2014 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun baktım,okudum.allah hiçbir anneyi birkaç saatliğine bile olsa,evladından ayırmasın.neyse ki geçmiş bitmiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne tür bi manyaksam dayanamayıp uyuyan çocuğu öptüm kokladım sevdim.vurup kafayı ben de yatsam ya:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anneler,oğlum 6ay 23 günlük.bağırsak enfeksiyonu olmuş.varmı başına böyle birşey gelen

Çok geçmiş olsun huzunbaz im. ..ishal kusma ateş kanlı kaka varmiydi kemalde:26:nasi anlaşıldı. ..

belki iştahsızlığın in sebebi buydu:26:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aklıma ilk tiroit bezi geldi.doğuştan az çalışanlarda olabiliyor. Ikili topuk testinde bakılmıştır.

troide bakıldı kızlar olmazsa üni. araştırma var merkezde bize uzak oraya götürmeye calışırım remicade canım ailendeki doktorlara sorarmısın benim için dışarda olmazsa 2 dudağın arasında ağız açık oluyor,seriser maşallah ne güzel açıklamışsın sağol..celinisel bizim ilk bebiş ailemizde varmı bimiyorum umarım hastalık çıkmaz....

Rota asisi ishal mikrobu içeriyor ve etkisi iki günüde anca ortaya cikar
Armut bagirsak calistirir ama suyu ishal yapmaz
Geçmiş olsun
Ayrıca bu asi kusma da yapabilir

Dilin büyük olması yani makroglossi diyebilmek için dilin ,bebeğin relaks pozisyondayken dişlerinin (tabi dişleri şuan olmadığı için dişeti diyebiliriz) önünde dışarı doğru sarkık olması gerekiyormuş.bide dilinin kenarlarında dişetlerine ait izler.bunun yanında bazı durumlarda yalancı makroglossiler de olabiliyormuş.yani çenesi falan küçükse dil büyük gibi görülebiliyormuş,genede şüphe varsa tüm batın ultrason, bide sendromlar açısından kan idrar ve moleküller testler yapılırmış.ama genetik ve sebepsizZ de olabilirmiş. Uykuda nefes alamaması,yutma güçlüğü ,ses bozukluğu büyük dilde görülebilecek durumlarmış bu arada.

Hmm unuttum ağız açık olma sebepleri burun tıkanıklığı,genizeti gibi durumlarda olabilirmiş.burun ve boğaza bakmak gerekiyor anlayacağın bide.

anneler,oğlum 6ay 23 günlük.bağırsak enfeksiyonu olmuş.varmı başına böyle birşey gelen

Biz olduk cnm. 8-10 lokosit vardi. Flagyl i duzgunce kullandim gecti. Ilaci kasikla verme canim cok kötü bi tadi var. Surup siringalarindan al eczaneden.cocuk icmekte coj zorlaniyo yoksa.gecmis olsun

canım 4 aylıkkken fışkırarak kusma ve ishalle ortaya çıkmıştı bizde en son radde ateşmiş biz onu beklemeden doktora götürdük damla yazdı bize birde mamadan mı kaynaklı diye mamayı kesti doktor ar mama yazdı 3 gün içinde toparlanmıştı bu arada tüm kıyafet ve eşyalar,oyuncaklar biberon vs iyice steril hale getiriliyor umarım senin bebişte düzelir geçmiş olsun...

yok kuzum o kadar sarkık değil diş etine değiyor ağzı genelde açık...doktor çene yapısı dar olabilir dedi bakalım bir arkadaşın ki 9. ayda düzelmiş sonuç ne olacak bizde araştırdığın için sağol Allahım razı olsun keşke sarkma degil diş etine değerek ağzı açık olarak sordursaydım sağol canımcım

Haksevercim geçmiş olsun bizdede bebeklik reflüsü vardı ilk 3 ay çok kusardı uyumaya korkuyordum kusar bişey olur diye çok şükür geçti sizinkide geçer inşallah.

çok tşk ederim kızlar
kokulu kakadan anlayıp kusma ve ateş olmadan yakaldım şükür.kakası ölü balık gibi kokuyrdu.flagy ve bactirim verdi.bayağı iyi dünden beri

çok tşk ederim kızlar
kokulu kakadan anlayıp kusma ve ateş olmadan yakaldım şükür.kakası ölü balık gibi kokuyrdu.flagy ve bactirim verdi.bayağı iyi dünden beri

Canim flagyl kasikla veriyosan tadı çok kötü. Tavsiyem surup siringasi yoksa normal siringayla vermen. Ben bakmistim tadi uzun sure aggzimdaydi. Suruptan sonra birazda sutumden kasikla veriyodum agzindaki berbat tat gitsin diye

Canim flagyl kasikla veriyosan tadı çok kötü. Tavsiyem surup siringasi yoksa normal siringayla vermen. Ben bakmistim tadi uzun sure aggzimdaydi. Suruptan sonra birazda sutumden kasikla veriyodum agzindaki berbat tat gitsin diye

kuzum meyve püresi ile veriyorum ilenç bi tadı var

Hmm unuttum ağız açık olma sebepleri burun tıkanıklığı,genizeti gibi durumlarda olabilirmiş.burun ve boğaza bakmak gerekiyor anlayacağın bide.

canım benim sürekli danıştığım doktor sitesi var dr erdal enginer e yazdım baya ünlü biri istanbulda yanıtı şu oldu

DİLİ BİRAZ BÜYÜK OLABİLİR.EĞER BİR SENDROM OLSAYDI SADECE DİLİ BÜYÜK OLMAZ BAŞKA BULGULARDA OLURDU

...çok sevindim ama gidebilirsem araştırmayada gidecem sağol...

çok tşk ederim kızlar

Rabbim acil şifalar versin kemal bebeğe:26:yaw dikkat ettikçe bişey oluyo...sakinilan göze batiyo gercekten:26:yesin dedikçe yemiyo lar. ...aman herseyi dezenfekte edelim diyoruz enfeksiyon cikiyo. ...napsam olmuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…