2014 Şubat Anneleri

Benim kız baya sesler çıkarıyor,mesela mem..meemmm..meeemmm...vu vuuu vuuu..ainnnee..sanki anne diyormuş gibi:)))ve başka değişik sesler çıkarıyor,çığlık atıyor bolca...
Ben her daim kendisiyle konuşurum,yemek yedirirken,banyosuna yaptırırken,uykuya hazırlarken,mutfakta bişeylerle uğraşıken,onunla oynarken vb...Bazen de şarkı söylerim, oda ellerini ayaklarını sallayarak bana eşlik eder...iştah sebebiyle çoğunlukla moralim bozuk olur ama çenem de durmaz..
Bebekler çevrelerinde duydukları seslere göre ses çıkarırlar,sen de bol bol konuş ,şarkı söyle...hatta doğduğu günden itibaren bebeklere kitap okuyun diyor uzmanlar dil gelişimi için,ben okumuyorum ama zamanın varsa bebeğine mutlaka oku,işe yarayacaktır

Haklısın bence anne kokusuyla kesintisiz uyuyor olsaydı 1 haftadır yanımda uyuyor gece hiç olmazsa 3 kere kalkıyor ya bende yada benim kızda bir sorun var öyleyse:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hatta ben memlekete gidip geliyim yapicam minik tulumundan bi tane :))) hayal edince guzel bi bebek cikacagini dusundum. Icinede az elyaf doldururum simdi bile oynar:)) yapinca resmi koyarim buraya

ben de inanmadm da merak ediyorum iste ne biliyim cnm o kadar para zaten veremem. sen yap da olursa biz de yapalim becerikli hatunsun vesselam

canım internetten merak ettim baktımda saçma bişeye benziyo bence.bide Allah korusun tehlikeli olabilir.bi bez parçası resmen.bence boşuna para verme arkadaşım..

almam zaten canim ya biraz uygun olsaydi belki dusunurdum de hem cogunuzun dedigi gibi anne kokusundan olsa annesiyle yatan bebislerin uyanmamasi lazim ben bildigim gibi devam edeyim zaten cok uyku problemimiz yok da bu aralar sik uyanmaya basladi sutum azaldi belki de ondan

Benim oğlum da öyle ekim beraber yatiyoruz yaw yine kesintisiz uyumuyo..Yoksa anne kokusu mu yok bende diye suhelenmeye basladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam annisler bsna yardimci olursaniz cok sevinirim
Mart annesiyim oglus 5 aylik gece sık uyanmaya basladi diye
Dr.7 tahilli muhallebi onerdi hangisinden alicam sutlu yazanda var pirinclide
Yazan var tam ismini yazabilirmisiniz 5.ayda kullanan varsa

Doğru söylüyorsun bu zamana kadar biz de gereksiz çok şey aldık artık dikkat ediyorum.kokumu kimse satın alamaz.bu tavuk işi iyi de bizim doktor yazın yedirme dedi geçen gün.bozuluyormuş ve organik olmadığı için içindeki maddeler bebeğin genetiğine ( hücre DNA larına) etki ediyormuş.ne yapçam bilmiyorum

kızlar canım çok sıkkın benim oğlum doğduğundan beri dili dışarda hatta konuda açtım ama yanıt yazan pek olmadı ve hala düzelmedi nette tufah tuhaf hastalıklar çıkıyor şaşırdım kaldım doktorda geçer diyor ne yapacam ben...çevresinde böyle olan var mı

Benim geçenlerde okuduğum yabancı bir sitede dilin dışarda olmasının altı sebebi vardır diyor: 1.Normal emme refleksinin bir sonucudur ve tamamen normaldir. Bebek sadece sevdiği için dilini dışarı çıkarıyor olabilir. 2. Makroglosia; yani bebeğin dili normalden büyük olabilir. Ancak bu başka sendromlarla birlikte gelir ve doktorun teşhis etmesi mümkündür. 3. Küçük Ağız. Bu durumdaki bebeklerin genelde çeneleri de çok küçük olur, ancak bu da anneler ve doktorlar tarafından genelde fark edilir. 4. Hipotoni. Düşük kas tonusu dili de etkiler. bu da motor sisteminde bir sorunun habercisi olabilir. 5. Bebek çoğu bebekten farklı olarak burundan değil, ağızdan nefes alıyordur.

