Ay bayilacagiimm kizlar. Tatil imiz bugun bitti evimize dönüyoruz saniyordum. Didim e geldik bu gunkocam tutturdu arkadasi gorucem diye. Ciktik geldik. Bide demezmi yarin aksam da yine izmir de kalalim. Ya ben evimi özledim
Kanima islemis evde oturup is yapmak ye ic yat iste. Yok yok bana iyilik yaramiyor:)
Ama ne yapayim ya insanin evi gibisi yok
Âmin canım,önemli olan o hakikaten.
Yazarlık tecrübem var canım edebiyat dergilerinde:)) mesleğim gereği çok iç içeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
telefondan yazamadım canım :)) çok sevindim tatil yapmanagez toz canım ama evime geldim oh rahat ettim
13ündede kayınpederlerim gidiyo tatile çitgöle gidiyolar kaplıcalara bizede gel diyolar eşim gelemez gelsede 1 gece 2 günlüğüne gelcek onlarla kalcam gidersem kayınvaldem bakar ben havuza giderim bol bol yüzerim deniz yok ama zaten denizden nefret ederim ben havuza girerim hep deniz olan yerde bile:18:korkuıyorum denizdenama kararsızım gitsemmi gitmesemm mi:26:
Kızlar duruyorsa keyfine bak canım ya.bu da benim yerime olsun ne var:)) bak ben evde tıkılı kaldım eşimin işleri yüzünden
ahahah deliii.güzelce gez iştee
Batiyor rahatlik:) kafada var benim azcik kiriklik beya:)
telefondan yazamadım canım :)) çok sevindim tatil yapmanagez toz canım ama evime geldim oh rahat ettim
13ündede kayınpederlerim gidiyo tatile çitgöle gidiyolar kaplıcalara bizede gel diyolar eşim gelemez gelsede 1 gece 2 günlüğüne gelcek onlarla kalcam gidersem kayınvaldem bakar ben havuza giderim bol bol yüzerim deniz yok ama zaten denizden nefret ederim ben havuza girerim hep deniz olan yerde bile:18:korkuıyorum denizdenama kararsızım gitsemmi gitmesemm mi:26:
semender canım okudum ve çok mutlu oldum. vay be neler yaşamışız nelerle mücadele etmişiz diye geçirdim aklımdan. kendi yaşadıklarım geldi kah hüzünlendim kah gülümsedim. çok iyisin devam etmelisin
Kizlar hayatlarindan cok memnun. Ozellikle eda nazli. Arap kiz oldu:)
İstemiyor gitmek.
Bende 12 sene de ilk defa bayramda esimle beraberdim:) sagolsun hic gormezdim.
Bugun senin yerine gezicem. Kordon da bir suru resim cekicem.
Buda semender82 icin dicem...
Batiyor rahatlik:) kafada var benim azcik kiriklik beya:)
Kizlar bende òyleyim bi yere gittigimde evimi cok òzlüyorum...Bende denize gittigimde 5. Gunden sonra sıkılıyorum. Evimi ozluyorum. Simdi zaten deniz kenarindayiz. Burda havalar cok guzel ara sira yagmur yagsa da iyi. Denize canimiz isteyince gidebiliyoruz ama ksradeniz birden derinlesiyo. Egede de bi cok yerde denize girdim ama akdeniz bi baska. Ins seneye tayinimiz cikarsa akdenize tatile gideriz :)) be konuyu baya dagittim galibabende sendedim canim 5 gunde sonra deniz sıkıyo
Nazlıedam ben de aynı senin gibi 4-5 gün sonra tatilden sıkılıp eve dönmek isterim.evlendiğimizden beri her yıl tatile çıkarız ve ben çok çabuk sıkılırım,eşimde her defasında bir daha seninle tatile çıkmayacağım der ertesi yıl yine benimle planlar yapar gideriz:)))
Bu yaz evdeyiz bebekten dolayı,ve çok sıcak şöyle güzel bir deniz yada havuz suyu fena olmazdı hani...
Çocuklar sorun yapmıyorsa gezin eve tıkılıp kalmakta iyi olmuyor
Sizden de bekliyorum canım.siz de yazı gönderin yayınlayayım konuk yazar olarak.zaten editörlük de yaptığım için ben de üstünden geçerim düzeltme anlamında.
Sizden de bekliyorum canım.siz de yazı gönderin yayınlayayım konuk yazar olarak.zaten editörlük de yaptığım için ben de üstünden geçerim düzeltme anlamında.
Veeee iştahsız bebekler kervanına biz de katıldık(
Zaten son 2 aydır toplamda 500 gr almıştı kuzucum. Ama güzel yiyordu. 2 haftadır resmen savaş veriyoruz. Tatilde biraz daha düzelmişti ama son 3 gündür yemiyor ve ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Emmiyor, sütü sağıyorum içmiyor, mama yapıyorum biberonu elleriyle ittirip ağzını kilitliyor...
Dün sabahtan beri toplamda sadeve 300 ml mama içti. Hepsi bu. Su içiyor sadece. Drumuz izinli, Pazartesi günü gelecek.
Bir akıl verin kızlar, ne yapayım ?? Ağlaması huzursuzluğu falan yok ama eski neşesi de yok ??? Resmen aç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?