2014 Şubat Anneleri

Hahahaaaa...gülmekten öldüm valla şaka gibi,
aslında bir yönden çok güzel birşey,genç anne olmak hatta çocuk doğurduğunu belli etmemek süper bişey bence

kızlar yaa demet akalının bebeğinin doğum tarihi de 4 şubat 2014 ya, bence kesin bakıyordur bu siteye arada, yada hanginiz demet akalınsınız itiraf edin

Hahahaaa...demek sonunda farkına vardınız,ben Meryem 10 Şubat'ta değil 9şubatta doğum yaptım,beni yakaladınız....demek isterdim ama değiliiiimmmmm:)))
Kızlar yaa bu ünlülerin başka işi yok mu ki kk ya yazsınlar,
Kahkahalarda güldüm Allah sizden razı olsun öpüyorum sizi

o benim gelecekteki idealim canım hani kilolu insanlar S beden kıyafet alır gardrobuna koyar , gördükçe hevesleneyim de kilo verip o kıyafeti giyeyim der ya, bendeki de o hesap

Kiloyu hic kafama takmiyodum. Su bayram alisverisinde anladimki kilolu olmak büyük sıkıntıymis.. bugunden sonra yavas yavas diyet yapicam az yicem. Süt olsun diye yedikce kilolar sabitleniyo. Boyum 1.73 kilom suan 75. Normalde 62 kiloyla iyiydim.ne zayif ne balik etli. Simdi bi gobek var anlatamam sanki 6 aylik hamileyim.bizim ailede genetik kilolar hep gobekte toplaniyo...

Eki Görüntüle 1202211

Nazliedamin kizi mina

Minti minti

Maşallah minti degil artik tombik o tombik:)) saglikla büyüsün inş.

Slm.kizlar bu aralar hep kilodan bahsedilmis aman ya hos verin takmayn kafaya bende balik etli annlere eskiden beri bayilirdim ne bilim ya anneye kilo yakisiyo tabi fazlasi degil demek istedigim hafif balik etli:))))

Yok canim ya.. benim ilk bebk digerlerini de bu baliketin ustune yaparsam baliket yerine balinaet olabilirim..

Kizlar 1ay sonra agustosun sonunda tekrar yazicam kilomu.hedefim 70 kiloya dusmek. Ins zayiflarim. Aslinda emzirirken zayiflamak iyi degilmi salinan toksinler bebege sütle geciyomus napsam ya offf. Kilolu da olmak istemiyorum kiyafet bulamadim istedigim gibi

Zeren bence sadece yemek süt yapmiyo bol su içersinde hem sütün olur hem kilolar gider. ben de sut olsun diye Malt içeceği mısır Sütlaç yedimde noldu kilolar kaldı. aynen 6 aylık göbek var. bi elbise yakışmıyor. ben azalttim yemeyi.zaten ek gıdaya başladım kuzum alacağı onlardan alır. çünkü psikolojim bozuluyor kilolar gitmeyince. buda sağlıklı değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bide ben hala regl olmadim.lohusaliktan 15 gun falan sonra biseyler geldi ama normal degildi. Ondan sonra da gelen giden olmadi. Hamile degilimdir inş. Hayırlısı olsun tabi ama kizimin hakkini yemek istemem.onunla geçirecek cok zamanimiz var daha... sizler oldunuz mu

bişey diyim mi canim kızım ünlüler bizden çok kullanıyo netiinstagram twittergibi belki de burasi neden olmasin

Kizim ek gidayi pek yemiyor. Agzinin icine dokuyorum o pukurtuyo ins zamanla duzelir. Cok ustunede gitmek istemiyorum.suan tatlarini alsin yeter diyorum ama bi taraftan da böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum.uyanikken kesinlikle emmiyo. 3gundur cocuga bisey oldu geceleri sık sık uyaniyo. Gunduz uyumak istemiyo.zorla uyutuyorum. Hem istahli degil hemde uyku problemi basladi. Kendini aşmaya başladı bizim kiz. Evde onun icin olaganustu hal ilan etmem yakindir. Her isi gucu birakip onunla ilgilenicem artik. Bu ek gida isi baya zahmetliymis. Eskiden cikar memeyi emzir
Simdi hazirlamasi yikamadi sterili.hadi bunlari da gec yemiyo sipa

