2014 Şubat Anneleri

Deliricem ya herkez gulup otursun.omrum zeynebi sallamakla geciyo aglaya sinir ola terlemekten kilo verdim bu kâdar sallamaya uyusa bali bide milleti dinle omrum curudu 2 gunde evime isinlanmak istiyorum

canım bizim kızda hiç kimseyi yabancılamıyo uzun bi süredir.ama bugün ev baya bi kalabalıktı.ne ağlamak kimseye gitmedi.misafirler gidince normale döndü

Canim bardağa nasıl alistirdin. Su b. Cay b. Fincan neyle alistirdin. Benimki kasikla az iciyo. Biberon bilmiyo. Suluk aldim dişlerini kaşiyo. Kac günde öğrendi

Deliricem ya herkez gulup otursun.omrum zeynebi sallamakla geciyo aglaya sinir ola terlemekten kilo verdim bu kâdar sallamaya uyusa bali bide milleti dinle omrum curudu 2 gunde evime isinlanmak istiyorum

Bizde seçimden sonra eşimin memleketine gitcez. Cok zor olacak eminim. Cunku kv ler baska sehirdeler evleri memlekette yok. Amcasinda dayisinda kalcaz. Bebegimin kuvetini bile almayi dusunuyorum tabi duzeni de kalmayacak. Ooof of.. simdi gitmesekte olmayacak. Cocugu görmek istiyolar... neyse kuzum sana kolay gele. Ins tez zamanda evine kavusursun

merhaba arkadaşlar umarım hepinizin bayramı iyi geçiyordur .Benide bebeyimide bayram vurdu çocukta bende bittik ben hasta bile oldum üşütmüşüm galiba bir sıcak bir soguk annemlerin oturdugu yer soguk uzun kolluyla hırkayla oturuluyor bu mevsimde bile kayınvalidemlerde deniz kenarında nem sıcak bittim

haksever belki klasik olucak ama bir bebeyin altı temiz karnı tok gazı bir sıkıntısı yoksa uyur ben bebeyine özendini ona elinden geldigi kadar iyi baktıgını biliyorum ama bebeyinin keşfedilmemiş bişeyi var bence yoksa neden bukadar senide kendinide yorsun

Canim bardağa nasıl alistirdin. Su b. Cay b. Fincan neyle alistirdin. Benimki kasikla az iciyo. Biberon bilmiyo. Suluk aldim dişlerini kaşiyo. Kac günde öğrendi

Canım hiç bi çaba gostermedim.ben su içerken ağladı istedi bende kendi suyundan bardağa koyup verdim içti.gecende bardağı elimden kaptı.şok olduk resmen:)bardaktan iciyo ama üstü ıslanıyo biraz.biberon bizimkide sevmiyo emmeyi bilmiyo sulukla veriyorum bende genelde biraz iciyo sonra dişini kasiyo dediğin gibi..

Hayirli olsun canim takipcinim :) semender sen hangi marka unlari kullaniyosun. Tam yulaf unu falan alicam da. Cityfarm rasayana beyorganik vs. Baya var. Arastirdin mi. 1 saattir bakiyorum pek bu konuda marka oneren konulara rastlayamadim. En organigi ve tazesi hangi marka acaba.

gelecemde semenderim olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zeren belki ne bilim suya ihtiyacı yoktur daha.daha erken verdiğim için suyu şimdi alışkın ve günde sulukla 250 ml ne iciyosürekli dene bence isteyince icersulukla oğlum da bazen canı istemeyince dış kasiyici olarak kullanıyo

Son düzenleme:
gelecemde semenderim olmadi

Canim bu bebe biskuvisini kahvalti ogununde mi vericez. Kahvaltiya bu ay bitince gecicez ya ondan soruyorum. Biskuviyi evde yapicam ilerde şimdiden aliyim diyorum.

Zeren'im cityform bu konuda çok ünlü bir marka ve marketlerde kolayca bulduğum için onu tercih ediyorum ya da etmek zorunda kalıyorum:))
Bu arada telefonla giriyorsanız buradaki linke tıklayarak değil de ayrıca İnternet'e yazarak girin bakalım olacak mı:))) zaten şuan bayağı boş,yavsş yavaş doldurcam:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ins alisir. Bide bu aksam muhallebi veriliyo. Bazilari kasik mamasi mi veriyo. Kolay oldugu icin mi yoksa kasik mama evde yapilan muhallebiden daha mi besleyici

Ben tabletten giriyorm. Google da yazdim cikmadi. Tarifleri mutlaka gir bloguna. Organik nefis muhallebiler corbalar kahvaltilar bekliyoruz ona gore

Ins alisir. Bide bu aksam muhallebi veriliyo. Bazilari kasik mamasi mi veriyo. Kolay oldugu icin mi yoksa kasik mama evde yapilan muhallebiden daha mi besleyici

Ben milupa nin kaşık maması ni veriyorum .Bence kaşık maması daha besleyici. içinde bi çok tahıl var.bilmiyorum bende nasıl yapilir. geçen ocak annelerine baktım bi kızın doktoru kesinlikle içinde en az 6 tahıl bulunan milupa nin kaşık mamasını onermis.gdo yok demiş milupa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…