kuzum meyve püresi ile veriyorum ilenç bi tadı var
kuzum meyve püresi ile veriyorum ilenç bi tadı var
Ben de diyordum ki herhalde yavaş yavaş midesini genişlettim normal bir bebek gibi yemeye başlar yakında.hevesim kursağımda kaldı iki gündür yine kilitlenmiş ağzı açmaya çalışıyorum.oyun oynatmaktan şarkı türkü söylemekten kendi sesimden nefret eder oldum şarkılar beynimin içinde çalıyor sürekli.her yemekten sonra üst baş değiştirip akşam da banyo yaptırmak,karpal tünel sendromlu kolumla tam bir saat kaşık tutup ağzını zorlamak gerçekten yorucu oluyor.bunları dile getirmek de istemiyorum çünkü allahın lütfu ve isyan etmiş gibi hissediyorum kendimi.sağlığı şükür yerinde.benim sınavım da buymuş sanırım.şuan bileğimin ağrısı çok fazla.o yüzden yazdım herhalde bunları yoksa uzun zamandır şikayet etmiyordum biliyorsunuz. Artık enerjim hakikaten bitiyor,önünde diz çöküp dakikalarca biç kıpırdatmadan durduğum için sağ dizim resmen romatizma ağrısı gibi vuruyor.yaşlandığımı hissediyorum.doğum insanı yenilermiş öyle mi? O zaman çocuk bakımı da yaşlandırıyor.tıp bunun da adını koysun artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de diyordum ki herhalde yavaş yavaş midesini genişlettim normal bir bebek gibi yemeye başlar yakında.hevesim kursağımda kaldı iki gündür yine kilitlenmiş ağzı açmaya çalışıyorum.oyun oynatmaktan şarkı türkü söylemekten kendi sesimden nefret eder oldum şarkılar beynimin içinde çalıyor sürekli.her yemekten sonra üst baş değiştirip akşam da banyo yaptırmak,karpal tünel sendromlu kolumla tam bir saat kaşık tutup ağzını zorlamak gerçekten yorucu oluyor.bunları dile getirmek de istemiyorum çünkü allahın lütfu ve isyan etmiş gibi hissediyorum kendimi.sağlığı şükür yerinde.benim sınavım da buymuş sanırım.şuan bileğimin ağrısı çok fazla.o yüzden yazdım herhalde bunları yoksa uzun zamandır şikayet etmiyordum biliyorsunuz. Artık enerjim hakikaten bitiyor,önünde diz çöküp dakikalarca biç kıpırdatmadan durduğum için sağ dizim resmen romatizma ağrısı gibi vuruyor.yaşlandığımı hissediyorum.doğum insanı yenilermiş öyle mi? O zaman çocuk bakımı da yaşlandırıyor.tıp bunun da adını koysun artık
Canim bizimkide pek yemiyor. Ben verince hic agzini bile acmiyo. Mama kasigini eline veriyorum. Zaten elinde ne olursa agzina katmaya merakli. Kasigida katiyo ve yemis oluyo. Bugun yogurttan 4- mama kasigi yedi. Kasigin en arkasindan tutuyorum ama yonlendirmiyorum pek fazla.sadece dokecek olursa yada bogazina sokacak olursa arkasindan tuttugum icin mudale ediyorum. 5. Kasigi eline bile almak istemedi eliyle itti ama onuda zar zor kattim agzina
Bende semender basardi darısı başımıza diyodum😦 sabır diliyorum sadece.. bence bunu dile getirmeyi isyan olarak algılama canım sadece içimizi boşaltip rahatliyo ruz yada belki bi fikir veren olur diye paylaşıyoruz. ...Napalım kaderimiz mis. ...çok İmreniyorum bebeği sorunsuz yiyen annelere:☺hani bu kıskançlık olarak anlaşılmasın kendimi onların yerine koyuyorum hayali mutlu oluyorum. ..ben anladım ne doğum ne gaz ne başka bişey istahsiz bebek çok zor yaşayan bilir bunu....bıraktım ek gıdayi. . .çünkü çok yipraniyodum. ..simdi biraz daha rahatım. ..belki buyudukce disi çıktıkça yer umudu var....bi kaşık icin bi saat oturamamki onunde..yedirmek zevkli olmalı ne bana ne ona işkenceye donusmemeli😢
your_app_name uygulaması kullanılarak device _name cihazından gönderilmiştir.
