- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Canim bu bebe biskuvisini kahvalti ogununde mi vericez. Kahvaltiya bu ay bitince gecicez ya ondan soruyorum. Biskuviyi evde yapicam ilerde şimdiden aliyim diyorum.
Canım ben daha kahvaltıya gecmedigim için biberonuna atıyorum .ama kahvaltıda yada yoğurt unda verebilirsin. meyve püresi ne de atabilirsin.nasi istersen kızın hangisinden severse ona göre koyarsım içlerine. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede balık etli kadın daha çekici ve seksi görünüyo ama ah bide gobekler olmasa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben tabletten giriyorm. Google da yazdim cikmadi. Tarifleri mutlaka gir bloguna. Organik nefis muhallebiler corbalar kahvaltilar bekliyoruz ona gore
Canlarım kızım için blog kurdum,şimdilik çok yeni ama her gün yeni şeyler yüklüyorum.gelin de beni sevindirin:))
www.bilgebuyuyor..............
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim blog hayirli olsun..ama bende acamadim
Niye öle cok nokta var ki. Sanki kisaltma yapmis gibi
Bizde seçimden sonra eşimin memleketine gitcez. Cok zor olacak eminim. Cunku kv ler baska sehirdeler evleri memlekette yok. Amcasinda dayisinda kalcaz. Bebegimin kuvetini bile almayi dusunuyorumtabi duzeni de kalmayacak. Ooof of.. simdi gitmesekte olmayacak. Cocugu görmek istiyolar... neyse kuzum sana kolay gele. Ins tez zamanda evine kavusursun
haksever belki klasik olucak ama bir bebeyin altı temiz karnı tok gazı bir sıkıntısı yoksa uyur ben bebeyine özendini ona elinden geldigi kadar iyi baktıgını biliyorum ama bebeyinin keşfedilmemiş bişeyi var bence yoksa neden bukadar senide kendinide yorsun
Hiii şimdi anladım:) kadınlar klübü otomatik olarak adresin tamamını vermemi engelliyor galiba:)) araya boşluk koyarak yazayım şimdi.siz birleştirip yazın:)) bilgebuyuyor. blogspot. com
Hiii şimdi anladım:) kadınlar klübü otomatik olarak adresin tamamını vermemi engelliyor galiba:)) araya boşluk koyarak yazayım şimdi.siz birleştirip yazın:)) bilgebuyuyor. blogspot. com
Canim tekrar hayirli olsun. Yorum bilem yaptimmm :))))) aynen birlestirip yazinca cikiyo. Engelleniyo
cok zor canım başka ev ben kucagımda yıkadım anakucagı bebek arabası puset oo küvete yer kalmadı yanibide cok eşya alma kualan elinde yıkar asarsın eşya taşımaktan yorulmuştum bide eve gelip yerleştirmek düşün öğleden beri yerleşmeye çalışıyorum iki bavulu açmadım bile bide herkez etrafımızda fır dönsede evim evim güzel evim kızım 4ten beri uyuyo düşüneb,liyomusun 4-5 günüdür ben, pert etti şimdi yatak odasında çift kişilik yatakta döne döne uyuyo totosunuda dikmiş bende işlerimi hallettim bismillah şuan ocakta yemek var pişsede yesem inşallah gecede uyur cok uyudu
canım eşimde ikide bi diyo altını adnmı karnı tokmu yıkayalımmı herşeyi yapıyorum ama bazen bi bağlıyo huyusuzluga şaşmıcak hiç uykusu ymegi dıaşrda başka yerdede illa şaşıyo işte 5-10 dakkaya tahammülü yok bidaha agla agla uyumuyo ses istemiyo uyurken bak evimizdeyiz çok şükür
baktım canım hayırlı olsun bende hamileyken bi niyet ettim zor geldi yani benimde aklımın bi köşesinde var kızıma güzel bi anı bırakmakanı defteri tutuyorum hoş dgodugundan beri anca 2 kere yazabildim çok zor herşeyini saklamak istiyorum aslıda minik ayaklarını mesela
Sağol canım benim:) kızımla biraz zor oldu ama bakalım)
Canım hayırlı olsun blogun.bende baktım.çok güzel bi anı gerçekten.çok duygulandım okuyunca takip etcem inşallah.
bu arada sende güzel bi kadınsın.Allah sahibine bağışlasın arkadaşım:)
Canım beğendiğine çok ama çok sevindim.inşallah devamı gelecek.iltifatın için teşekkür ederim ama bütün Şubat anneleri güzel bence:)))
Rica ederim canım bende teşekkür ederim.Rabbim yüzümüzü güzel eyledigi gibi ruhumuzu gönlümüzü de güzel eylesin.
yazmak konusunda yeteneklisin bence akıcı insanı sıkmıyor..:)
Ay bayilacagiimm kizlar. Tatil imiz bugun bitti evimize dönüyoruz saniyordum. Didim e geldik bu gunkocam tutturdu arkadasi gorucem diye. Ciktik geldik. Bide demezmi yarin aksam da yine izmir de kalalim. Ya ben evimi özledim
Kanima islemis evde oturup is yapmak ye ic yat iste. Yok yok bana iyilik yaramiyor:)
Ama ne yapayim ya insanin evi gibisi yok
Ay bayilacagiimm kizlar. Tatil imiz bugun bitti evimize dönüyoruz saniyordum. Didim e geldik bu gunkocam tutturdu arkadasi gorucem diye. Ciktik geldik. Bide demezmi yarin aksam da yine izmir de kalalim. Ya ben evimi özledim
Kanima islemis evde oturup is yapmak ye ic yat iste. Yok yok bana iyilik yaramiyor:)
Ama ne yapayim ya insanin evi gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?