canımcım her bebeğin emeklemesi kendine has bizimkide popoyu kullanıyor...bu arada ileri değil geri gidiyordu bende önüne sevdiği oyuncağı koydum bu seferde karnı üstünde gitmeye başladı....
Nasilsiniz? Cok sukur evime kavustum. 5 gunden fazlasi bayiyor:)
Ben alismisim soyuncam dokuncem yapcam kahvemi oturcam salincagima.tatilde mecburi hissediyor insan havuza denize. Ayni seylerde belirli zaman sonra tat vermiyor bana. Artik evdeyim.
Bugun saglik ocagindan aradilar bizim 6.ay asimiz tatile denk geliyordu asi yapilicak gelin diye. Gittik 4 asi olduk. 2 damla agizdan 3 bacaktansakinlesmedi kuzum cok agladi kendini kastikca kanadi bacaklari simdi biraz bisey yemicek agizdan da oldugu icin.7.650 gr olmus masallah.
O agladi diye ablasida cok agladi koro gibiydiler valla:) bunu duyan babamiz mecbur mu bu asilar yavrumun canini yakiyorlar dayanamiyorum diye soylendi durdu:)
Gelelim baska konuya. Biliyorsunuz yaklasik 2 aydir hic emzirmiyorum e tabi sutte iyice cekildi.
Tatilde taze incir i cok seviyorum oralarda da bol diye yedim durdum. Bugun bi ara gogsum sizladi. Allah allah dedim ne oldu ki simdi. Bir baktim sut cay bardaginin dibi doldu. Kuru incir den cok taze incir sut yapti vay anam emzirmem bitti sut geldi:)
Aklinizda olsun taze incir buldugunuz zaman bol bol yiyin.ben bugun sagdigimi kasikla verdim kizima.
Esim e de incir bul dedim. Bu gece ateslenirse anne sutu vereyim atesi dysuruyor. Buyuk kizim a vermistim aninda dustu atesi:)
Bide mina da deneyelim bakalim ne olucak.
Ne uzun yazmisim picaklayabilirsiniz beni:)
2aydir vermediysen simdide verme bce doktorlar durgun sut zararli diyor 3kere sagip doktukten sonra verilmelimisNasilsiniz? Cok sukur evime kavustum. 5 gunden fazlasi bayiyor:)
Ben alismisim soyuncam dokuncem yapcam kahvemi oturcam salincagima.tatilde mecburi hissediyor insan havuza denize. Ayni seylerde belirli zaman sonra tat vermiyor bana. Artik evdeyim.
Bugun saglik ocagindan aradilar bizim 6.ay asimiz tatile denk geliyordu asi yapilicak gelin diye. Gittik 4 asi olduk. 2 damla agizdan 3 bacaktansakinlesmedi kuzum cok agladi kendini kastikca kanadi bacaklari simdi biraz bisey yemicek agizdan da oldugu icin.7.650 gr olmus masallah.
O agladi diye ablasida cok agladi koro gibiydiler valla:) bunu duyan babamiz mecbur mu bu asilar yavrumun canini yakiyorlar dayanamiyorum diye soylendi durdu:)
Gelelim baska konuya. Biliyorsunuz yaklasik 2 aydir hic emzirmiyorum e tabi sutte iyice cekildi.
Tatilde taze incir i cok seviyorum oralarda da bol diye yedim durdum. Bugun bi ara gogsum sizladi. Allah allah dedim ne oldu ki simdi. Bir baktim sut cay bardaginin dibi doldu. Kuru incir den cok taze incir sut yapti vay anam emzirmem bitti sut geldi:)
Aklinizda olsun taze incir buldugunuz zaman bol bol yiyin.ben bugun sagdigimi kasikla verdim kizima.
Esim e de incir bul dedim. Bu gece ateslenirse anne sutu vereyim atesi dysuruyor. Buyuk kizim a vermistim aninda dustu atesi:)
Slm cicis anneler benim kizim gerii gerii emekliyor sizin bebislerde oylemi emekliyor ben mutfaktaydim kizim bagriyordu gittim baktim kizim geri geri emeklemis koltugun arkasinda sikismisti sok oldumm ayy bunlar buyumusss allah herkesin cocugunu ona bagislasin ..
Kızlar benim oğlan ekmek içi yiyor resmenbir gün sofrada kucağımdayken baktım eğildi aldı şapır şupur da yedi şaştım kaldım yediği tam tahıllı ekmek içi. Sizce zararlı mı? Yedirmeyeyim mi?