Ben de seviniyordum kuzum,başında bir saat uğraşsam da elimdekini yedirince karnının doyduğunu düşünüp yorgunluğuma değdi diyordum.ama bugün benim de dermanım kalmadı bileğim çok vuruyor onun da etkisiyle enerjim yok.benim gibi olsun istemiyorum.ben de hep iştahsız bir insandım dersane yıllarımda trende otobüste bayılırdım açlıktan.aç olduğumu hissetmezdim de midem çok ağrıyınca yerdim.tabi zamanla düzeldi şimdi öyle bir problemim yok ama niye kızımı da alıştırayım iştahsızlığa.ben annesi olarak elimden geleni yapıp onu sağlıklı büyütmek istiyorum.sonuçta iyi beslenince belki boyu daha uzun olacak,daha sağlıklı ve dinç olacak.
anlıyorum semenderim seni onlar yemeyince ki ruh halimizi. ...yaptigimiz hiç biseyden zevk almayız. ..dışarı çıkmak istemeyiz daha neler neler. dorusun yedikce büyüyecek ler...ama tek taraflı biliyosun ki çaba yetmiyor. ...senin dediğin gibi yedirmek için çıkardığım seylerden başım agrirdi. ..hani olsun ağrısın başım derdim ama bi öğün yerse diğerini red ediyo du ..ama benim oglan sinyalleri vermişti. ..ilk doğduğu gün. ..3 gün ebeleer memeyi zor tutturdu. ..uğraşılardi 5 dk sonra emmeden uyurdu. ..çok tembel oğlun derlerdi...o zamanlar zoruma gidiyordu öyle dediler diye ama hak veriyorum artık. ..hadi memeyi bıraktı biberonu verdim...3.ayda ondanda sıkıldı. ..simdidede ek gıdaya aynısını yapıyo. ..Allahim bi mucize olsunda senin benim ve cnmkzm in yavrusunun istahi açılsın da anneleri de mutlu olsun. ..hep aklimda siniz. .çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anlıyorum semenderim seni onlar yemeyince ki ruh halimizi. ...yaptigimiz hiç biseyden zevk almayız. ..dışarı çıkmak istemeyiz daha neler neler. dorusun yedikce büyüyecek ler...ama tek taraflı biliyosun ki çaba yetmiyor. ...senin dediğin gibi yedirmek için çıkardığım seylerden başım agrirdi. ..hani olsun ağrısın başım derdim ama bi öğün yerse diğerini red ediyo du ..ama benim oglan sinyalleri vermişti. ..ilk doğduğu gün. ..3 gün ebeleer memeyi zor tutturdu. ..uğraşılardi 5 dk sonra emmeden uyurdu. ..çok tembel oğlun derlerdi...o zamanlar zoruma gidiyordu öyle dediler diye ama hak veriyorum artık. ..hadi memeyi bıraktı biberonu verdim...3.ayda ondanda sıkıldı. ..simdidede ek gıdaya aynısını yapıyo. ..Allahim bi mucize olsunda senin benim ve cnmkzm in yavrusunun istahi açılsın da anneleri de mutlu olsun. ..hep aklimda siniz. .çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. ..
Duada beni unutmussun kuzum. 20 gunde 90 g şaka gibi. O gun bi ağladım anlatamam bosaldim. Neyseki eşim rahatlatti da kendime geldim biraz
iştahlı yawrusu olan anneler kendi Yawrunuzu beslerken lütfen benim semenderin zerenin ve cnmkzm in yawrusu içinde dua edin..:26:bizimki lerde yesin bizde rahatlayalim. ..anneligimizin tadını bile çıkaramiyoruz bu istahsizlik yuzunden
Kızım da aynı tepkileri vermişti biliyor musun.demekki gercekten ilk doğduğunda belliymiş
Hanımlar şimdi nette okudum iştahsızlık bazı hastalıkların göstergesi olabilirmiş.potasyum eksikliği özellikle.ve çok da ciddi bir durum hastanede tedavi gerektiren türden.belirtileri iştahsızlık,çok sıvı tüketme.kızım çok su içmiyor ama aranızda varsa böyle bir belirti,doktora sormak da fayda var.eğer bebek çok su içiyor ama bezi kuru oluyorsa bunu doktora söylemek gerekiyormuş
oğlum acayip şu iciyo günde 250 cc kadar bezide hemen doluyobi sorum bakim. ..çok terliyo bide kafası sadece....
Öylemibi kader bukarmi benzer😯 offf dua edelim semenderim birbirimize inş geçer bu zor gunler😣😳
Sor mutlaka canım.yaşnız benim kız su da içmiyor yani bunda da iştahsız anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?