2014 Şubat Anneleri

inanmıyorum bole şeylere. ..belki bebek açlıktan uyanacak. ..anne kokusu var.diye uyanmazmiki oglumla yan yana yatıyozkesin 3 saatte bir uyanirkoku ne dinlemiyo. ..bazen oluyoki bir saat sonra uyaniyo....birgün test et menekşe yat oğlunun yanında kokuyla alakası varmı kesintisiz uykunun görürsün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zayıf olmanın avantajını kullanıyor sanırım :)

oyy maşallah bizimki nerdeeee anca soldan dönebiliyor sağdan hafif hafif sağdan dönmek için yelteniyor ama yok

evet canım adaşlar 2. adımızda varda fazla deşifre olmayalım diye yazmadım

çorba tarifiniz güzelmiş şefriyeyi yutmak sorun olmadı mı acaba paylaştığınız için çok sağolun bide kuzucuğa çok geçmiş olsun inş. hemencik toparlanır fazla soğuk suyla yıkamayın çok ılık olsun üşütür yoksa bide üzerinde ince zıbın olsun

sakın tablet çok zararlı hemde çok tuzlu ufak bit tavuk al kemikli onu kaynat...

Tavuk sularını tablet mi kullanıyorsunuz arkadaşlar?

canım kesmek yerine 6-9 aylık başlıklar var onlardan al yazık kuzuya...

Evet canım Allah yardimcinmiz olsun cok güzelmiş isminiz cok uyumlu :) Babasi koydu ismini oglusumun Muhammed Baran :)

Canim bu boo uyku arkadasini sende evde yapabilirsin bence. 1 metre kumas al. Zaten cift en oluyo. 3-4 lira civarinda. Kumasi ikiye katla resimdeki gibi kes. Kesmeden once kafasinin old yere elyaf koy top gibi yaptiktan sonra sıkıca bagla. Sonra kes. Eller bacaklar. Terzide 2 liraya diker. Eve gelincede yika utule. Al sana ucuzca uyku arkadasi. Bebeginin hastane cikisi bissürü beresi vardir onlardan birini de dik kafasina. Denemis olursun. Maliyeti taş catlasin 7 liraya gelir. 99 tl ymis bide. Cok yani bi bez icin. Mekanik bi oyuncak olsa neyse... onunla uyumasa bile oynar. Bi oyuncagi daha olmus olur

kızlar geçen gün doktora dedim ki aynı doğumlu bebekler baaa,deee,maaaa gibi sesler çıkarıyor bizimki sadece çığlık atıyor dedim bana hayal gördüğümü söyledi sizinkiler ses çıkarıyor dimi ben şuna bağlıyorum o kadar sessiz bir annesi varki çocuk tek başına olduğundan ses çıkaramıyor ama geçen gün hopa şinanay şarkısı var ya onu söyledim ayakları ile tempo tuttu susunca oda kesiyor çok tatlı oluyor gün ğeçtikçe annelik güzelmiş isteyen herkes anne olsun inşallah

Canim hatta kucuk tulumunun bi tanesinin basina kafa yapip onu dikebilirsin. O kadar paraya gercekten yazik.

Canim hatta kucuk tulumunun bi tanesinin basina kafa yapip onu dikebilirsin. O kadar paraya gercekten yazik.

Hatta ben memlekete gidip geliyim yapicam minik tulumundan bi tane :))) hayal edince guzel bi bebek cikacagini dusundum. Icinede az elyaf doldururum simdi bile oynar:)) yapinca resmi koyarim buraya

Hatta ben memlekete gidip geliyim yapicam minik tulumundan bi tane :))) hayal edince guzel bi bebek cikacagini dusundum. Icinede az elyaf doldururum simdi bile oynar:)) yapinca resmi koyarim buraya

zeren muhteşemsin valla kısıkandım sen yap bizde deneyelim :) gerçi erkek bebekle oynamaz diyen bir babamız var ama bakalım :)))

canım kesmek yerine 6-9 aylık başlıklar var onlardan al yazık kuzuya...

şu an evde 4 avent 2 tane nuk olmak üzere 6 biberon var reyyan...hepside 6 aylık tan itibaren kullanılan biberonlar..ama hiç denedinmi bilmiyorum ama geçen sözde bu 6 aylık tan itibaren kullanılan biberon yüzünden sinir krizi gecirdimcinnet geçirmeye az kalmıştı. ..Eşim bile korkmus tepkimden öyle dedioglum 100 cc lik sütü malesef 45 dakikada zor içti. ..benim biberonu tutmakta kolum uyuştu oğlum çekmekten sütü yorgunluktan bayilip uyudu... cocukta çene kası ne kalmadı. ..bunu ureteninde dedim...insaf ya 6 aylık tan itibaren diyo küçücük delikler....eziyetteen başka bişey değil. ..çocuk biberon dan nefret eder ....mecburum yeni alınca bile büyütüyorum deliği. ..hem ben 6 aylık başlıkları 3.ayindan itibaren kullanmaya başladım yeni değil yani....

Yaw demekki bizim gevezeligimizden oğlum tuhaf sesler cikariyo. ..Özellikle babası konuşmayı çok sever. ..bari sende müzik aç öyle. ..yani doktor cigliktami atamaz dedi

Evet canım Allah yardimcinmiz olsun cok güzelmiş isminiz cok uyumlu :) Babasi koydu ismini oglusumun Muhammed Baran :)

Ay sizinde isminiz çok güzel uymusss

işte fikir budurzeren kızın çok şanslı senin gibi Marifetli bi annesi var

Teşekkür ederim canım,birazdan denerim bitanesini,nasıl olsa yedekte birsürü var...
Geçengün Annesütüne cicibebeyi bir deneyeyim dedim,ama ağzı tıkandı hiç akmadı

Hiç gülesim yoktu.koptum şu anda
:)))Yalan mı amaaa,herşeyi paraya dönüştürmüşler,annenin kokusu için bile para verin diyorlar

Tavuk sularını tablet mi kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Sakın haa hele de bebeğe,ben kendimiz için bile kullanmıyorum,tavuğu kaynat suyunu süz çorbasına kat Miss gibi...

Haklısın canım bence de alakasız

canım internetten merak ettim baktımda saçma bişeye benziyo bence.bide Allah korusun tehlikeli olabilir.bi bez parçası resmen.bence boşuna para verme arkadaşım..

zeren muhteşemsin valla kısıkandım sen yap bizde deneyelim :) gerçi erkek bebekle oynamaz diyen bir babamız var ama bakalım :)))

Niye cnm kel bebek yaparsin oynar :)

işte fikir budurzeren kızın çok şanslı senin gibi Marifetli bi annesi var

Estağfurullah canım

doğrudur canım.biz başından beri çok konuşuyoruz ondan olabilir.bende şarkı açıyorum yada söylüyorum nası oynuyo.geçende düğüne gittik bizim kız davulun sesine bi hareketlendi ki.. amin Rabbim kimseyi evlat hasreti çektirmesin zor bi durum biliyorum.inşallah zamanla konuşmaya başlıcak annesi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…