niye ki canımKizlar esimin memleketine geldim.memnun kalmadim ya.nasil gececek 10 gun bilmiyorum. Evimi özledim
Allah yardımcın olsun canım. sanırım gezilecek yer olmadığı gibi uygun insanlarda yok. sende benim gibi yap eve gidince şunları şunları yapıcam diye hayal kur:))eve gidince hemen yapıyorum, kolaylık oluyor bizimde 10 günümüz kaldı biz ailelerimizin yanında izmirdeyiz ama ben sadece evimi özlediğim için gitmek istiyorum yoksa evimin olduğu yeri yani gideceğim yeri hiç sevmiyorum. en azından sen orda 10 gün kalacaksın ben en az 1 yılKizlar esimin memleketine geldim.memnun kalmadim ya.nasil gececek 10 gun bilmiyorum. Evimi özledim
hoş geldin canım, tebrikler bu arada.bu arada 7100 gr ve 68 cm iz((
aynen canım fotoğraflar yakın ya yanaklar tombiş tombiş oluyor millet bana inanmıyor neresi zayıf diyeanneler belki yazdığım çok saçma olacak ama merak ediyorum kusura bakmayın. oğlum zayıf ama fotoğraflarda şişman çıkıyor şaşırıyorum bu benim oğlum mu diye. kardeşim de hatta onu face e koyma orda şişman görünüyor nazar değer diyor( ben yine de koyuyorum) sizinde başınızda böyle bir şey var mı. bu arada doktor talimat verdikesin ek gıdaya geç ( ama bizimkinin dudaklar kitli (
canm benm oğlumu anlatmışsın sankianneler belki yazdığım çok saçma olacak ama merak ediyorum kusura bakmayın. oğlum zayıf ama fotoğraflarda şişman çıkıyor şaşırıyorum bu benim oğlum mu diye. kardeşim de hatta onu face e koyma orda şişman görünüyor nazar değer diyor( ben yine de koyuyorum) sizinde başınızda böyle bir şey var mı. bu arada doktor talimat verdikesin ek gıdaya geç ( ama bizimkinin dudaklar kitli (
Aptamilden yaptımyaa ben de öyle biliyordum ama değilmiş onun yerine inek yogurdu diyor dr.ama o da bize alerji yapıyor
Aynen canim dogru duzgun yogurt veremedim çocuğa.pekmezin de bi faydasi kalmıyor dedigin gb acaba meyve mi koysak
hmm onu da deneyeyim ben normal yoğurt gb mayaladim ayran gb oldu ama yemedi yaa cok kotu bi tadı var zaten hangi mamadan yaptin ben golden goattan yaptim
gecmis olsun cnmkzm..iste bu kabizlik az yemeden oluyo....onceden oglum 3 gunde bir yapiyodu..simdi geceleri ne biberon veriyorum hergun bi kere kesin yapioycanim bide biberon verebiliyosan icine en az 6 tahilli kariismdan at öyle icsin sutunle beraber....ben öyle yapiyom artik..kilo alimina yardimci olur..cunku kasik veremiyoruz bari öyle gitsin midelere
gecmis olsun cnmkzm..iste bu kabizlik az yemeden oluyo....onceden oglum 3 gunde bir yapiyodu..simdi geceleri ne biberon veriyorum hergun bi kere kesin yapioycanim bide biberon verebiliyosan icine en az 6 tahilli kariismdan at öyle icsin sutunle beraber....ben öyle yapiyom artik..kilo alimina yardimci olur..cunku kasik veremiyoruz bari öyle gitsin midelere
Evet canım böyle yapıldıÇok yazdım ama bişey daha aklıma geldi
Aşıların üçüde bacaktan yapıldı yani bir bacağa iki aşı vurdular,bide ağızdan damla...
Aşı yaptıran arkadaşlar size demi bu şekilde yapıldı?
ayy canım ya geçmiş olsun... ateş kısmını atlattık ya döküntüler de geçer artık inş napalım... kuzumun yüzüne bakınca içim tuhaf oluyo kırmızı kırmızı kıyamam ya benimkinin iştahı bugün daha iyiydi.. çocuum 3 gündür süt ve suyla beslendi nerdeyse... ama bugün muhallebi yaptım onu yedi meyvesini de yedi çok da ısrar etmedim hastayken belki yiycek enerjisi yoktur miniğimin... ya bu döküntüler varken banyo yaptırmanın bi zararı var mıdır acaba sen naptın yıkadın mı?Ay bu hastalık salgınmı ne ya bizde 6. Hastalığız. Ama dr muz anlamadı ben kızımda daha önce geçirdiği için biliyorum. 3 gün çok yüksek ateş olduk 4. Gün döküntüler başladı baştan başladı ayağa kadar devam etti. Şimdi inşallah yavaş yavaş sönecek. Bizde inanılmaz iştahsızız benide emmek istemiyor. Memeği gördüğü anda inanılmaz derecede ağlıyor bende artık uyutarak emziriyorum kaşıl ağzına sokmuyor annemle ben bir bebeğin ağzını açtıramadık bugün helak olduk
valla kardeş allah yardımcınız olsun biz bayramda istanbuldaydık bayıldık sıcaktan ve nemden.. yavru kuşum isilik oldu hep... ankaranın gözünü seveyim dedim durdum.. yıllarca istanbulda yaşayan ben değilmişim gibiKızlar İstanbul çok nemli dayanılacak gibi değil yavrum atlet ve beziyle uykuda...Yine de gece ter içinde kalıyor her sabah yıkıyorum onu...
