kızlar geçen gün doktora dedim ki aynı doğumlu bebekler baaa,deee,maaaa gibi sesler çıkarıyor bizimki sadece çığlık atıyor dedim bana hayal gördüğümü söyledi sizinkiler ses çıkarıyor dimi ben şuna bağlıyorum o kadar sessiz bir annesi varki çocuk tek başına olduğundan ses çıkaramıyor ama geçen gün hopa şinanay şarkısı var ya onu söyledim ayakları ile tempo tuttu susunca oda kesiyor çok tatlı oluyor gün ğeçtikçe annelik güzelmiş isteyen herkes anne olsun inşallah
canım internetten merak ettim baktımda saçma bişeye benziyo bence.bide Allah korusun tehlikeli olabilir.bi bez parçası resmen.bence boşuna para verme arkadaşım..[/QUOTE
Sana cani gonulden katılıyorum cnm
sağolasın arkadaşımya ne bilim tehlikeli gibi geldi bana ya bebeği boynuna dolanırsa ya ağzına tıkarsa Allah korusun.ayıp yani bi de 99 tl miş.yok devenin bale pabucu yani resmen sömürüyolar indsanları:26:
Yuuhh diyorum,bunu da mı yapmışlar...insanlar nasıl para kazanacaklarını çok iyi biliyor valla,
Bana kalırsa böyle birşeye beş kuruş para verme,sütyenini çıkar yanına koy daha iyi
Yanlış anlama canım çok ciddiyim ben,sinirim bozuldu sadece...
Hatta ben memlekete gidip geliyim yapicam minik tulumundan bi tane :))) hayal edince guzel bi bebek cikacagini dusundum. Icinede az elyaf doldururum simdi bile oynar:)) yapinca resmi koyarim buraya
Canim bu boo uyku arkadasini sende evde yapabilirsin bence. 1 metre kumas al. Zaten cift en oluyo. 3-4 lira civarinda. Kumasi ikiye katla resimdeki gibi kes. Kesmeden once kafasinin old yere elyaf koy top gibi yaptiktan sonra sıkıca bagla. Sonra kes. Eller bacaklar. Terzide 2 liraya diker. Eve gelincede yika utule. Al sana ucuzca uyku arkadasi. Bebeginin hastane cikisi bissürü beresi vardir onlardan birini de dik kafasina. Denemis olursun. Maliyeti taş catlasin 7 liraya gelir. 99 tl ymis bide. Cok yani bi bez icin. Mekanik bi oyuncak olsa neyse... onunla uyumasa bile oynar. Bi oyuncagi daha olmus olur
inanmıyorum bole şeylere. ..belki bebek açlıktan uyanacak. ..anne kokusu var.diye uyanmazmikioglumla yan yana yatıyoz kesin 3 saatte bir uyanir koku ne dinlemiyo. ..bazen oluyoki bir saat sonra uyaniyo....birgün test et menekşe yat oğlunun yanında kokuyla alakası varmı kesintisiz uykunun görürsün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım internetten merak ettim baktımda saçma bişeye benziyo bence.bide Allah korusun tehlikeli olabilir.bi bez parçası resmen.bence boşuna para verme arkadaşım..
Haklısın bence anne kokusuyla kesintisiz uyuyor olsaydı 1 haftadır yanımda uyuyor gece hiç olmazsa 3 kere kalkıyor ya bende yada benim kızda bir sorun var öyleyse:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım,birazdan denerim bitanesini,nasıl olsa yedekte birsürü var...
Geçengün Annesütüne cicibebeyi bir deneyeyim dedim,ama ağzı tıkandı hiç akmadı
:)))Yalan mı amaaa,herşeyi paraya dönüştürmüşler,annenin kokusu için bile para verin diyorlar
Sakın haa hele de bebeğe,ben kendimiz için bile kullanmıyorum,tavuğu kaynat suyunu süz çorbasına kat Miss gibi...
Haklısın canım bence de alakasız
kızlar canım çok sıkkın benim oğlum doğduğundan beri dili dışarda hatta konuda açtım ama yanıt yazan pek olmadı ve hala düzelmedi nette tufah tuhaf hastalıklar çıkıyor şaşırdım kaldım doktorda geçer diyor ne yapacam ben...çevresinde böyle olan var mı
Benim geçenlerde okuduğum yabancı bir sitede dilin dışarda olmasının altı sebebi vardır diyor: 1.Normal emme refleksinin bir sonucudur ve tamamen normaldir. Bebek sadece sevdiği için dilini dışarı çıkarıyor olabilir. 2. Makroglosia; yani bebeğin dili normalden büyük olabilir. Ancak bu başka sendromlarla birlikte gelir ve doktorun teşhis etmesi mümkündür. 3. Küçük Ağız. Bu durumdaki bebeklerin genelde çeneleri de çok küçük olur, ancak bu da anneler ve doktorlar tarafından genelde fark edilir. 4. Hipotoni. Düşük kas tonusu dili de etkiler. bu da motor sisteminde bir sorunun habercisi olabilir. 5. Bebek çoğu bebekten farklı olarak burundan değil, ağızdan nefes alıyordur.
Yani burada yazanların çoğu (Down sendromu da dahil) doktorunun fark edemeyeceği, hatta senin de fark edemeyeceğin şeyler değil gibi göründü bana. Nörolojik bir problemi olsaydı, yani motor gelişiminde bir problemi olsaydı fark ederdiniz. Böyle bir sorunu yoksa ve doktor da aksini söylemiyorsa bence endişelenmen için bir sebep yok. Belki de hakikaten sadece dilini çıkarmayı seviyodur:)
arkadasim supersin yaa. cevabin ve yaklasimin icin seni tebrik ediyorum :)))
bu 6. ay asisi ne fenaymis ya. kuzumun atesi 2 gunde ancak dustu(
eli kolu buz gibi ama kafasi yaniyordu. cok sukur atlattik..
umarim diger bebislerde olmaz...
Tavuk sularını tablet mi kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Selam annisler bsna yardimci olursaniz cok sevinirim
Mart annesiyim oglus 5 aylik gece sık uyanmaya basladi diye
Dr.7 tahilli muhallebi onerdi hangisinden alicam sutlu yazanda var pirinclide
Yazan var tam ismini yazabilirmisiniz 5.ayda kullanan varsa
arkadasim supersin yaa. cevabin ve yaklasimin icin seni tebrik ediyorum :)))
bu 6. ay asisi ne fenaymis ya. kuzumun atesi 2 gunde ancak dustu(
eli kolu buz gibi ama kafasi yaniyordu. cok sukur atlattik..
umarim diger bebislerde olmaz...
Hayir canim kemikli tavuk etini (ben bir tane kalcali but kullandim ) hasliyosun suda istersen icine havuc kereviz sapi gibi sebzeler koyabilirsin istersen sade hasla ben süzüp buz kalibina koyuyorum corbalarina 3 tablet atiyorum
kızlar canım çok sıkkın benim oğlum doğduğundan beri dili dışarda hatta konuda açtım ama yanıt yazan pek olmadı ve hala düzelmedi nette tufah tuhaf hastalıklar çıkıyor şaşırdım kaldım doktorda geçer diyor ne yapacam ben...çevresinde böyle olan var mı
Canim hipp marka (organik) ge6ce mamasi var elmali tahilli iyi geceler yaziyo üstünde ben onu kullaniyorum ama oglum sabaha kadar 5 kere kalkiyo ama normal bebekler icin iyi bir secim benimki acliktan degil huysuzluktan kalkiyo
Bizim 3, günümüz daha düsmedi aynen bi kafa yaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?