evet canım hemşireyim :) geçmiş olsun miniğine, eğer fitil kar etmediyse annelerimizin yaptığı gibi fitil şeklinde miniik bi sabun parrçasını dene, zeytintağı denemişsindir sanırım, eğer hiçbiri olmuyorsa son çare doktora götürmen ki götürürsen eğer röntgen çekip duruma göre lavman yapıyorlar. lavmandan korkma bir kereden birşey olmaz miniği ağlatma derim, benim bebeğim de 5 gün yapmamıştı krize girdi götürdüm lavman yaptılar rahatladı yavrumBaloncuk hemşire misin sen?sana hemen bir soru sorayım
Kızım 7gündür kabız...dün fitil kullandım ama poposunda kaldı ne fitil nede kaka çıkmadı bugün de kulak çöpü deneyeyim dedim ama çok ağladı beremedik...başka ne yapabilirim?
Bazen mutlu,bazen özellikle akşamları çok huzursuz...
teşekkür ederim cnm :)Geçmiş olsun hoş geldin diyelim ozaman))
Teşekkür ederim,bide sabunu deneyeyim...evet canım hemşireyimgeçmiş olsun miniğine, eğer fitil kar etmediyse annelerimizin yaptığı gibi fitil şeklinde miniik bi sabun parrçasını dene, zeytintağı denemişsindir sanırım, eğer hiçbiri olmuyorsa son çare doktora götürmen ki götürürsen eğer röntgen çekip duruma göre lavman yapıyorlar. lavmandan korkma bir kereden birşey olmaz miniği ağlatma derim, benim bebeğim de 5 gün yapmamıştı krize girdi götürdüm lavman yaptılar rahatladı yavrum
gecmis olsun cnmkzm..iste bu kabizlik az yemeden oluyo....onceden oglum 3 gunde bir yapiyodu..simdi geceleri ne biberon veriyorum hergun bi kere kesin yapioyBaloncuk hemşire misin sen?sana hemen bir soru sorayım
Kızım 7gündür kabız...dün fitil kullandım ama poposunda kaldı ne fitil nede kaka çıkmadı bugün de kulak çöpü deneyeyim dedim ama çok ağladı beremedik...başka ne yapabilirim?
Bazen mutlu,bazen özellikle akşamları çok huzursuz...
offf yokmu bunlara bi care...doktorlarda bisey demiyo...normal deyip gecistiriyolarrkızlar yemin ediyorum ağlamak üzereyim.yemiyor yemiyor.8700 olan kilomuz 8300 e geriledi.napayım bilemiyorum yaaa
offf yokmu bunlara bi care...doktorlarda bisey demiyo...normal deyip gecistiriyolarrkızlar yemin ediyorum ağlamak üzereyim.yemiyor yemiyor.8700 olan kilomuz 8300 e geriledi.napayım bilemiyorum yaaa
Valla karnı doysun kilosunda değilim canım ya.doktor,ne az ne çok bu aylar için ideal bir kilo dedi.sonra sağlık ocağındaki aşısını yaptırmaya götürdük,devlet özellere vermiyormuş bu aşıyı.orda da sordum hemşireler aynısını dedi.ben de zaten bugün kendime istirahat verdim bugün dinlenme günüm.uğraşmıcam bu sıpayla.babası,eşşekoğlueşşek babası hariç anası var diyo kızdığı zaman.ben de şuan kızgınım hatuna yemiyor yine.eşşekoğlueşşek anası hariç babası var hıhhhhsemender bence masallah kiizin ii kilo almis....az degil bi ayda 750 gram istahi nasi duzeldimi
aaa ilginçKızlar dün yengem turuncu giy kızını öyle yedir.iştah açıyor.mc donalds ta çalışanlar da bu yüzden turuncu giyiyormuş dedi.ben denemedim henüz üşendim tişörtümü değiştirmeye.son çare turunculanmak ???
kızlar tatile gitme planımız ama aşısı
doğum tarihini bilmiyorum ama ayına uygun şubat doğumu için yazıyorum benim oğlanda kaşığı biberonu biliyor amaca uygun olarak hop ağıza gidiyor kahkaka zaten bu aylarda normal burada maşallah kuzuna annesi...
Maşallah canım ve Allah kolaylık versin zor zamanlardır eminimSiz burda bayağı beni anmışsınız sankiben kızım 7 aylıken hamile kaldım şimdi 21 aylık kızım 6 aylık oğlum var
Canım benimki iki tane aynı anda çıkarıyor nasıl oldu anlamadım ama uzun süredir bişeyleri kemiriyor ve çok sulanıyor ağzı.Diş olayına biraz genetik diyorlar anne baba nasılsa çocuk da öyle oluyormuş.Eşimle ben çok rahat çıkarmışız belki onun da etkisi vardır.Diş çıkaran anneler sorum size de diş çıkaran anne ne ya)) bebişleri diş çıkaran anneler sorum size diş,uykusuzluk,sinir yapıyor mu? İştahsızlığı söylemiyorum o bizim baş özelliğimiz olduğu için bi de eli sğrekli ağzında sinirli sinirli kaşıyor.ne dersiniz diş mi geliyor? Yoksa bizim kız yeni uğraşlar mı buldu aceba
Amaaannn yoruldum be yabir yerden sonra bıraktım okumayı.ben de alışamadım ne güzeldi cepten girmek ya öf
Pazartesi günü aşısını yaptırdık ateş yapmadı.740 gr almış bu ay.7380 kilo,66 boy.yine tıfılız yani
Kızlar dün yengem turuncu giy kızını öyle yedir.iştah açıyor.mc donalds ta çalışanlar da bu yüzden turuncu giyiyormuş dedi.ben denemedim henüz üşendim tişörtümü değiştirmeye.son çare turunculanmak ???
Normal tabi, öyle acayip şeyler yapmıyo yani, hani yürümeye falan başlamadışubat 21 bizimkinin doğumu. maşallah hepimizinkilere
bu arada iştahla ilgili bir doktorla konuştum (ne zaman bi sağlıkçı görsem aklıma geliyosunuz soruyorum) doktor şöyle bişey söyledi; bu genelde çoğu bebeğin yaşadığı bir süreçtir, özellikle bu aylarda görülür çünkü diş çıkarıyolardır, kulakları ağrıyodur. Bir yöntem olarak pirinç gevreğinden veya yulaf ezmesinden (nasıl bir şey emin değilim) mama yapmayı önerdi, sanıyorum bebekler daha çok sevebiliyomuş bu mamayı. Bir de bebek yorgunsa yani yeterince uyumuyosa gece o yüzden de iştahı kapalı olabiliyomuş, yani yemek yemek için bile enerjisi olmayabiliyormuş. Aslında dediği kısaca şu: bunun bir sürü sebebi olabilir, hiçbiri annenin suçu değildir, geçicidir ama ne zaman geçeceği bilinmez, annelerin de sabırla her gün yeni bişey denemesi gerekir, ama endişelenmeye gerek yok. bir de şunu ekledi bu bebekler ayaklanmaya başlayınca asıl sorunlar başlıyo, şimdinin tadını çıkarın
Böyleyken böyle...
Diş çıkaran anneler sorum size de diş çıkaran anne ne ya)) bebişleri diş çıkaran anneler sorum size diş,uykusuzluk,sinir yapıyor mu? İştahsızlığı söylemiyorum o bizim baş özelliğimiz olduğu için bi de eli sğrekli ağzında sinirli sinirli kaşıyor.ne dersiniz diş mi geliyor? Yoksa bizim kız yeni uğraşlar mı buldu aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?