2014 Şubat Anneleri

kislar bende 2 eylulde nasipse turkiyeye gelecemilk istikamet ankara memleketim olacakhangi bez ,bebek suyunu nerden alabilirimm yardimci olursaniz sevinirim..bazen mamada veriyorum..hangi mamayi önerirsinizz..bu bebelac denilen mama yada sma denilen mamalar nasi tavsiye edermisiniz

Son düzenleme:

Zaten bir 6. ay sendromumuz eksikti. O yemeyince kendimi çok çaresiz ve eksik hissediyorum ((

Bez olarak biz prima Premium care kullanıyoruz. Beyaz paketli. Çok da memnunum. Ben hazır su vermiyorum canım. Kaynatılıp soğumuş su ile mamasını yapıyorum ve onu içiyor. Mama olarak benim kızım gazdan rahatsızdı. O yüzden aptamil comformil 1 numara kullandım hep. Ama bu günler de onu da yemiyor. Ben de yeni mama arayışı içindeyim. Sana şimdiden iyi tatiller. Epey kalacaksın herhalde :))

Canım bence çocuk,bir erkeğin gerçek kimliğini ortaya çıkaran bir sınav.adam olmaz denilen adam bi bakıyorsun harika bir baba oluyor,süper bir eş gibi görünen de agrasiflrliyor,aldatıyor ya da farklı şekillerde bu sınavda kalıyor.çok şükür eşim,çok iyi bir eşti,babalığı daha da iyi oldu.
Yorum için Google hesabı açmak lazım.biraz uğraştırıcı:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

semender canim sudenazy dedigi gibi bende yorum yazamadimne yapmak gerekiyo...uyemi olacaz:44: oyleyse olamadimama cok guzel oluyo blogun cok begendim takipindeyim insbide yorum yapabilsem daha ii olurdu ama

Canım yorum için Google hesabı almak gerekiyor mail adresi gibi.
Bu arada şimdiden hoşgeldin benim de memleketim Ankara oleyyyy:)))

Canım yorum için Google hesabı almak gerekiyor mail adresi gibi.
Bu arada şimdiden hoşgeldin benim de memleketim Ankara oleyyyy:)))

ahanda hemseri ciktik😊😍😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen gerçi bizim sendrom doğdu doğali varta anne karnindaykende vardison haftalarda artmıştı çünkü kilosusaol canım 1 ay kalacak nasipseinş hava değişiminden benim oglan etkilenmezzaten sendromlu istahsiz😮😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bence gitmelisin takip ediyorum seni sürekli bence tatile ihtiyacın var.iyi gelecektir.

bende öyle düşünüyorum ama çok sıcak heryer yolu felan gözüm almıyo çok degil 3-4 sat sürer sanırım bide zeynebin huyu degişmesin istiyorum yatagına alıştırıyorum alıştırmalıyım alıştırıcam

canım sıcaktan olabilir bebeklerin iştahı kesilirmiş uyumazmış ben evimize geldim odaya kapıdan pervaneyi acıyorum odaya hava üflüyomuş gb luyo direk çarpmasın diye kapıdan acıyorum içersi iyi oluyo kızım dün 3-4 gb bi uyudu teee gece 1bucukta kalktı hep emzirdim uyudu sonra gece kalktı 1 saat 2 saat oynadık yatakta seviştik sonra gene uyudu 8 e kadar çok şükür bende yerleştim bisürü eşya vardı bugünde maşallah iyi uykusu düzene girsin istiyorum artık şuan ilk defa kendi odasındaki beşiğinde uyuyo çok şükürhemde memede uyuya kaldı sallamadan bunlar benim için mucize iştaha gelince biizmki bile emmek istemiyo çok iştahlı aslında ama zor gleiyo sıcakta kucağa gelince bide emmeeye çalışırken kan ter içinde kalıyo başını geri çekiyo aglıyo hep terini siliyorum

Canlar,bloga fotoğraflı cici bebe bisküvisi tarifi koydum hem de meyveliiiiii:)

kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz? bugün itibariyle fileye sığmadığını anladım, oturamıyor da, eee nasıl olacak şimdi*? :44:

Canlar,bloga fotoğraflı cici bebe bisküvisi tarifi koydum hem de meyveliiiiii:)

canım hayırlı uğurlu olsun bloğun ya kızlar şimdi ben bu cici bebe tarifini yapmak istiyorum ama organik olan hiçbirşeyi bulamam. un, tereyağı falan hepsini marketten alacam mecbur. sizce marketten alıp yapayımmı yoksa organik alamadıktan sonra hazır cici bebe kullanmak daha mı mantıklı??

kızlar yaa ben yiyecekleri alerji testi kuralına göre tattırıyordum, dün ilk defa sabah salatalık, akşam kavun verdim, bugün sabah yine kavun verdim. az önce baktım boynunda kırmızılıklar var alerji olmuş yavrum ama hangisine karşı bilmiyorum. off ya ama çok kötü sivilceler oluşmuş boynunda . siz karşılaştınız mı böyle bi durumla

Canım fabrikadan çıkacağına anne elinden çıksın bence:) hem şeker de olmayacak içinde. Besinleri tattırırken ilk defa iki besin vermemek lazım anlamak için.sen daha önce hangisini vermiştin mesela?

aradım ama bulamdım ben bloğunu kızlar bebeğini kucagınıza aldığınızda başını egik tutanı var mı yada oturtmak istediğimde resmen kafa boynuna yapışıyor ama yüz üstü yatarken hep dik tutuyor anlamadım valla....

Canım boynundaki kızarıklıklar büyük ihtimal sıcaktan olmuştur,alerji olduğunu zannetmiyorum
Hergüne yıka ve boynunun terlememesine dikkat et,gerekirse ıslak bir bezle hafifçe sil

Gazını çıkarmak için omzuna aldığında dik tutabiliyorsa sorun yok korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…