2014 Şubat Anneleri

Huzo o kadar mı ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o kadar valla.dün dr agittik.300 gr almış 15 günde.1 cm de uzamış.dr bana endişe ediyorsun dedi.vallahi öğünleri böyle dedim

pöff kemalde huzursuz çok.dünden beri sallıyorum
Canim ya acaba sicaktanmi emmiyorr..

sanmam kuzum yaa.dönemdir inş

kızlar bebeklerimizde genel olarak bir iştahsızlığın olması beni biraz rahatlattı.demekki bu bir süreç
benim oğlum beni emmeyi bıraktı,biberonuda bıraktı.kaşık ile günde 3 kez besleniypr:26:

inş sizinki bi surectir bizimki süreç değil onu biliyorum.nerdeyse 3 aydır genel bi istahsizlik var cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah canım 200cc ye çıkmışsınız,bizim en yüksek rekorumuz 90cc...peki canım kaç saat aralıklarla doyuruyorsun,ben 2saatte bir vermeye çalışıyorum

Yok cnmkzm iki saatte icmez.en az 4-5 saatte ancak iciyo.bu sicaklar da iki saatte bir icmez bizim istahsiz lar süreyi uzat uyuyunca ver bakalim ne kadar icecek biberonla. bide mama sandalyesi kullanıyo musun. ben bugun kullanmaya başladım. Kaşıkla biraz daha yedirebildim. masasında oyuncaklarla ne ses çıkardım. dikkatini dagittim verdim agzina

Son düzenleme:

o kadarda forsun olsun be yaa

sonunda seninde bi sorunun oldugunu öğrendim mükmmel sanıyodumda inşallah alıştırcam daha odasına alışma aşamasında çok renkli kelebekelr var duvarda eh cocuk odası daha değişik geldi hiç uymamıştıki orda:26:herşeye bakıp kitleniyo kalıyo nereye bakıcanı şaşırıyo

maşaşllah cnaım çok şanslısıninş. alıştırcam hem mutlu bi annesi olsun istiyorum yorgunluktan sürekli agresif olmak istemiyorum iyi bi anne olmak istiyorum ben çok iyi bi anne en önemlisi çok ama çok sevdigini belli eden bi anne olmak istiyorum çümkü ben görmedim o anne yakınlıgını herkeze herşeye mesafeliyim eşim dışında kimseye sarışamam öpemem annemin elini gitince bayramdan bayrama öperim sarılamam bile doyasıya içimde yaradır öyle uzak olmak istemiyorum annem diyip boynama atılsın yavrum 1 yasındada 20 yaşındada 50 yasındada öyle olsun istiyorum ama ben böyle agresif olursam bida beni sevmez

haklısın canım dayanamadım zaten yattım yanına mama yedirdim sonra yüzümü okşaya okşaya uyudu bende sırtını sıvazladım kıyamam kuzama sallamak onada banada eziyet zaten kusan midesi bulanan cocuk haldır haldır sallanıyo bide yavaş istemez korkuyorum ya beyni uyuşucak diye sallmak istemiyorumyavaş yavaş en önemliside sakinliğimi korucam severek alıştırıcam allahın izniyle

maşallah canım ya dogru sölüyosun damakları diş gb mememi bi kitledi gecen agladım bırakmıyo gülüyo oyun sandı barmamı sokmakta aklıma gelmedi acımdan kıvrandım bırakana kadar copk fena diş etleri diş gb:18: ve dediğin gb tükürük bezleride ooooooooooo salyalı salyalı inşallah tıkanmaz cnaım gözünden ayırma

geçmiş olsun cankuşum kıyamam ben minnakıma japonum benim aglarkende tam japon oluyodur o geçti şükür mina hepimiiznkinden saglam olcak o ateşlenerek alışıyo hastalıklara banada öyle dedi ilk aşısında aşı vurunmadan fitil ve şurup alıp gittim hastaneye dedim vurmadan bunalrı içiriyomuşuz ateş olmuyomuş dedim hangi koca karı söledi dediler çocuk ateşlerinrse daha iyi bagışıklık kazanır dediler benimkide bütün aşıalrında 24 saatlik bi uyku sürecine giriyo kafa kalkmıyo emiyo uyuyo emiyo uyuyo maşallah gene öyle olur inş.

Amin canım Allah senin de yardımcın olsun
Yuhh artık cok abartmislar yaa bu kadar da olmaz sinir oluyorum düşüncesiz insanlara şeker nedir yaa daha sert ol canim kimse kusura bakmasın

