2014 Şubat Anneleri

canımcım her bebeğin emeklemesi kendine has bizimkide popoyu kullanıyor...bu arada ileri değil geri gidiyordu bende önüne sevdiği oyuncağı koydum bu seferde karnı üstünde gitmeye başladı....

Canim dogru diyon her bebek farklidirr..masallah bebisineee

Nasilsiniz? Cok sukur evime kavustum. 5 gunden fazlasi bayiyor:)
Ben alismisim soyuncam dokuncem yapcam kahvemi oturcam salincagima.tatilde mecburi hissediyor insan havuza denize. Ayni seylerde belirli zaman sonra tat vermiyor bana. Artik evdeyim.
Bugun saglik ocagindan aradilar bizim 6.ay asimiz tatile denk geliyordu asi yapilicak gelin diye. Gittik 4 asi olduk. 2 damla agizdan 3 bacaktan sakinlesmedi kuzum cok agladi kendini kastikca kanadi bacaklari simdi biraz bisey yemicek agizdan da oldugu icin.7.650 gr olmus masallah.
O agladi diye ablasida cok agladi koro gibiydiler valla:) bunu duyan babamiz mecbur mu bu asilar yavrumun canini yakiyorlar dayanamiyorum diye soylendi durdu:)
Gelelim baska konuya. Biliyorsunuz yaklasik 2 aydir hic emzirmiyorum e tabi sutte iyice cekildi.
Tatilde taze incir i cok seviyorum oralarda da bol diye yedim durdum. Bugun bi ara gogsum sizladi. Allah allah dedim ne oldu ki simdi. Bir baktim sut cay bardaginin dibi doldu. Kuru incir den cok taze incir sut yapti vay anam emzirmem bitti sut geldi:)
Aklinizda olsun taze incir buldugunuz zaman bol bol yiyin.ben bugun sagdigimi kasikla verdim kizima.
Esim e de incir bul dedim. Bu gece ateslenirse anne sutu vereyim atesi dysuruyor. Buyuk kizim a vermistim aninda dustu atesi:)
Bide mina da deneyelim bakalim ne olucak.
Ne uzun yazmisim picaklayabilirsiniz beni:)

Canim evine hosgeldin..masalah minayaa..demek incir sut yapiyor..kv bahcesinde incir agaci var ariyip bana gondermelerini soylucem..

Sen hep gel de uzun yaz NazlıEdam:)) maşallah kuzuya.ay bu aşılar benim korkulu rüyam bizim de az kaldı bakalım ne olacak
Bursa'nın köylerinin yol kenarlarında bol bol incir ağacı var ben olsam gider toplardım valla:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2aydir vermediysen simdide verme bce doktorlar durgun sut zararli diyor 3kere sagip doktukten sonra verilmelimis

Maşallah canım bizde henüz emeklime belirtileri yok

Ne zararı olacak canım maşallah ver yesin kuzucuk,hem de pütürlü yemeye alışır,oda ayrı bir sorun çünkü...sadece verdiğinde yalnız bırakma Allah korusun Boğazı'nda kalabilir

Maşallah canım 200cc ye çıkmışsınız,bizim en yüksek rekorumuz 90cc...peki canım kaç saat aralıklarla doyuruyorsun,ben 2saatte bir vermeye çalışıyorum

Allah kolaylık versin canım seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum,
benimki de doğdu doğalı memeyi zorla emiyor,yatarak emziriyorum kucakta asla emmiyor,sütümü saydığım için bu günlere kadar gelebildik kızıma kalsa çoktan süt bitmişti o derece az emiyor yani,
biberon alıyor ancak onunla da çok içmiyor

Hoşgeldin canım,tabiki insanın evi gibisi yok
Maşallah kızına gelişimi çok güzel,
canı yanıyor kuzucukların ama napalım sağlık için katlanacaz
Bende kuru incir kürü yapıyordum ilk zamanlar işe yarıyor gibi geliyordu doğrusu,şimdi sadece su miktarına dikkat ediyorum,özellikle bişey yapmıyorum,taze inciri de çok severim bulursam alırım valla

Canım boynundaki kızarıklıklar büyük ihtimal sıcaktan olmuştur,alerji olduğunu zannetmiyorum
Hergüne yıka ve boynunun terlememesine dikkat et,gerekirse ıslak bir bezle hafifçe sil

önce salatalık sonra kavun verdim canım, hep 3 gün denerdim ama bu defa bir kereliğine vereyim dedim böyle oldu. ama sıcaktan da olabilir gerçekten, dün çıktı bugün kayboldu. şeker konusunda haklısın canım en azından şeker olmayacak içinde, hem onların raf ömrü uzun oluyor demekki katkı maddesi çok. ben kendim yapayım oğluşuma mis gibi kurabiyeler

