Araba küçük bizim yani malum bi yere giderken kocaaaa bir valizle gidiliyoryatak sığar mı acaba ona bir bakalım o zaman önce
Mama sandalyesi de chicco nun polly modelinden aldık biz de canım tepsisi çıkıyor,,sırt kısmı da 3 kademe inip kalkabiliyor ben çok sevdim oğlum da kraft ın modelini bilmiyorum ama tepsi çıkması gerek bazen çıkartmadan koyayım diyorum yok olmuyor mızıklanıyor oturana kadar
ya bu sandalye çok hoşuma gitmişti. Sırt ayarı var, yükseklik ayarı, sağlam devrilme tehlikesi falanda yok. Ama işte ön tablanın tamamen çıkmıyor olması kafamı karıştırdı. Offf şu kararsız olma huyuma gıcık oluyoruuuuumEşimi de kendime benzettim..
Canım park yatak katlanıp kutuya girince zaten yer kaplamıyor.
Haklısın özellikle bi şeyi beğendikten sonra vazgeçmek çok zor oluyor.Ben şu an tepsisini koyamadan oturtuyorum çünkü tam oturamıyorum öne gitmek istiyor tepsiyi ağzıma alıcam derken iki büklüm kalıyorkullanışına göre karar ver canım.
park yatak kapanıp çantaya sığıyor ama içine yatması için aldığın yatak nasıl o katlanmıyor sonuçta demi sığıyor mu arabaya
sagol canim sitenin yeni halinden dolayi zor alintiladimCanim organikmagazam diye bi site var ordan bambu bıçak aldim. Kasik olarakta aventin 6 aylik turuncu bi kaşığı var onu kullaniyorum.babymallda cifti 17 tl ydi galiba. Aventten once bebedor kullaniyodum o da guzel ama avent sanki biraz daha iyi geldi
Ilerde bisküvi yapmak istersen çeşitli unlar da var organikmagazamda. Sut alerjisi old icin kendin yapman gerekcek. Aldigim Yulaf unundan supheliydim ama tazeymis.cunku cabuk bozuluyomus.
blendir yok canım ya süzgeçle eziyorsun yada çatalla,elmayıda rendeliyorsun önce 2 çay kaşığı kadar aleji ihtimaline karşı sonra yavaş yavaş arttırıyorsun...Merhaba anneler kizima bugun ilk ek gidasini verecegim elma deneyecegiz videoya cekmeyi dusunuyorum ya ben bu ek gida konusunda cok cahil kaldim sizden yardim alacagim artik mesela sebze corbasi yapinca blenderdan mi geciriyorsunuz yoksa elle mi eziyorsunuz
Benmki 31 ocakta dogdu canm desteksiz oturabiliyor artikOna simdi oturabilecek mi
ooo iyiymiş o zaman tamam canim SağolBagajın dibine bile sığar canım yatak. Zaten çok kalın değil ve 2 ye katlanabiliyor. Ben poşetini atmamıştım. Fermuarlı zaten. Katlayıp içine koydum tertemiz kullandık
peki destekli oturmaya ne zaman başladı benimkinin boynu gögsüne değiyor kaldıramıyor daha......Benmki 31 ocakta dogdu canm desteksiz oturabiliyor artik
Canm bence kesinlikle yataksiz olmaz cok ince cunku kuzucugun beli agrirKızlar ben kv.lere ne bileyim tatile falan gittiğimde Kuzeyin yatması için park yataklardan alayım diyorum.
Kullananlar vardır hepsinin içine ekstra yatak gerekiyor mu?netten biraz araştırdım kimisine yatak gerekmiyor ama rahat olur mu bilemedim
Canm desteksiz oturmaya bayramda yeni yeni baslamisti seninki masallah donuyomus bizimki seninki gibiyken donemiyordu dan yeni bi kac gundur donuyo endiselen me bi gun bi bakarsin desteksiz otururpeki destekli oturmaya ne zaman başladı benimkinin boynu gögsüne değiyor kaldıramıyor daha..
kızlar bebekleriniz neler yapabiliyor mesela muhammed sağa sola dönüyor bir haftadır yüz üstü dönüyor uçak hareketi yapıyor avvv,uvvv gibi sesler söylüyor şakıya ayakları ile tempo tutuyor istediği oyuncagı yakalıyor yapamadıkları oturamıyor destekli yeni başladık zaten bide sessiz harf çıkaramıyor başka bu ayda ne yapar bilmiyorum 26.02 doğumlu....
Canm desteksiz oturmaya bayramda yeni yeni baslamisti seninki masallah donuyomus bizimki seninki gibiyken donemiyordu dan yeni bi kac gundur donuyo endiselen me bi gun bi bakarsin desteksiz oturur
Canm yatak ince ve hafif oluyo ikiye cok rahat katlanir park yatakda zaten cantali.canm bi onerim var hamaklara baktin mi hamaklarda cok guzel yumuk yumuk diye bi site var orda gormustumAraba küçük bizim yani malum bi yere giderken kocaaaa bir valizle gidiliyoryatak sığar mı acaba ona bir bakalım o zaman önce
Mama sandalyesi de chicco nun polly modelinden aldık biz de canım tepsisi çıkıyor,,sırt kısmı da 3 kademe inip kalkabiliyor ben çok sevdim oğlum da kraft ın modelini bilmiyorum ama tepsi çıkması gerek bazen çıkartmadan koyayım diyorum yok olmuyor mızıklanıyor oturana kadar
Canm benim benimde ilk bebegim bazi bebklere bakiyorum 4 aylikken donuyo benmkide gec kaldi dedim daha 2 gun once bizim yataga yatirdim bi baktim 2 kere ust uste yuvarlanarak yatagin ucuna geldi nerdeyse 6.5 aylik olacak.daha yeni yapti ama ben kafama takmiyorum dr sana normal diyosa dusunme inan her bebk farkliilk bebek hiçbirşey bilmiyorum bazen kafayı sıyırma noktasına geliyoruummm....sağol canım...
Baktım canım bizimki ondan uçarCanm yatak ince ve hafif oluyo ikiye cok rahat katlanir park yatakda zaten cantali.canm bi onerim var hamaklara baktin mi hamaklarda cok guzel yumuk yumuk diye bi site var orda gormustum
Biz tatilden ctesi döndük. Banyoya bayılamsına rağmen denizi sevmediBaktım canım bizimki ondan uçar
Yine en iyisi park yatak yatağı da inceyse rahatlıkla taşırız her yere o zaman
Kızlar bebeklerinizi denize soktunuz mu hiç?Benimki bayılıyor suya daha denizi görünce hareketlenmeye başlıyor
Sağol canım aynen çok şükür geçti o günler.:)
Kızlar toplu alıntı da her yazının altında cevapla var ya hangilerini alıntılamak istiyorsunuz sırayla cevapla yazılarına tıklayınca hepsini topluyor şu an yazı yazdığım bölümde
aman ya yeni sistemi çözene kadar yazılarda küçük geldi başım ağırdı valla.....bide benim oğlan hala ba,de,demiyor kriz geçirecem bebek büyütmek zormuş ya...
Buda sahilde resmimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?