sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412
Eki Görüntüle 1205203
Eki Görüntüle 1205204
Eki Görüntüle 1205205
Eki Görüntüle 1205206
Otur(ama)ma cabalarimiz :)
Aaaa cok guzel olmuss ellerine saglik
Slm cicis anneler benim kizim gerii gerii emekliyor sizin bebislerde oylemi emekliyor ben mutfaktaydim kizim bagriyordu gittim baktim kizim geri geri emeklemis koltugun arkasinda sikismisti sok oldumm ayy bunlar buyumusss allah herkesin cocugunu ona bagislasin ..
Iştahsızlık rekoru kırıyor ve sen sakinsin sanada bravoo...
ben sakin olamıyorum çok üzülüyorum ve geriliyorum
Meme emmek istemediğinde zorlamıyorum,sağıyorum biberonla veriyorum,öylede istemezse kaşık mama veriyorum,onuda istemezse çorba yoğurt veriyorum,menüyü çeşitlendirdim ama yiyen yok
Çok zorlandığımda ağlamaya başlıyor bırakıyorum ben de çünkü zorlamakta daha kötü yapacak biliyorum
Canım ayni durumdayiz son gunlerde ben de resmen savasiyorum biberon almıyor zaten emzirmek tam ölüm çığlık ata ata agliyor oğlum ve surekli iteliyor beni 4,5 saat hiçbirşey yemedigi halde azcik meyve ve yoğurt yiyor sadece o da yetmiyor mamlari da sevmedi bir kac tane denedim toplamda gun icerisinde 50ml anca yiyor cok uzun zamandir sadece ayakta emzirebiliyorum doğumdan sonra bel fitigi oldum böyle devam ettikce iyive ilerliycek insallah duzelirler
Masallah kuzuma
Canım hayırlı uğurlu olsun birazdan bakicam yeni gördüm eminim cok güzel olmuştur
mb19,sosyoloji12 iştahsız bebekler alemine hoşgeldiniz:) bunu cnmkzm,yasakhayal ve ben iyi biliriz:)) sizinki hem büyüdükleri hem de havaların çok sıcak olmasıyla alakalı olabilir.yazın benim bile canım bir şey yemek istemiyor.kızımın uyku düzeni etkilendi mesela.gündüz hiç uyuyamıyor.gece odayı serinletip yatırabiliyoruz o da en geç 22.00 de uyuyan bebek,12 den önce uyuyamıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben de mama vericem artik en azindan bir öğün ac çünkü istah sıfır bezini hic dolduruyor azcik koyu sari cis oluyor hic sismiyor artık su da veriyorum ama hangi mamayi versem emin değilim bir iki tane denedim ama sevmedi hiç milupaya su gdo olayi yuzunden cesaret edemiyoru yaa nasıl milupanin mamalari kuzum
sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412
Ay eline sağlık çok güzel olmuş hazır gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm cicis anneler benim kizim gerii gerii emekliyor sizin bebislerde oylemi emekliyor ben mutfaktaydim kizim bagriyordu gittim baktim kizim geri geri emeklemis koltugun arkasinda sikismisti sok oldumm ayy bunlar buyumusss allah herkesin cocugunu ona bagislasin ..
sağol canım 110 tl kıyamadık bunu yaptık :)
o zaman dik tutuyor sadece yüzü bana dönük olduğunda kafa hop boyunla birleşiyor yada oturmak istediğimde canı isterse kaldırıyor mesela emekleme pozisyonunda hep yukarda tutuyor...
hayır doğdugunda kafa bir sağa bir sola gidiyordu şimdi ise sabir çeviriyor nesneleri takip ediyor mesela oyuncak havaya doğruysa baş havaya kaldırıyor ama diğer bebişler gibi tam dik tutmuyor doktor ve ebe arkadaşlar normal diyor ama ana yüreği bilemiyorum...
valla çok iyi etmissinmasaallah Marifetli annesin Güle güle kullansın Yawrun
Sagol canim bazi cocuklar emeklemeden yürürler senin oglusunda buyuk ihtimalle oyle olurr..Amin canım.
