- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
kislar bende 2 eylulde nasipse turkiyeye gelecemilk istikamet ankara memleketim olacak hangi bez ,bebek suyunu nerden alabilirimm yardimci olursaniz sevinirim..bazen mamada veriyorum..hangi mamayi önerirsinizz..bu bebelac denilen mama yada sma denilen mamalar nasi tavsiye edermisiniz
Ay bayilacagiimm kizlar. Tatil imiz bugun bitti evimize dönüyoruz saniyordum. Didim e geldik bu gunkocam tutturdu arkadasi gorucem diye. Ciktik geldik. Bide demezmi yarin aksam da yine izmir de kalalim. Ya ben evimi özledim
Kanima islemis evde oturup is yapmak ye ic yat iste. Yok yok bana iyilik yaramiyor:)
Ama ne yapayim ya insanin evi gibisi yok[/QUOT
Kızların keyfi yerindeyse sen de iyice bir gez eğlen canım ya.. Ev ve evde ki depresyon bir yere kaçmıyor merak etme :)) Ben denedim :)))
Canım sana özel msj gönderemedim. Sen mina için hangi marka mamayı kullanıyorsun ?? Acil cevaba ihtiyacım var..
Canım çok güzel olmuş bloğun.. Çok çok beğendim eşinin yazısıda çok güzel.. Babalık çok değiştirdi benim eşimi de daha da büyüdü gözümde onun için yaptıklarıyla.. Beceremedim oraya yorum yazmayı buradan yazayım dedim......)
semender canim sudenazy dedigi gibi bende yorum yazamadimne yapmak gerekiyo...uyemi olacaz:44: oyleyse olamadim ama cok guzel oluyo blogun cok begendim takipindeyim ins bide yorum yapabilsem daha ii olurdu ama
Canım yorum için Google hesabı almak gerekiyor mail adresi gibi.
Bu arada şimdiden hoşgeldinbenim de memleketim Ankara oleyyyy:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten bir 6. ay sendromumuz eksikti. O yemeyince kendimi çok çaresiz ve eksik hissediyorum((
Bez olarak biz prima Premium care kullanıyoruz. Beyaz paketli. Çok da memnunum. Ben hazır su vermiyorum canım. Kaynatılıp soğumuş su ile mamasını yapıyorum ve onu içiyor. Mama olarak benim kızım gazdan rahatsızdı. O yüzden aptamil comformil 1 numara kullandım hep. Ama bu günler de onu da yemiyor. Ben de yeni mama arayışı içindeyim. Sana şimdiden iyi tatiller. Epey kalacaksın herhalde :))
canım bence gitmelisin takip ediyorum seni sürekli bence tatile ihtiyacın var.iyi gelecektir.
Veeee iştahsız bebekler kervanına biz de katıldık(
Zaten son 2 aydır toplamda 500 gr almıştı kuzucum. Ama güzel yiyordu. 2 haftadır resmen savaş veriyoruz. Tatilde biraz daha düzelmişti ama son 3 gündür yemiyor ve ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Emmiyor, sütü sağıyorum içmiyor, mama yapıyorum biberonu elleriyle ittirip ağzını kilitliyor...
Dün sabahtan beri toplamda sadeve 300 ml mama içti. Hepsi bu. Su içiyor sadece. Drumuz izinli, Pazartesi günü gelecek.
Bir akıl verin kızlar, ne yapayım ?? Ağlaması huzursuzluğu falan yok ama eski neşesi de yok ??? Resmen aç...
Ay bayilacagiimm kizlar. Tatil imiz bugun bitti evimize dönüyoruz saniyordum. Didim e geldik bu gunkocam tutturdu arkadasi gorucem diye. Ciktik geldik. Bide demezmi yarin aksam da yine izmir de kalalim. Ya ben evimi özledim
Kanima islemis evde oturup is yapmak ye ic yat iste. Yok yok bana iyilik yaramiyor:)
Ama ne yapayim ya insanin evi gibisi yok[/QUOT
Kızların keyfi yerindeyse sen de iyice bir gez eğlen canım ya.. Ev ve evde ki depresyon bir yere kaçmıyor merak etme :)) Ben denedim :)))
Canım sana özel msj gönderemedim. Sen mina için hangi marka mamayı kullanıyorsun ?? Acil cevaba ihtiyacım var..
Acil yaziyorum. Bebelac2 kullaniyorum canim. Ayrica ozelden mesaj yazdim sana haberin ola...
Canlar,bloga fotoğraflı cici bebe bisküvisi tarifi koydum hem de meyveliiiiii:)
Ya canim ben seni blogna giremedim
Canlar,bloga fotoğraflı cici bebe bisküvisi tarifi koydum hem de meyveliiiiii:)
canım hayırlı uğurlu olsun bloğunya kızlar şimdi ben bu cici bebe tarifini yapmak istiyorum ama organik olan hiçbirşeyi bulamam. un, tereyağı falan hepsini marketten alacam mecbur. sizce marketten alıp yapayımmı yoksa organik alamadıktan sonra hazır cici bebe kullanmak daha mı mantıklı??
Canım fabrikadan çıkacağına anne elinden çıksın bence:) hem şeker de olmayacak içinde. Besinleri tattırırken ilk defa iki besin vermemek lazım anlamak için.sen daha önce hangisini vermiştin mesela?
kızlar yaa ben yiyecekleri alerji testi kuralına göre tattırıyordum, dün ilk defa sabah salatalık, akşam kavun verdim, bugün sabah yine kavun verdim. az önce baktım boynunda kırmızılıklar var alerji olmuş yavrum ama hangisine karşı bilmiyorum. off ya ama çok kötü sivilceler oluşmuş boynunda . siz karşılaştınız mı böyle bi durumla
aradım ama bulamdım ben bloğunukızlar bebeğini kucagınıza aldığınızda başını egik tutanı var mı yada oturtmak istediğimde resmen kafa boynuna yapışıyor ama yüz üstü yatarken hep dik tutuyor anlamadım valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?