2/3 ayda olan ben kizim 5 bucuk aylik ben 6. Ya adet lucam kirk basi adeti gordum ve her ay oldum ve bu ay temizlendigimin haftasi gene bisiler geldi namaz kiliyoeum ozurden sayiliyo 15 gun den sonra adet sayilıyomus cocuk istedik senelerce simdi bole adet oluyorum sut korumuyo demekki odum kopuyo
Ben de hala olmadım,normaldir herhalde
canım bende hiç regl olmadım demekki normalmışş..ama yine korkuyorum hamileyim diyeee..
canım bende çok yiyip almıyanlardanımm beni görenlerde beni bekar sanırlarr.bide ben hamileykenn 7 kilo almiştimm doğumdan sonra hemen o kilolar gittiilerrr
canım bended 1,76 boyundayımm hamile kaldıgımda 60 kiloydumm ve şimdide 60 kiloyumm ben kolay kolayy kilo almamm..
maşallahh minayya ayy kızıma benzettimm..benimm mina kızımdaa böylee tombiştirrr ayyy yerimm ben o yanakklarııı alllah nazarlardan korusunnn bebişlerimiziiiii
Halen regl olmayan kislarbence çok sanslisiniz halen sütünü çok demek.sut hormonu yüksek olduğundan regl olmadiniz keske bende olmasaydım işlem 3 aylik en görmeye basladim sütüm görmeden önce okadar coktu ki buzluga atiyodum regl gördükten sonra çok azaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 167 boy 74 kiloyum ilk hedefim 70e inmek... aslında etim sıkı oldugundan kilomu göstermediğimi söylüyolar ama kıyafetler yalan söylemiyor ve moral vermiyor hiç.. artık hep bol kesim şeyler almaktan bıktım cunku eski dar pantolonlarımla fok balığı gibi oluyorum:26: hele o göbeğim yokmu hala hamile gibibebişler ve bzm sağlığımız en başta önemli ama şu kilolar da gitse iyi olacak.. ben evde youtubedan leslie sansone ile yürüyüşe başladım biraz form tutsam eskiden taebo yapıyodum evde cok zevkli ona tekrar başlıycm.. kızım da izliyo beni gülüyo müzikli falan olunca siz de deneyebilirsiniz zevkli oluyo bence...
Haksever ne guzel iste. Duzenli gelmesi duzensiz olmasindan iyidir..
Benim gibi olanlar old.na gore normal bi durum demekki. Halam ne zaman sutten keserse o zman regl olurmus. Annemde ablamda oyle bisey olmamis. Halama cektim heralde.
Yasak hayal sut konusunda ara ara azalmalar oluyo. Esi oruc tutuyo be tutmuyorum. Tek basina bjsey yiyip icmeyince süt de azaliyo. Farkedince dikkat ediyorum hemen artiyo cok şükür. Süt var ama cop cop emen bebk yok. Allahim sikayet de etmek istemiyorum ama inşallah duzelecek
Biraz bol giyince bende gostermiyorum sadece biraz gobegim var gibi duruyo. Asil kiyafetsiz aynada resmen 6-7 aylık hamile gibi gorunuyorum. Aynalara kustum..benim de hedefimde ilk 70 var. O bahsettigin şeylerden hicbisey anlamadim. Ne kada cahılım kizzz bi bakiyim netten neymis
Haksever ne guzel iste. Duzenli gelmesi duzensiz olmasindan iyidir..
Benim gibi olanlar old.na gore normal bi durum demekki. Halam ne zaman sutten keserse o zman regl olurmus. Annemde ablamda oyle bisey olmamis. Halama cektim heralde.
