Masallah kizina sabah cicibebeli karisimin icine yumurta sarisi teryagida ilave et canim bebeklerin yumurtaya ihtiyaclari var
Bizdede var buna benzer bir salıncak ama ben daha erken diye oturmadım. Nasıl durabiliyomu bebiş? Benim oğlumda 14 şubatta doğdu şuan desteksiz oturamıyor
aaah ahh benimde en buyuk derdim bu son zamanlarda ama Allah sağlık versin önce dün yediğim yumurta sanırım bayatmış ufak çaplı bir zehirlenme yaşadım.. iki günde 2 kilo verdim ama keşke böyle vermeseydim... kolumu kaldırcak dermanım yoktu dun sabahtan beri neyse ki kendime geldim.. sıcaklrda dikkat edin yediğiniz şeylere...
Yalaannn! Tam tersine emzirirken sürekli açlık susuzluk hissediyoruz ve yiyip içiyoruz,tabi bunlarda bize kilo olarak dönüyor.
Tamamen emzirmeyi teşvik için söyleniyor ama olsun emzirmeye değer bence...
Kuzum mina ne kaaa çok yiyor maşallahhhBizimki nerdeyse bizimle oturucak yemege:)
Sabah 9 gibi kahvalti ediyoruz.
11 de 150 cc mama yiyor.
12 de bir daha 120 cc mama.
2 de yogurt meyveli meyveli.
3 te 120 cc mama.
4 te 120 cc mama.
En gec 6 da sebze corbasi yada tarhana.
7 de 120 cc mama
Sonrasi saat basi mama:)
Gecede mamasina puskevit koyuyorum az uyusun bari kizanim acliktan uyuyamiyor:)
Masallah yavruma..
Ne guzelgercekten zayıf olmak şişman olmaktan cok daha rahat bir şey. Şişman olunca tribe giriyorsun, özgüvenin filan hiç bi şeyin kalmıyor
Kişisel rütbede yazan şişko patates de tam olmuş sana
45 kilo süpermiş,ben hamile kaldığımda 48 kiloydum geçen kızımı tartmaya götürdüğümde tartıldım 60 kiloymuşum,benim en kilolu Halim bu,hiçççç sevmiyorum bu halimi,kendimi bildim bileli zayıfımdır
kız ben hamile kaldığımda 40 kiloydumşu an 45 im ama 50 olmayı çok isterdim , çok zayıflık da iyideğil, inşallah zamanla alırım kiloyu
sende haklısın baloncukmesala ben evlendigimde çok zayıf değildim 57 kiloydum onu zayıf görüyodum kilo almak için neler yapardim aptalım ya şimdiki aklım olsa kalırdım o kilomdamda 5 yıl içinde 65 sonra 70 oldum hamilelikte 85 oldum.simdi 75 kiloyum.nefret ediyom kendimden.M olmuyor L giyiyorum Boyumda 1.70 ama yinede iii durmuyo kiyafet sende dediğin gibi bi 50 olmalısın hatta boyun varsa 55 daha ii olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla 57 gayet iyiymiş aslında canım. maşallah boyunda iyiymişbenim boyum 1.55 ama yine de zayıf görünüyorum 45le. ömrü hayatımda en fazla 48i gördüm ve çok iyiydim o günlerde, keşke yine dönebilsem o günlere..
senin boyuna göre 50 kilo çok yakışır. Yaw bulgur ne yiyincedemi almiyo musun. ekmek kilo yapmiyoistahin nasi ben bi kisır ne yiyim hemen tartı da fark eder bide troid nası normalmi calisiyo
canım troide baktırmadım, aslında kaç kere doktora gittim iştah şurubu yada vitamin yazdı gönderdiiştahım acayip açık. bir oturuşta iki tabak yemek ve yarım ekmek yiyebilirim. ve 2-3 saat sonra yeniden acıkıyorum. günde neredeyse 6 öğün falan yiyorum ama çabuk eritiyorum. bide ben herşeyi kafama çok takan biriyim. bazı insanı stres zayıflatır beni öyle mesela. bulgur işlerini de çokseverim yiyorum ama olmuyor. ayy kısır dedin valla canım çekti kalkayım da yapayım
baloncuk bak Yemen iyimişbence bi tiroidine baktir zayıf tanıdıklarımda hep bu sorun çıktı. hipertiroid yani hızlı çalışıyorsa ne yersen ye kilo alamazsin yaw bense sevdiğim şeyden çok yiyemiyom hemen kilo olur bana ay kiscem kusura bakma canını cektirdim
Slm.kizlar bu aralar hep kilodan bahsedilmis aman ya hos verin takmayn kafaya bende balik etli annlere eskiden beri bayilirdim ne bilim ya anneye kilo yakisiyo tabi fazlasi degil demek istedigim hafif balik etli:))))
kızlar yaa demet akalının bebeğinin doğum tarihi de 4 şubat 2014 ya, bence kesin bakıyordur bu siteye arada, yada hanginiz demet akalınsınız itiraf edin
bence de bir anne biraz balık etli olmalı canım. geçen gün kapıya biri geldi zile bastı açtım kapıyı, kanserle savaş derneğinden gelmiş yardm toplamak için kapı kapı geziyormuş. 20 yaşlarında bi kızz. canım anneni çağırsana dedi, bu evin sahibi benim dedim, inanmadıcanım hadi işim gücüm var büyük birini çağır evden dedi ayy güler misin ağlar mısın, çocuğum bile var dedim kız bi şok geçirdi kekeledi falan yani anne gibi görünmüyorum zayıflıktan. yasakhayal yok canım iyi oldu zaten ne yesem diye düşünüyordum yaptım yedim valla
yaw o zaman Meryem uzerlidee 10 şubatta doğum yapti kimse itiraf etsin ayrıca kaleci Volkan demirelin karısıda şubatta doğum yaptı kimse oda itiraf etsin ben olamam ucununde kızı oldu benimle oğlum vaaaaa kis analari gözüm üzerinizde ona gore semender, haksever, eltangel, cnmkzm ve diger kislar hanginizsiniz itiraf edin baloncuk bebeğin kızmı oglanmi ona göre suphelenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?