Hmm birde tavuk suyu kullandim
bayanlar konustugunuzla alakasiz ama bisey sorucam cuski boo diye uyku arkadasi varmis anne uzerinde tutuyomus 2 gun falan kokusu sinince bebegin yanina koyuyomussun uyurken anne kokusu oldugundan kesintisiz uyuyomus. Bunu duyan kullanan var mi ise yariyo mu gercekten. Almak istiyorum ama baya pahali ise yaramiyosa bosa almiyim diye soruyorum.
oyy maşallah bizimki nerdeeee anca soldan dönebiliyor sağdan hafif hafif sağdan dönmek için yelteniyor ama yok
çorba tarifiniz güzelmiş şefriyeyi yutmak sorun olmadı mı acaba paylaştığınız için çok sağolun bide kuzucuğa çok geçmiş olsun inş. hemencik toparlanır fazla soğuk suyla yıkamayın çok ılık olsun üşütür yoksa bide üzerinde ince zıbın olsunaaa adasmis ogularimiz reyyanbende bozuluyorum valla dün hiç görmediği eşimin arap bi arkadasi geldi nasıl güldü oynadı hiç mizirdanmadi aşırı sosyal istemem bu kadar sosyallik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun yayla corbasi yaptim istahsizdi bebegim ama biraz sevdi pirinc koymadim tarifini paylasmak istedim 2 su bardagi suya 1 corba kasigi ince bulgur 2 corba kasigi arpa sehriye koyup kaynattim onlar pisince 1bardak ev yogurduna (normal yogurtta olur) 1 yumurta sarisi 1 tatli kasigi tam bugday unu (cay kasiginin ucuyla az tuz koydum normalde koymuyorum ama yemedi bisi tadi olsun istedim isteyen koymasin tabi zarar) karistirip pisen sehriye ve bulgurun üstüne koydum az su kaliyo pisince olsun yogurdu koyunca kivamli güzel bi corba oluyo 1tatli kasigi tereyaginda azcik nane eritip ekledim tencereye kaseye aldiktan sonra azcikta limon sıktım (corba cok olabilir 1kaseye verdim icinden ekmek falan koymadim iyice kasikla ezip soguttum rahat yedi sehriyeden süpheliydim sıkıntı olmadi
Tavuk sularını tablet mi kullanıyorsunuz arkadaşlar?
cnmkzm bem biberonu kestim birazcık ki hızlı Aksın diye....biraz ise yaradı. ...kurdani aynı delikten soktum..zaten delik bölüm yukarı kalktı onuda bıçakla yavaş bi şekilde kestim. ...çok kesin yine içmiyorlar ..çünkü çok hızlı akıyor yutamayip agliyolar. ...dikkat et canım çok az kes eğer keseceksenbi tanesini çok icsin diye çok kestim ama içemedi çok aktığı için....
tamam isimx kiscem....valla tek yesinde doktor ne umrumda değil. ...çünkü 10 gün sonra 6 aylık daha ne beklimki. ...gerçi biraz ek gıdaya ara verdim....çünkü çok tepki gösteriyor..
Alla alla bi iş var bu bebeklerdekimi memeyi kimi biberonu kimi ikisinide kişide ek gıdayi istemiyo....ins geçer bu zor dönemler. ...Yoksa biteriz biz...çok yipraniyoruz cunku:26:
benimki şu an hepsini bıraktı bi biberonu uyurken aliyo
aaaa senin oğlunda mi muhammedne güzel Peygamberimizin ismini koymak...İkinci isminiz ne kiscem bizimki emir
yok cnm yanlis anlamam. İlk dogdugunda denemistim canim giydigim kiyafetlerden koyuyordum yanina ama ise yaramadi. Bu ingiltere kaynakli bi urunmus ama insan caresizlikten herseye bel bagliyo bi umutacikcasi ise yarayacagini dusunmuyorum da kullanan vardir belki diye sormak istedm
Canim bu boo uyku arkadasini sende evde yapabilirsin bence. 1 metre kumas al. Zaten cift en oluyo. 3-4 lira civarinda. Kumasi ikiye katla resimdeki gibi kes. Kesmeden once kafasinin old yere elyaf koy top gibi yaptiktan sonra sıkıca bagla. Sonra kes. Eller bacaklar. Terzide 2 liraya diker. Eve gelincede yika utule. Al sana ucuzca uyku arkadasi. Bebeginin hastane cikisi bissürü beresi vardir onlardan birini de dik kafasina. Denemis olursun. Maliyeti taş catlasin 7 liraya gelir. 99 tl ymis bide. Cok yani bi bez icin. Mekanik bi oyuncak olsa neyse... onunla uyumasa bile oynar. Bi oyuncagi daha olmus olur
Canim hatta kucuk tulumunun bi tanesinin basina kafa yapip onu dikebilirsin. O kadar paraya gercekten yazik.
