bizde alışmadık kuzum dahaYazılar minik ekranın yarısı reklam göz yorucu yazasım gelmiyor
6.hastalık mı o ne ben ilk defa duydumkuzum 6.hastalık olmasın
canmdaha önce sormustun ama galiba görmedn bebeğin hala kusuyor mu diye. kusuyormuş bu konuda seninle konusmakistiyodm ama saiteyi cözemedm daha özelden yazacam dabilmiyom nasıl yazacamı
Yok açtıtmıyor.üstü yumuşak.sert zemin öneriyorlar.bizimkide yüzüstü çok seviyor.yanlış yazdığında nasıl siliyorsan öyle siliniyor canım
sırtını acıtmaz mı,gerçi bizimki yüz üstü yatıyor
anladım canım bugun bi bakicam modellere cok iyi bisey almam zaten oraya buraya gidince rahat yatsin istiyorum kuzum.Yok açtıtmıyor.üstü yumuşak.sert zemin öneriyorlar.bizimkide yüzüstü çok seviyor.
anladım canım bugun bi bakicam modellere cok iyi bisey almam zaten oraya buraya gidince rahat yatsin istiyorum kuzum.
Kizlar bizim disler cift çıkıyoralttan iki tane ayni anda çıktı.ates falan da yapmadi cok şükür.bugun de aşımiz var offf cok aglicak yine inşallah ateş yapmaz
Bu arada hala regl olmayanlariniz var mi ben hala olmadim
Canim bende daha regl olmadimmanladım canım bugun bi bakicam modellere cok iyi bisey almam zaten oraya buraya gidince rahat yatsin istiyorum kuzum.
Kizlar bizim disler cift çıkıyoralttan iki tane ayni anda çıktı.ates falan da yapmadi cok şükür.bugun de aşımiz var offf cok aglicak yine inşallah ateş yapmaz
bende olmadım ilk bebeyimde 40 çıkınca hemen geldi bunda yok 2. farklı oldu ama pek rahat be benimkiler hep sacılı agrılı oluyoranladım canım bugun bi bakicam modellere cok iyi bisey almam zaten oraya buraya gidince rahat yatsin istiyorum kuzum.
Canm masallah kuzucuga bizimki daha cikarmadi.bizimde bugun asimiz var biraz gec kaldik sanirim saglik ocaginda buzdolabi bozulmus asinin gelmesini bekledikanladım canım bugun bi bakicam modellere cok iyi bisey almam zaten oraya buraya gidince rahat yatsin istiyorum kuzum.
Ohhh hadi afiyet olsun canmm.insanin memleketinden uzak olmasi ne kotuymus yaw burda yeni yeni arkadas ediniyorum ama daha lahmacun partisi yapacak kadar degilselam kızlar 6 ay aşımızdan geldik şimdi 3 aşı bide agızdan damla vardı çok şükür birincide hiç aglamadı diğer 2.3. yaktı herelde bi bıkladı o kadar hiç bana çekmemiş babannesi kılıklı acı eşiği yüksek cok dirayetli maşallah.... (burda maşallah işareti yapmak isterdim gıcık oldum bu yeni sisteme siteye)
boyu 67 kilosu 6850 çıktı çooooooooooook mutluyum bunca kusmaya ragmen 800 gr aldı herelde tartıyı yepmışlar bundan önce bozuktu 5850 mi ne çıkmıştı bi rivayete göre 400gr eksikti o yüzden sanırım 500-600gr felan aldı kızım çok şükür bunca yemege ragmen kustugu için bu kadar bakalım rabbim şifamızı versin benim kzımda arkadan arkadan gelicek nabayım minnak olcak ele avuca sıgmıyo aglamadı ama 3 kişi zor vurduk iğneyi döncem diyo sacını cekcek hemşirenin bide yabancı biliyo dudakalr kare bekliyo laf atsalar aglıcak:)
inş. ateş yapmaz bundan öncekiler 24 saat uyku yaptı bakalım nolcak bugün inş. gene uyku yaparda bende valizleri eşyalarımızı hazırlarım çamaşır var ortalık dagınık bide bugün komşularım gelcek 3 arkadaşım lahmacun partisiyapıcaz kekolar gbdışardan sölicez bizim balkon kocaman diye yine ihale bende kaldı
Insallah duzelir canm istahi acilir yeyen bebk kotu gerdekten bizimkide ilk zamnlar yumurtayi yiyordu simdi agzini kitlemeyi ogrenmis kasigi zor sokuyorum allah yardimcimiz olsunmerhaba sevgili annişler bu iştahsızlık ne zaman biticek birde 6 ayı doldurmak üzereyiz napıcak bu çocuk tükendim artık evde tartıyorum kilo alımıda yok 3 aylıkken 7 kiloydu şimdi 7.500 3 ayda 500gr aldı inanın 2 tane bebe biskuvisini yiyemiyor arkadaşlar var 7-8 tane biskuvi içine neler neler yiyip 2 saate emiyorlar biskuviyi çorbayı meyveyi geçtim süt bile tam emmiyor sütüm yagsız deyil heralde acık emdigi yetiyor komşumun oglu var çok çok emiyor nasıl böyle hırslı hırslı olmadı bide bir kase çorba suyunuda içiyor oh mis hiç huzursuz deyil üstelik uslu benimki açlıktanmı huysuz desem yemiyor çok ısrar edersen kusuyor
Ohhh hadi afiyet olsun canmm.insanin memleketinden uzak olmasi ne kotuymus yaw burda yeni yeni arkadas ediniyorum ama daha lahmacun partisi yapacak kadar degil
Yaa aynen Allah isteyen herkese versin ama bize henüz vermesin :) benim de eşim korunuyor gerçi unutur olduk o işleri artıkmaşallah bizde daha di,ş yok ne akdar geç çıakrs ao kadar iyi derlerya inş. öyledir :)
ben 5kere adet oldum ok adet oluyorum diye diye nazar degdi olmadım bu ay bide hamileymişim nabarım bilmiyorum rabbim isteyenlere versin( 6 sene cocuk istedik korunmayı beceremiyorum eşim korunuyo güye işte offf
Canim bende daha regl olmadimm
Peki süt durumunuz nasıl,kimisi diyor ya süt iyi geldi mi adet hemen olunmaz falan diye ondan mı acaba?bende olmadım ilk bebeyimde 40 çıkınca hemen geldi bunda yok 2. farklı oldu ama pek rahat be benimkiler hep sacılı agrılı oluyor
Sağol canım bakalım diğerleri nasıl gelecek,bizim de bugün var inşallah hem çok ağlamaz hem de ateş olmaz ben de uyuyamıyorum hiç aşı zamanları ateşi çıktı mı çıkmadı mı derken sabah ediyorumCanm masallah kuzucuga bizimki daha cikarmadi.bizimde bugun asimiz var biraz gec kaldik sanirim saglik ocaginda buzdolabi bozulmus asinin gelmesini bekledikinsallah bizmkide ates yapmaz gecen asisinda yapmisti sabaha kadar uyuyamamistm
Ben daha dün başladım çorbalara o da yalancı çorba verdimanneler bebeklerinize yaptığınız çorba tariflerini yazarmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?