Merhabaaaa..
Nasilsiniz? İki cocukla tatil hic zor degilmis. Minti uyanikken esimle donusumlu bakiyoruz. Uyudugu zaman bebek odasinda besikte uyuyor.cok tatli bakici bir ablamiz var. Hic yanindan ayrilmiyor uyudugu zaman. Ek gidamizda hiccc aksamadi. Kajvaltimizi ediyoruz.oglen yogurt yiyoruz sonra meyve. Aksam da corba iciyoruz. Otel e daha once geldigimiz icin sagolsunlar her seye kosuyorlar. Hele bide türk üz diye etrafimizdan gic ayrilmiyorlar.yurdum insani:) gelmeden haber vermistik odaya besikte koydular.
Minti de ablasida hayatlarindan pek memnun. Eh tabi bende:)
Yarin bayram. Hepimizin bayrami mubarek olsun. Sekerrr gibi gecsin insallah...
Laf aramizda hepinizi ozledim
Canim.ben 58 le hamile kaldim.simdi 57 yim ama gobek vay her kiyafetim.olsada ciplak.kendimi goruyorum malefes
Balik etli kadin candiranneler ben hamilelik oncesi kiloma dondum ama bes kilo daha vermeliyim ayrica bende gobek kaldi malesef zaten sisman hamile kalmistim ustune de bu gobek eklendi yani acil bes alti kilo vermeliyim ama herkes cok zayifsin diyor ama bana oylebgelmiyor
Yok canım şu an sadece d vitamini hapı veriyorumdoktoruna sor öyle kullan bence verirse o verir zateb
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz multimix kullanıyoruz ama iştahımız yerlerdeKızlar aranızda bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı? Iştah açıyormuş diye okudum birkaç yerde,böyle bir özelliği varsa kullanmak isterim doğrusu...
Merhabaaaa..
Nasilsiniz? İki cocukla tatil hic zor degilmis. Minti uyanikken esimle donusumlu bakiyoruz. Uyudugu zaman bebek odasinda besikte uyuyor.cok tatli bakici bir ablamiz var. Hic yanindan ayrilmiyor uyudugu zaman. Ek gidamizda hiccc aksamadi. Kajvaltimizi ediyoruz.oglen yogurt yiyoruz sonra meyve. Aksam da corba iciyoruz. Otel e daha once geldigimiz icin sagolsunlar her seye kosuyorlar. Hele bide türk üz diye etrafimizdan gic ayrilmiyorlar.yurdum insani:) gelmeden haber vermistik odaya besikte koydular.
Minti de ablasida hayatlarindan pek memnun. Eh tabi bende:)
Yarin bayram. Hepimizin bayrami mubarek olsun. Sekerrr gibi gecsin insallah...
Laf aramizda hepinizi ozledim
Bayramımız Mübarek olsun
Biz multimix kullanıyoruz ama iştahımız yerlerde
gerçekten yapılıyor mu yoğurt hiç tutturana rastlamadım daha.teoride deniliyor ama pratikte yapılamıyor galiba
canım benimki tombiş dönemiyor bi türlü yaa artık endişelenmeye başladım neredeyse 5 aylık olduk 28 şubat doğumlu. dediğin gibi çokta hareketli aslında
bisküvi yapan kisceler yaw sizinde bisküviler böle sütlü kahve rengindemifazla kızartmadigim halde bisküvi bu renk oldu. acaba yanlış un mu kullandım. tam bugday unu nu almancaya çevirmeye çalıştım ama doru unmu aldım bilemedim bide yulaf unu ve irmik kullandım onları rengi değiştirdi böle
Canım benimki de tam tarif ettiğin gibi yapıyor,üstelik uyurken de içiremiyorum uyku daha ağır basıyor.ne olacak böyle yaaa bir fikri olan yokmu nasıl besliyecez bu yavruları offf offf
İyi eglenceler cnm adina sevindim tadini cikarin bol bol darisi sicaktan bayilan bizlerin basina
Ohhhh kızlarınla keyfini çıkarın tatilin,
Bu arada mintin çok tatlı Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?