Biz yaptırdık iki kere sanki ferahlar gibi geldi bi sorun olmadı bizim kızarıklıklarda geçti artık ama iştahsızlık kaldıayy canım ya geçmiş olsun... ateş kısmını atlattık ya döküntüler de geçer artık inş napalım... kuzumun yüzüne bakınca içim tuhaf oluyo kırmızı kırmızı kıyamam ya benimkinin iştahı bugün daha iyiydi.. çocuum 3 gündür süt ve suyla beslendi nerdeyse... ama bugün muhallebi yaptım onu yedi meyvesini de yedi çok da ısrar etmedim hastayken belki yiycek enerjisi yoktur miniğimin... ya bu döküntüler varken banyo yaptırmanın bi zararı var mıdır acaba sen naptın yıkadın mı?
canım benim geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz böyle bi durum insan dayanamıyor, benim oğlum bir kere oldu böyle, 5 gün yapamadı son 2 gününü krizde geçirdi ne uyudu ne güldü Allahım çok kötü günlerdi yaa. sabun hariç herşeyi denedim yapmadı sonra apar topar acile gittik lavman yaptılar . biliyorum insan bi alışamıyor sabun fikrine, bana da o zamanlar annem, kaynanam, komşular minik bi sabun verelim hemen yapar dediler hayır dedim, şimdi bir daha öyle bi durumla karşılaşsam fitilden önce sabunu denedim, fitile göre daha masum emin ol :) eskiden hep sabun verirlermiş bebişlere. tekrar geçmiş olsun canım inşallah bu son olur.Biliyorum canım,doğduğundan beri bu sıkıntımız var, çoğunlukla 4-5 günde bir yapıyor,eğer 5 günü aşar ve rahatsız olursa müdahale ediyorum,rahatsız olmuyorsa karışmıyorum,kendi yapıyor...
Yalnız bu defa fena kabız olmuş, bir hafta önce zorlanarak ve sert kaka yapmıştı,zeytinyağı içirdim hergün bir kaşık yapmadı 7. Gün fitil attım yine yapmadı,en son baloncuğun dediği gibi sabun deneyecektim evdeki arkadaşlar ve eşim izin vermediler,onun yerine tekrar fitil koy dediler.kızımın keyfi yerinde olduğu için koymadım, bigün daha bekleyelim dedim ve nihayet bu gün yaptıama yine hem zeytin yağı hem de fitil attım öyle yaptı, kakası hem sert hem de toptoptu yaparken kıpkırmızı oldu ağladı ((
canım kızım bitanemm...yazarken bile gözlerim doldu,ne var yani azıcık iştahlı olsan karnını tıka basa doyursan hem kendini hem beni mutlu etsen
canım benim geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz böyle bi durum insan dayanamıyor, benim oğlum bir kere oldu böyle, 5 gün yapamadı son 2 gününü krizde geçirdi ne uyudu ne güldü Allahım çok kötü günlerdi yaa. sabun hariç herşeyi denedim yapmadı sonra apar topar acile gittik lavman yaptılar . biliyorum insan bi alışamıyor sabun fikrine, bana da o zamanlar annem, kaynanam, komşular minik bi sabun verelim hemen yapar dediler hayır dedim, şimdi bir daha öyle bi durumla karşılaşsam fitilden önce sabunu denedim, fitile göre daha masum emin ol :) eskiden hep sabun verirlermiş bebişlere. tekrar geçmiş olsun canım inşallah bu son olur.Biliyorum canım,doğduğundan beri bu sıkıntımız var, çoğunlukla 4-5 günde bir yapıyor,eğer 5 günü aşar ve rahatsız olursa müdahale ediyorum,rahatsız olmuyorsa karışmıyorum,kendi yapıyor...
Yalnız bu defa fena kabız olmuş, bir hafta önce zorlanarak ve sert kaka yapmıştı,zeytinyağı içirdim hergün bir kaşık yapmadı 7. Gün fitil attım yine yapmadı,en son baloncuğun dediği gibi sabun deneyecektim evdeki arkadaşlar ve eşim izin vermediler,onun yerine tekrar fitil koy dediler.kızımın keyfi yerinde olduğu için koymadım, bigün daha bekleyelim dedim ve nihayet bu gün yaptıama yine hem zeytin yağı hem de fitil attım öyle yaptı, kakası hem sert hem de toptoptu yaparken kıpkırmızı oldu ağladı ((
canım kızım bitanemm...yazarken bile gözlerim doldu,ne var yani azıcık iştahlı olsan karnını tıka basa doyursan hem kendini hem beni mutlu etsen
hmm yiyor mu peki benimki hiç sevmedi dr.yine inek sütünden dene reaksiyonuna bir bak dedi deneye deneye gidicemA
Aptamilden yaptım
Tadı güzel değil ama besleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?