14 şubat doğumluyuz ve 6 dişimiz var şaşkınlıklar içerisindeyim ve iki diş daha eklenecek çok yakında :)
12 ayda 12 diş olurmu sizce?

maşallah canım , gelişimi iyi olan bebeklerinki erken çıkar derler. bi tanıdığımınki de 6 aylıkken 6 dişi tardı, ayrıca tosundu kendisi

arıcama rıcam bi ARAYAMADIM cok zor geçti bayram bişze yoksa hep aklımdaydın büyügüm olarak aramalıydım özür kuzum şimdide günüm doldu eşim gleirse netten kontür yükler anca daha fazla geçikmeden geçmiş bayramını kutlarım nanaklarından öperim kızlarınıda mıncırırım bayram geçti bekliyorum

kavun için erken değilmi canım karpuzu cok seviyo benim kızımda ama kırmızı meyvelerin alerji riski daha cok karpuca başladımı çıldırıyo vermeyince altımıza yapıcaz nerdeyse gülerken ona bi yiyişi var valla fukara gb ama kavun denemedim hiç bendce kavundandır onu 8. aydan sonra ver cokta bişi kaybetceni sanmıyorum bidahaki yaza yesinler zamanında yesinler meyveleri

sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412

çok güzel emeğininze saglık sanki biz aldıkta oynuyolar valla görümceminkini aldım bende iyiki para vemrmemişim dedim saniye durmadı içinde uyurken içine koydumda foto cektimyoktu demesin ielrde ne hopppla ne mama sandalyesi ne yürüteç bereket hepsi hediye geldiyoksa ağlardım dünya kadar para

canım ya bogazına kacarsa içini değilde kabugunu evrsen kemirse sen bilirsin ama kaçarsa en korktugum sey rabbim korusun:18:

haklısın canım erken olduğunu bile bile verdimm. aslında kavun 8. ay verilir ama bi tatsın dedim biraz abarttım galiba , ilk gün 1 yemek kaşığı, ikinci gün 2 yemek kaşığı verdim neyse akıllandım alerji testini aksatmayacam ve sırasına göre verecem

off kızlar çok bunalımdayım yaa . herkez çocuğumun ağzına birşeyler vermeye çalışıyor, üstüne üstük bide önce ağızlarında çiğneyip çıkarıp onu veriryorlar sinir krizi geçirmek üzereyim ! ben bile kendi çocuğumken ağzımın değdiği şeyi hayatta vermem. bide bunu yapanlar görümcem ve kaynanam biriktiriyorum, birşey diyemiyorumm ama birgün sabrım taşacak yaa. bide sürekli birşeyler veriyorlar, yemeğin suyu, yoğurt, karpuz, sakızlı bayram şekeri ! zaten bayram şekeri başlı başına bi facia. daha 3 aylıkken vermişti kaynanam ağzına, verme anne dedim çıkardım ağzından bu bayram yine verdi. yine verme anne dedim ama biliyorum gittiğimizde bir daha verecek. ağzında karpuzu çiğnedi çıkardı verdi oğlumun ağzına, eşim verme anne dedi, aman ne olacak birşey olmaz dedi. ya dinlemiyor da bizi of ne yapacağımı şaşırdım yaa gerçekten başıma ağrılar giriyor artık düşünmekten

nazlı edam sizin bahardaki doktorun adı neydi randovu alıcam balık hafızam için özür sormuştum ama unuttum

düş
üncesiz insanalr ben emizigi düşünce agzımasokuyorum ayakta değilsem nabayım kendim benim cocum yaaprım yani annein agzı bebeginin agzına eş derler yani belki dogru değil ama agız saglıgıma dişlerime bakarım :)) yani yapıyorum ben ama kayınvaldem koca kadın asla onu bile yapmaz yani kalkar yıkar ada ben yanındaysam şunu dezenfekte et der güleriz :)) yani o kadarını yapmaz bişeyde kakıştırmıyo agzına korkar yani bişey olursa ortalıgı kaldırcamı biliyo herelde sorar hep bölemi ölemi diye hatta kadıncazın gözü görmüyo iyi mamayı hazırlarken suyunu bi türlü ttturamıyo suya bakıp kaç kaşık attın diyorum off kesin yanlıştır sölemesem diyo olsun diyorum bende korkuyo valla

Bugun hep agliyor uyurken elimi tuttu birakinca agliyor kiyamam yavruma.
Burda heryer incir de disari cikmaya dot yok bende:) cok sicakkk. Bide bir yerde incir festivali yapiliyor dedim esim e gidermisin diye giderim de ne zaman bilmiyorum dedi. Ogreniriz hic sorun degil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…