2014 Şubat Anneleri

Haksever ne guzel iste. Duzenli gelmesi duzensiz olmasindan iyidir..

Ben de hala olmadım,normaldir herhalde

Benim gibi olanlar old.na gore normal bi durum demekki. Halam ne zaman sutten keserse o zman regl olurmus. Annemde ablamda oyle bisey olmamis. Halama cektim heralde.

Yasak hayal sut konusunda ara ara azalmalar oluyo. Esi oruc tutuyo be tutmuyorum. Tek basina bjsey yiyip icmeyince süt de azaliyo. Farkedince dikkat ediyorum hemen artiyo cok şükür. Süt var ama cop cop emen bebk yok. Allahim sikayet de etmek istemiyorum ama inşallah duzelecek

Biraz bol giyince bende gostermiyorum sadece biraz gobegim var gibi duruyo. Asil kiyafetsiz aynada resmen 6-7 aylık hamile gibi gorunuyorum. Aynalara kustum.. benim de hedefimde ilk 70 var. O bahsettigin şeylerden hicbisey anlamadim. Ne kada cahılım kizzz bi bakiyim netten neymis

Yaw bu gobekler nası gidecek.benimde aynı sanki içerde halen bebek vardışarı çıkma istemiyorum bu yuzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten bu istahsizlik değilmi sutleri azaltan öyle iyi emselerdi bizede heves olurdu suttler kesilmesi bilmezdibenim oğlanın istahsiz ligi azalttı zaman sütümü. Böylece beyin işareti verdi regl olmaya başladım

Yaw bu gobekler nası gidecek.benimde aynı sanki içerde halen bebek vardışarı çıkma istemiyorum bu yuzden

Aynen. Esim disari cikalim diyo ben kilodan dolayi kendimi iyi hissetmiyorum. Gydiklerim yakismiyor gibi oluyo. leslie sansone yukarda bi arkadas soylemisti baktim sabah. Bununla terlenmez diye dusundum. Yinede bi deneyim dedim yaklasik 35 dk yaptim.anacim bi terledimki sorma. Gorunuste kolay gibi ama son 10 dk baya isindigini farkediyosun. Eglenceli de. Sevdim ben. Bakalim ne kadar devam ettirebilcem. Su taubo muydu neydi onu pek sevmedim. Dövüşür gibi

Nasil emzirmeyi sevdirebiliriz acaba. Tavsiyesi bilgisi olan soylesin lutfen.biraz aç biraksak sever mi ki. Ona da benim gonlum razi gelmez..iyice kuser muser de. Ayyy Allah korusun. Sevmesi icin napsak yasakhayalim. Bide bizimki biberon emmeyi de bilmiyo. Ikinci de biberon ogretcem ya. Biberona alisinca seni emmez dediler yine emmiyo yine emmiyo yani

Zeren canım bu saatten sonra biberonu almaz,almıyorlar malesef.emme konusunda da benim artık bu saatten sonra beklentim yok.6. Aylık olacak neredeyse.hatun büyümesine rağmen emmek zor geliyor.istiyor ama hemen doyup bırakıyor.ne kadar emerse kardır anlayışıyla hareket ediyorum o kadar.ben aç kaldığında da emmediğini gördüğüm için ek gıdaya geçmiştim hatırlarsınız burada yazmıştım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zeren kiscem ne tuhaf degilmi hem bu bebeklerimiz icin kilo aldik sonra karsiligi ne oldu az emme yada red etme olduvalla bu saatten sonra düzelirlermi aklim hic almiyo...iysimi biz ne verebilirsek anne sütü verelim ama ek gidaya alistirmaya calisalimama oda cok zor benimki yine ancak uyurken aliyo ek gidayidabenimki biberonu iyi emiyodu nolduysa 3 .aydan sonra onuda isteksiz zorla aliyo..gercekten cok zor yemeyi icmeyi bilmeyen isteksiz bebisler..allah kolaylik versin bizim gibilerineo dedigin sporla zayiflanilirmi umudun varmivalla sen yap verimini al bende yapacamilk hedefimiz 70 sonra 65 olsungüzel olalim zevkle giyinip disari cikalim bebelerimizleyaw bu yüzden birak disariyi eve misafir gelmesini istemiyombu ne göbek derler diyebugun kaynim gelecekti eve esime nolur disarda bulusun bebegide alda dedim evi ne temizliycem diye bahane uydurdumcünkü o cok lafcidir gezdigi yerde yasakhayal nasi kilo almis ne derr

Valla kızlar benim kız 4 aylıkkn emzik emmeye başladı biberonda hiç almıyordu onuda aldı yani bellide olmuyor alabilirde almasını istiyorsanız ara ara deneyin.. Ben pes etmiştim oyuncak diye veriyordum eline bir baktım emmiş şimdi emiyor çıkarıp oynuyor ii oldu . Özellikle uyturken kolaylaştı işim rahat uyuyor artık emzik sayesinde...