Çok gecmis olsun canım

inş sizinki bi surectir bizimki süreç değil onu biliyorum.nerdeyse 3 aydır genel bi istahsizlik var cunku

inş kuzum yaaa.
bende 3 gün önce uçak ile yolculuk ettim korktuğum gibi olmadı

inş kuzum yaaa.
bende 3 gün önce uçak ile yolculuk ettim korktuğum gibi olmadı

inş bizimkide ucakta huzursuzlanmaz huzunbaz kiscem.peki ucak ilk kalkarken basınç olduğunda ağladı mi m.kemal:26:

sabah kızım 5 bucukta uyandı odasında beşiğinde uyudu ağlattım biraz ama ilk defa sallaanmadan gece uykusu yaptı bi kere uyandı emzirdim gene uyudu buarada beşiğimiz çok derin büyüyen beğişlerden işçine giriyorum emziriyorum az yanında yatıyorum uyuyunca çıkıyorum beşikten

sonra oyalandık felan babamız işe gitti bu arada biraz emdi beni sonra meyvesini rendeledim hazırladım kızımı yıkadım mamayı versem sallanmadan uymucaktı gündüz sevsemde uyumaz dedim eczaneye gidelim iyice uykusu gelsin eczaneye gittim gaviscon aldım NAZLIEDAM ın tavsişyesiyle bide onu denicem

neyse eczacı kızla konuştuk biraz oturduk orda sanki ona demişlerki özge cok bunaldı anlatki ibret alsın haline şükretsin

eczacı kızın ablasınında 6 aylık kızı varmış oda kusuyomş ve daha 5bucuk 6 kiloymuş aynı biz analttı işte neler yaptıklarını onlarda doktora götürmüşler gaviscon kullanmışlar geöemiş bebelacın ar mamasını bizim gb kullanıyolarmış bide koyulaştırıcı bi mama var onu da içine atıyolarmış biizm doktorumuzda sölemişti onu ben almamıştım neyse ama o hiç anne sütü emmiyomuş ememmişte çünkü dagumuna 1 ay kala eşini tıırafik kazasında kaybetmiş düşüne biliyomusunuz acısını sütü hiç gelmemiş dogurmuş hastaneden ilk çıktıklarında mezarlıga gitmişler çok huzursuz bi bebekmiş oda zeynep gb hep aglıyomuş sallattırıyomuş kendini bahçede yaprakalra bakarak uyumuş bitek orda sakinleşiyomuş herşeyi hissediyo diyo ablam bunalınca diyomuş iyiki kızım var ve iyiki bu akdar yaramaz yoksa ben 24 saat aglardım maf olurdum bi anımı bile beni bana bırakmıyo diyomuşmaf oldum içim acıdı rabbim sabırlar versin bense neleri dert ediyorum bazen eşime kızıyorum düşünemiyorum bile yoklugunu öyle bi acıyı rabbim kimseye yaşatmasın hiçbi bebeyi annesiz babasız bırakmasın

arife akşamı nerdeyse mezarlıkta yatcaktılar diyo zor getimişler eve bebeğiyle ilk bayram eşiyle olamadıgı ilk bayram.... nler hayal ettiler belkide neler dşündüler eşyalarını beraber aldılar göremedi yavrusunu eşi çok acı allahım

rabbime binlerce şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim eşimde sürekli yollarda içim çok acıdı anlatamam

Canim cok gecmis olsun..

Canlarım biz organik pazara gidiyoz bloğa un çorbası tarifi koydum bakalım beğenecek misiniz:) he bi de takip et butonuna tıklayın takip edenim yok ki benim huzo sana da günaydın:)
Pazardan bi şey istiyo musunuz alayım:))
Annem öğretti evde peynir yapcam:)

bu aradaa Taube, haksever, yasakhayal, mb19 tünaydın kızlarrrrrrrrr

tünaydın tabi dimiögelen oldu bize ah ah ne uyurdum be uyanırdım yr içer gene tv karşısında öğlene kadar pinekelrdim sonra uykum gelirdi nası gleiyosa gene uyurdum yine uyurdum hep uyurdum

bu arada eczaneden gelince kızı beşiğine yatırdım orda meyve suyuna cişci bebesini verdim kendi kendine uyudu beni severek yicem valla öpe öpe öpe bitircektim normalde sallasam uyutsam dokunsam nefes alsam uyanır kendi daldıya uykuya öpüyorum duduşlarını büzüyocok severim ben bunu böle olsa yirim

maşşallah ve güzel uyudu yani bende kakımda kahvaltı edim bali süt aldım bide onu mayalıcam adama dedim keçi sütün tutmuyo o tutmaz içicen onu dedi eh ben bu minnaka alıyorum yogurt dedim köyden getiriyo köyde tutturan bacı varsa ben alırım yogurt dedim yok o sulu olur dedi yumurtada getiriyomuş gördüm bugün ohh organik yumurta alıcam kızıma kahvaltıya geçinceşu kusma dursa meyve yogurt arada ve çorba ve arada muhallebi bunalrı kattık bi kahvaltı kaldı

biizm kızın yedikelrini sizin şu iştahsız olupta tombiş olan bebişleriniz yese sumocu olurdular herelde anlamıyorum yedikleri nereye gidiyo

oo maşşalh hamarat blogcu süper anne

oo maşşalh hamarat blogcu süper anne

Ne yapayım haksever,bu sıpa beni mecbur ediyor yemez içmez,bari sağlıklı şeyler vereyim diyorum.adamcağız da sabah 5 te geldi kalk gidelim bari kahvaltıya uğraşma,onu da dışarda yapalım diyo.kendş yorgunluğuna bakmadan bana acıyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…