hayırdr canoo,ne ilacıBu arada yemeyenler kervanına bizde katıldık. 25 günde 200 gr almış. Artık beni emmemek için elinden ne gelirse yapıyor. Kaşık görünce ağzını bir kilitlemesi var annemle ikimiz açtıramıyoruz. Dr yn verdiği şurubu döke saça iki seferde zor içiriyoruz. İlk defa bende bugün uyutup meme verdim. Yoksa açlıktan ölecek gibi geliyor
Merhaba arkadaşlar..
Ben de regl olmuyorum henüz, doktorum da zaten bir sene kadar olmayanlar var demişti ki ben de halimden gayet memnunum valla:)
Benim size bir sorum olacak, sizin bebelerin (kız çocuk annelerine soruyorum) baş çevresi büyüklüğü ne kadar acaba? Benim miniğimin her tarafı büyük olduğu için kafasının büyük olmasını pek önemsemedim, doktoru da bişey demedi ama geçenlerde bi kadın maşallah koca kafalı diyince bi bozuldum :) 44 santim benimkinin, çok mu koca kafalı hakkaten? Hani benim de kafam minik değil, ayrıca ben onu her haliyle severim ama bozuldum işte :)
Sevgiler..
kızlar yemin ediyorum ağlamak üzereyim.yemiyor yemiyor.8700 olan kilomuz 8300 e geriledi.napayım bilemiyorum yaaa
Kızlar oğlum bir cilt döküntüsü döktü dr alerjidir bir hastalık zannetmiyorum dedi şurup ve krem verdi acaba cildiyeyedemi gitsem
aahhaaha manyukkksiteyi acuka dam etmişler toplu ileti var dsmiller vareski, sütyen sallamada gelmiş yupiii
Cilt döküntüsü oldu onun için bir şurup birde krem verdi drhayırdr canoo,ne ilacı
AmaannnAllah isteyene versin daha çok küçükler yaa.Ben de bazen kasıklarım ağrıyor gb oluyor diyorum olucam herhalde ama tık yok olsam spiral taktırıcam
Geçmiş olsun canım bizimki de oldu bugün çok ağlamadı neyseki inşallah ateş yapmaz ya rahat uyuyamam bu gece artık ben
Yaaa sorma ben de dün gece yazarken bi baktım silinmiyor dedim bunu kasdetmiş o zaman
İnşallah canım benim ilk aylar gb.değil yani önceden hemen dolardı hatta akardı şimdi uzun süre kalınca anca öyle oluyor o da arada
canım Allah yardımcın olsun..bende aynı durumdayım.benimde 32 aylık olğlum var,senin işin daha zor ama..kardeşine yaklaşımı nasıl kızının acaba?birde kızın konuşabiliyormu?Siz burda bayağı beni anmışsınız sanki:) ben kızım 7 aylıken hamile kaldım şimdi 21 aylık kızım 6 aylık oğlum var
canım Allah yardımcın olsun..bende aynı durumdayım.benimde 32 aylık olğlum var,senin işin daha zor ama..kardeşine yaklaşımı nasıl kızının acaba?birde kızın konuşabiliyormu?
Benim kızım 6.5 aylık baş çevresi 46 cm.97 percentile yi biraz geçiyor.biz bunun için ultrason çektirmiştik,beyni normal çıktı.benim kafam da büyükmüş bu arada.ilk kez doktordan duydum hatta gülüştük hep beraber.genetik olabiliyor.bi de başçevresi büyük olanların nöromotor gelişimi hızlı oluyormuş.Merhaba arkadaşlar..
Ben de regl olmuyorum henüz, doktorum da zaten bir sene kadar olmayanlar var demişti ki ben de halimden gayet memnunum valla:)
Benim size bir sorum olacak, sizin bebelerin (kız çocuk annelerine soruyorum) baş çevresi büyüklüğü ne kadar acaba? Benim miniğimin her tarafı büyük olduğu için kafasının büyük olmasını pek önemsemedim, doktoru da bişey demedi ama geçenlerde bi kadın maşallah koca kafalı diyince bi bozuldum :) 44 santim benimkinin, çok mu koca kafalı hakkaten? Hani benim de kafam minik değil, ayrıca ben onu her haliyle severim ama bozuldum işte :)
Sevgiler..
Benim kızım 6.5 aylık baş çevresi 46 cm.97 percentile yi biraz geçiyor.biz bunun için ultrason çektirmiştik,beyni normal çıktı.benim kafam da büyükmüş bu arada.ilk kez doktordan duydum hatta gülüştük hep beraber.genetik olabiliyor.bi de başçevresi büyük olanların nöromotor gelişimi hızlı oluyormuş.
Cok gecmis olsun canmkızlar yavrum gece ateşler içinde yandı,zor düşürdük ateşini..şimdi banyo yaptırdım..bugün biraz daha iyi maşallah..dün hiç tadı tuzu yoktu..herşeye ağladı kuzum..o ağladıkça ben ağladım..ne aşıymış mahvetti çocuğumu..
6.hastalığı araştırmıştım sen söyleyince bekledim evet galiba 6.hastalık geçiriyoruz... ateşi 3 gün sürdü en yüksek 38,5 oldu neyse ki daha çıkmadı .. bugün ateşi yok ama kırmızı isilik gibi döküntüler oluşmaya başladı... bu da hastalığın geçmesi anlamına geliyormuş.. inş çabuk atlatır kuzum iştahı da gitti ne güzel yiyiyodu şimdi kafasını çeviriyokuzum 6.hastalık olmasın
doğum tarihini bilmiyorum ama ayına uygun şubat doğumu için yazıyorum benim oğlanda kaşığı biberonu biliyor amaca uygun olarak hop ağıza gidiyor kahkaka zaten bu aylarda normal burada maşallah kuzuna annesi...Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Yani doktor ultrason falan demedi. Daha altı aylık değil ama daha da büyüdüyse ister mi acaba. Bence de genetiktir benim kafa büyük babasının kafa büyükmotor gelişimi de hızlı gibi ama biraz, kendi yemeğini kendisi yiyo nerdeyse, kaşığı bardağı tutuyo ama öyle çok acayip şeyler yapmıyo, bazılarını da deniyo ama yapamıyor, örneğin ayak parmaklarına ulaşamıyo bi türlü. Emeklemeye çalışıyo yapamıyo, birinin sesini duyar duymaz dönüp bakıyo, dinliyo, adını dört aylıktan beri biliyo. Ses çıkarıyo baya. Kahkahalar atıyo. Ama hani bazı konularda baya gelişkin gibi sanki ama çok da değil aslında gayet ayına uygun gidiyo. Neyse bilemedim, endişelenmek için mesele arıyorum gibi geliyo bazen, iştah sorunu yok, uyku sorunu yok, huysuz değil, daha ne isterim ki? Bu konularda sorun yaşayanlara kolaylıklar dilerim. Şımarıklık yapmamam daha iyi sanırım.
Sevgiler.
Geçmiş olsun hoş geldin diyelim ozaman:)))of Allahım benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi, site yenilenince şifremi kabul etmedi, uzun şifre denemelerim sonucunda geçici olarak hesabım pasif oldu. sonra şifremi sıfırladım yeni şifre aldım ve geldim, şükür kavuşturana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?