2014 Şubat Anneleri

Hepinizin Mübarek ramazan bayramını kutluyor,
minik minik minicik kuzularınızı da tek teek öpüyorum canlar.
Allah sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve ferahlık ile dolu nice bayramlar nasip etsin inşaallah..

merhabalaarrrr kızlaaarrrrr...benn geldiimm..semender,yasakhayal,nazlıedam,renksizgökkuşağı,mb19,aysang,zeren,sosyoloji tüm arkadaşlar hepinizi çok özlemişim.nasılsınız biz iiyiz çok şükür ek gıdalara yeni başlıcaz daha.bi süredir tattırıyorum ama bi düzenle vermedim.kızım desteksiz oturuyo bi kaç gndür ama biz yine de destek koyuyoruz nadiren devriliyo.bardaktan su içebiliyo,alttan iki dişi var.bizde gelişmeler böle. hepinizi çok öpüyorum.
bayramınız mübarek olsun..sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara inşallah..

Canım hoşgeldinseninde bayramın mübarek olsun osledim seni hep
aklimdaydinmaşallah elifnazimarabbim nazarlardan saklasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese iyi bayramlar. Su mubarek gun Allahım ne olur savaşlar dursun ve bitsin artik. Yıllardır annelere cocuklara ve bebeklere yapilan eziyetler bitsin. Onlara dua edin arkadaslar. Haberlerde gordum bi anne yavrusunu kucagina almis kosuyordu.yuzlerindeki ifade o kadar aciydi ki...o an orada kizim kucagimda kostugumu hissettim ve korkunç bi çaresizlik duydum içimde.
Allah hepsinin yardımcısı olsun.sabirlar versin. Biz bende dahil olmak uzere istahsizligindan uykusuzlugundan kaygilaniyoruz. O guzel anneler bebekleri icin neler dusunuyorlardir acaba. Allahim sen onlari koru yardim et

Canım hoşgeldinseninde bayramın mübarek olsun osledim seni hep
aklimdaydinmaşallah elifnazimarabbim nazarlardan saklasin

hoşbulduk kuzuumm..Allah razı olsun canım.ya bu ramazan uyuşturdu beni.çok giremedim nete.amin canım cümlemizin bebişini

Eki Görüntüle 1203523
bizim bayram şekeriiii:125::125::125:

allahım bu ne guzellikmaşallah la kuvvete illa billahyirim onun kollarını yanaklarını saç bandını:çok tatlı ve guzel bi kız olmuş elifnaz adı gibiyaw bole şekeri insan yemeye doymaz

Eki Görüntüle 1203523

Hoşgeldin canım. Nerelerdesin yaw.. ozlettin yorumlarini. Kuzuya da maşallah Allah nazarlardn korusun. Oturuyo bu kelebek. Maşallah ya

Eki Görüntüle 1203523
Hoşgeldin canım maşallah kuzuma tam bayram şekeri gel beni ısır diyo resmen yerim seni
Tesekkur ederim canim.
Canım tatildeymissin insallah cok guzel cok eglenceli gecer yeni gordum mintinin relsminu maşallah ne guzel büyüdü bal oldu hepsi birbirinden tatli Allah nazarlardan korusun hepimizin bebegini

Sükür kavusturana canim. Hosgeldinnn.
Cok fena seker krizine girdim senin bayram sekerini yirimmmm. Masallah yavruma kocaman oldu bu sipalar. Ne zaman dogdular da buyuduler.
Bizim minti otel in maskotu oldu:)
Bakmaya gonullu bir suru personel pesinde geziyor:)
Oda onlari isirmak icin:)
Bizden boyle haberler.
Musmutlu bayramlar...

Cok sukur cok guzel geciyor. Sadece gece 10 da bitiyor gecemiz. Kizlar uyuyor bizde esimle balkonda oturuyoruz. Olsun herseye ragmen eglenceli.
Bal tabi ya bizim kuzularimiz bizim topigin bebeleri ayri sanki hepsini ben dogurdum:) oyle seviyorum. Kocaman oldular masallah.
Cok sukur benim prematuremde toparlandi(kimse anlamiyor premature oldugunu:)) saglikli olsunlarda buyuyorlar iste.

Cok sicak cocukla ordan oraya dun esimin tarafi gezdik bugun annemdeyiz bizim.taraf cok zor sicak yavrum.terliyo ben zaten su gb yim

Pufff da bikac yer daha var artik elbiseyi attik bebisim cok terliyo yazik kuzuma

Butun gunum.uykusu geldi sasmasin herkez sesaiz olsunla geciyo:banghead:

Canım mutlu oldum geldiğine:) çok çok çok tatlı bir kızın var,buraya koyduğuna göre yememize de ses çıkarmayacaksın artık:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım mutlu oldum geldiğine:) çok çok çok tatlı bir kızın var,buraya koyduğuna göre yememize de ses çıkarmayacaksın artık:)

Maşallah dememişim,olmaz:) maşallah berakallah Rabbim nazarlardan korusun

Merhaba kızlar nasılsınız,Bayram nasıl geçiyor?
Biz dün,akşam gezmeye gittik oda burnumuzdan geldi,malesef kızım çok huysuzlandı,ne meme ne biberon hiç birşey istemedi bir türlü oyalayamadık,apar topar eve döndük
Bugün de misafir ağırladık ve kimsenin kucağına gitmedi hep ağladı,hiç böyle yapmazdı oysaki

Hoşgeldin canım. Nerelerdesin yaw.. ozlettin yorumlarini. Kuzuya da maşallah Allah nazarlardn korusun. Oturuyo bu kelebek. Maşallah ya
sağolasın canım.bende sizi ösledim.evet bi kaç gündür oturuyo nası sevindi yavrum oturuyom diyeama hala dönemiyo koca totosunu kaldıramıyo

Hoşgeldin canım maşallah kuzuma tam bayram şekeri gel beni ısır diyo resmen yerim seni
hooşbulduk kuzum ısırabilirsin doya doya
tam ağzına layık teyzesigerçekten büyüdüler yaadoktor kolik sancısı dördüncü aydan sonra geçer dediğinde ooo bissürü zaman var nası geçecek demiştim şimdi nası geçti anlamadım bile:44:
maşallah senin kuzu da büyümüş çok şeker ne güzel tatil ii gelmiştir dimi canım.hastalıklar,sıkıntılar,menepozlular kampı derken
mutlu tatiller ii bayramlar

bana da sizler ii geliyosunuz yaabuyur canım istediğin yerden başlayabilirsin yemeye:125::125::125:lafı bilem olmaz

Maşallahh! Tam Bayram şekeri,, yerim ben bunu yeriimm...

buyur canım sende geeellllll

canım bizim kızda hiç kimseyi yabancılamıyo uzun bi süredir.ama bugün ev baya bi kalabalıktı.ne ağlamak kimseye gitmedi.misafirler gidince normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…