2014 Şubat Anneleri

kizlar bence disler geliyor. O yuzden bizi alistiriyolar gibi. Bugun bizimki 8bucuktan bu saate kadar mizirdandi agladi. Salliyirum besiginde salliyorum agliyo. Kucaga gelince biraz susuyo sonra yine. Dili surekli diş yerlerindeydi. Bicok bebegin bu aylarda yavastan cikmaya baslicak artık. Hadi hayirlisi. Dis konusunda napmamiz lazim. Bebeklerimize yardimci olabilmek icin?

Reyyan canim remicade dogru soyluyo. Sen bi an once git bisey yoktur ins. Eger varsa da erkenden tedavisini olsun bebegin canım.

Nazliedam hosgeldin gecmis olsun kuzuya. baya ateş yapmis ya. Kiyamam yavruya.

Kizlar kucuk bi kamuoyu yoklamasi yapmak istiyorum. Katilan olursa sevinirim. Eger hipotezim dogruysa 2. Bebekte ayni hatayi yapmak istemem.
Bebegim dogdugunda bir birbucuk saatte bi emziriyordum. Daha erken isterse oyaliyordum. Gazli bi bebekti daha fazla gaz yapmasin diye. Sonra 2 saate bi emzirmeye basladim. Simdi 3 saate bi emziriyorum. Yalniz butun bu sureclerde bebegin istegiyle degil(aglamiyodu meme icin) saati geldigi icin emzirdim. Son 3 aydir da uyutup yada uykudan uyanir uyanmaz emziriyorum. Ben bi yerlerde yanlis mi yaptim acaba.
Saatsiz ne zaman isterse o zamn mi vermeliydim. Ilk aylarda bu sure 3-4 saati bulsa bile???
1... kisacasi saatsiz emzirseydim aciktigini bilir miydi ki. Emmeye istekli mi olurdu?
2....saatli emzirdigim icin aciktigini bilmiyor mu acaba. O yuzden mi emmek istemiyor?

Sizinkiler 1. Grupta mi 2. Gruptan mi.

kızlar 8inde 6 ay dolcak hala uyku düzeni yok sallamaktan yoruldum bittim tükendim kelime bulamıyorum artık halimi anlatcak bazen uyuyo ama zaten kucamda elimde kolumda uyanıkken bide uyuyana kadar salla toplamda yarım saat 45 dk uyusun ondada evin işi yıka ser bulaşık yemek ölcem artık dayanmıyorum...

bu akşam dedim beşiğine atıcam nabarsa yapsın almıcam altını aldım üstü temiz corba içirmiştim 1 saat önce emzirim dedim ağlıyo deli gb sallaıyorum aglıyo deli gb katılıyo ağalrken attım beşiğe bende abdest aldım anamz kıldım 15 dakka oldu hala aglıyo bende aglaıdım içim sızlıyo sesi değişti ağlarken dayanamadım mama yaptım yanına yattım bende beşiğin içine girdim mamayı yedi okşadım sevdim sakinleştirdim agladı agladı sakinleşti sallamadım sırtını okşayaarak uyuttum uyudu şükür nabmalıyım yavaş yavaş mı bırakmalıyım yoksa aglasada dayanmalımıyım cok zor böyle onada banada yazık sallmak istemiyorum gözü şaşaı olcak diyolar aptal olur diyolar off anne olmak ne zormuş ağlamasına dayanamıyorum

yada dayanmalımıyım

Aglamasina dayanabilirsen kaldur yatir yontemiyle besiginde kendi kendine uykuyu öğrenebilirsin ben dayanmadigim için cok ugrasmadim arkadaşlarım denediler çocuklari kendi kendine uyuyo uyku işine gelince ise benim cocuklarimin hala bir düzeni yok

canim ben hic saat tutmadim bide kizim cok gazliydii hep emmek istiyordu ve ben hep verdim cok sukur sutum vardii ve halende sadece anne sutu veriyorum masallah kizimin kilosu gayet iyidir 5 aylik kontrolunde kizimin kilosu 8400 gr..Ben 1.gruptanim

Canim ya senin isinde cok zor allah yardimcin olurr..ben kizimi hic sallamadim kizimi besige koyup agzina emzik koyuyorum kendine kendine uyuyor bu benim isime cok yaradii nereye gitsem kizim sorunsuz bi sekilde uyuyor..bence onu alistirr onu sallamamaya caliss...

Seni çok iyi anlıyorum canım,hakikaten çok zor((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben ne zaman istediyse o zaman verdim keyif için bile istese verdim.hele ki benim hatın sık acıkıyordu zaten.kanaatimce bununla bir ilgisi yok iştahsızlığın(

İsimx hoşgeldin,özlettin kendini:)

Baloncuk ne olursun yaptırma,müdahele et.pis ağızlarından çıkarıp aaaa.kusura bakma pis dedim ama hakaret anlamında değil,ağız bu sonuçta.kaldı ki dişini her gün fırçalamayan insan sayısı o kadar çok ki!ne kadar bencillik ya

6. Ay asisi bizi baya zora soktu 39.3 oldu atesimiz. Kac kere suya soktum ilac ta fayda etmedi. Heryerine islak bezde koydum yok olmuyor. Kucagimda uyumak istiyor bende almak istemiyorum benim sicakligimla daha da ateslenmesin diye. Simdilik 38.1 soyunuk yatiyor. Offf evde de yalnizim eda nazli da uyudu yoksa hastaneye goturup igne vurdururdum Atesindense 5 dakika aglar susardi.
Ne zor isler bunlar

Ay kiyamam ben minaya bizde hic ates olmadi insallah 6. ay asisindada olmaz bizde 1 eylulde asi olucaz..canim insallah atesi duserr..allah yardimcin olur..

