2aydir vermediysen simdide verme bce doktorlar durgun sut zararli diyor 3kere sagip doktukten sonra verilmelimis
Hoşgeldin canım,tabiki insanın evi gibisi yok
Maşallah kızına gelişimi çok güzel,
canı yanıyor kuzucukların ama napalım sağlık için katlanacaz
Bende kuru incir kürü yapıyordum ilk zamanlar işe yarıyor gibi geliyordu doğrusu,şimdi sadece su miktarına dikkat ediyorum,özellikle bişey yapmıyorum,taze inciri de çok severim bulursam alırım valla
arıcama rıcam bi ARAYAMADIM cok zor geçti bayram bişze yoksa hep aklımdaydın büyügüm olarak aramalıydım özür kuzum şimdide günüm doldu eşim gleirse netten kontür yükler anca daha fazla geçikmeden geçmiş bayramını kutlarım nanaklarından öperim kızlarınıda mıncırırım bayram geçti bekliyorum
off kızlar çok bunalımdayım yaa . herkez çocuğumun ağzına birşeyler vermeye çalışıyor, üstüne üstük bide önce ağızlarında çiğneyip çıkarıp onu veriryorlar sinir krizi geçirmek üzereyim ! ben bile kendi çocuğumken ağzımın değdiği şeyi hayatta vermem. bide bunu yapanlar görümcem ve kaynanam biriktiriyorum, birşey diyemiyorumm ama birgün sabrım taşacak yaa. bide sürekli birşeyler veriyorlar, yemeğin suyu, yoğurt, karpuz, sakızlı bayram şekeri !zaten bayram şekeri başlı başına bi facia. daha 3 aylıkken vermişti kaynanam ağzına, verme anne dedim çıkardım ağzından bu bayram yine verdi. yine verme anne dedim ama biliyorum gittiğimizde bir daha verecek. ağzında karpuzu çiğnedi çıkardı verdi oğlumun ağzına, eşim verme anne dedi, aman ne olacak birşey olmaz dedi. ya dinlemiyor da bizi of ne yapacağımı şaşırdım yaa gerçekten başıma ağrılar giriyor artık düşünmekten
off kızlar çok bunalımdayım yaa . herkez çocuğumun ağzına birşeyler vermeye çalışıyor, üstüne üstük bide önce ağızlarında çiğneyip çıkarıp onu veriryorlar sinir krizi geçirmek üzereyim ! ben bile kendi çocuğumken ağzımın değdiği şeyi hayatta vermem. bide bunu yapanlar görümcem ve kaynanam biriktiriyorum, birşey diyemiyorumm ama birgün sabrım taşacak yaa. bide sürekli birşeyler veriyorlar, yemeğin suyu, yoğurt, karpuz, sakızlı bayram şekeri !zaten bayram şekeri başlı başına bi facia. daha 3 aylıkken vermişti kaynanam ağzına, verme anne dedim çıkardım ağzından bu bayram yine verdi. yine verme anne dedim ama biliyorum gittiğimizde bir daha verecek. ağzında karpuzu çiğnedi çıkardı verdi oğlumun ağzına, eşim verme anne dedi, aman ne olacak birşey olmaz dedi. ya dinlemiyor da bizi of ne yapacağımı şaşırdım yaa gerçekten başıma ağrılar giriyor artık düşünmekten
mb19,sosyoloji12 iştahsız bebekler alemine hoşgeldiniz:) bunu cnmkzm,yasakhayal ve ben iyi biliriz:)) sizinki hem büyüdükleri hem de havaların çok sıcak olmasıyla alakalı olabilir.yazın benim bile canım bir şey yemek istemiyor.kızımın uyku düzeni etkilendi mesela.gündüz hiç uyuyamıyor.gece odayı serinletip yatırabiliyoruz o da en geç 22.00 de uyuyan bebek,12 den önce uyuyamıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sma gold kullanıyoruz biz baya seviyor bizimki uzun uğraşlar sonucu bunu beğendi bizim ki bide kızlar ev yapımı ucuz oyun halımız oğluşum çok sevdi sizce nasıl Eki Görüntüle 1205412
haklısın canım erken olduğunu bile bile verdimm. aslında kavun 8. ay verilir ama bi tatsın dedim biraz abarttım galiba , ilk gün 1 yemek kaşığı, ikinci gün 2 yemek kaşığı verdimneyse akıllandım alerji testini aksatmayacam ve sırasına göre verecem
bugün kusmada çığır açtı kızımdayanamıyorum artık halıalr köstebek yuvası oldu eşya yıka as bi dünya ütülencek var dogmadan donuna kadar ütülücem diyodum nerde ipten alıp giydiriyorum cogu zman hemde dünya kadar eşyası var dolaplar almıyo kaç çocuk büyürdü bunca eşyayla bilmiyorum pufff elim kolum tutmuyo soyunup giyinmekten oda yoruldu bende giydirmekten üstünü çırarınca gülüyo giydirirken katılıyo aglarken çıplak kalcak hanfendi zor uyuttum fırına balıgı koydum namazımı kılcam ahanda uyanır sonra dinlenmeden maraton başlıyo yine kac saatlik yoruldum
aradım ama bulamdım ben bloğunukızlar bebeğini kucagınıza aldığınızda başını egik tutanı var mı yada oturtmak istediğimde resmen kafa boynuna yapışıyor ama yüz üstü yatarken hep dik tutuyor anlamadım valla....
