2014 Şubat Anneleri

hayırdr canoo,ne ilacı

canım bizimkinin kafası kendi gb minnacık onun bile 42 cm yani 44 bence büyük değil tombikse ondan öle gelmiştir benim yegenin akfası harbiden kocamandı hala koca kafa diyoruz hatta iri bi bebek olmasına ragmen kafa bariz büyüktü tee ne zman doktor bbunun kafası büyük diyen olamdımı dedi başka bi hastalık için gittiğimizde görümcem bi telaşe yaptı yoo dedi sonra doktor bikaç hareket felan yaptırdı yok ırsi herelde dedi motor gelişimi iyi dedi yani hareketleri normalse ne kafaya ne boya ne kiloya bakıyolar üzülme canım :))

kızlar yemin ediyorum ağlamak üzereyim.yemiyor yemiyor.8700 olan kilomuz 8300 e geriledi.napayım bilemiyorum yaaa

canım ya kıyamam (

Kızlar oğlum bir cilt döküntüsü döktü dr alerjidir bir hastalık zannetmiyorum dedi şurup ve krem verdi acaba cildiyeyedemi gitsem

komşumun oğlunun sürekli böle oluyo kortizonlu krem bile kulandılar cok beyaz tenli cabuk ürperiyo ara ar ahala kulanıyo kremi nabsın inş. öle bişi değildir geçer

siteyi acuka dam etmişler toplu ileti var dsmiller var eski, sütyen sallamada gelmiş yupiii

Siz burda bayağı beni anmışsınız sanki:) ben kızım 7 aylıken hamile kaldım şimdi 21 aylık kızım 6 aylık oğlum var

kızlar yavrum gece ateşler içinde yandı,zor düşürdük ateşini..şimdi banyo yaptırdım..bugün biraz daha iyi maşallah..dün hiç tadı tuzu yoktu..herşeye ağladı kuzum..o ağladıkça ben ağladım..ne aşıymış mahvetti çocuğumu..

Siz burda bayağı beni anmışsınız sanki:) ben kızım 7 aylıken hamile kaldım şimdi 21 aylık kızım 6 aylık oğlum var
canım Allah yardımcın olsun..bende aynı durumdayım.benimde 32 aylık olğlum var,senin işin daha zor ama..kardeşine yaklaşımı nasıl kızının acaba?birde kızın konuşabiliyormu?

canım Allah yardımcın olsun..bende aynı durumdayım.benimde 32 aylık olğlum var,senin işin daha zor ama..kardeşine yaklaşımı nasıl kızının acaba?birde kızın konuşabiliyormu?

Kızım sadece anne baba dede diyor. Acaip kıskanıyor asla yalnız bırakamıyorum koltuğa koysam tutup aşağı indiriyor aralarında sadece iki kilo var ama kız kaldırıyor. Yere koysam üstüne atçılık oynuyor eline oyuncak vermiyor şimdide ısırmak başladı oğlumu sürekli ısırıyor. Seninki biraz daha anlıyordur. Benim büyükte daha bebek olduğu anlamıyor

Amaaannn yoruldum be ya:) bir yerden sonra bıraktım okumayı.ben de alışamadım ne güzeldi cepten girmek ya öf
Pazartesi günü aşısını yaptırdık ateş yapmadı.740 gr almış bu ay.7380 kilo,66 boy.yine tıfılız yani:)

Benim kızım 6.5 aylık baş çevresi 46 cm.97 percentile yi biraz geçiyor.biz bunun için ultrason çektirmiştik,beyni normal çıktı.benim kafam da büyükmüş bu arada.ilk kez doktordan duydum hatta gülüştük hep beraber.genetik olabiliyor.bi de başçevresi büyük olanların nöromotor gelişimi hızlı oluyormuş.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Yani doktor ultrason falan demedi. Daha altı aylık değil ama daha da büyüdüyse ister mi acaba. Bence de genetiktir benim kafa büyük babasının kafa büyük:) motor gelişimi de hızlı gibi ama biraz, kendi yemeğini kendisi yiyo nerdeyse, kaşığı bardağı tutuyo ama öyle çok acayip şeyler yapmıyo, bazılarını da deniyo ama yapamıyor, örneğin ayak parmaklarına ulaşamıyo bi türlü. Emeklemeye çalışıyo yapamıyo, birinin sesini duyar duymaz dönüp bakıyo, dinliyo, adını dört aylıktan beri biliyo. Ses çıkarıyo baya. Kahkahalar atıyo. Ama hani bazı konularda baya gelişkin gibi sanki ama çok da değil aslında gayet ayına uygun gidiyo. Neyse bilemedim, endişelenmek için mesele arıyorum gibi geliyo bazen, iştah sorunu yok, uyku sorunu yok, huysuz değil, daha ne isterim ki? Bu konularda sorun yaşayanlara kolaylıklar dilerim. Şımarıklık yapmamam daha iyi sanırım.

Sevgiler.

Cok gecmis olsun canm

kuzum 6.hastalık olmasın
6.hastalığı araştırmıştım sen söyleyince bekledim evet galiba 6.hastalık geçiriyoruz... ateşi 3 gün sürdü en yüksek 38,5 oldu neyse ki daha çıkmadı .. bugün ateşi yok ama kırmızı isilik gibi döküntüler oluşmaya başladı... bu da hastalığın geçmesi anlamına geliyormuş.. inş çabuk atlatır kuzum iştahı da gitti ne güzel yiyiyodu şimdi kafasını çeviriyo hep bol bol su içiyo ve emiyo.. bakalım inş iştahımız geri gelir

kızlar tatile gitme planımız ama aşısı
doğum tarihini bilmiyorum ama ayına uygun şubat doğumu için yazıyorum benim oğlanda kaşığı biberonu biliyor amaca uygun olarak hop ağıza gidiyor kahkaka zaten bu aylarda normal burada maşallah kuzuna annesi...

of Allahım benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi, site yenilenince şifremi kabul etmedi, uzun şifre denemelerim sonucunda geçici olarak hesabım pasif oldu. sonra şifremi sıfırladım yeni şifre aldım ve geldim, şükür kavuşturana

Cidden çok gıcık olmuş yeni site,herşey karmakarışık hiçççç sevmedim,eski haline çevirsinler artık...
Benim yatılı misafirlerim var,Üniversitesi teden arkadaşlarım...girmeye fırsat olmuyor, hoş olsa da bu haliyle yazıları okuyasım bile gelmiyor ki((

Geçmiş olsun hoş geldin diyelim ozaman:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…