Yani burada yazanların çoğu (Down sendromu da dahil) doktorunun fark edemeyeceği, hatta senin de fark edemeyeceğin şeyler değil gibi göründü bana. Nörolojik bir problemi olsaydı, yani motor gelişiminde bir problemi olsaydı fark ederdiniz. Böyle bir sorunu yoksa ve doktor da aksini söylemiyorsa bence endişelenmen için bir sebep yok. Belki de hakikaten sadece dilini çıkarmayı seviyodur:)

arkadasim supersin yaa. cevabin ve yaklasimin icin seni tebrik ediyorum :)))

bu 6. ay asisi ne fenaymis ya. kuzumun atesi 2 gunde ancak dustu (
eli kolu buz gibi ama kafasi yaniyordu. cok sukur atlattik..
umarim diger bebislerde olmaz...

Teşekkür ederim, utandım :) çok geçmiş olsun size de. Bakalım bizim şimdiye kadar aşılarda bi sorunumuz olmadı ama, altıncı ayda da olmamasını diliyorum o zaman. kolay gelsin:)

Tavuk sularını tablet mi kullanıyorsunuz arkadaşlar?

Hayir canim kemikli tavuk etini (ben bir tane kalcali but kullandim ) hasliyosun suda istersen icine havuc kereviz sapi gibi sebzeler koyabilirsin istersen sade hasla ben süzüp buz kalibina koyuyorum corbalarina 3 tablet atiyorum

Canim hipp marka (organik) ge6ce mamasi var elmali tahilli iyi geceler yaziyo üstünde ben onu kullaniyorum ama oglum sabaha kadar 5 kere kalkiyo ama normal bebekler icin iyi bir secim benimki acliktan degil huysuzluktan kalkiyo

Bizim 3, günümüz daha düsmedi aynen bi kafa yaniyo

Hayir canim kemikli tavuk etini (ben bir tane kalcali but kullandim ) hasliyosun suda istersen icine havuc kereviz sapi gibi sebzeler koyabilirsin istersen sade hasla ben süzüp buz kalibina koyuyorum corbalarina 3 tablet atiyorum

Buz kalıpları hiç aklıma gelmedi.senden çok şey öğreniyorum teşekkür ederim.

Aklıma ilk tiroit bezi geldi.doğuştan az çalışanlarda olabiliyor. Ikili topuk testinde bakılmıştır.

Canim hipp marka (organik) ge6ce mamasi var elmali tahilli iyi geceler yaziyo üstünde ben onu kullaniyorum ama oglum sabaha kadar 5 kere kalkiyo ama normal bebekler icin iyi bir secim benimki acliktan degil huysuzluktan kalkiyo

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin isime cok
Yaricak gece boyu uyuyan cocuk artik uyanir oldu cunku

Kızlar malum havalar sapıttı iyice.istanbul çok nemli.oturma odasında klima var ama çocuğu orada uyutamayacağım için acaba yatak odasına vantilatör mü koysam diyorum 1.kademede çalıştırırım.hasta olur mu ki? Birkaç gündür yatağında çok hareketlendi.yatağıma göz dikmiş durumda.dün gece yanıma aldım saat 4 te .fakat düşecek korkusuyla sabaha kadar uyumadım. Beni yatağın ucuna attı resmen.

Bizim 3, günümüz daha düsmedi aynen bi kafa yaniyo

offffff inş düşer artık. ...bizimkiler de olacak bu aşı baya zorluyor demekki yavruları:26:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…