2014 Şubat Anneleri

ya bu sandalye çok hoşuma gitmişti. Sırt ayarı var, yükseklik ayarı, sağlam devrilme tehlikesi falanda yok. Ama işte ön tablanın tamamen çıkmıyor olması kafamı karıştırdı. Offf şu kararsız olma huyuma gıcık oluyoruuuuum Eşimi de kendime benzettim..

Canım park yatak katlanıp kutuya girince zaten yer kaplamıyor.

Haklısın özellikle bi şeyi beğendikten sonra vazgeçmek çok zor oluyor.Ben şu an tepsisini koyamadan oturtuyorum çünkü tam oturamıyorum öne gitmek istiyor tepsiyi ağzıma alıcam derken iki büklüm kalıyor kullanışına göre karar ver canım.
park yatak kapanıp çantaya sığıyor ama içine yatması için aldığın yatak nasıl o katlanmıyor sonuçta demi sığıyor mu arabaya

Bagajın dibine bile sığar canım yatak. Zaten çok kalın değil ve 2 ye katlanabiliyor. Ben poşetini atmamıştım. Fermuarlı zaten. Katlayıp içine koydum tertemiz kullandık

Merhaba anneler kizima bugun ilk ek gidasini verecegim elma deneyecegiz videoya cekmeyi dusunuyorum ya ben bu ek gida konusunda cok cahil kaldim sizden yardim alacagim artik mesela sebze corbasi yapinca blenderdan mi geciriyorsunuz yoksa elle mi eziyorsunuz

aman ya yeni sistemi çözene kadar yazılarda küçük geldi başım ağırdı valla.....

Son düzenleme:
sagol canim sitenin yeni halinden dolayi zor alintiladim

blendir yok canım ya süzgeçle eziyorsun yada çatalla,elmayıda rendeliyorsun önce 2 çay kaşığı kadar aleji ihtimaline karşı sonra yavaş yavaş arttırıyorsun...

Canm bence kesinlikle yataksiz olmaz cok ince cunku kuzucugun beli agrir

Canm desteksiz oturmaya bayramda yeni yeni baslamisti seninki masallah donuyomus bizimki seninki gibiyken donemiyordu dan yeni bi kac gundur donuyo endiselen me bi gun bi bakarsin desteksiz oturur

Canm desteksiz oturmaya bayramda yeni yeni baslamisti seninki masallah donuyomus bizimki seninki gibiyken donemiyordu dan yeni bi kac gundur donuyo endiselen me bi gun bi bakarsin desteksiz oturur

Son düzenleme:
Canm yatak ince ve hafif oluyo ikiye cok rahat katlanir park yatakda zaten cantali.canm bi onerim var hamaklara baktin mi hamaklarda cok guzel yumuk yumuk diye bi site var orda gormustum

ilk bebek hiçbirşey bilmiyorum bazen kafayı sıyırma noktasına geliyoruummm....sağol canım...
Canm benim benimde ilk bebegim bazi bebklere bakiyorum 4 aylikken donuyo benmkide gec kaldi dedim daha 2 gun once bizim yataga yatirdim bi baktim 2 kere ust uste yuvarlanarak yatagin ucuna geldi nerdeyse 6.5 aylik olacak.daha yeni yapti ama ben kafama takmiyorum dr sana normal diyosa dusunme inan her bebk farkli

Canm yatak ince ve hafif oluyo ikiye cok rahat katlanir park yatakda zaten cantali.canm bi onerim var hamaklara baktin mi hamaklarda cok guzel yumuk yumuk diye bi site var orda gormustum
Baktım canım bizimki ondan uçar
Yine en iyisi park yatak yatağı da inceyse rahatlıkla taşırız her yere o zaman
Kızlar bebeklerinizi denize soktunuz mu hiç?Benimki bayılıyor suya daha denizi görünce hareketlenmeye başlıyor

Biz tatilden ctesi döndük. Banyoya bayılamsına rağmen denizi sevmedi ayakları değdiği anda ağlamaya başladı. Bi kaç kez ağlatarak soktuk dahada sokmadım korktum bide banyodan korkar diye tabi her çocuk bir olmaz orda bizden 35 gün büyük başka bir bebek vardı denizden hiç çıkmadı annesi kafasını bile soktu benek hiç ağlamdı

saol ya :))

aman ya yeni sistemi çözene kadar yazılarda küçük geldi başım ağırdı valla.....bide benim oğlan hala ba,de,demiyor kriz geçirecem bebek büyütmek zormuş ya...

canım sana hepimiz bin kere yazdık sen hala aynı şeyleri sölüyosun madem için rahatlamıyo niye gene soruyosun :)) söledik ya benim kızım 8 şubat dogumlu benimkide konuşmuyo taktın çocu konuşturmaya daha bebek yahu o bırak rahat çocugu yani birbirlerine benzemezler ablamın 3 yaşında görümcmein 2 bucuk yaşında ogulları var daha yeni ablamınki 2 kelimelik cümle kuruyo görümcmeinki hala tek harflerde gol diyo anne baba abi abla adını bile söyleyemiyo yani onalr nabsın seninki inş. erken konuşur yoksa cocugu maf edersin:) telaşe yapma tek başıma deyip de durma hepimiz tekiz sen güçlü olcaksın hem tek seninle muhattab olur daha cok sey öğrenir sürekli konuşursun onunla dışarı çıakr parka götür bol bol kafanı dagıt bence sen sürekli onunla ilgilendigin için hergün bişi yapsın istiyosun :) yanlı anlama beni olurmmu benimde ilk cocugum saglıklı olsunlarda benimki fırıldak gb oldu iyice çokta iyi bişeymi hem hoşuma gidiyo hem 1 saniye bırakamıyorum tuvalete bile zor gidiyorum koşa koşa ... herşeyi çekeliyo kendine zarar vericek diye ödüm kopuyo emekliyo aam oturamıyo yani nabalım bazıalrını yaapr bazılarını yapmaz takam bu akdar bida konuşmuyo dersen nenne yapcaz sana artık bak

Buda sahilde resmimiz

maşallah yaaa koca adam gb oturmuş bizde çarşamba gidiyorum havuz var gittiğim yerde kaınvaldemelrle gidicez kaplıca oteli aqua park havuz için gidiyorum bende kılorlu su zararlı olurmu acaba bebek için zeynebide sokucam kısmetse babası simitte almış hemen bide plaj topu almış bunu nabcaz diyorum oynarsınız diyo tabid edim ben zeynebe atarım o baana atar kaleybol felan oynarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…