Bizim 3, günümüz daha düsmedi aynen bi kafa yaniyo
Kızlar malum havalar sapıttı iyice.istanbul çok nemli.oturma odasında klima var ama çocuğu orada uyutamayacağım için acaba yatak odasına vantilatör mü koysam diyorum 1.kademede çalıştırırım.hasta olur mu ki? Birkaç gündür yatağında çok hareketlendi.yatağıma göz dikmiş durumda.dün gece yanıma aldım saat 4 te .fakat düşecek korkusuyla sabaha kadar uyumadım. Beni yatağın ucuna attı resmen.
Canim hipp marka (organik) ge6ce mamasi var elmali tahilli iyi geceler yaziyo üstünde ben onu kullaniyorum ama oglum sabaha kadar 5 kere kalkiyo ama normal bebekler icin iyi bir secim benimki acliktan degil huysuzluktan kalkiyo
offffff inş düşer artık. ...bizimkiler de olacakbu aşı baya zorluyor demekki yavruları:26:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uyurken demi hareketlioglum benle yatıyo. ..nere koyarsım orda yatıyo sabahta uyansa bile ağlar o hareket etmeden tedbiri alıyorum. ... sen dikkat Remicade ...
😀😃Maalesef çok hareketli.dün gece bi anda belime aniden vurdu baktım ayağı gelmiş. Park yatağında yatırıyorum.sabah kalkıyorum yüzünde filenin izleri. neredeyse dışarı fırlayacak:))
kızlar canım çok sıkkın benim oğlum doğduğundan beri dili dışarda hatta konuda açtım ama yanıt yazan pek olmadı ve hala düzelmedi nette tufah tuhaf hastalıklar çıkıyor şaşırdım kaldım doktorda geçer diyor ne yapacam ben...çevresinde böyle olan var mı
masaallahhhh aman koyma yataginiza o zaman....
Kızlar malum havalar sapıttı iyice.istanbul çok nemli.oturma odasında klima var ama çocuğu orada uyutamayacağım için acaba yatak odasına vantilatör mü koysam diyorum 1.kademede çalıştırırım.hasta olur mu ki? Birkaç gündür yatağında çok hareketlendi.yatağıma göz dikmiş durumda.dün gece yanıma aldım saat 4 te .fakat düşecek korkusuyla sabaha kadar uyumadım. Beni yatağın ucuna attı resmen.
Çok ısrar ederse yer yatağı yapacağım artık.ikimiz beraber yatarız :)).
kızlar canım çok sıkkın benim oğlum doğduğundan beri dili dışarda hatta konuda açtım ama yanıt yazan pek olmadı ve hala düzelmedi nette tufah tuhaf hastalıklar çıkıyor şaşırdım kaldım doktorda geçer diyor ne yapacam ben...çevresinde böyle olan var mı
Ben de istanbuldayım pencereyi açınca serin oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vantilatoru acip yonunu bebisin olmadigi bi tarafta sabitleyebilirsin cnm sicaktan uyuyamiyorlar cunku
haklısın canım inan 8-9larda gözüm yok 7 olsa razıyım çok minnak ya ben şişman olsun istemiyorum ayına uygunolsun ilk ay 1bucuk kilo aldı benim bebeğim neden böyle oldu sonra anlamıyorum dogdugundan beri kusuyo hatta kusması azaldı ialçlarla mamasıyla şimdi koyulaştırıcı aldım onuda kullanıcam iştahlıda çok şükür ne versem yiyo ama insan üzülüyo yemeyipte kilo alıyolar benim kızım güde en az 1 kilo besleniyo nereye gidiyo bunalr:26:
Merhaba,
Benim oğlumun da oyle valla, ama benim büyük oğlumun da oyleydi hatta eşimin de bebekken oyleymiş herhalde bizde genetik..tabi yine içiniz rahat etsin diye doktora sormanızda fayda var.. Aman önemli bişey olmasın da allah korusun yavrularımızı..
Sakızı denediniz mi kızlar?
evde olacaktı bulamadım nereye koydugumu dışarıda çıkamadım ki alımama aklımda deniycem whitewish
Ben de istanbuldayım pencereyi açınca serin oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?