canım bizim kızda hiç kimseyi yabancılamıyo uzun bi süredir.ama bugün ev baya bi kalabalıktı.ne ağlamak kimseye gitmedi.misafirler gidince normale döndü
Deliricem ya herkez gulup otursun.omrum zeynebi sallamakla geciyoaglaya sinir ola terlemekten kilo verdim bu kâdar sallamaya uyusa bali bide milleti dinle omrum curudu 2 gunde evime isinlanmak istiyorum
Deliricem ya herkez gulup otursun.omrum zeynebi sallamakla geciyoaglaya sinir ola terlemekten kilo verdim bu kâdar sallamaya uyusa bali bide milleti dinle omrum curudu 2 gunde evime isinlanmak istiyorum
Canim bardağa nasıl alistirdin. Su b. Cay b. Fincan neyle alistirdin. Benimki kasikla az iciyo. Biberon bilmiyo. Suluk aldim dişlerini kaşiyo. Kac günde öğrendi
Canlarım kızım için blog kurdum,şimdilik çok yeni ama her gün yeni şeyler yüklüyorum.gelin de beni sevindirin:))
www.bilgebuyuyor..............
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlarım kızım için blog kurdum,şimdilik çok yeni ama her gün yeni şeyler yüklüyorum.gelin de beni sevindirin:))
Acilmadi link
Canim bardağa nasıl alistirdin. Su b. Cay b. Fincan neyle alistirdin. Benimki kasikla az iciyo. Biberon bilmiyo. Suluk aldim dişlerini kaşiyo. Kac günde öğrendi
gelecemde semenderim olmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
www.bilgebuyuyor...............tr
Bi daha bakın bakalım:)))
www.bilgebuyuyor...............tr
Bi daha bakın bakalım:)))
Hayirli olsun canim takipcinim :) semender sen hangi marka unlari kullaniyosun. Tam yulaf unu falan alicam da. Cityfarm rasayana beyorganik vs. Baya var. Arastirdin mi. 1 saattir bakiyorum pek bu konuda marka oneren konulara rastlayamadim. En organigi ve tazesi hangi marka acaba.
Zeren belki ne bilim suya ihtiyacı yoktur daha.daha erken verdiğim için suyu şimdi alışkın ve günde sulukla 250 ml ne iciyosürekli dene bence isteyince icer sulukla oğlum da bazen canı istemeyince dış kasiyici olarak kullanıyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zeren'im cityform bu konuda çok ünlü bir marka ve marketlerde kolayca bulduğum için onu tercih ediyorum ya da etmek zorunda kalıyorum:))
Bu arada telefonla giriyorsanız buradaki linke tıklayarak değil de ayrıca İnternet'e yazarak girin bakalım olacak mı:))) zaten şuan bayağı boş,yavsş yavaş doldurcam:)
Ins alisir. Bide bu aksam muhallebi veriliyo. Bazilari kasik mamasi mi veriyo. Kolay oldugu icin mi yoksa kasik mama evde yapilan muhallebiden daha mi besleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?