2014 Şubat Anneleri

Balik etli kadin candir anneler ben hamilelik oncesi kiloma dondum ama bes kilo daha vermeliyim ayrica bende gobek kaldi malesef zaten sisman hamile kalmistim ustune de bu gobek eklendi yani acil bes alti kilo vermeliyim ama herkes cok zayifsin diyor ama bana oylebgelmiyor

İyi eglenceler cnm adina sevindim tadini cikarin bol bol darisi sicaktan bayilan bizlerin basina

Canim.ben 58 le hamile kaldim.simdi 57 yim ama gobek vay her kiyafetim.olsada ciplak.kendimi goruyorum malefes

Haksever kisce maşallah gitmiş kilolar ama göbek niye gitmemiş kıyani biz zayiflasak bile bu bebek gibi gobekler kalacakmi simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alla alla hepimize göbek varnolacak halimiz bilemedim

Bayramımız Mübarek olsun

Yok canım şu an sadece d vitamini hapı veriyorumdoktoruna sor öyle kullan bence verirse o verir zateb

Boşversene Dr u nezaman bi sıkıntımı söylesem normal diyor,,
az emiyor normal,çok uyuyor normal,az kilo alıyor normal,geç kaka yapıyor bezi dolmuyor normal,iştahı yok normal,vs vs vs vs.....
Daha 2,5-3 aylıkken söylemiştim gerek yok herşeyi normal demişti,yine söylesem yine normal der:))))

Ohhhh kızlarınla keyfini çıkarın tatilin,
Bu arada mintin çok tatlı Allah bağışlasın

gerçekten yapılıyor mu yoğurt hiç tutturana rastlamadım daha.teoride deniliyor ama pratikte yapılamıyor galiba

benim sütüm gıdım gıdım geldiğinden ben yapmadım ama yapan ve tutturan bir arkadaşım var deneyebilirsiniz hayırlı bayramlar kızlar....

benim oğluş 26 şubat doğumlu ve bayadır dönüyor ama zayıf bir bebek onunda etkisi var sakın sıkıntı etme mesela eltimin oğlu ile arasında on gün var o önde ama bir görsen o canavar gibi benimkide sefil yani her bebek farklı mesela o doğduğunda boynunu dik tutuyordu benimki 4. ayın sonynda anca tuttu....

canım benimki tombiş dönemiyor bi türlü yaa artık endişelenmeye başladım neredeyse 5 aylık olduk 28 şubat doğumlu. dediğin gibi çokta hareketli aslında

canım banada tarifi verirmisin bende yapmak istiyorum kurabiyeden oğluma..hayırlı bayramlar kızlar...

Canım benimki de tam tarif ettiğin gibi yapıyor,üstelik uyurken de içiremiyorum uyku daha ağır basıyor.ne olacak böyle yaaa bir fikri olan yokmu nasıl besliyecez bu yavruları offf offf

canım açlıktan çok uyuyor olmasın benimkide öyleydi sütüm azdı bilemedim sonra zorla mamaya başladım tabi sevdiği mamayı bulana kadar 3 mama değişti bu arada artık büyüdüler mesela evde cici bebe yap yada meyve püresi ver önce red ediyor ama ısrar edince yemeye başladı benim ki umarım düzelir...

*Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dilerim...
Kızlarrr bayramınız çok güzel geçsin inşşşşşşş......

Musmutlu bayramlar

Bayramliklarla cekin bebisleri foyolara bakicam optummmmmmmmmm:)

Hep mutlu cok mutlu bayramlarrrr.
Minti kardeslerini cokkkk opuyor. Anneler ellerinizden operiz..

Herkese mutlu bayramlar :) 4,5gundur esimin memleketindeyiz gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi ve güzel meleklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…