Banyolar yaptik bizzz. Zorunlu oldu biraz ama serinledik. Yoksa sabah yapmistik.asilarin atesi. Ne sinir bozucu hem cani aciyor agliyor hemde boyle ates cekiyor yavrum. Tabi bende perisansagligi olsunda katlanicaz artik. Bugece sabahlar olmasin modunda takilcaz.
Bizimde 4 agustos asi günümüz simdiden sinir oluyorum nefret ediyorum asidan nasi agliyolar kiyamam üst üste icim aciyor ama yapcak bisi yok insallah ates yapmaz . Bakalim belki rahat gecer gecen umarim ateslenmez iyi geceler simdiden
Izmirden geldim ucakta delirdi resmen 45 dk kucagimda hic tutmamistim oglum acayip hareketli sıkıldi bagirdi agladi ayyy giderken degilde gelirken rezil olduk uzüldüm okadar agladikca benim yüzümden agladi cocuk gitmeseydim keske diye ama cok bunalmaistim biyerede gidemiyorum her ay nerdeyse 2 kere giderdim hic uzakta oldugumu anlamamisgim saolsun esim sık sık gönderirdi tam 1, 5 yil olmustu gitmeyeli özledim bende napim robot gibi uyuma kalk butun gün tempo evdi cocuktu uykusuzluktu en azindan bi nefes aldim ama iste dönüste pisman oldum oglum üzüldu diye
Canım ben de mama vericem artik en azindan bir öğün ac çünkü istah sıfır bezini hic dolduruyor azcik koyu sari cis oluyor hic sismiyor artık su da veriyorum ama hangi mamayi versem emin değilim bir iki tane denedim ama sevmedi hiç milupaya su gdo olayi yuzunden cesaret edemiyoru yaa nasıl milupanin mamalari kuzum
aradım ama bulamdım ben bloğunukızlar bebeğini kucagınıza aldığınızda başını egik tutanı var mı yada oturtmak istediğimde resmen kafa boynuna yapışıyor ama yüz üstü yatarken hep dik tutuyor anlamadım valla....
o zaman dik tutuyor sadece yüzü bana dönük olduğunda kafa hop boyunla birleşiyor yada oturmak istediğimde canı isterse kaldırıyor mesela emekleme pozisyonunda hep yukarda tutuyor...
hayır doğdugunda kafa bir sağa bir sola gidiyordu şimdi ise sabir çeviriyor nesneleri takip ediyor mesela oyuncak havaya doğruysa baş havaya kaldırıyor ama diğer bebişler gibi tam dik tutmuyor doktor ve ebe arkadaşlar normal diyor ama ana yüreği bilemiyorum...
Canım ben de mama vericem artik en azindan bir öğün ac çünkü istah sıfır bezini hic dolduruyor azcik koyu sari cis oluyor hic sismiyor artık su da veriyorum ama hangi mamayi versem emin değilim bir iki tane denedim ama sevmedi hiç milupaya su gdo olayi yuzunden cesaret edemiyoru yaa nasıl milupanin mamalari kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?