yanlış anlamadım kızmadım da kusura bakma bir daha sormam.Buda sahilde resmimiz
uff hiç bi istediğim yeri bulamıyorum maf olmuş site
Aynen çocuğa göre çok değişiyor benim yeğenim 5 yaşında denize adımını sokmaz bu sefer işte azcık ucundan girdi bizimki de sanki yıllardır denizdeBiz tatilden ctesi döndük. Banyoya bayılamsına rağmen denizi sevmediayakları değdiği anda ağlamaya başladı. Bi kaç kez ağlatarak soktuk dahada sokmadım korktum bide banyodan korkar diye tabi her çocuk bir olmaz orda bizden 35 gün büyük başka bir bebek vardı denizden hiç çıkmadı annesi kafasını bile soktu benek hiç ağlamdı
maşallah yaaa koca adam gb oturmuş bizde çarşamba gidiyorum havuz var gittiğim yerde kaınvaldemelrle gidicez kaplıca oteli aqua park havuz için gidiyorum bende kılorlu su zararlı olurmu acaba bebek için zeynebide sokucam kısmetse babası simitte almış hemen bide plaj topu almış bunu nabcaz diyorum oynarsınız diyo tabid edim ben zeynebe atarım o baana atar kaleybol felan oynarız
Merhaba anneler kizima bugun ilk ek gidasini verecegim elma deneyecegiz videoya cekmeyi dusunuyorum ya ben bu ek gida konusunda cok cahil kaldim sizden yardim alacagim artik mesela sebze corbasi yapinca blenderdan mi geciriyorsunuz yoksa elle mi eziyorsunuz
Alışıcaz sitenin bu yeni haline :) Şifremi zor hatırladım valla...
Ben kullanıyorum gerekmiyor.sadece çarşaf geçirmen yeterli.Kızlar ben kv.lere ne bileyim tatile falan gittiğimde Kuzeyin yatması için park yataklardan alayım diyorum.
Kullananlar vardır hepsinin içine ekstra yatak gerekiyor mu?netten biraz araştırdım kimisine yatak gerekmiyor ama rahat olur mu bilemedim
Haklısın özellikle bi şeyi beğendikten sonra vazgeçmek çok zor oluyor.Ben şu an tepsisini koyamadan oturtuyorum çünkü tam oturamıyorum öne gitmek istiyor tepsiyi ağzıma alıcam derken iki büklüm kalıyorkullanışına göre karar ver canım.
park yatak kapanıp çantaya sığıyor ama içine yatması için aldığın yatak nasıl o katlanmıyor sonuçta demi sığıyor mu arabaya
içine edmişler nasıla lıntılancak toplu işimiz gücümüz yok kurcalayıp öğrenicez pöfff
canım benimkide yiyo herşeyden istiyo bugün kız istemede poğca yapmışlar saldırıyo ağlıyo verdim eline koca poğcayı yaladı yaladı neden yiyemiyo diye çığlık atıyo gör herkez güldü güldü sonra aldım elinden ağla ağla ortalıgı birbirine kattı odadan cıakrdım dışarı çıakrdım zor sakinleşti içeri girdik poğçaları gördü gene ağlıyo herkez gülmekten öldüsonra poğçalar gidene kada rgiremedik odaya:)
Bu ifadeler nasil siliniyo kızlar:)
Ben kullanıyorum gerekmiyor.sadece çarşaf geçirmen yeterli.
canmdaha önce sormustun ama galiba görmedn bebeğin hala kusuyor mu diye. kusuyormuş bu konuda seninle konusmakistiyodm ama saiteyi cözemedm daha özelden yazacam dabilmiyom nasıl yazacamıslm kızlar cuma bi dünya misafir cuma gecesi förümcem kaldı kayınvaldem cocuklar cumartesi öyle misafir onalr gitti akşam bugünde kendi annem dayım eşi 2 cocugu geldiler dayımın oğluna kız istedik pazartesiden beri temizlik yapıyodum zaten şuan üstümden tır geçmiş gb 1 haftalık kendi kendine yatagında uyuma eğitimimizinde içine edildi yani 2 gündür ömrüm çürüdü gene dün gece hele cıglık cıglga onu odasında uyuturken midsafirler gitmiş benimde sinirlerim boşaldı bende bağırdım ayıp oldu yani ama nabayım yoruldum
salı aşı günümüz ama yarın götürebilirim zeynebi çarşamba tatil var çünkü gitcez kayınvaldem kayınpederimle tatil işte adı tatil kaplıcalara havuz için aqua park için gidiyorum yoksa gitmicemde neyse.....
bakalım kaç kilo oldu saglık ocanda atrtıda bozuk kusması derseniz cumadan berid eli gb kusuyo elden ele tabi benim kız biblo yicek uyucak kıbırdatmıcan kusmucak offf(( çok kusuyo çok yoruldum artık gaviscona ragmen kusuyo deliricem cuma günü hele misafirler varken banyo doldu taştı giy cıakr giy cıakr bide her kusuşunda herkez bir agızdan ayyyyyyy kusuyo çok kustu anam cocun midesi bulanıyo anam şununda kusuyodu bnunda kusardı geçer kimi geçer diyo kimi ne bu böyle bu kadar diyo kafam allak bullak ne yapıcamı bilmiyorum 6 ay dediler 6 ayda doldu ne zman geçicek rabbim başka dert hastalık vermesin ama çok yoruldum
yiyipte içinde tutamıyorum bi türlü büyütemiyorum kuzumu(
ama ele avuca sıgmıyo deli gb gidiyo cok fena emekliyo ayakalrını cekip iktiriyo kendini 1 haftaya kalmaz pata pata gider dizleriyle çözcek işi çok zor hiç tutamıyoruz düşünemiyorum yürüdügünü:)
kuzum 6.hastalık olmasınneyse biraz inceledim hiç beğenmedim forumun yeni halini... karışmış her şey...kızım gece ateşlendi sabah dr.a gittik bişeyi yok dedi geri yolladı ama ateşi bi düşüyo bi çıkıyo... biraz da ishali vardı sabah ama düzeldi neden oldu acaba ya ateş düşürücü verdim ılık banyo yaptırınca düştü ateş.. diş mi gelicek acaba kaç gün sürüyo diş çıkacağı zaman ateş? bi de bnm sütüm baya azaldı reglden sonra yetmediğini düşünerek devam sütü aldım ama kızım hiç sevmedi içmiyo.. gece besleme dedi dr sadece su ver sabaha acıkıp kahvaltısını güzel yapar mama verme dedi.. bnmki zaten yapıyo o konuda sıkıntı yok açken de uyumaz napsam ki acep?
bende sevmedimya bu forumun hali nee bende beğenmedim.bu muz bizim kızı kabız yaptı.neyse fitil felan derken bugün ii çok şükür kuzum..
canım çok geçmiş olsun senin kuzu hastamı oldu yaa nasıl şimdir
bende sevmedim
ço ilenç ilaçları var.şırınga ile içirmeye çalışıyorum.iştahsızda da zirvedeyizcanım çok geçmiş olsun senin kuzu hastamı oldu yaa nasıl şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?