Aaa ne güzelll maşaallah :)
Benim kızım hiç emeklemeyip popo üstünde gitmişti
Şimdi oğlanı koyuyorum yere de hiçbir emekleme çabası yok
Demek ki o da emeklemeden yürüyecek..
Canim ben kizimi yüsüstu koydugumda gerii geri emekliyor yani ayaklarini iterekk..teşekürler bide mekleme derken bizimkide popo üstünde gidiyordu bir kaç gündür de karnı üstünde gitmeye başladı her gün bişey öğreniyorlar koltukta tek bırakma düşer allahım korusun...
masaalahhhh kizinagün geçtikçe değişiyor lar tam yenmelik oldular
Sagol canim bazi cocuklar emeklemeden yürürler senin oglusunda buyuk ihtimalle oyle olurr..
Canim ben kizimi yüsüstu koydugumda gerii geri emekliyor yani ayaklarini iterekk..
Sagol canimm evet yaa tam yenmelik olmuslarr..canim insallahh bebisinde en kisa zamanda istahii acilirrr..
sağol kuzum sen bebişine evde kurabiye yapıyormusun yapıyorsan tarifini verirmisin bide kaç aylıkken başladın vermeye başladın yazarsan sevinirim...
Sagol canim bazi cocuklar emeklemeden yürürler senin oglusunda buyuk ihtimalle oyle olurr..
Canim ben kizimi yüsüstu koydugumda gerii geri emekliyor yani ayaklarini iterekk..
Sagol canimm evet yaa tam yenmelik olmuslarr..canim insallahh bebisinde en kisa zamanda istahii acilirrr..
Olabilir canım hava çok sıcak ilk 2ay cok iyidi sonra zorlamaya basladi 2,3ayliktan beri zaten zorla emziriyorum ayakta emziriyordum oturdugumda mumkun degil emmiyor sadece uyurken oturabiliyorum belim mahvoldu 15gun onve doktora gittim bel fıtığı olmusum ağır kaldirma zorlama dedi ama ne mümkün böyle emzirmek cok yoruyor son gunlerde ayakta bile emmek istemiyor sac kurutma makinesini açıyorum sesi sakinlestiriyor biraz iteleye iteleye aglaya aglaya 5dk emziriyorum iste biberonda almiyor mamada sevmedi milupa ve sma denemedim onlari da deneyeyim belki sever zorla tikiyorum agzina tukure tukure aglayarak yiyor reflude var cok zorlayinca kusuyor ayy boyle kotu bi durum istemb19,sosyoloji12 iştahsız bebekler alemine hoşgeldiniz:) bunu cnmkzm,yasakhayal ve ben iyi biliriz:)) sizinki hem büyüdükleri hem de havaların çok sıcak olmasıyla alakalı olabilir.yazın benim bile canım bir şey yemek istemiyor.kızımın uyku düzeni etkilendi mesela.gündüz hiç uyuyamıyor.gece odayı serinletip yatırabiliyoruz o da en geç 22.00 de uyuyan bebek,12 den önce uyuyamıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canim deneyeyim bakalım secvevek mi bu arada cok guzel olmus oyun haliniz :)sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412
Bence de evde yapilan muhallebiden daha besleyicidir hazir tahilli mama o kadar tahili evde hazirlamak zor ama insanin kafasi karisiyor hangisi guvenilir bilemiyor keske hep evde yapsak meyve yogurt tamam da yetmiyor artik senin mamayi da alayim belki severCanım geçen gün ocak annelerinde de okudum. bi kıza doktoru GDO falan yok en az 6 tahilli kaşık maması yedir bi öğün demiş. bunu evde yapmak zor olur.arastir al tahilli kaşık maması ndan ver oğluna. ben hipin organik bisküvisi nden ve milupa nin tahilli Muzlu kaşık maması dan veriyorum. yoksa kurur bu oğlan. sütü çok az iciyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?