2014 Şubat Anneleri

uyurken demi hareketlioglum benle yatıyo. ..nere koyarsım orda yatıyosabahta uyansa bile ağlar o hareket etmeden tedbiri alıyorum. ...sen dikkat Remicade ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canim hipp marka (organik) ge6ce mamasi var elmali tahilli iyi geceler yaziyo üstünde ben onu kullaniyorum ama oglum sabaha kadar 5 kere kalkiyo ama normal bebekler icin iyi bir secim benimki acliktan degil huysuzluktan kalkiyo

ah bende aldım ama bi kaşık bile yemiyo

offffff inş düşer artık. ...bizimkiler de olacak bu aşı baya zorluyor demekki yavruları:26:

Biz de aşı olduk.37.2 oldu ama ben nolur normaz diye 1 fitil vermiştim öncesinden. Çünkü bundan bi önceki aşısı 38.2 yapmıştı sabah farkettim (bi huysuzluğu yoktu) çok endişelenmiştim.ama polio (ağızdan verilen) 2 kez sulu kaka yaptı sadece.o da normalmiş.

Maalesef çok hareketli.dün gece bi anda belime aniden vurdu baktım ayağı gelmiş. Park yatağında yatırıyorum.sabah kalkıyorum yüzünde filenin izleri. neredeyse dışarı fırlayacak:))

Maalesef çok hareketli.dün gece bi anda belime aniden vurdu baktım ayağı gelmiş. Park yatağında yatırıyorum.sabah kalkıyorum yüzünde filenin izleri. neredeyse dışarı fırlayacak:))
😀😃
masaallahhhh aman koyma yataginiza o zaman....

Son düzenleme:

Geçer diye bişey olmaz Reyyancım.sen bi üniversitenin pediatri bölümüne götür bebeğini.

vantilatoru acip yonunu bebisin olmadigi bi tarafta sabitleyebilirsin cnm sicaktan uyuyamiyorlar cunku

Merhaba,
Benim oğlumun da oyle valla, ama benim büyük oğlumun da oyleydi hatta eşimin de bebekken oyleymiş herhalde bizde genetik..tabi yine içiniz rahat etsin diye doktora sormanızda fayda var.. Aman önemli bişey olmasın da allah korusun yavrularımızı..

Ben de istanbuldayım pencereyi açınca serin oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vantilatoru acip yonunu bebisin olmadigi bi tarafta sabitleyebilirsin cnm sicaktan uyuyamiyorlar cunku

Odanını kapısını açıyorum oturma odasından klimanın serinliği gelsin diye ama eşimde tv seyrederken ister istemez ses geliyor.ben de çok pimpirikleniyorum çocuk uyanacak , ben uyuyamıycam diye 😀 olmazsa dediğin gibi yaparım artık.bahar gelsin 😔

İyi tarafından bak kızın yiyip yiyip kilo almayanlardan olcak canım şaka bir yana haklısın insan gerçekten stres olur doktor ne diyor peki

Haklısın tabi genellikle sebepsiz oluyor ( bizim ailede doktor çok oradan biliyorum) ama ben çok evhamlıyım.kızımın boyun olayından sonra birçok şeyde tedirgin olmaya başladım.O yüzden önce alta yatan sebep var mı araştırmak lazım.

evde olacaktı bulamadım nereye koydugumu dışarıda çıkamadım ki alımama aklımda deniycem whitewish

Dene canım ben bugün yoğurt yedirdim öyle çiğnerken bakıyor baya ne bu diye şişirince patlatmak için uğraşıyor falan ben de tıkıyorum ağzına

Ben de istanbuldayım pencereyi açınca serin oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Semender masallahhh canım şimdi bloguna baktım. ...harika yazılar yazmışsın. ...avokado aklımda artık. ..telden giriş yapamadım bloguna yazacaktım. ...laptoptan girdiğim zaman yazarım. ..

kislar bakmanızi tavsiye ederim... harika bi blog oluyo...ben çok yararlanmaya başladım. ..semender harika tecrübelerini paylaşıyor. ..hamarat anne bide misafir ağırlamissüper anne sadece 3 saatte yapmış herşey i kızıda içine dahil bu sürenin. ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…