2014 Şubat Anneleri

cok haklisin cnm sinek isirmis sanki cok buyuk bisey nasil uzuluyo insan onlara bisey olmasin da biz herseye katlaniriz. Allahim sagliklarini eksik etmesin

Canım yalnız değilsin bunu biliyorsun,
Ben de şimdiden okadar çok yıprandım ki,halimizi görmeyen abarttığımı sanır,tükendim yaaa tükendim resmennnn ...

Ben de şimdiden okadar çok yıprandım ki,halimizi görmeyen abarttığımı sanır,tükendim yaaa tükendim resmennnn ...

Canım ya ben zorla tıkıyorum demekki sizinki onu da kabul etmiyor keşke elimden bir şey gelse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim multi tabs diye bi vitamin kullaniyorum ben onun cubuğu var tepesindeki kirmiziya basiyosun cekiyo bebegin azina sıkıyosun ben o cubugu bazen corba yada yogurt yemeyince kullaniyorum bide biberonunun birinin azini kestim sivilari onla veriyorum bazen yemedimi daha cok yemis oluyo

Cnm geçmiş olsun aşıdan dolayımı Ateşi 21 inde bizimde var aşımız inşallah ateş yapmaz pöffff bebek olmak çok zor anne olmak daha da zor

Canım aynı şeyi ben de yaşadım,kızımın emmesi 2-3dk kadardı,biberonla verdiğimde de 50-60cc zor içerdi ve ben saf gibi kızımın yine de iyi kilo alacağını düşünürdüm...sonuç tabiki hüsran,yiyip içmeyince nerden kilo alacak,ozaman okadar üzüldüm ki,daha fazla üstüne düşmeye başladım ama hep aynı,ve biliyorum ki bu ay yine iyi kilo almadı,pztsi öğrenecez

Iyi fikir,ben de bi deneyeyim:)))

Canım ya ben zorla tıkıyorum demekki sizinki onu da kabul etmiyor keşke elimden bir şey gelse

Sağol canım düşünmen yeter...malesef tıkayamıyorum,oyuna moyuna gelmiyor,geçen gün eşimle uğraştık 3 yemek kaşığı kaşık maması verdik 5saat emmedi,sonra uyutabildim de uykudayken emzirdim tek meme...

Doktor ne diyo bu duruma? Yoksa bizimki gibi acıkana kadar bekleyelim mi diyo

Teşekkür ederim canım,zaten Dr tavsiyesiyle o vitamini vermeyi düşünüyordum,elimdeki devit3 bitirince başlayacağım,bide onu deneyelim bakalım
Biberonu nasıl kestin canım neyle kestin?

bayanlar konustugunuzla alakasiz ama bisey sorucam cuski boo diye uyku arkadasi varmis anne uzerinde tutuyomus 2 gun falan kokusu sinince bebegin yanina koyuyomussun uyurken anne kokusu oldugundan kesintisiz uyuyomus. Bunu duyan kullanan var mi ise yariyo mu gercekten. Almak istiyorum ama baya pahali ise yaramiyosa bosa almiyim diye soruyorum.

Doktor ne diyo bu duruma? Yoksa bizimki gibi acıkana kadar bekleyelim mi diyo

En son gittiğimizde herşey normal,bazen iştahı açılır bazen kapanır normal dedi,vitamin vermek istiyorum iştahını açarmış dedim açmaz ama kullan dedi yine de kullanacağım,kilosu iyiymiş emzirmeye devam dedi

Onlara göre çocuk hasta olmadıkça sorun yok.ben dinlemedim iyi ki de dinlememişim çok şükür kızım az da olsa toparladı ve hala çok az yiyor daha doğrusu çabuk doyup memeyi bırakıyor

Yuuhh diyorum,bunu da mı yapmışlar...insanlar nasıl para kazanacaklarını çok iyi biliyor valla,
Bana kalırsa böyle birşeye beş kuruş para verme,sütyenini çıkar yanına koy daha iyi
Yanlış anlama canım çok ciddiyim ben,sinirim bozuldu sadece...

yok cnm yanlis anlamam. İlk dogdugunda denemistim canim giydigim kiyafetlerden koyuyordum yanina ama ise yaramadi. Bu ingiltere kaynakli bi urunmus ama insan caresizlikten herseye bel bagliyo bi umut acikcasi ise yarayacagini dusunmuyorum da kullanan vardir belki diye sormak istedm

Rica ederim yer insallah , artik cift cekilmis kiymada koyucam sebze corbalarina et suyu ve tavuk suyu kullanmaya basladim sende gecmediysen dr una danis gec istersen tat degisince yer belki
tamam isimx kiscem....valla tek yesinde doktor ne umrumda değil. ...çünkü 10 gün sonra 6 aylık daha ne beklimki. ...gerçi biraz ek gıdaya ara verdim....çünkü çok tepki gösteriyor..

Alla alla bi iş var bu bebeklerdekimi memeyi kimi biberonu kimi ikisinide kişide ek gıdayi istemiyo....ins geçer bu zor dönemler. ...Yoksa biteriz biz...çok yipraniyoruz cunku:26:

benimki şu an hepsini bıraktı bi biberonu uyurken aliyo

aaaa senin oğlunda mi muhammedne güzel Peygamberimizin ismini koymak...İkinci isminiz ne kiscembizimki emir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

benimkide gelmiyo oyuna ne semenderim. ...hep taarruzda kasiga karşı. ...dikkatini ona veriyo ki ağzına girmesin diye...çok ilginç bi bebek bunu biliyo...Yaw ben bile kadardır oyuna bunlar kanmiyor

Teşekkür ederim canım,zaten Dr tavsiyesiyle o vitamini vermeyi düşünüyordum,elimdeki devit3 bitirince başlayacağım,bide onu deneyelim bakalım
Biberonu nasıl kestin canım neyle kestin?

cnmkzm bem biberonu kestim birazcık ki hızlı Aksın diye....biraz ise yaradı. ...kurdani aynı delikten soktum..zaten delik bölüm yukarı kalktı onuda bıçakla yavaş bi şekilde kestim. ...çok kesin yine içmiyorlar ..çünkü çok hızlı akıyor yutamayip agliyolar. ...dikkat et canım çok az kes eğer keseceksenbi tanesini çok icsin diye çok kestim ama içemedi çok aktığı için....

Hiç gülesim yoktu.koptum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…