- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
havucu oğlum yiyememişti boğazına takılmıştı korktum bir daha vermedim olmazsa biraz patates ve kabak haşlayım sağol canım dün un çorbası içti bizimki...Ben daha dün başladım çorbalara o da yalancı çorba verdimpatatesle havucu haşladım süzgeçten geçirdim içine bir iki kaşık suyundan koydum bu zaten 3 kaşık verdim ama
http://www.gurmebebek.com/anne-sutu-ile-taze-kabak-corbasi-34826
bu hoşuma gitti doktorla konuşayım bugün ona göre vericem bu çorbadan
canm sana mesaj yolladm ama doru oldu mu bilmiyom bi bakıver mesajlarınacanım siteyi maf etmişler özle mesajı buldum yazdı yollama butonu yokbide sen bak bakalım belki ben bulmadım ismime tıkla profilini gör de ordan hakkındayı tıkla aşada konuşma başlat yazıyo ordan yazılıyo ama nasıl yollanıyo bilmem hay ben bu siteyi değiştirenin aklına tüküreyim 2009dan beri burdayım 2008den beri takip ediyorum seneeler sonra ne değişikliği bu ya saçma sapan işler kendimi yeni üye gb hissediyorum saf gb oldum
çok ezilmedi herhalde havuç,biraz daha zor haşlanıyor ya belki sert kalmıştır.havucu oğlum yiyememişti boğazına takılmıştı korktum bir daha vermedim olmazsa biraz patates ve kabak haşlayım sağol canım dün un çorbası içti bizimki...
sanslisiniz canim regl olunca sut azaliyo benim oyle oldu halen sut hormonunuz cok yuksekkki regl olmuosunuz keske bende olmasaydim bi yilCanim bende daha regl olmadimm
Canim benin sutumde eksilme olmadii insallah azalmaz..Yaa aynen Allah isteyen herkese versin ama bize henüz vermesin :) benim de eşim korunuyor gerçi unutur olduk o işleri artık
Çok iyi kilo almış canım bebeğin maşallah bizim de bugün var bakalım kaç kilo aldı,aşı da inşallah ateş yapmaz
Peki süt durumunuz nasıl,kimisi diyor ya süt iyi geldi mi adet hemen olunmaz falan diye ondan mı acaba?
Ben de çok alıştım sanki hiç regl olmuyordum öyyylee bi rahatım
Sağol canım bakalım diğerleri nasıl gelecek,bizim de bugün var inşallah hem çok ağlamaz hem de ateş olmaz ben de uyuyamıyorum hiç aşı zamanları ateşi çıktı mı çıkmadı mı derken sabah ediyorum
yanlış yazdığında nasıl siliyorsan öyle siliniyor canım
sırtını acıtmaz mı,gerçi bizimki yüz üstü yatıyor
anladım canım bugun bi bakicam modellere cok iyi bisey almam zaten oraya buraya gidince rahat yatsin istiyorum kuzum.
Kizlar bizim disler cift çıkıyoralttan iki tane ayni anda çıktı.ates falan da yapmadi cok şükür.bugun de aşımiz var offf cok aglicak yine inşallah ateş yapmaz
Bu arada hala regl olmayanlariniz var mi ben hala olmadim
AmaannnBen de adet olmadım.böyle daha iyi.ama genede tedirgin oluyorum.arkadaşımında bebeği 6.5 aylık ve şuan 2. ye 4 aylık gebe . Ilk birkaç ay sütümü sağıp verdim adet olurum diye bekliyordum.son 2 aydır bıraktım sağmayı,şimdi sürekli emziriyorum.inşallah bir müddet daha olmayalım.
Geçmiş olsun canım bizimki de oldu bugün çok ağlamadı neyseki inşallah ateş yapmaz ya rahat uyuyamam bu gece artık ben:)Slm kizlar bugun asimizi olduk anam ne kadar cok agladi emzirme odasina girdim beni emisini gorseniz hirsli hirsli sanki ben batirdim igneyi:)kuzum benm ya ins ateslenmez
Yaaa sorma ben de dün gece yazarken bi baktım silinmiyor dedim bunu kasdetmiş o zaman:))) onu denedim kuzum olmuyo. Acaba telden giriyorum diye mi olduyo dedim tabletten de smile ler silemiyorum. Neye bastiysam o öyle kaliyosimdi yine denedim. Ifadeleri atlayip yaziyi silio
İnşallah canım benim ilk aylar gb.değil yani önceden hemen dolardı hatta akardı şimdi uzun süre kalınca anca öyle oluyor o da aradaCanim benin sutumde eksilme olmadii insallah azalmaz..
ne veriyorsun canım mesela,doktor bugün dedi ki ben şunu mu yapsam bunu mu yapsam derken dur bi sakin ol dedi birden boğmanın anlamı yok çocuğu dedi.Sabırla azar azar ilerle dedi.Acaba sıkıldı mı ısrar ediyorsankızlar yemin ediyorum ağlamak üzereyim.yemiyor yemiyor.8700 olan kilomuz 8300 e geriledi.napayım bilemiyorum yaaa
kuzum beni emmeyi ve biberondan mama emmeyi bıratı.kaşık ile günde 2-3 öğün yiyor.400 gr zayflamışne veriyorsun canım mesela,doktor bugün dedi ki ben şunu mu yapsam bunu mu yapsam derken dur bi sakin ol dedi birden boğmanın anlamı yok çocuğu dedi.Sabırla azar azar ilerle dedi.Acaba sıkıldı mı ısrar ediyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?