o kadar valla.dün dr agittik.300 gr almış 15 günde.1 cm de uzamış.dr bana endişe ediyorsun dedi.vallahi öğünleri böyle dedimHuzo o kadar mı ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pöff kemalde huzursuz çok.dünden beri sallıyorum6. Ay asisi bizi baya zora soktu39.3 oldu atesimiz. Kac kere suya soktum ilac ta fayda etmedi. Heryerine islak bezde koydum yok olmuyor. Kucagimda uyumak istiyor bende almak istemiyorum benim sicakligimla daha da ateslenmesin diye. Simdilik 38.1 soyunuk yatiyor. Offf evde de yalnizim eda nazli da uyudu yoksa hastaneye goturup igne vurdururdum Atesindense 5 dakika aglar susardi.
Ne zor isler bunlar
Canim ya acaba sicaktanmi emmiyorr..
kızlar bebeklerimizde genel olarak bir iştahsızlığın olması beni biraz rahatlattı.demekki bu bir süreç
benim oğlum beni emmeyi bıraktı,biberonuda bıraktı.kaşık ile günde 3 kez besleniypr:26:
Meraba " golden goat " deneyebilirsin. Ben 1 öğün veriyorum.ebebek te satılıyor. Keçi sütü bazlı.
tatlım ben hipp kullanıyorum çok memnunum
Maşallah canım 200cc ye çıkmışsınız,bizim en yüksek rekorumuz 90cc...peki canım kaç saat aralıklarla doyuruyorsun,ben 2saatte bir vermeye çalışıyorum
Götürdük canim. Gittigimizde atesi 39,5 tu. Hemen fitil verdiler ordanda yikamaya
Doktor a asi oldugunu soyledim. Asidan olabilir ateslensinde daha iyi bagisiklik kazaniyor dedi. Ya dedim baska bisey varsa suan olsa bile ilac kullanamaz asi olmus bu gece atesini dusurelim yarinda bu sekilde yuksek olursa tekrar gelin o zaman bakicaz dedi. Atesinin dusmesini bekledik 36.8 olunca gidebilirsiniz dediler eve geldik.
Bu arada benim minti tam anneci:) yikanirken ben yoruldum esim tuttu aglamaya basladi:) aldim sustu.
Sonra hemsireye bisey sormaya gittim onu babasina verdim beni goruyor hemsirenin yaninda nasil cirpinip agliyor hemen kostum aldim sustu:)
Babasida baya bozuldu:)
Yasasin kötülük:)
Aglamasina dayanabilirsen kaldur yatir yontemiyle besiginde kendi kendine uykuyu öğrenebilirsin ben dayanmadigim için cok ugrasmadim arkadaşlarım denediler çocuklari kendi kendine uyuyo uyku işine gelince ise benim cocuklarimin hala bir düzeni yok
Canim ya senin isinde cok zor allah yardimcin olurr..ben kizimi hic sallamadim kizimi besige koyup agzina emzik koyuyorum kendine kendine uyuyor bu benim isime cok yaradii nereye gitsem kizim sorunsuz bi sekilde uyuyor..bence onu alistirr onu sallamamaya caliss...
Ah canım sabır..
Anne olmak öyle zor ki...
Ben kızım doğduğunda 18 yaşındaydım..
Düşün.. Bu siteleri de bilmiyordum ki deneyimli kişilerden tavsiye alayım..
Annemlere uzak oturuyordum..
Kayınvalidem zaten işe yaramaz..
Gel gelelim ben tam bir cahildim
Deneye-yanıla büyüttüm yavrumu, 6 yaşına getirdim şimdi:) hala diyorum su gibi aktı geçti ama aslında ben ne zorluklar yaşadım.. Anlatsam.. Of of.. Şimdi de oğlumu büyütüyorum. Ve sana tek tavsiyem; çocuk hazır olma sinyalleri vermeden başlama eğitime.
Bir anda bıçak gibi kesip atma, kendinden uzaklaştırma.
Uzun vadeye yay. Yavaş yavaş.
Sindire sindire..
Düşünsene onca ay kokuna sıcağına alışmış, bi anda pat diye yok oluyorsun ortadan..
Kendini yalnız bırakılmış gibi hisseder.. Korkar.. Kıyamambence ayaktan kucağa alıştır ilk olarak.
Daha sonra yanına uzanarak koynuna sokularak uyumasına izin ver.. En son o uyuyana dek yanında oturup elini tutarsın.. Kademe kademe..
Mesela benim oğlan ayakta sallanmaktan nefret etti ilk günden beri.. Asla ve asla sevemedi.
