoistahin nasiben bi kisır ne yiyim hemen tartı da fark ederbide troid nası normalmi calisiyo

Son düzenleme:

canım troide baktırmadım, aslında kaç kere doktora gittim iştah şurubu yada vitamin yazdı gönderdi iştahım acayip açık. bir oturuşta iki tabak yemek ve yarım ekmek yiyebilirim. ve 2-3 saat sonra yeniden acıkıyorum. günde neredeyse 6 öğün falan yiyorum ama çabuk eritiyorum. bide ben herşeyi kafama çok takan biriyim. bazı insanı stres zayıflatır beni öyle mesela. bulgur işlerini de çokseverim yiyorum ama olmuyor. ayy kısır dedin valla canım çekti kalkayım da yapayım

baloncuk bak Yemen iyimişbence bi tiroidine baktirzayıf tanıdıklarımda hep bu sorun çıktı. hipertiroid yani hızlı çalışıyorsa ne yersen ye kilo alamazsinyaw bense sevdiğim şeyden çok yiyemiyom hemen kilo olur banaay kiscem kusura bakma canını cektirdim

Son düzenleme:
Slm.kizlar bu aralar hep kilodan bahsedilmis aman ya hos verin takmayn kafaya bende balik etli annlere eskiden beri bayilirdim ne bilim ya anneye kilo yakisiyo tabi fazlasi degil demek istedigim hafif balik etli:))))

Annisler dun dr gittik artik ek gidaya baslayabilirsin dedi bir liste verdi listede yumurta sarisida var ben onu nasil verecem anlamadim yutamazki verenelr nasil veriyo neyle karistiriyo

Slm.kizlar bu aralar hep kilodan bahsedilmis aman ya hos verin takmayn kafaya bende balik etli annlere eskiden beri bayilirdim ne bilim ya anneye kilo yakisiyo tabi fazlasi degil demek istedigim hafif balik etli:))))

bence de bir anne biraz balık etli olmalı canım. geçen gün kapıya biri geldi zile bastı açtım kapıyı, kanserle savaş derneğinden gelmiş yardm toplamak için kapı kapı geziyormuş. 20 yaşlarında bi kızz. canım anneni çağırsana dedi, bu evin sahibi benim dedim, inanmadı canım hadi işim gücüm var büyük birini çağır evden dedi ayy güler misin ağlar mısın, çocuğum bile var dedim kız bi şok geçirdi kekeledi falan yani anne gibi görünmüyorum zayıflıktan. yasakhayal yok canım iyi oldu zaten ne yesem diye düşünüyordum yaptım yedim valla

kızlar yaa demet akalının bebeğinin doğum tarihi de 4 şubat 2014 ya, bence kesin bakıyordur bu siteye arada, yada hanginiz demet akalınsınız itiraf edin

kızlar yaa demet akalının bebeğinin doğum tarihi de 4 şubat 2014 ya, bence kesin bakıyordur bu siteye arada, yada hanginiz demet akalınsınız itiraf edin

yaw o zaman Meryem uzerlidee 10 şubatta doğum yaptikimse itiraf etsinayrıca kaleci Volkan demirelin karısıda şubatta doğum yaptı kimse oda itiraf etsinben olamam ucununde kızı oldu benimle oğlum vaaaaakis analari gözüm üzerinizde ona goresemender, haksever, eltangel, cnmkzm ve diger kislar hanginizsiniz itiraf edinbaloncuk bebeğin kızmı oglanmiona göre suphelenim

Son düzenleme:

bak ne güzel küçük gösteriyosunzayıf ligin faydası

yok canikom benimki oğlan, bak diğerlerini bilmiyordum üçünden biri kesin bizde :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…