2014 Şubat Anneleri

Kizlar esimin memleketine geldim.memnun kalmadim ya.nasil gececek 10 gun bilmiyorum. Evimi özledim
Allah yardımcın olsun canım. sanırım gezilecek yer olmadığı gibi uygun insanlarda yok. sende benim gibi yap eve gidince şunları şunları yapıcam diye hayal kur:))eve gidince hemen yapıyorum, kolaylık oluyor bizimde 10 günümüz kaldı biz ailelerimizin yanında izmirdeyiz ama ben sadece evimi özlediğim için gitmek istiyorum yoksa evimin olduğu yeri yani gideceğim yeri hiç sevmiyorum. en azından sen orda 10 gün kalacaksın ben en az 1 yıl( bardağın dolu tarafını gör istedim canım belki seni avutabilirim diye, bu arada kaldı 9 günün:))

anneler belki yazdığım çok saçma olacak ama merak ediyorum kusura bakmayın. oğlum zayıf ama fotoğraflarda şişman çıkıyor şaşırıyorum bu benim oğlum mu diye. kardeşim de hatta onu face e koyma orda şişman görünüyor nazar değer diyor( ben yine de koyuyorum) sizinde başınızda böyle bir şey var mı. bu arada doktor talimat verdi kesin ek gıdaya geç( ama bizimkinin dudaklar kitli(

bu arada 7100 gr ve 68 cm iz((
hoş geldin canım, tebrikler bu arada.
aynen canım fotoğraflar yakın ya yanaklar tombiş tombiş oluyor millet bana inanmıyor neresi zayıf diye)

canm benm oğlumu anlatmışsın sanki

A
Aptamilden yaptım
Tadı güzel değil ama besleyici

Biliyorum canım,doğduğundan beri bu sıkıntımız var, çoğunlukla 4-5 günde bir yapıyor,eğer 5 günü aşar ve rahatsız olursa müdahale ediyorum,rahatsız olmuyorsa karışmıyorum,kendi yapıyor...
Yalnız bu defa fena kabız olmuş, bir hafta önce zorlanarak ve sert kaka yapmıştı,zeytinyağı içirdim hergün bir kaşık yapmadı 7. Gün fitil attım yine yapmadı,en son baloncuğun dediği gibi sabun deneyecektim evdeki arkadaşlar ve eşim izin vermediler,onun yerine tekrar fitil koy dediler.kızımın keyfi yerinde olduğu için koymadım, bigün daha bekleyelim dedim ve nihayet bu gün yaptı:)ama yine hem zeytin yağı hem de fitil attım öyle yaptı, kakası hem sert hem de toptoptu yaparken kıpkırmızı oldu ağladı((
canım kızım bitanemm...yazarken bile gözlerim doldu,ne var yani azıcık iştahlı olsan karnını tıka basa doyursan hem kendini hem beni mutlu etsen

Bu arada biberonun deliğini genişletmeyi başaramadım, dediğin gibi yaptım ama genişlemedi, ucu sivri bıçağı batırıp azıcık keseyim dedim çok kesmiş içemedi.başka yöntemin var mı?
Tahıllı karışım katmak iyi fikir,biberon işini halledersem mutlaka deneyeceğim inşlh içer
Ne güzel kimisi yoğurdu çorbayı cicibebeli sütleri meyvesularını hep biberonla veriyor ,bi ben beceriksiz çıktım

Haa kilomuzu yazmayı unuttum...üstündekilerle beraber 7200kg ve 67cm geldi,hemşire 6 aylık bebek için normal dedi...aslında ben daha düşük bekliyordum şaşırdım doğrusu

Kızlar İstanbul çok nemli dayanılacak gibi değil yavrum atlet ve beziyle uykuda...Yine de gece ter içinde kalıyor her sabah yıkıyorum onu...

Çok yazdım ama bişey daha aklıma geldi:)
Aşıların üçüde bacaktan yapıldı yani bir bacağa iki aşı vurdular,bide ağızdan damla...
Aşı yaptıran arkadaşlar size demi bu şekilde yapıldı?

ayy canım ya geçmiş olsun... ateş kısmını atlattık ya döküntüler de geçer artık inş napalım... kuzumun yüzüne bakınca içim tuhaf oluyo kırmızı kırmızı kıyamam ya benimkinin iştahı bugün daha iyiydi.. çocuum 3 gündür süt ve suyla beslendi nerdeyse... ama bugün muhallebi yaptım onu yedi meyvesini de yedi çok da ısrar etmedim hastayken belki yiycek enerjisi yoktur miniğimin... ya bu döküntüler varken banyo yaptırmanın bi zararı var mıdır acaba sen naptın yıkadın mı?

Kızlar İstanbul çok nemli dayanılacak gibi değil yavrum atlet ve beziyle uykuda...Yine de gece ter içinde kalıyor her sabah yıkıyorum onu...
valla kardeş allah yardımcınız olsun biz bayramda istanbuldaydık bayıldık sıcaktan ve nemden.. yavru kuşum isilik oldu hep... ankaranın gözünü seveyim dedim durdum.. yıllarca istanbulda yaşayan ben değilmişim gibi

Biz yaptırdık iki kere sanki ferahlar gibi geldi bi sorun olmadı bizim kızarıklıklarda geçti artık ama iştahsızlık kaldı

canım benim geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz böyle bi durum insan dayanamıyor, benim oğlum bir kere oldu böyle, 5 gün yapamadı son 2 gününü krizde geçirdi ne uyudu ne güldü Allahım çok kötü günlerdi yaa. sabun hariç herşeyi denedim yapmadı sonra apar topar acile gittik lavman yaptılar . biliyorum insan bi alışamıyor sabun fikrine, bana da o zamanlar annem, kaynanam, komşular minik bi sabun verelim hemen yapar dediler hayır dedim, şimdi bir daha öyle bi durumla karşılaşsam fitilden önce sabunu denedim, fitile göre daha masum emin ol :) eskiden hep sabun verirlermiş bebişlere. tekrar geçmiş olsun canım inşallah bu son olur.

canım benim geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz böyle bi durum insan dayanamıyor, benim oğlum bir kere oldu böyle, 5 gün yapamadı son 2 gününü krizde geçirdi ne uyudu ne güldü Allahım çok kötü günlerdi yaa. sabun hariç herşeyi denedim yapmadı sonra apar topar acile gittik lavman yaptılar . biliyorum insan bi alışamıyor sabun fikrine, bana da o zamanlar annem, kaynanam, komşular minik bi sabun verelim hemen yapar dediler hayır dedim, şimdi bir daha öyle bi durumla karşılaşsam fitilden önce sabunu denedim, fitile göre daha masum emin ol :) eskiden hep sabun verirlermiş bebişlere. tekrar geçmiş olsun canım inşallah bu son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…