2014 Şubat Anneleri

Dene canım ben bugün yoğurt yedirdim öyle çiğnerken bakıyor baya ne bu diye şişirince patlatmak için uğraşıyor falan ben de tıkıyorum ağzına

Yaw inş benim bu istahsiz oğlanada yarar....artık bunada kanmazsa pes diycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birkaç kez açtım araba sesi ,bide böceklerden çok korkuyorum. Bizim site yeşillik .tuhaf böcekler var etrafta. Biz Pendik tarafındayız sen nerdesin:)

Ben de diyecektim avrupadaysan daha sıcak oluyo bizim burası serin cam açınca yetiyo diye de kız bırakmadı ki yazayım:) bizim site çok sessiz,gürültü yok böcek de yok ama sivriler var başımızın belası beşiğinin tülünü çekiyorum penceriyi de üstten açıyorum serin oluyor bayağı.bi kere klimadan hasta ettik o yüzden çok korkuyorum vantilatör klima falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Blog kurma fikri için semender e (inşallah yanlış hatırlamıyorumdur) teşekkür ederim,ben de oğlum için hatıra bir blog hazırlamak istedim belki takip etmek istersiniz :78::78::78:

http://askinkuzeyhali . blogspot . com.tr/

Son düzenleme:
meraba kizlar benim kiz 25 subat dogumlu forumu uzun zamandir takip ediyorum ama yazmaya firsatim olmamisti ben de ek gidalara baslamak istiyorum fakat kizim verdigim meyve sularindan midir nedir bilmem iki kere ishal oldu birincisi bir hafta surdu simdi gene ishal armut vermistim acaba ondan mi off sinirim bozuluyor

ilkinde doktora goturdugumuzde yapilan teste once amip cikti dediler sonra tekrar yaptirdik testi bisey cikmadi doktor antibiyotik vermisti bir de malfor onlari kullandik bitti kesilmisti ishali rota viruusu asisi yaptirdik 2gun sonra ben de ishali kesildi diye armut rendelemistim yedirdim ertesi gun ishali tekrar basladi 2 gundur ishal. kusmasi falan yok cok sukur hareketlerinde de bi sikinti yok ama zayifladi kuzum pirinc lapasi muz falan yedirdim yarin da gecmezse tekrar gidecem bakalim doktora

Her iki durumdan da olabilir,ama bence meyveden olmuşşa çok uzun sürmemesi gerekirdi,en fazla 2 gün...
Aşının ishal yapmış olabileceğini düşünüyorum çünkü benim kızım da aşıdan sonra(rota aşısı da vardı) ishal olmuştu,ve bir hafta sürmüştü,günde 3-4 defa yapııyordu...hiç bişey yapmadım ben,Dr bile söylemedim,çünkü normal diyecekti herzamanki gibi...

geçmiş olsun beyazincim. ...ben armut hiç vermedim....bilmiyorumki ishal yaparmi yada meyve suyu. ..burda ki arkadaşlardan ver ama ishal olanı duymadım daha....en iysi gecmezse doktora götürmek:26:

fırsatım olunca senide takip edecem whitewishbu arada kuzey ismide çok guzel

anneler,oğlum 6ay 23 günlük.bağırsak enfeksiyonu olmuş.varmı başına böyle birşey gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…