Hatta ben memlekete gidip geliyim yapicam minik tulumundan bi tane :))) hayal edince guzel bi bebek cikacagini dusundum. Icinede az elyaf doldururum simdi bile oynar:)) yapinca resmi koyarim buraya
canım kesmek yerine 6-9 aylık başlıklar var onlardan al yazık kuzuya...
kızlar geçen gün doktora dedim ki aynı doğumlu bebekler baaa,deee,maaaa gibi sesler çıkarıyor bizimki sadece çığlık atıyor dedim bana hayal gördüğümü söyledi sizinkiler ses çıkarıyor dimi ben şuna bağlıyorum o kadar sessiz bir annesi varki çocuk tek başına olduğundan ses çıkaramıyor ama geçen gün hopa şinanay şarkısı var ya onu söyledim ayakları ile tempo tuttu susunca oda kesiyor çok tatlı oluyor gün ğeçtikçe annelik güzelmiş isteyen herkes anne olsun inşallah
Evet canım Allah yardimcinmiz olsun cok güzelmiş isminiz cok uyumlu :) Babasi koydu ismini oglusumun Muhammed Baran :)
Hatta ben memlekete gidip geliyim yapicam minik tulumundan bi tane :))) hayal edince guzel bi bebek cikacagini dusundum. Icinede az elyaf doldururum simdi bile oynar:)) yapinca resmi koyarim buraya
Teşekkür ederim canım,birazdan denerim bitanesini,nasıl olsa yedekte birsürü var...cnmkzm bem biberonu kestim birazcık ki hızlı Aksın diye....biraz ise yaradı. ...kurdani aynı delikten soktum..zaten delik bölüm yukarı kalktı onuda bıçakla yavaş bi şekilde kestim. ...çok kesin yine içmiyorlar ..çünkü çok hızlı akıyor yutamayip agliyolar. ...dikkat et canım çok az kes eğer keseceksenbi tanesini çok icsin diye çok kestim ama içemedi çok aktığı için....
:)))Yalan mı amaaa,herşeyi paraya dönüştürmüşler,annenin kokusu için bile para verin diyorlarHiç gülesim yoktu.koptum şu anda
Sakın haa hele de bebeğe,ben kendimiz için bile kullanmıyorum,tavuğu kaynat suyunu süz çorbasına kat Miss gibi...Tavuk sularını tablet mi kullanıyorsunuz arkadaşlar?
inanmıyorum bole şeylere. ..belki bebek açlıktan uyanacak. ..anne kokusu var.diye uyanmazmikioglumla yan yana yatıyoz kesin 3 saatte bir uyanir koku ne dinlemiyo. ..bazen oluyoki bir saat sonra uyaniyo....birgün test et menekşe yat oğlunun yanında kokuyla alakası varmı kesintisiz uykunun görürsün
yok cnm yanlis anlamam. İlk dogdugunda denemistim canim giydigim kiyafetlerden koyuyordum yanina ama ise yaramadi. Bu ingiltere kaynakli bi urunmus ama insan caresizlikten herseye bel bagliyo bi umutacikcasi ise yarayacagini dusunmuyorum da kullanan vardir belki diye sormak istedm
zeren muhteşemsin valla kısıkandım sen yap bizde deneyelim :) gerçi erkek bebekle oynamaz diyen bir babamız var ama bakalım :)))
işte fikir budurzeren kızın çok şanslı senin gibi Marifetli bi annesi var
canım internetten merak ettim baktımda saçma bişeye benziyo bence.bide Allah korusun tehlikeli olabilir.bi bez parçası resmen.bence boşuna para verme arkadaşım..[/QUOTE
Sana cani gonulden katılıyorum cnm
kızlar geçen gün doktora dedim ki aynı doğumlu bebekler baaa,deee,maaaa gibi sesler çıkarıyor bizimki sadece çığlık atıyor dedim bana hayal gördüğümü söyledi sizinkiler ses çıkarıyor dimi ben şuna bağlıyorum o kadar sessiz bir annesi varki çocuk tek başına olduğundan ses çıkaramıyor ama geçen gün hopa şinanay şarkısı var ya onu söyledim ayakları ile tempo tuttu susunca oda kesiyor çok tatlı oluyor gün ğeçtikçe annelik güzelmiş isteyen herkes anne olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?