2014 Şubat Anneleri

Kızlar okadar moralim bozuk ki,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Kızımın iştahsızlığı beni eritti tüketti,daha şimdiden okadar çok yıprandım ki ilerde Halim ne olur bilemiyorum

Ben de baktim canim hayirli ugurlu olsun takip ederim artik

Canım çok teşekkür ederim.reyyan Google da çıkmıyor adresi girmek lazım.cnmkzm hep aynı dertten muzdaribiz bu iştahsız haliyle bugün neler yedirdim ama:) yine el mi tamam bey mi ha kızım dedim:))) anneyiz tükendiğimizi sandığımız yerde yeniden diriliriz canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

14 şubat doğumluyuz ve 6 dişimiz var şaşkınlıklar içerisindeyim ve iki diş daha eklenecek çok yakında :)
12 ayda 12 diş olurmu sizce?

Kızlar okadar moralim bozuk ki,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Kızımın iştahsızlığı beni eritti tüketti,daha şimdiden okadar çok yıprandım ki ilerde Halim ne olur bilemiyorum

Canım yalnız değilsinoglum son iki haftadır istahsizlik rekoru kırıyor. bugün 12 saat bişey içmeden durdu.umrundada degildisüt deneme sadece kaşıkla ne zorlada olsa milupa nin kaşık maması ne ver. ben bugun öyle yaptım. Yoğurt verdim. içmek iyi zaman kaşıkla ne takabilirmi tıkıyorum agzına. artık anne sütü ne almaz diye düşünme. Bu şekilde az alıyo zaten.kasiga alıştırmalar çalış .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğdu doğali mi böyle reyyan.kucakta iken oglum hep dik tutuyo kafasını. ama oturması bilmediği için kafasını öne egiyo. .bide doktoruna sor ....

Canım kendin yap bence yapmazsam da cici bebe değilde hip in organik bisküvisi var onu al. ben yapmadığım zaman onu kullanıyorum.

Bravoo sana canım,ben tıkayamıyorum işte,karşısında ne şaklabanlıklar yapıyoruz inanamazsın,eline değişik şeyler veriyoruz oyalansında yesin diye ama yok bir iki kaşıktan sonra kilitliyor ağzını mümkün değil açmıyor.tükendim yaaa cidden çok umutsuzum

Iştahsızlık rekoru kırıyor ve sen sakinsin sanada bravoo...
ben sakin olamıyorum çok üzülüyorum ve geriliyorum
Meme emmek istemediğinde zorlamıyorum,sağıyorum biberonla veriyorum,öylede istemezse kaşık mama veriyorum,onuda istemezse çorba yoğurt veriyorum,menüyü çeşitlendirdim ama yiyen yok
Çok zorlandığımda ağlamaya başlıyor bırakıyorum ben de çünkü zorlamakta daha kötü yapacak biliyorum

ah ahh bizdede aynı sorun iştahsız emmek istemiyor 3 aylık aluncaya kadar çok iştahlıydı şimdi yok tombul bir bebekti gittikçe kurudu gören bişey diyo sanki çocuga bilerek bişey vermiyorum rejim yaptırıyorum yemiyo emmiyor

o zaman dik tutuyor sadece yüzü bana dönük olduğunda kafa hop boyunla birleşiyor yada oturmak istediğimde canı isterse kaldırıyor mesela emekleme pozisyonunda hep yukarda tutuyor...

Gazını çıkarmak için omzuna aldığında dik tutabiliyorsa sorun yok korkma

hayır doğdugunda kafa bir sağa bir sola gidiyordu şimdi ise sabir çeviriyor nesneleri takip ediyor mesela oyuncak havaya doğruysa baş havaya kaldırıyor ama diğer bebişler gibi tam dik tutmuyor doktor ve ebe arkadaşlar normal diyor ama ana yüreği bilemiyorum...

Canım ayni durumdayiz son gunlerde ben de resmen savasiyorum biberon almıyor zaten emzirmek tam ölüm çığlık ata ata agliyor oğlum ve surekli iteliyor beni 4,5 saat hiçbirşey yemedigi halde azcik meyve ve yoğurt yiyor sadece o da yetmiyor mamlari da sevmedi bir kac tane denedim toplamda gun icerisinde 50ml anca yiyor cok uzun zamandir sadece ayakta emzirebiliyorum doğumdan sonra bel fitigi oldum böyle devam ettikce iyive ilerliycek insallah duzelirler
14 şubat doğumluyuz ve 6 dişimiz var şaşkınlıklar içerisindeyim ve iki diş daha eklenecek çok yakında :)
12 ayda 12 diş olurmu sizce?
Masallah kuzuma
Canım yorum için Google hesabı almak gerekiyor mail adresi gibi.
Bu arada şimdiden hoşgeldin benim de memleketim Ankara oleyyyy:)))

Canım hayırlı uğurlu olsun birazdan bakicam yeni gördüm eminim cok güzel olmuştur

Canım ben de mama vericem artik en azindan bir öğün ac çünkü istah sıfır bezini hic dolduruyor azcik koyu sari cis oluyor hic sismiyor artık su da veriyorum ama hangi mamayi versem emin değilim bir iki tane denedim ama sevmedi hiç milupaya su gdo olayi yuzunden cesaret edemiyoru yaa nasıl milupanin mamalari kuzum

Teşekkür ederim canım arkadaşım,sizlerden de bekliyorum tecrübelerimizi paylaşalım.

mb19,sosyoloji12 iştahsız bebekler alemine hoşgeldiniz:) bunu cnmkzm,yasakhayal ve ben iyi biliriz:)) sizinki hem büyüdükleri hem de havaların çok sıcak olmasıyla alakalı olabilir.yazın benim bile canım bir şey yemek istemiyor.kızımın uyku düzeni etkilendi mesela.gündüz hiç uyuyamıyor.gece odayı serinletip yatırabiliyoruz o da en geç 22.00 de uyuyan bebek,12 den önce uyuyamıyor.

sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412

Slm cicis anneler benim kizim gerii gerii emekliyor sizin bebislerde oylemi emekliyor ben mutfaktaydim kizim bagriyordu gittim baktim kizim geri geri emeklemis koltugun arkasinda sikismisti sok oldumm ayy bunlar buyumusss allah herkesin cocugunu ona bagislasin ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…