Ay bu hastalık salgınmı ne ya bizde 6. Hastalığız. Ama dr muz anlamadı ben kızımda daha önce geçirdiği için biliyorum. 3 gün çok yüksek ateş olduk 4. Gün döküntüler başladı baştan başladı ayağa kadar devam etti. Şimdi inşallah yavaş yavaş sönecek. Bizde inanılmaz iştahsızız benide emmek istemiyor. Memeği gördüğü anda inanılmaz derecede ağlıyor bende artık uyutarak emziriyorum kaşıl ağzına sokmuyor annemle ben bir bebeğin ağzını açtıramadık bugün helak olduk6.hastalığı araştırmıştım sen söyleyince bekledim evet galiba 6.hastalık geçiriyoruz... ateşi 3 gün sürdü en yüksek 38,5 oldu neyse ki daha çıkmadı .. bugün ateşi yok ama kırmızı isilik gibi döküntüler oluşmaya başladı... bu da hastalığın geçmesi anlamına geliyormuş.. inş çabuk atlatır kuzum iştahı da gitti ne güzel yiyiyodu şimdi kafasını çeviriyohep bol bol su içiyo ve emiyo.. bakalım inş iştahımız geri gelir
Diş çıkaran anneler sorum size de diş çıkaran anne ne ya)) bebişleri diş çıkaran anneler sorum size diş,uykusuzluk,sinir yapıyor mu? İştahsızlığı söylemiyorum o bizim baş özelliğimiz olduğu için bi de eli sğrekli ağzında sinirli sinirli kaşıyor.ne dersiniz diş mi geliyor? Yoksa bizim kız yeni uğraşlar mı buldu aceba
canım bu sıcaklarda bozulur bi de ben fark etmesem yanarız diye ben yanıma alacaksam kuru kaşık mamasını alıyorum. yanıma da su. eğer ılık su isteyebileceğim bir yerse istiyorum yoksa elimdeki suyla yapıyorum. bir diğer önerim kavanoz mamalarından kullanabilirsin. bir tür konserve oldukları için bozulmazlar kapağını açana kadar. vakumlu kapaklılar çünkü. hipp'e güveniyorum bulamazsam Milupa alıyorum yanıma. Kızım da uyanık, onları yiyor çatır çatır. ya da dışarının atmosferi hoşuna gidiyor da yediğini anlamıyor olabilir:)Kızlar dışarıya çıktığınızda alışverişe falan mesela çorba,meyve,yoğurt falan nasıl veriyorsunuz?ben alışverişe çıkıcam ama tam çorba saatine denk gelecek,evde yapıp yanıma alsam bozulur mu diye korkuyorum
kızlar tatile gitme planımız ama aşısı
doğum tarihini bilmiyorum ama ayına uygun şubat doğumu için yazıyorum benim oğlanda kaşığı biberonu biliyor amaca uygun olarak hop ağıza gidiyor kahkaka zaten bu aylarda normal burada maşallah kuzuna annesi...
Maşallah
Evet renkler konusunda bi programda dinlemistim dogru ama bizim istahsiz bebisler buna kanmazlar gibi
Canim dr.una bi sor bakalim istahsiz yemeyen bi kuzusu olmus mu? O isler öle empatiyle tip bilgisiyle olmuyo. Anne içgüdüsel eksik goruyosa eksiktir. Bak semender dr.u dinleseydi cocuk gerilere inmisti. Simdi ek gıdayla 750lerde almis. Yok boyle uok şöyle. Dr.a kalsa hersey normal
Bizimkide ayni. Salyalar artti eli agzindan cikmiyo
aynen ya parmaklarımı hırslı hırslı bir kemiriyor ki:::)B
Valla bizde 6 tane var 2 tanede yolda 8 olacak eller ağızdan hiç çıkmıyor bide bizim ellerimizi yemek istiyor sinirli sinirli ölede keskinli dişleri. Eline ne geçerse hop ağzında. Diş bizde ateş yapmadı biraz uykusuz geceler yaşadık okadar
Bu el kemirme tükürük ayrıca benim yüzümü kemirme 1 aydir çoğaldı ama diş neyim yok bizde
Bu el kemirme tükürük ayrıca benim yüzümü kemirme 1 aydir çoğaldı ama diş neyim yok bizde
Canim benim kizimda cok ciglik atiyor bide deedee diyor oyle iste ama benim tembel kizin donemiyorrbizde de kemirme çok ama diş yok hatta kendi tahta kaşığını hırsla ağzına sokuyor ama gelen giden yok bizde de....kızlar bebeğininiz sürekli çığlık atıyor mu aaaaaaaaaaa lar havada uçuyor resmen...
offff bu yoğurt işi stres yarattı yaaaaçocuğa yoğurt veremiyorum.
İnek sütünden verdim alerji oldu yine keçiden veriyordum ne güzel dr.kızdı folik asit yokmuş keçide başka bişeyler daha saydı o nedenle verilmemesi gerekiyormuş.İlla formül sütten yap diyor,dün yaptım su gb oldu yaa yoğurt gb değil hiç yapan var mı mamadan yoğurt
ben de öyle biliyodmKeçi sütünden yogurt faydali degil miymisben inek sutunden yapiyorum ama metak ettim.anne sutune en yakin keçi sütü diyorlardi
benm oğlum da öyle acaba bi çaresi yok mu. pekmez yoğurda zararlı olmasaydı ondan koyardm şeker için de erken .ne yapsam ki yoğurt da verilmesi gereken bir ek gıdaoffff bu yoğurt işi stres yarattı yaaaaçocuğa yoğurt veremiyorum.
İnek sütünden verdim alerji oldu yine keçiden veriyordum ne güzel dr.kızdı folik asit yokmuş keçide başka bişeyler daha saydı o nedenle verilmemesi gerekiyormuş.İlla formül sütten yap diyor,dün yaptım su gb oldu yaa yoğurt gb değil hiç yapan var mı mamadan yoğurt
yaa ben de öyle biliyordum ama değilmiş onun yerine inek yogurdu diyor dr.ama o da bize alerji yapıyorKeçi sütünden yogurt faydali degil miymisben inek sutunden yapiyorum ama metak ettim.anne sutune en yakin keçi sütü diyorlardi
Aynen canim dogru duzgun yogurt veremedim çocuğa.pekmezin de bi faydasi kalmıyor dedigin gb acaba meyve mi koysakbenm oğlum da öyle acaba bi çaresi yok mu. pekmez yoğurda zararlı olmasaydı ondan koyardm şeker için de erken .ne yapsam ki yoğurt da verilmesi gereken bir ek gıda
hmm onu da deneyeyim ben normal yoğurt gb mayaladim ayran gb oldu ama yemedi yaa cok kotu bi tadı var zaten hangi mamadan yaptin ben golden goattan yaptimformül sütle mayaladıktan sonra sıcak bir kabın içine oturtuyorum daha güzel bir yoğurt oluyor.ama tam katı yoğurt zaten beklememek gerekir.biraz çalkalayıp biberonla içiriyorum bayılarak içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?