Ay kiyamam ben minaya bizde hic ates olmadi insallah 6. ay asisindada olmaz bizde 1 eylulde asi olucaz..canim insallah atesi duserr..allah yardimcin olur..

Bizim muhtemelen premature diye bu kadar ates yapti. Yada baska biseyle karisti.kafam allak bullak oldu arkadasim.39.3 cok fazla esimi aradim en son gel diye. Buyuk kizi ona birakir giderim boyle olmuyor icim hic rahat degil

Bizim muhtemelen premature diye bu kadar ates yapti. Yada baska biseyle karisti.kafam allak bullak oldu arkadasim.39.3 cok fazla esimi aradim en son gel diye. Buyuk kizi ona birakir giderim boyle olmuyor icim hic rahat degil

Kuzum götürün ya,Allah korusun havale falan geçirir

Ah canım sabır..
Anne olmak öyle zor ki...
Ben kızım doğduğunda 18 yaşındaydım..
Düşün.. Bu siteleri de bilmiyordum ki deneyimli kişilerden tavsiye alayım..
Annemlere uzak oturuyordum..
Kayınvalidem zaten işe yaramaz..
Gel gelelim ben tam bir cahildim
Deneye-yanıla büyüttüm yavrumu, 6 yaşına getirdim şimdi:) hala diyorum su gibi aktı geçti ama aslında ben ne zorluklar yaşadım.. Anlatsam.. Of of.. Şimdi de oğlumu büyütüyorum. Ve sana tek tavsiyem; çocuk hazır olma sinyalleri vermeden başlama eğitime.
Bir anda bıçak gibi kesip atma, kendinden uzaklaştırma.
Uzun vadeye yay. Yavaş yavaş.
Sindire sindire..
Düşünsene onca ay kokuna sıcağına alışmış, bi anda pat diye yok oluyorsun ortadan..
Kendini yalnız bırakılmış gibi hisseder.. Korkar.. Kıyamam bence ayaktan kucağa alıştır ilk olarak.
Daha sonra yanına uzanarak koynuna sokularak uyumasına izin ver.. En son o uyuyana dek yanında oturup elini tutarsın.. Kademe kademe..
Mesela benim oğlan ayakta sallanmaktan nefret etti ilk günden beri.. Asla ve asla sevemedi.
Tam bir kucak delisi.
Ben de şu an için kucaktan, yanına uzanıp koynumda uyutma aşamasındayım. Biraz debeleniyor yatakta ama sonra bana sarılıp uyuyakalıyor..
Sen de dene bak.
Ağlatma nolur.

Son düzenleme:
Ne zararı olacak canım maşallah ver yesin kuzucuk,hem de pütürlü yemeye alışır,oda ayrı bir sorun çünkü...sadece verdiğinde yalnız bırakma Allah korusun Boğazı'nda kalabilir

Sagol canımm..
Evet yanımdayken kahvaltı da yiyor zaten elini sofraya uzatıp alması ve sonra bir hışımla ağzına sokması beni çok güldürüyor Gören de çocuk aç sanacak
İnşaallah alışır canım yaa, tüm bebekler kolaycacık alışsın inşaallah.

canım ya bogazına kacarsa içini değilde kabugunu evrsen kemirse sen bilirsin ama kaçarsa en korktugum sey rabbim korusun:18:

Amin canım..
Ya ben içini veriyorum o minik diş etleri ve bol olan tükürükleri ile sıka sıka eme eme yiyor Ben hep yanındayım zaten arada öğürse de hop yutuveriyor

Kuzum götürün ya,Allah korusun havale falan geçirir

Götürdük canim. Gittigimizde atesi 39,5 tu. Hemen fitil verdiler ordanda yikamaya
Doktor a asi oldugunu soyledim. Asidan olabilir ateslensinde daha iyi bagisiklik kazaniyor dedi. Ya dedim baska bisey varsa suan olsa bile ilac kullanamaz asi olmus bu gece atesini dusurelim yarinda bu sekilde yuksek olursa tekrar gelin o zaman bakicaz dedi. Atesinin dusmesini bekledik 36.8 olunca gidebilirsiniz dediler eve geldik.
Bu arada benim minti tam anneci:) yikanirken ben yoruldum esim tuttu aglamaya basladi:) aldim sustu.
Sonra hemsireye bisey sormaya gittim onu babasina verdim beni goruyor hemsirenin yaninda nasil cirpinip agliyor hemen kostum aldim sustu:)
Babasida baya bozuldu:)
Yasasin kötülük:)

Çok geçmiş olsun hakikaten zor bir gece geçirmişsin ama sonu güzel olmuş çok şükür.eşin de kabullensin onların ilk aşkı biziz sonra babacı oluyorlar:)

Bende korkmaya başladım. bi ay sonra 3 saat ucak yolculuğu yapacamağlar diye korkuyorum.bide 3 saat susmazsa naparim bilemiyorumçünkü oğlum da sürekli bi yerde durmaz.en fazla 10 dk ne durur.gece yolculuğu yapacağız inş hep uyur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…