2014 Şubat Anneleri

ahahah deliii.güzelce gez iştee

Evimi ozluyorum iste kuzum elimde degil
5 gun den fazla tatil yokkk bana gore degil.
Kusadasina herzaman gittigimiz yere gittik. Cok cok ilgilendiler. Mina ya bakici abla verdiler hemen. Uyanikken yanimda ama uyurken pusette degil de besikte uyudu kuzum rahat rahat. Bakici abla da yaninda rahat ettim.
Deli gibi yüzdüm:)
Zeynep le cesaret ediyorsan git derim.
Bana cokkk iyi geldi. Yetti arttti diye soyleniyorum bak:)
İnsanin degisiklige cok ihtiyaci oluyor 1 senedir psikolojim yerlerdeydi.

Kızlar duruyorsa keyfine bak canım ya.bu da benim yerime olsun ne var:)) bak ben evde tıkılı kaldım eşimin işleri yüzünden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar hayatlarindan cok memnun. Ozellikle eda nazli. Arap kiz oldu:)
İstemiyor gitmek.
Bende 12 sene de ilk defa bayramda esimle beraberdim:) sagolsun hic gormezdim.
Bugun senin yerine gezicem. Kordon da bir suru resim cekicem.
Buda semender82 icin dicem...

Batiyor rahatlik:) kafada var benim azcik kiriklik beya:)

Bende denize gittigimde 5. Gunden sonra sıkılıyorum. Evimi ozluyorum. Simdi zaten deniz kenarindayiz. Burda havalar cok guzel ara sira yagmur yagsa da iyi. Denize canimiz isteyince gidebiliyoruz ama ksradeniz birden derinlesiyo. Egede de bi cok yerde denize girdim ama akdeniz bi baska. Ins seneye tayinimiz cikarsa akdenize tatile gideriz :)) be konuyu baya dagittim galiba bende sendedim canim 5 gunde sonra deniz sıkıyo

semender canım okudum ve çok mutlu oldum. vay be neler yaşamışız nelerle mücadele etmişiz diye geçirdim aklımdan. kendi yaşadıklarım geldi kah hüzünlendim kah gülümsedim. çok iyisin devam etmelisin

Nazlıedam ben de aynı senin gibi 4-5 gün sonra tatilden sıkılıp eve dönmek isterim.evlendiğimizden beri her yıl tatile çıkarız ve ben çok çabuk sıkılırım,eşimde her defasında bir daha seninle tatile çıkmayacağım der ertesi yıl yine benimle planlar yapar gideriz:)))
Bu yaz evdeyiz bebekten dolayı,ve çok sıcak şöyle güzel bir deniz yada havuz suyu fena olmazdı hani...
Çocuklar sorun yapmıyorsa gezin eve tıkılıp kalmakta iyi olmuyor

canım bence gitmelisin takip ediyorum seni sürekli bence tatile ihtiyacın var.iyi gelecektir.

Sizden de bekliyorum canım.siz de yazı gönderin yayınlayayım konuk yazar olarak.zaten editörlük de yaptığım için ben de üstünden geçerim düzeltme anlamında.

Semender bloğun hayırlı olsun,annenin her anında yanında bulunması çok güzel,sana büyük desteği olmuş, çok şanslısın...
ben de takip edeceğim seni

Gez kuzum gez ama aynen katılıyorum benim de tatil limitim 5 gündür:))) çok şaşırdım çok benziyoruz birbirimize.içimiz mi kocamış acaba bizim ya:))) Şubat anneleri hep birbirine mi benziyor ne:))

Batiyor rahatlik:) kafada var benim azcik kiriklik beya:)

Kizlar bende òyleyim bi yere gittigimde evimi cok òzlüyorum...

Canim bizde her yil tatile gidiyoruz ama yil kizim icin gidemicez..allahin izniylee seneye gidicez o zamana kadar kizimda büyür artikk kizimla denize girerizzz...

Vaaaay blogcu anneeee :)) çoook güzel olmuş. Uğrarız arada bir sayfana :))

Herkeslerin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar. Umarım güzel geçmiştir.

Valla bende tatil konusunda sizden tam tersim. Bu yıl ücretsiz izindeyim nasıl olsa bir ay biyerlere gideriz diye düşündüm ama maalesef eşim iştem çıktı bide ev almıştık kredi ödemesi var. Ancak bir haftalığına gidiyoruz. Hemde bende iki çocuk var 21 ve 6 aylık olmaz üzre. Ben ev yerine yazlık alınsın istiyodum. İşten çıkar bütün yazı orda geçiririm diye. Ben denizi ve güneşi çok seviyorum. Bu sene farklı bir yere gidiyorum beğenmezsem eşimin başının etini yiycem ve bizi eski yere göndermesini istiycem

Veeee iştahsız bebekler kervanına biz de katıldık (
Zaten son 2 aydır toplamda 500 gr almıştı kuzucum. Ama güzel yiyordu. 2 haftadır resmen savaş veriyoruz. Tatilde biraz daha düzelmişti ama son 3 gündür yemiyor ve ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Emmiyor, sütü sağıyorum içmiyor, mama yapıyorum biberonu elleriyle ittirip ağzını kilitliyor...
Dün sabahtan beri toplamda sadeve 300 ml mama içti. Hepsi bu. Su içiyor sadece. Drumuz izinli, Pazartesi günü gelecek.
Bir akıl verin kızlar, ne yapayım ?? Ağlaması huzursuzluğu falan yok ama eski neşesi de yok ??? Resmen aç...

Canım çok güzel olmuş bloğun.. Çok çok beğendim eşinin yazısıda çok güzel.. Babalık çok değiştirdi benim eşimi de daha da büyüdü gözümde onun için yaptıklarıyla.. Beceremedim oraya yorum yazmayı buradan yazayım dedim......)

semender canim sudenazy dedigi gibi bende yorum yazamadimne yapmak gerekiyo...uyemi olacaz:44: oyleyse olamadimama cok guzel oluyo blogun cok begendim takipindeyim insbide yorum yapabilsem daha ii olurdu ama

Son düzenleme:

alla alla noluyo bu bebeklere sosyoloji aynisi benim basimda bizde 3 haftadir öyleyiz yawherseyi red ediyo..gece 1 de icti 130 cc süt bide öglen 12 de iyti 130 cc baska birazda yogurt hepside zorla oldupsikolojim bozuldu iyce..ne yemek yapmak ne disari cikmak istiyo canimbizimkinde nese ne var ama acliktan galiba sürekli kucak istiyo..yere koyunca kasilmali aglamasi basliyodismi dedim yok...acaba 6.ay sendromumu yasiyorlar:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…