2014 Şubat Anneleri

Maşallah demekki icinde tutamasa bile motor refleksleri iyi calisiyo. Bizimki sadece tek yon donuyo tamam. Onu pek takmiyorum ama yemiyo bisey. Gecen dr.dan gelince aksam dedimki madem kilo almamis aksamda sofrada tarhana çorbası da vardi.al bunu ye dedim 1 yemek kasigi kadar yedi daha versem de yicekti vermedim. Her agladim sofradavhem yedirdim. Kaka duzeni bozuldu. Bugunde 4 kez falan kaka yapti kan da vardi. Bizim kizin bağırsaklari cok hassas. Ne zaman ayinin dışında bisey versem kanli mukuslu kaka yapiyo. E meyve yogurt yemiyo daha ne vercem.karpuz seviyo ama kan oluyo kakasi.tarhana verdim sevdi ama yine kan oldu. Neyse yaaa. Saglikli olsun da varsin az yesin napim.. bu durumu kendime kabullendirmem lazim.annelik zor ama dunya tatlisi bi gulunce dunyam aydinlaniyo unutuveriyorum yemedigini falan. Baya uzattim heralde kusura bakma canım

Ha bide haksever misafirlerine cok kızdım. Ne o oyle ya. Bide gorumcen kalmış bebekli insansin. Anlayisli olsalar keşke

Nolmuş burda yaa
Kızlar blog um hakkında iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,giriş bölümünü geçtim inşallah güzel şeyler paylaşıcam vakit buldukça tabi :)
İfadeler çok tatlı olmuş yalnız

Msn gibi olmus :):)

içine edmişler nasıla lıntılancak toplu işimiz gücümüz yok kurcalayıp öğrenicez pöfff

canım benimkide yiyo herşeyden istiyo bugün kız istemede poğca yapmışlar saldırıyo ağlıyo verdim eline koca poğcayı yaladı yaladı neden yiyemiyo diye çığlık atıyo gör herkez güldü güldü sonra aldım elinden ağla ağla ortalıgı birbirine kattı odadan cıakrdım dışarı çıakrdım zor sakinleşti içeri girdik poğçaları gördü gene ağlıyo herkez gülmekten öldü sonra poğçalar gidene kada rgiremedik odaya:)

Ha bide haksever misafirlerine cok kızdım. Ne o oyle ya. Bide gorumcen kalmış bebekli insansin. Anlayisli olsalar keşke

canım yapıyolar yiyolar içiyolar yıkıyolar topluyolar ama kızım alışık değil bütün düzen kaçıyo sürekli uyutma savaşındayız bak evde kimse kalmadı 8den beri uyuyo gece neresine uyucaksa

Canim blogunu okudum cok guzel olmus.hayirli olsun. Yalniz okurken duygulandim yaw neyski geçmiş gitmiş

Hakkatten nasil toplu alinti yapiliyo

Canim blogunu okudum cok guzel olmus.hayirli olsun. Yalniz okurken duygulandim yaw neyski geçmiş gitmiş
Sağol canım aynen çok şükür geçti o günler.:)

Kızlar toplu alıntı da her yazının altında cevapla var ya hangilerini alıntılamak istiyorsunuz sırayla cevapla yazılarına tıklayınca hepsini topluyor şu an yazı yazdığım bölümde

Kızlar ben kv.lere ne bileyim tatile falan gittiğimde Kuzeyin yatması için park yataklardan alayım diyorum.
Kullananlar vardır hepsinin içine ekstra yatak gerekiyor mu?netten biraz araştırdım kimisine yatak gerekmiyor ama rahat olur mu bilemedim

Herkese günaydııııııın :):):)
Eeee kimsecikler yok

Kızlar ben minnoşuma kahvaltı başladım ama çocuk doymuyor yaa. Neredeyse yarım yumurta sarısı, 1 kaşık kadar peynir ve 4 adet beb bisküvisi verdim. Mızırdanıp duruyordu, mama yaptım soluksuz içti kuzum yaa. Açmış meğerse. Ekmek falan da mı vermek gerek ??

Bi de dün Kraft fun mama sandalyesi aldık. Çift tepsili ama en alttaki tepsi kısmı çıkmıyor. Yani ön tabla açılmıyor. Bebişi yukarıdan sokup çıkarmak gerekiyor. Henüz kullanmadım. Kullanışlı olurmu ki, değiştirsem mi ? Bir akıl verin bugün halletmem lazım..

Yataksız olmaz canım. Ben park yatak kullanıyorum. Tatile giderken bile götürdüm ve çoook memnun kaldım. Biz kraftın yatağını almıştık. Yataş üretiyor pamuktan, ince fazla yer kaplamaz yani
tavsiye ederim :))

Araba küçük bizim yani malum bi yere giderken kocaaaa bir valizle gidiliyor yatak sığar mı acaba ona bir bakalım o zaman önce
Mama sandalyesi de chicco nun polly modelinden aldık biz de canım tepsisi çıkıyor,,sırt kısmı da 3 kademe inip kalkabiliyor ben çok sevdim oğlum da kraft ın modelini bilmiyorum ama tepsi çıkması gerek bazen çıkartmadan koyayım diyorum yok olmuyor mızıklanıyor oturana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…