2014 Şubat Anneleri

Kizim cok sukur buyudu canim. Bende buyudum ama olsun:)
Kuru incir bende yapmistim ise yaramamisti. Tazesi iyi geldi.
Denemekten zarar gelmez sonucta onunda bir suru faydasi var. Sut olsun yeterki afiyet olsun..

Ask olsun canim hic oyle beklemem ben buyugum beni arasinlar diye. Gerekirse ben ararim ne olcak.
Tesekkur ederiz sizinde bayraminiz kutlu olsun haftaya sizdeyiz nasipse:)

Of midem bulandı valla.biz dışardan gelirken altını değiştirirken bile ellerimizi yıkayıp öyle alıyoruz.yapmayanları da uyarıyoruz

bugün kusmada çığır açtı kızım dayanamıyorum artık halıalr köstebek yuvası oldu eşya yıka as bi dünya ütülencek var dogmadan donuna kadar ütülücem diyodum nerde ipten alıp giydiriyorum cogu zman hemde dünya kadar eşyası var dolaplar almıyo kaç çocuk büyürdü bunca eşyayla bilmiyorum pufffelim kolum tutmuyo soyunup giyinmekten oda yoruldu bende giydirmekten üstünü çırarınca gülüyo giydirirken katılıyo aglarken çıplak kalcak hanfendizor uyuttum fırına balıgı koydum namazımı kılcam ahanda uyanır sonra dinlenmeden maraton başlıyo yine kac saatlik yoruldum

ben uyariyorum mizacim da sert biraz arada bisyler vermeye calissalar da cekiniyolar artik sormadan vermiyolar cok sinir bozucu bi durum bi an once uyar bence mikrop kapcak cocuk

Banyolar yaptik bizzz. Zorunlu oldu biraz ama serinledik. Yoksa sabah yapmistik.asilarin atesi. Ne sinir bozucu hem cani aciyor agliyor hemde boyle ates cekiyor yavrum. Tabi bende perisan sagligi olsunda katlanicaz artik. Bugece sabahlar olmasin modunda takilcaz.

Bende varım aç gezmeyi seven bebekler kervanında saatlerce ac kalsa meme diye aglamiyo. Aylardir uyutup vermekten yorulmaya basladim. Meyve yogurt toplasan 1 yemek k. Anca yiyodur. Bizimde uyku duzenimiz 3-4 gundur bozuk. Hele bugun eli agzindan cikmadi ve dili surekli dişlerin gelecegi yerde. Damagina baktim disler geliyo ama daha zamani var gibi. Bu yavrum niye böyle yapiyo üzülüyorum (( uyumuyo ac geziyo vs...

sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412

Yetenekli anne :) maşallah cok guzel olmus canim. Keske benim de senin gibi yetenegim olsa. Bissürü oyuncak falan dikmek isterdim. Plastik yiginina fonmezdi heryer. Organik boyasiz oynardi bebegim. Annem kucukken terzilik yapiyordu evde. Hic ona cekmemisim

Canim dun biz yemek yerken meyve filesine karpuz koydum verdim eline. Karpuzun 8. Ayda verilmesi gerektigini bildigim halde. Bu kadar pimpirik yapmiyim nolcak dedim verdim. Bugun kakasinin yarisi kirmiziydi. Kan oldugunu düşünmüyorum muhtemelen karpuzu sindiremeden cikardi sipa. Bundan sonra daha vermicem ayina ne uygunsa onu vericem

Can sıkıcı bir durum kesinlikle müdahale etmelisin herkezin agzinda bi ton mikrop var kendimizde dahil bende kendim bile öyle yapmam sende öyle söyle ben kendim yapmiyorum sizde yapmayin de söyleyemiyosan esine söyle azarlasin biz kendimiz bu sekilde vermiyoruz birdaha yapmayin desin ona darilmazlarda sen dersen sorun cikabilir uff ne cahil insanlar belki gripsin belki disin cüruk biton bakterin var saka gibi illa gel kalbimi kır diyolar zor valla canim ama kesinlikle engel olmalisin