Kızlar ben Demet Akalın olamam çünkü o hiç emzirmedi,bi de bayağı sert diyetler yapmış.ben emzirdim,yoksa blöf mü yaptım emziriyorum diye:))) Meryem uzerli olabilirim 10 Şubat ve kız bebek olduğu için:))) şaka bi tarafa,geçen Meryem'in bebeğinin arkadan fotoğrafını gördüm.kafası aynı bizim kız gibi.eşime dedim ki yoksa 10 Şubat'ta doğanların kafası böyle mi oldu hep:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar yaa demet akalının bebeğinin doğum tarihi de 4 şubat 2014 ya, bence kesin bakıyordur bu siteye arada, yada hanginiz demet akalınsınız itiraf edin

Baloncuk,geçen güllaç yapmıştım.karşı komşumuza da vereyim dedim iftardan sonra.onların da kuzenleri evdeymiş kapıyı o açtı.yaşı benden küçüktür en fazla 25 gibi.komşum kim getirdi deyince,bilmiyorum ki bi genç kız getirmiş dedi.ay 30'lu yaşlarda bunu duymak da güzelmiş dedim:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de hala olmadım,normaldir herhalde

Hahaaaaaa... İyiymiş. Bugün çok güldüm hadi hayırlısı

2/3 ayda olan ben kizim 5 bucuk aylik ben 6. Ya adet lucam kirk basi adeti gordum ve her ay oldum ve bu ay temizlendigimin haftasi gene bisiler geldi namaz kiliyoeum ozurden sayiliyo 15 gun den sonra adet sayilıyomus cocuk istedik senelerce simdi bole adet oluyorum sut korumuyo demekki odum kopuyo

canım bende hiç regl olmadım demekki normalmışş..ama yine korkuyorum hamileyim diyeee..

canım bende çok yiyip almıyanlardanımm beni görenlerde beni bekar sanırlarr.bide ben hamileykenn 7 kilo almiştimm doğumdan sonra hemen o kilolar gittiilerrr

canım bended 1,76 boyundayımm hamile kaldıgımda 60 kiloydumm ve şimdide 60 kiloyumm ben kolay kolayy kilo almamm..

Eki Görüntüle 1202211

Nazliedamin kizi mina

Minti minti
maşallahh minayya ayy kızıma benzettimm..benimm mina kızımdaa böylee tombiştirrr ayyy yerimm ben o yanakklarııı alllah nazarlardan korusunnn bebişlerimiziiiii

maşalllahh zeynebeeeeeee

Halen regl olmayan kislarbence çok sanslisinizhalen sütünü çok demek.sut hormonu yüksek olduğundan regl olmadinizkeske bende olmasaydımişlem 3 aylik en görmeye basladimsütüm görmeden önce okadar coktu ki buzluga atiyodumregl gördükten sonra çok azaldi

Son düzenleme:

bende 167 boy 74 kiloyum ilk hedefim 70e inmek... aslında etim sıkı oldugundan kilomu göstermediğimi söylüyolar ama kıyafetler yalan söylemiyor ve moral vermiyor hiç.. artık hep bol kesim şeyler almaktan bıktım cunku eski dar pantolonlarımla fok balığı gibi oluyorum:26: hele o göbeğim yokmu hala hamile gibi bebişler ve bzm sağlığımız en başta önemli ama şu kilolar da gitse iyi olacak.. ben evde youtubedan leslie sansone ile yürüyüşe başladım biraz form tutsam eskiden taebo yapıyodum evde cok zevkli ona tekrar başlıycm.. kızım da izliyo beni gülüyo müzikli falan olunca siz de deneyebilirsiniz zevkli oluyo bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…