Tam bir kucak delisi.
Ben de şu an için kucaktan, yanına uzanıp koynumda uyutma aşamasındayım. Biraz debeleniyor yatakta ama sonra bana sarılıp uyuyakalıyor..
Sen de dene bak.
Ağlatma nolur.
Sagol canımm..
Evet yanımdayken kahvaltı da yiyor zaten elini sofraya uzatıp alması ve sonra bir hışımla ağzına sokması beni çok güldürüyorGören de çocuk aç sanacak
İnşaallah alışır canım yaa, tüm bebekler kolaycacık alışsın inşaallah.
Amin canım..
Ya ben içini veriyorum o minik diş etleri ve bol olan tükürükleri ilesıka sıka eme eme yiyor Ben hep yanındayım zaten arada öğürse de hop yutuveriyor
Götürdük canim. Gittigimizde atesi 39,5 tu. Hemen fitil verdiler ordanda yikamaya
Doktor a asi oldugunu soyledim. Asidan olabilir ateslensinde daha iyi bagisiklik kazaniyor dedi. Ya dedim baska bisey varsa suan olsa bile ilac kullanamaz asi olmus bu gece atesini dusurelim yarinda bu sekilde yuksek olursa tekrar gelin o zaman bakicaz dedi. Atesinin dusmesini bekledik 36.8 olunca gidebilirsiniz dediler eve geldik.
Bu arada benim minti tam anneci:) yikanirken ben yoruldum esim tuttu aglamaya basladi:) aldim sustu.
Sonra hemsireye bisey sormaya gittim onu babasina verdim beni goruyor hemsirenin yaninda nasil cirpinip agliyor hemen kostum aldim sustu:)
Amin canım Allah senin de yardımcın olsunAllah kolaylık versin canım seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum,
benimki de doğdu doğalı memeyi zorla emiyor,yatarak emziriyorum kucakta asla emmiyor,sütümü saydığım için bu günlere kadar gelebildik kızıma kalsa çoktan süt bitmişti o derece az emiyor yani,
biberon alıyor ancak onunla da çok içmiyor
Yuhh artık cok abartmislar yaa bu kadar da olmaz sinir oluyorum düşüncesiz insanlara şeker nedir yaa daha sert ol canim kimse kusura bakmasınoff kızlar çok bunalımdayım yaa . herkez çocuğumun ağzına birşeyler vermeye çalışıyor, üstüne üstük bide önce ağızlarında çiğneyip çıkarıp onu veriryorlar sinir krizi geçirmek üzereyim ! ben bile kendi çocuğumken ağzımın değdiği şeyi hayatta vermem. bide bunu yapanlar görümcem ve kaynanam biriktiriyorum, birşey diyemiyorumm ama birgün sabrım taşacak yaa. bide sürekli birşeyler veriyorlar, yemeğin suyu, yoğurt, karpuz, sakızlı bayram şekeri !zaten bayram şekeri başlı başına bi facia. daha 3 aylıkken vermişti kaynanam ağzına, verme anne dedim çıkardım ağzından bu bayram yine verdi. yine verme anne dedim ama biliyorum gittiğimizde bir daha verecek. ağzında karpuzu çiğnedi çıkardı verdi oğlumun ağzına, eşim verme anne dedi, aman ne olacak birşey olmaz dedi. ya dinlemiyor da bizi of ne yapacağımı şaşırdım yaa gerçekten başıma ağrılar giriyor artık düşünmekten
inş sizinki bi surectirbizimki süreç değil onu biliyorum.nerdeyse 3 aydır genel bi istahsizlik var cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş kuzum yaaa.
bende 3 gün önce uçak ile yolculuk ettim korktuğum gibi olmadı
Teşekkür ederim canlar :) Bakalım hangisini sevecek :)
inş bizimkide ucakta huzursuzlanmaz huzunbaz kiscem.peki ucak ilk kalkarken basınç olduğunda ağladı mi m.kemal:26:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok gecmis olsun..Götürdük canim. Gittigimizde atesi 39,5 tu. Hemen fitil verdiler ordanda yikamaya
bu aradaa Taube, haksever, yasakhayal, mb19 tünaydın kızlarrrrrrrrr
Canlarım biz organik pazara gidiyozbloğa un çorbası tarifi koydum bakalım beğenecek misiniz:) he bi de takip et butonuna tıklayın takip edenim yok ki benim huzo sana da günaydın:)
Pazardan bi şey istiyo musunuz alayım:))
Annem öğretti evde peynir yapcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oo maşşalh hamarat blogcu süper anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?