Bende hep ütulerim diyodum simdi aynen alip giydiriyorum bazen camasirini asmaya vaktim olmuyo minicik bi saat asmakla ugrasiyorum valla bende fena yorgunum bizimde malum uyku.... kusma yok sükür de uykuda yok :) her sorun ayri dert insallah rahatlariz artik büyüyolar yavastan ama huylar ayni ; (

Canim once dr una götür. Bisey yoktur ins. Benim esim yasina kadar hic emeklememis direkt yurumus. Bizim kiz sadece tek tarafa donuyo. Geri donmeyi bilmiyo. Babasina mi cekti ne

Izmirden geldim ucakta delirdi resmen 45 dk kucagimda hic tutmamistim oglum acayip hareketli sıkıldi bagirdi agladi ayyy giderken degilde gelirken rezil olduk uzüldüm okadar agladikca benim yüzümden agladi cocuk gitmeseydim keske diye ama cok bunalmaistim biyerede gidemiyorum her ay nerdeyse 2 kere giderdim hic uzakta oldugumu anlamamisgim saolsun esim sık sık gönderirdi tam 1, 5 yil olmustu gitmeyeli özledim bende napim robot gibi uyuma kalk butun gün tempo evdi cocuktu uykusuzluktu en azindan bi nefes aldim ama iste dönüste pisman oldum oglum üzüldu diye

Bizimde 4 agustos asi günümüz simdiden sinir oluyorum nefret ediyorum asidan nasi agliyolar kiyamam üst üste icim aciyor ama yapcak bisi yok insallah ates yapmaz . Bakalim belki rahat gecer gecen umarim ateslenmez iyi geceler simdiden

Aynen canim cok zor sakinlesti butun gunde hep agladi yavrum. Elimi tuttu oyle uyudu. Sonra da ateslendi 38.7 oldu hemen banyo ya. İlac ta verdim simdi 37.4 oldu cok sukur. İnsallah daha da cikmaz. Perisan oldum valla ya

Donus yolunda agladi diye neden kendini sucluyorsun canim. Bebek o her ani degisiyor mina uykuyu sever ama bizimde arada mizirdandi yolda ki arabayla gittik kac saat surdu. Gayet normal.
İzmir nasil gecti rahatladin mi, kafan dagildimi?
Hep merak ettim seni ne yaptin nasil gecti diye anlat hadi:)

Meraba " golden goat " deneyebilirsin. Ben 1 öğün veriyorum.ebebek te satılıyor. Keçi sütü bazlı.

Reyyancm boyun eğikliği için doktora mutlaka götür.benim kızımda hafif bir eğiklik vardı. Karnımdayken hep sola çevirmiş kafasını ve sol boyun kasları sıkışmış. Çocuk ortopedistine götürdük,haftada 1 eve çocuk fizyoterapisti geliyor.hem o yapıyor hem ben de hergün yapıyorum egzersizleri geçti çok şükür.ama kontrol altında.ileri dönemde boyun eğikliği kalıcı olabilir ilerleyebilirmiş.ve omurlarda zamanla o şekilde pozisyon alıyormuş.çocuğun kafası hep eğik duruyormuş.erken dönemde farketmek çok önemli.iyi ki farketmişsin. Belki sizinki önemli değildir ki inşallah öyledir ama yine de aydınlatmak istedim seni.kıyamam bebişlere.

Reyyancm ebe yi boşver sen çocuk ortopedistine götür.

tatlım ben hipp kullanıyorum çok memnunum

kızlar bebeklerimizde genel olarak bir iştahsızlığın olması beni biraz rahatlattı.demekki bu bir süreç
benim oğlum beni emmeyi bıraktı,biberonuda bıraktı.kaşık ile günde 3 kez besleniypr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…