Ayyy ne gıcıkk olmuş bu site,yazılar okadar küçük ki okunmuyor bile...
Ne okuyasım ne yazasım geldi vallaa...
Maşallah demekki icinde tutamasa bile motor refleksleri iyi calisiyo. Bizimki sadece tek yon donuyo tamam. Onu pek takmiyorum ama yemiyo bisey. Gecen dr.dan gelince aksam dedimki madem kilo almamis aksamda sofrada tarhana çorbası da vardi.al bunu ye dedim 1 yemek kasigi kadar yedi daha versem de yicekti vermedim. Her agladim sofradavhem yedirdim. Kaka duzeni bozuldu. Bugunde 4 kez falan kaka yapti kan da vardi. Bizim kizin bağırsaklari cok hassas. Ne zaman ayinin dışında bisey versem kanli mukuslu kaka yapiyo. E meyve yogurt yemiyo daha ne vercem.karpuz seviyo ama kan oluyo kakasi.tarhana verdim sevdi ama yine kan oldu. Neyse yaaa. Saglikli olsun da varsin az yesin napim.. bu durumu kendime kabullendirmem lazim.annelik zor ama dunya tatlisi bi gulunce dunyam aydinlaniyo unutuveriyorum yemedigini falan. Baya uzattim heralde kusura bakma canımslm kızlar cuma bi dünya misafir cuma gecesi förümcem kaldı kayınvaldem cocuklar cumartesi öyle misafir onalr gitti akşam bugünde kendi annem dayım eşi 2 cocugu geldiler dayımın oğluna kız istedik pazartesiden beri temizlik yapıyodum zaten şuan üstümden tır geçmiş gb 1 haftalık kendi kendine yatagında uyuma eğitimimizinde içine edildi yani 2 gündür ömrüm çürüdü gene dün gece hele cıglık cıglga onu odasında uyuturken midsafirler gitmiş benimde sinirlerim boşaldı bende bağırdım ayıp oldu yani ama nabayım yoruldum
salı aşı günümüz ama yarın götürebilirim zeynebi çarşamba tatil var çünkü gitcez kayınvaldem kayınpederimle tatil işte adı tatil kaplıcalara havuz için aqua park için gidiyorum yoksa gitmicemde neyse.....
bakalım kaç kilo oldu saglık ocanda atrtıda bozuk kusması derseniz cumadan berid eli gb kusuyo elden ele tabi benim kız biblo yicek uyucak kıbırdatmıcan kusmucak offf(( çok kusuyo çok yoruldum artık gaviscona ragmen kusuyo deliricem cuma günü hele misafirler varken banyo doldu taştı giy cıakr giy cıakr bide her kusuşunda herkez bir agızdan ayyyyyyy kusuyo çok kustu anam cocun midesi bulanıyo anam şununda kusuyodu bnunda kusardı geçer kimi geçer diyo kimi ne bu böyle bu kadar diyo kafam allak bullak ne yapıcamı bilmiyorum 6 ay dediler 6 ayda doldu ne zman geçicek rabbim başka dert hastalık vermesin ama çok yoruldum
yiyipte içinde tutamıyorum bi türlü büyütemiyorum kuzumu(
ama ele avuca sıgmıyo deli gb gidiyo cok fena emekliyo ayakalrını cekip iktiriyo kendini 1 haftaya kalmaz pata pata gider dizleriyle çözcek işi çok zor hiç tutamıyoruz düşünemiyorum yürüdügünü:)
Canm cvp icin sagol ama anakucagi seklinde almicaz buyudukleri icin 9- 25 kilo diye geciyo artik ona gore alacaz bizim burasi cok kucuk bi yer bulamadik bi turlu int alacax artik
Msn gibi olmus :):)
Ha bide haksever misafirlerine cok kızdım. Ne o oyle ya. Bide gorumcen kalmış bebekli insansin. Anlayisli olsalar keşke
Al benden de o kadar. Siteyi ayarları çöZmeye çalışıyorum su andabura ne olmuş hacılarrrr
Nolmuş burda yaa
Kızlar blog um hakkında iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,giriş bölümünü geçtim inşallah güzel şeyler paylaşıcam vakit buldukça tabi :)
İfadeler çok tatlı olmuş yalnız
içine edmişler nasıla lıntılancak toplu işimiz gücümüz yok kurcalayıp öğrenicez pöfff
canım benimkide yiyo herşeyden istiyo bugün kız istemede poğca yapmışlar saldırıyo ağlıyo verdim eline koca poğcayı yaladı yaladı neden yiyemiyo diye çığlık atıyo gör herkez güldü güldü sonra aldım elinden ağla ağla ortalıgı birbirine kattı odadan cıakrdım dışarı çıakrdım zor sakinleşti içeri girdik poğçaları gördü gene ağlıyo herkez gülmekten öldüsonra poğçalar gidene kada rgiremedik odaya:)
Sağol canım aynen çok şükür geçti o günler.:)Canim blogunu okudum cok guzel olmus.hayirli olsun. Yalniz okurken duygulandim yawneyski geçmiş gitmiş
Kızlar ben kv.lere ne bileyim tatile falan gittiğimde Kuzeyin yatması için park yataklardan alayım diyorum.
Kullananlar vardır hepsinin içine ekstra yatak gerekiyor mu?netten biraz araştırdım kimisine yatak gerekmiyor ama rahat olur mu bilemedim
Araba küçük bizim yani malum bi yere giderken kocaaaa bir valizle gidiliyorYataksız olmaz canım. Ben park yatak kullanıyorum. Tatile giderken bile götürdüm ve çoook memnun kaldım. Biz kraftın yatağını almıştık. Yataş üretiyor pamuktan, ince fazla yer kaplamaz yani
tavsiye ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?