Yasak hayal sut konusunda ara ara azalmalar oluyo. Esi oruc tutuyo be tutmuyorum. Tek basina bjsey yiyip icmeyince süt de azaliyo. Farkedince dikkat ediyorum hemen artiyo cok şükür. Süt var ama cop cop emen bebk yok. Allahim sikayet de etmek istemiyorum ama inşallah duzelecek
Biraz bol giyince bende gostermiyorum sadece biraz gobegim var gibi duruyo. Asil kiyafetsiz aynada resmen 6-7 aylık hamile gibi gorunuyorum. Aynalara kustum..benim de hedefimde ilk 70 var. O bahsettigin şeylerden hicbisey anlamadim. Ne kada cahılım kizzz bi bakiyim netten neymis
Yaw bu gobekler nası gidecek.benimde aynı sanki içerde halen bebek vardışarı çıkma istemiyorum bu yuzden
zaten bu istahsizlik değilmi sutleri azaltanöyle iyi emselerdi bizede heves olurdu suttler kesilmesi bilmezdi benim oğlanın istahsiz ligi azalttı zaman sütümü. Böylece beyin işareti verdi regl olmaya başladım
Aynen. Esim disari cikalim diyo ben kilodan dolayi kendimi iyi hissetmiyorum. Gydiklerim yakismiyor gibi oluyo. leslie sansone yukarda bi arkadas soylemisti baktim sabah. Bununla terlenmez diye dusundum. Yinede bi deneyim dedim yaklasik 35 dk yaptim.anacim bi terledimki sorma. Gorunuste kolay gibi ama son 10 dk baya isindigini farkediyosun. Eglenceli de. Sevdim ben. Bakalim ne kadar devam ettirebilcem. Su taubo muydu neydi onu pek sevmedim. Dövüşür gibi
Nasil emzirmeyi sevdirebiliriz acaba. Tavsiyesi bilgisi olan soylesin lutfen.biraz aç biraksak sever mi ki. Ona da benim gonlum razi gelmez..iyice kuser muser de. Ayyy Allah korusun. Sevmesi icin napsak yasakhayalim. Bide bizimki biberon emmeyi de bilmiyo. Ikinci de biberon ogretcem ya. Biberona alisinca seni emmez dediler yine emmiyo yine emmiyo yani
Aynen. Esim disari cikalim diyo ben kilodan dolayi kendimi iyi hissetmiyorum. Gydiklerim yakismiyor gibi oluyo. leslie sansone yukarda bi arkadas soylemisti baktim sabah. Bununla terlenmez diye dusundum. Yinede bi deneyim dedim yaklasik 35 dk yaptim.anacim bi terledimki sorma. Gorunuste kolay gibi ama son 10 dk baya isindigini farkediyosun. Eglenceli de. Sevdim ben. Bakalim ne kadar devam ettirebilcem. Su taubo muydu neydi onu pek sevmedim. Dövüşür gibi
Nasil emzirmeyi sevdirebiliriz acaba. Tavsiyesi bilgisi olan soylesin lutfen.biraz aç biraksak sever mi ki. Ona da benim gonlum razi gelmez..iyice kuser muser de. Ayyy Allah korusun. Sevmesi icin napsak yasakhayalim. Bide bizimki biberon emmeyi de bilmiyo. Ikinci de biberon ogretcem ya. Biberona alisinca seni emmez dediler yine emmiyo yine emmiyo yani
Valla kızlar benim kız 4 aylıkkn emzik emmeye başladı biberonda hiç almıyordu onuda aldı yani bellide olmuyor alabilirde almasını istiyorsanız ara ara deneyin.. Ben pes etmiştim oyuncak diye veriyordum eline bir baktım emmiş şimdi emiyor çıkarıp oynuyor ii oldu . Özellikle uyturken kolaylaştı işim rahat uyuyor artık emzik sayesinde...Zeren canım bu saatten sonra biberonu almaz,almıyorlar malesef.emme konusunda da benim artık bu saatten sonra beklentim yok.6. Aylık olacak neredeyse.hatun büyümesine rağmen emmek zor geliyor.istiyor ama hemen doyup bırakıyor.ne kadar emerse kardır anlayışıyla hareket ediyorum o kadar.ben aç kaldığında da emmediğini gördüğüm için ek gıdaya geçmiştim hatırlarsınız burada yazmıştım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla kızlar benim kız 4 aylıkkn emzik emmeye başladı biberonda hiç almıyordu onuda aldı yani bellide olmuyor alabilirde almasını istiyorsanız ara ara deneyin.. Ben pes etmiştim oyuncak diye veriyordum eline bir baktım emmiş şimdi emiyor çıkarıp oynuyor ii oldu . Özellikle uyturken kolaylaştı işim rahat uyuyor artık emzik sayesinde...
