Canim bizimkide pek yemiyor. Ben verince hic agzini bile acmiyo. Mama kasigini eline veriyorum. Zaten elinde ne olursa agzina katmaya merakli. Kasigida katiyo ve yemis oluyo. Bugun yogurttan 4- mama kasigi yedi. Kasigin en arkasindan tutuyorum ama yonlendirmiyorum pek fazla.sadece dokecek olursa yada bogazina sokacak olursa arkasindan tuttugum icin mudale ediyorum. 5. Kasigi eline bile almak istemedi eliyle itti ama onuda zar zor kattim agzina
Buz kalıpları hiç aklıma gelmedi.senden çok şey öğreniyorum teşekkür ederim.
anneler,oğlum 6ay 23 günlük.bağırsak enfeksiyonu olmuş.varmı başına böyle birşey gelen
Rica ederim ben oglumdan öncede ayni sekilde gapiyodum at suyumuda tavuk suyumuda istersen et suyu yapip koy sende renkleri farkli oluyo anlarsin hangisi et yada tavuk
Buzlukta donduracağım değil mi? Yoksa kendi kendine mi donüyor
Sor mutlaka canım.yaşnız benim kız su da içmiyor yani bunda da iştahsız anlamış değilim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de dua istiyorum , beni de alın.
Buzlukta donduracağım değil mi? Yoksa kendi kendine mi donüyor
Anneler bebeginiz icin nasil bicak ve kasik kullaniyorsunuz
Kizlar araba koltugu alan var mi alanlar hangisini onerirsiniz
Canim biz chicco lite way travel almistik.puset ve oto koltugu set şeklinde. Şunu soyleyebilirim o kadar pahali bisey almana gerek yok bence. Cunku evde icinde pek durmuyo.tek arabada kullaniyoruz biz.
Canm cvp icin sagol ama anakucagi seklinde almicaz buyudukleri icin 9- 25 kilo diye geciyo artik ona gore alacaz bizim burasi cok kucuk bi yer bulamadik bi turlu int alacax artikBirde hafif almani tavsiye ederim. Bazen arabada uyuyunca eve cikarken oto koltuguyla cikariyoruz cok agir oluyo yoruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?