2014 Şubat Anneleri

uff hiç bi istediğim yeri bulamıyorum maf olmuş site

allahım nazardan saklasın çok tatlı bebişin...

Buda sahilde resmimiz
yanlış anlamadım kızmadım da kusura bakma bir daha sormam.
uff hiç bi istediğim yeri bulamıyorum maf olmuş site

ben 2 gündür çorba yapıp yedirmeye başladım paşaya dün yayla çorbası bugunde un çorbası içti yarım çay bardağından sonra un çorbasını yüzüme püskürtmeye başladı yine iyi yedi ben hiç tadını sevmedim oğlan nasıl sevsin tarifi aldığım bilgebüyüyor sitesine teşekürler arkadaşın nikini hatırlayamadım...

Aynen çocuğa göre çok değişiyor benim yeğenim 5 yaşında denize adımını sokmaz bu sefer işte azcık ucundan girdi bizimki de sanki yıllardır denizde ellerini ayaklarını vura vura eğleniyor,biz de soktuk kafasını daldırdık bi ama çok ağladı gözleri yandı kuzumun tabi ben de babasına cırladımmmm

Canım sokma bence ya klorlu su sonuçta benim eşim yüzme antrenörü kesinlikle sokulmaması gerek diyor çünkü havuza açmak için falan bi sürü kimyasal kullanıyorlar ama tabi sen bilirsin yine de

Canim blender problem oluyomus ilerde. Buyuyuncede puturlu yiyemiyomus. Dr.umuz dil gelisimi, dil kaslari ve konusmasi icin de puturlu olsun dedi. Biz yutamazlar saniyoruz ama yutuyolar. Ilk meyveye basladigimda suzgecten geciriyodum artik gecirmeden cam rendede rendeledigim gibi yedirmeye çalışıyorum yerse tabiii gecen bu az gram aldi diye aksamki puturlu tarhanadan verdim yutabildi hem de sevdi ama sonuc kakada kanla sonuclandi. Dr.a sordum baharat yapmistir dedi bebek tarhanalari var onlardan al yedir dedi. Cok besleyici yedirebilirsin artik 6 aylik oldu dedi:) netten alicam bebek tarhanasi. Su memleketten donelim bi. Baslarda suzgecten gecirerek ver sonra yavastan gecirmeden vermeye basla. Sebzeden patatesi falan catalla ez dedi dr

Alışıcaz sitenin bu yeni haline :) Şifremi zor hatırladım valla...

Evris ya nohuttan yogurt yapan sen miydin tarif vermisti birisi hatirlayamadim. Yaptim da cok guzel oldu cok tesekkur ederim. Organik organik super oldu.tadi da cok guzel oldu. Tesekkurun de en organigi teşkür bu ifadeleri silemedim abarttim biraz:)

Ben kullanıyorum gerekmiyor.sadece çarşaf geçirmen yeterli.

Ben chicco dan aldım bu arada.

Maşallah ,çok şanslısın keşke benim kızımda da biraz heves olsa.yemekleri görünce dudaklarını küçültmeye başlıyor.varsa yoksa emmece.

canmdaha önce sormustun ama galiba görmedn bebeğin hala kusuyor mu diye. kusuyormuş bu konuda seninle konusmakistiyodm ama saiteyi cözemedm daha özelden yazacam dabilmiyom nasıl yazacamı

neyse biraz inceledim hiç beğenmedim forumun yeni halini... karışmış her şey... kızım gece ateşlendi sabah dr.a gittik bişeyi yok dedi geri yolladı ama ateşi bi düşüyo bi çıkıyo... biraz da ishali vardı sabah ama düzeldi neden oldu acaba ya ateş düşürücü verdim ılık banyo yaptırınca düştü ateş.. diş mi gelicek acaba kaç gün sürüyo diş çıkacağı zaman ateş? bi de bnm sütüm baya azaldı reglden sonra yetmediğini düşünerek devam sütü aldım ama kızım hiç sevmedi içmiyo.. gece besleme dedi dr sadece su ver sabaha acıkıp kahvaltısını güzel yapar mama verme dedi.. bnmki zaten yapıyo o konuda sıkıntı yok açken de uyumaz napsam ki acep?

ya bu forumun hali nee bende beğenmedim.bu muz bizim kızı kabız yaptı.neyse fitil felan derken bugün ii çok şükür kuzum..

kuzum 6.hastalık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…