tabikide rahat değilim ama sürekli zorlada olsa veriyorum.benimkide agliyo ama birakmiyorum aglasada kaşıkla veriyorum agzina.mesala dün en son gece 130 cc içti. sabah 10 kadar hiç bişey icmedi. ama saat 10 hipin organik meyve püresi ni yedirdim zorla bi kavanoz. şimdi kucagimda uyudu.yatagina koymadan 200 cc sütünü isittim. Normalde sallamam ama hemen ayagimda sallayarak hepsini icirdim. bakalım aksama kadar ne yedirebilecem. Yoğurt var sırada bide milupa nin tahilli kaşık mamasını yedirmeliyim. 6.ay kontrolü ayin 20 de kilosunu yazarım buraya.sana tek tavsiyem aglasa bile ver kaşıkla ağzına yoksa bu tür bebekler açlığa alısıyor. guldur tık ağzına.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olabilir canım hava çok sıcak ilk 2ay cok iyidi sonra zorlamaya basladi 2,3ayliktan beri zaten zorla emziriyorum ayakta emziriyordum oturdugumda mumkun degil emmiyor sadece uyurken oturabiliyorum belim mahvoldu 15gun onve doktora gittim bel fıtığı olmusum ağır kaldirma zorlama dedi ama ne mümkün böyle emzirmek cok yoruyor son gunlerde ayakta bile emmek istemiyor sac kurutma makinesini açıyorum sesi sakinlestiriyor biraz iteleye iteleye aglaya aglaya 5dk emziriyorum iste biberonda almiyor mamada sevmedi milupa ve sma denemedim onlari da deneyeyim belki sever zorla tikiyorum agzina tukure tukure aglayarak yiyor reflude var cok zorlayinca kusuyor ayy boyle kotu bi durum iste
Sağol canim deneyeyim bakalım secvevek mi bu arada cok guzel olmus oyun haliniz :)
Bence de evde yapilan muhallebiden daha besleyicidir hazir tahilli mama o kadar tahili evde hazirlamak zor ama insanin kafasi karisiyor hangisi guvenilir bilemiyor keske hep evde yapsak meyve yogurt tamam da yetmiyor artik senin mamayi da alayim belki sever
Canım fabrikadan çıkacağına anne elinden çıksın bence:) hem şeker de olmayacak içinde. Besinleri tattırırken ilk defa iki besin vermemek lazım anlamak için.sen daha önce hangisini vermiştin mesela?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım boynundaki kızarıklıklar büyük ihtimal sıcaktan olmuştur,alerji olduğunu zannetmiyorum
Hergüne yıka ve boynunun terlememesine dikkat et,gerekirse ıslak bir bezle hafifçe sil
14 şubat doğumluyuz ve 6 dişimiz var şaşkınlıklar içerisindeyim ve iki diş daha eklenecek çok yakında :)
12 ayda 12 diş olurmu sizce?
Canım kendin yap bence yapmazsam da cici bebe değilde hip in organik bisküvisi var onu al. ben yapmadığım zaman onu kullanıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yaa ben yiyecekleri alerji testi kuralına göre tattırıyordum, dün ilk defa sabah salatalık, akşam kavun verdim, bugün sabah yine kavun verdim. az önce baktım boynunda kırmızılıklar var alerji olmuş yavrum ama hangisine karşı bilmiyorum. off ya ama çok kötü sivilceler oluşmuş boynunda . siz karşılaştınız mı böyle bi durumla
sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412
Kızlar benim oğlan ekmek içi yiyor resmenbir gün sofrada kucağımdayken baktım eğildi aldı şapır şupur da yedi şaştım kaldım yediği tam tahıllı ekmek içi. Sizce zararlı mı? Yedirmeyeyim mi?
haklısın canım erken olduğunu bile bile verdimm. aslında kavun 8. ay verilir ama bi tatsın dedim biraz abarttım galiba , ilk gün 1 yemek kaşığı, ikinci gün 2 yemek kaşığı verdimkavun için erken değilmi canım karpuzu cok seviyo benim kızımda ama kırmızı meyvelerin alerji riski daha cok karpuca başladımı çıldırıyo vermeyince altımıza yapıcaz nerdeyse gülerken ona bi yiyişi var valla fukara gbama kavun denemedim hiç bendce kavundandır onu 8. aydan sonra ver cokta bişi kaybetceni sanmıyorum bidahaki yaza yesinler zamanında yesinler meyveleri
çok güzel emeğininze saglık sanki biz aldıkta oynuyolar valla görümceminkini aldım bende iyiki para vemrmemişim dedim saniye durmadı içinde uyurken içine koydumda foto cektimyoktu demesin ielrde ne hopppla ne mama sandalyesi ne yürüteç bereket hepsi hediye geldi yoksa ağlardım dünya kadar para
canım ya bogazına kacarsa içini değilde kabugunu evrsen kemirse sen bilirsin ama kaçarsa en korktugum sey rabbim korusun:18:
off kızlar çok bunalımdayım yaa . herkez çocuğumun ağzına birşeyler vermeye çalışıyor, üstüne üstük bide önce ağızlarında çiğneyip çıkarıp onu veriryorlar sinir krizi geçirmek üzereyim ! ben bile kendi çocuğumken ağzımın değdiği şeyi hayatta vermem. bide bunu yapanlar görümcem ve kaynanam biriktiriyorum, birşey diyemiyorumm ama birgün sabrım taşacak yaa. bide sürekli birşeyler veriyorlar, yemeğin suyu, yoğurt, karpuz, sakızlı bayram şekeri !zaten bayram şekeri başlı başına bi facia. daha 3 aylıkken vermişti kaynanam ağzına, verme anne dedim çıkardım ağzından bu bayram yine verdi. yine verme anne dedim ama biliyorum gittiğimizde bir daha verecek. ağzında karpuzu çiğnedi çıkardı verdi oğlumun ağzına, eşim verme anne dedi, aman ne olacak birşey olmaz dedi. ya dinlemiyor da bizi of ne yapacağımı şaşırdım yaa gerçekten başıma ağrılar giriyor artık düşünmekten
Canim evine hosgeldin..masalah minayaa..demek incir sut yapiyor..kv bahcesinde incir agaci var ariyip bana gondermelerini soylucem..
Sen hep gel de uzun yaz NazlıEdam:)) maşallah kuzuya.ay bu aşılar benim korkulu rüyam bizim de az kaldı bakalım ne olacak
Bursa'nın köylerinin yol kenarlarında bol bol incir ağacı var ben olsam gider toplardım valla:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?