2014 Şubat Anneleri

Benimkide bugün 2 parmak ucu kadar yumurta sarısı, 1 parmak labne peyniri, 1 tane üzüm suyu, 8 yarım tatlı kaşığı yoğurt çorbası yedi tüm gün.şimdi yatırdım 60 cc hipp org. Yulaflı Elmalı içirdim uyku sersemiyken.bide 1/3 kadar dolu göğüslerimi emdi. 4 günde 15 gram almış. Bu ay 120 gram alacak gibi gözüküyor bu gidişle.

Sor mutlaka canım.yaşnız benim kız su da içmiyor yani bunda da iştahsız anlamış değilim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorum bakim ne diyecek. ..zeren saolsun sormuştu normal demişti doktor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buzlukta donduracağım değil mi? Yoksa kendi kendine mi donüyor

Canim hasla et yada tavugunu süt süzgüleri vardir ya tel süzgecte derler ondan süz ılınsın buz kaliplarina koy ve difrize at ama ev halkina söylemeyi unutma esim bikeresinde viskisinin icine buz diye 2 tablet atmis ve kustu :)) mutlaka süz ama bisey yoksa evde tülbentten gecir kemik parcalari falan kalir ne olur ne olmaz

Bir site önerisi daha : http://www.birdolapkitap.com/

Henüz küçükler ama ben doğduğundan beri kitap okuyorum benim bıdığa, elimden alıp kenarlarını dişlemediği zamanlarda uyuması için, birlikte vakit geçirmek için, bir de kendime zaman ayırmak için birebir. Bu siteden de gözüme kestirdiğim bir dolu kitap var. Siz de seversiniz belki :)

Ne olmuş bu siteye :s
Yasakhayalim saol kuzum dua istedigin için. Ben organik tavuk bulunca tumce derin tencereye koyup icine patates havuc nane pulbiber tuz kimyon azicik kekik tane karabiber atiyorum. Haslandiktan sonra suzgecten gecirip pet bardaklara koyuyorum. Oktay ustada gormustum pet bardaktan bosaltip atmisti corbaya. Soguyunca deepfreeze koyuyorum. Buz kaliplari az geliyo corbaya. Bide bi tencere tavuk suyunu bizim buz kaliplari almiyo:)))

Anneler bebeginiz icin nasil bicak ve kasik kullaniyorsunuz

Canim organikmagazam diye bi site var ordan bambu bıçak aldim. Kasik olarakta aventin 6 aylik turuncu bi kaşığı var onu kullaniyorum.babymallda cifti 17 tl ydi galiba. Aventten once bebedor kullaniyodum o da guzel ama avent sanki biraz daha iyi geldi
Ilerde bisküvi yapmak istersen çeşitli unlar da var organikmagazamda. Sut alerjisi old icin kendin yapman gerekcek. Aldigim Yulaf unundan supheliydim ama tazeymis.cunku cabuk bozuluyomus.

Kizlar araba koltugu alan var mi alanlar hangisini onerirsiniz

Canim biz chicco lite way travel almistik.puset ve oto koltugu set şeklinde. Şunu soyleyebilirim o kadar pahali bisey almana gerek yok bence. Cunku evde icinde pek durmuyo.tek arabada kullaniyoruz biz.

Canim biz chicco lite way travel almistik.puset ve oto koltugu set şeklinde. Şunu soyleyebilirim o kadar pahali bisey almana gerek yok bence. Cunku evde icinde pek durmuyo.tek arabada kullaniyoruz biz.

Birde hafif almani tavsiye ederim. Bazen arabada uyuyunca eve cikarken oto koltuguyla cikariyoruz cok agir oluyo yoruyo

Birde hafif almani tavsiye ederim. Bazen arabada uyuyunca eve cikarken oto koltuguyla cikariyoruz cok agir oluyo yoruyo
Canm cvp icin sagol ama anakucagi seklinde almicaz buyudukleri icin 9- 25 kilo diye geciyo artik ona gore alacaz bizim burasi cok kucuk bi yer bulamadik bi turlu int alacax artik

slm kızlar cuma bi dünya misafir cuma gecesi förümcem kaldı kayınvaldem cocuklar cumartesi öyle misafir onalr gitti akşam bugünde kendi annem dayım eşi 2 cocugu geldiler dayımın oğluna kız istedik pazartesiden beri temizlik yapıyodum zaten şuan üstümden tır geçmiş gb 1 haftalık kendi kendine yatagında uyuma eğitimimizinde içine edildi yani 2 gündür ömrüm çürüdü gene dün gece hele cıglık cıglga onu odasında uyuturken midsafirler gitmiş benimde sinirlerim boşaldı bende bağırdım ayıp oldu yani ama nabayım yoruldum

salı aşı günümüz ama yarın götürebilirim zeynebi çarşamba tatil var çünkü gitcez kayınvaldem kayınpederimle tatil işte adı tatil kaplıcalara havuz için aqua park için gidiyorum yoksa gitmicemde neyse.....

bakalım kaç kilo oldu saglık ocanda atrtıda bozuk kusması derseniz cumadan berid eli gb kusuyo elden ele tabi benim kız biblo yicek uyucak kıbırdatmıcan kusmucak offf (( çok kusuyo çok yoruldum artık gaviscona ragmen kusuyo deliricem cuma günü hele misafirler varken banyo doldu taştı giy cıakr giy cıakr bide her kusuşunda herkez bir agızdan ayyyyyyy kusuyo çok kustu anam cocun midesi bulanıyo anam şununda kusuyodu bnunda kusardı geçer kimi geçer diyo kimi ne bu böyle bu kadar diyo kafam allak bullak ne yapıcamı bilmiyorum 6 ay dediler 6 ayda doldu ne zman geçicek rabbim başka dert hastalık vermesin ama çok yoruldum

yiyipte içinde tutamıyorum bi türlü büyütemiyorum kuzumu(

ama ele avuca sıgmıyo deli gb gidiyo cok fena emekliyo ayakalrını cekip iktiriyo kendini 1 haftaya kalmaz pata pata gider dizleriyle çözcek işi çok zor hiç tutamıyoruz düşünemiyorum yürüdügünü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…