2014 Şubat Anneleri

Canim bu bebe biskuvisini kahvalti ogununde mi vericez. Kahvaltiya bu ay bitince gecicez ya ondan soruyorum. Biskuviyi evde yapicam ilerde şimdiden aliyim diyorum.

Canım ben daha kahvaltıya gecmedigim için biberonuna atıyorum .ama kahvaltıda yada yoğurt unda verebilirsin. meyve püresi ne de atabilirsin.nasi istersen kızın hangisinden severse ona göre koyarsım içlerine. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Tamam canim teşekkür ederim. Ben evde yapilmasi tarftariyim ama kasik mamasi daha besleyici gibi geldi.

Ben tabletten giriyorm. Google da yazdim cikmadi. Tarifleri mutlaka gir bloguna. Organik nefis muhallebiler corbalar kahvaltilar bekliyoruz ona gore

Yeni olduğu için Google da çıkmıyor canım.arama kısmına yaz tam adresi çıkar mutlaka.tarifler hazır) koycam kızım müsaade ederse:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye öle cok nokta var ki. Sanki kisaltma yapmis gibi

Hiii şimdi anladım:) kadınlar klübü otomatik olarak adresin tamamını vermemi engelliyor galiba:)) araya boşluk koyarak yazayım şimdi.siz birleştirip yazın:)) bilgebuyuyor. blogspot. com

cok zor canım başka ev ben kucagımda yıkadım anakucagı bebek arabası puset oo küvete yer kalmadı yanibide cok eşya alma kualan elinde yıkar asarsın eşya taşımaktan yorulmuştum bide eve gelip yerleştirmek düşün öğleden beri yerleşmeye çalışıyorum iki bavulu açmadım bilebide herkez etrafımızda fır dönsede evim evim güzel evim kızım 4ten beri uyuyo düşüneb,liyomusun 4-5 günüdür ben, pert etti şimdi yatak odasında çift kişilik yatakta döne döne uyuyo totosunuda dikmiş bende işlerimi hallettim bismillah şuan ocakta yemek var pişsede yesem inşallah gecede uyur cok uyudu

canım eşimde ikide bi diyo altını adnmı karnı tokmu yıkayalımmı herşeyi yapıyorum ama bazen bi bağlıyo huyusuzluga şaşmıcak hiç uykusu ymegi dıaşrda başka yerdede illa şaşıyo işte 5-10 dakkaya tahammülü yok bidaha agla agla uyumuyo ses istemiyo uyurken bak evimizdeyiz çok şükür

baktım canım hayırlı olsun bende hamileyken bi niyet ettim zor geldi yani benimde aklımın bi köşesinde var kızıma güzel bi anı bırakmak anı defteri tutuyorum hoş dgodugundan beri anca 2 kere yazabildim çok zor herşeyini saklamak istiyorum aslıda minik ayaklarını mesela

Canim tekrar hayirli olsun. Yorum bilem yaptimmm :))))) aynen birlestirip yazinca cikiyo. Engelleniyo

Sağol canım benim:) kızımla biraz zor oldu ama bakalım)

Sağol canım benim:) kızımla biraz zor oldu ama bakalım)

Canım hayırlı olsun blogun.bende baktım.çok güzel bi anı gerçekten.çok duygulandım okuyunca takip etcem inşallah.
bu arada sende güzel bi kadınsın.Allah sahibine bağışlasın arkadaşım:)

Canım hayırlı olsun blogun.bende baktım.çok güzel bi anı gerçekten.çok duygulandım okuyunca takip etcem inşallah.
bu arada sende güzel bi kadınsın.Allah sahibine bağışlasın arkadaşım:)

Canım beğendiğine çok ama çok sevindim.inşallah devamı gelecek.iltifatın için teşekkür ederim ama bütün Şubat anneleri güzel bence:)))

Rica ederim canım bende teşekkür ederim.Rabbim yüzümüzü güzel eyledigi gibi ruhumuzu gönlümüzü de güzel eylesin.
yazmak konusunda yeteneklisin bence akıcı insanı sıkmıyor..:)

Rica ederim canım bende teşekkür ederim.Rabbim yüzümüzü güzel eyledigi gibi ruhumuzu gönlümüzü de güzel eylesin.
yazmak konusunda yeteneklisin bence akıcı insanı sıkmıyor..:)

Âmin canım,önemli olan o hakikaten.
Yazarlık tecrübem var canım edebiyat dergilerinde:)) mesleğim gereği çok iç içeyim

Ay bayilacagiimm kizlar. Tatil imiz bugun bitti evimize dönüyoruz saniyordum. Didim e geldik bu gun kocam tutturdu arkadasi gorucem diye. Ciktik geldik. Bide demezmi yarin aksam da yine izmir de kalalim. Ya ben evimi özledim
Kanima islemis evde oturup is yapmak ye ic yat iste. Yok yok bana iyilik yaramiyor:)
Ama ne yapayim ya insanin evi gibisi yok

telefondan yazamadım canım :)) çok sevindim tatil yapmana gez toz canım ama evime geldim oh rahat ettim

13ündede kayınpederlerim gidiyo tatile çitgöle gidiyolar kaplıcalara bizede gel diyolar eşim gelemez gelsede 1 gece 2 günlüğüne gelcek onlarla kalcam gidersem kayınvaldem bakar ben havuza giderim bol bol yüzerim deniz yok ama zaten denizden nefret ederim ben havuza girerim hep deniz olan yerde bile:18:korkuıyorum denizdenama kararsızım gitsemmi gitmesemm mi:26:

Kızlar duruyorsa keyfine bak canım ya.bu da benim yerime olsun ne var:)) bak ben evde tıkılı kaldım eşimin işleri yüzünden

Hanımlar kızımda yumurtaya karşı alerji var galiba.önceki biraz tattırmıştım vücudunda ertesi gün isilik gibi şeyler çıktı.sıcaktandır diye düşündüm dün de yedirdim.bugün yine var ama isilikten daha farklı görünüyor.bir daha vermicem bi doktora götüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…