Beni emmek istemediği birdönem geçirdik 4. Ayda o ay sütümü sağıp verdim başardı emmeyi çom mutlu oldu. Ara ara veriyorum o zamandan beri su felmda veriyorum inş alır ara ara deneyin bence biberonu emmeyi başarında emziği aldı . Allah tan tam bağımlı değil vermesem aramıyor ama verince rahat uyuyor.. Eylül'de göreve başlayacağım en çok ta onun için almasını istedim annem rahat uyutabilsin diye.. Kendim baksam bende istemezdim zaten bu saate kadar almamış..Benimki ne yaptıysam almadı. Zaten emzik almasını ben de istemiyorum ama birberon işime gelirdi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Halen regl olmayan kislarbence çok sanslisiniz halen sütünü çok demek.sut hormonu yüksek olduğundan regl olmadiniz keske bende olmasaydım işlem 3 aylik en görmeye basladim sütüm görmeden önce okadar coktu ki buzluga atiyodum regl gördükten sonra çok azaldi
Ben de olmadim henuz cok memnunum halimden :)
Kilo muhabbeti almis basini gitmis.kizceler soru sormustum.kimse farketmemis sonra gene sorayim kizcelerim ben bes kilo daha versem tam super olacak insallah veririm ama yazin veremem ailelerin yanina geldik tatile sagolsunlar iyi bakiyorlar bende kasmiyorum yiyorum cunku hala ek gidaya gecmedik sutum yetsin diye yiyorum iciuorum hadi kilo verdik diyelim ama bu gobusler nolacak bacilar
Beni emmek istemediği birdönem geçirdik 4. Ayda o ay sütümü sağıp verdim başardı emmeyi çom mutlu oldu. Ara ara veriyorum o zamandan beri su felmda veriyorum inş alır ara ara deneyin bence biberonu emmeyi başarında emziği aldı . Allah tan tam bağımlı değil vermesem aramıyor ama verince rahat uyuyor.. Eylül'de göreve başlayacağım en çok ta onun için almasını istedim annem rahat uyutabilsin diye.. Kendim baksam bende istemezdim zaten bu saate kadar almamış..
Kızlar aranızda bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı? Iştah açıyormuş diye okudum birkaç yerde,böyle bir özelliği varsa kullanmak isterim doğrusu...
bence de bir anne biraz balık etli olmalı canım. geçen gün kapıya biri geldi zile bastı açtım kapıyı, kanserle savaş derneğinden gelmiş yardm toplamak için kapı kapı geziyormuş. 20 yaşlarında bi kızz. canım anneni çağırsana dedi, bu evin sahibi benim dedim, inanmadıcanım hadi işim gücüm var büyük birini çağır evden dedi ayy güler misin ağlar mısın, çocuğum bile var dedim kız bi şok geçirdi kekeledi falan yani anne gibi görünmüyorum zayıflıktan. yasakhayal yok canım iyi oldu zaten ne yesem diye düşünüyordum yaptım yedim valla
Aslinda benimde kilomm cok yok canm bazen benmde hosuma gidiyo hic dogum yapmamis gibisin dediklerinde ama yinede ben balik etli annlere bayiliyorum erkek olsam balik etli alirdim
bencede balık etli kadın daha çekici ve seksi görünüyo ama ah bide gobekler olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?