Benimki ne yaptıysam almadı. Zaten emzik almasını ben de istemiyorum ama birberon işime gelirdi:)

Benimki ne yaptıysam almadı. Zaten emzik almasını ben de istemiyorum ama birberon işime gelirdi:)

Beni emmek istemediği birdönem geçirdik 4. Ayda o ay sütümü sağıp verdim başardı emmeyi çom mutlu oldu. Ara ara veriyorum o zamandan beri su felmda veriyorum inş alır ara ara deneyin bence biberonu emmeyi başarında emziği aldı . Allah tan tam bağımlı değil vermesem aramıyor ama verince rahat uyuyor.. Eylül'de göreve başlayacağım en çok ta onun için almasını istedim annem rahat uyutabilsin diye.. Kendim baksam bende istemezdim zaten bu saate kadar almamış..

Kilo muhabbeti almis basini gitmis.kizceler soru sormustum.kimse farketmemis sonra gene sorayim kizcelerim ben bes kilo daha versem tam super olacak insallah veririm ama yazin veremem ailelerin yanina geldik tatile sagolsunlar iyi bakiyorlar bende kasmiyorum yiyorum cunku hala ek gidaya gecmedik sutum yetsin diye yiyorum iciuorum hadi kilo verdik diyelim ama bu gobusler nolacak bacilar

Ben de olmadim henuz cok memnunum halimden :)

hepimize bu sorun var kiscemdeçözüm bulan yok henüztek çarem tekrar hamileyim diycem 6 aylık bebe car içimde sanki o dereceyaw geçen kadın doktorunda gordumbebesi daha 6 haftalik be kadın sen değilmisin doğum yapan36 beden ancak var göbek zaten yok dümdüz. yağ hiç yok.kilo hiç yokben öyle hamilelik gecirim her sene dogurrum

Ay ne güzel yalancı emdiği veremedim bi türlü hemen atiyo midesi kalkiyo kusacak gibi oluyo

Kızlar aranızda bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı? Iştah açıyormuş diye okudum birkaç yerde,böyle bir özelliği varsa kullanmak isterim doğrusu...

Kızlar aranızda bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı? Iştah açıyormuş diye okudum birkaç yerde,böyle bir özelliği varsa kullanmak isterim doğrusu...

Yok canım şu an sadece d vitamini hapı veriyorumdoktoruna sor öyle kullan bence verirse o verir zateb

Merhabaaaa..
Nasilsiniz? İki cocukla tatil hic zor degilmis. Minti uyanikken esimle donusumlu bakiyoruz. Uyudugu zaman bebek odasinda besikte uyuyor.cok tatli bakici bir ablamiz var. Hic yanindan ayrilmiyor uyudugu zaman. Ek gidamizda hiccc aksamadi. Kajvaltimizi ediyoruz.oglen yogurt yiyoruz sonra meyve. Aksam da corba iciyoruz. Otel e daha once geldigimiz icin sagolsunlar her seye kosuyorlar. Hele bide türk üz diye etrafimizdan gic ayrilmiyorlar.yurdum insani:) gelmeden haber vermistik odaya besikte koydular.
Minti de ablasida hayatlarindan pek memnun. Eh tabi bende:)
Yarin bayram. Hepimizin bayrami mubarek olsun. Sekerrr gibi gecsin insallah...
Laf aramizda hepinizi ozledim

Aslinda benimde kilomm cok yok canm bazen benmde hosuma gidiyo hic dogum yapmamis gibisin dediklerinde ama yinede ben balik etli annlere bayiliyorum erkek olsam balik etli alirdim

Aslinda benimde kilomm cok yok canm bazen benmde hosuma gidiyo hic dogum yapmamis gibisin dediklerinde ama yinede ben balik etli annlere bayiliyorum erkek olsam balik etli alirdim

bencede balık etli kadın daha çekici ve seksi görünüyo ama ah bide gobekler olmasa

bencede balık etli kadın daha çekici ve seksi görünüyo ama ah bide gobekler olmasa

Canim.ben 58 le hamile kaldim.simdi 57 yim ama gobek vay her kiyafetim.olsada ciplak.kendimi goruyorum malefes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…