2014 Şubat Anneleri

ayy kızlar çok özür dilerim sürekli hata oluştu diyordu bende alıntılamadı sandım çok alıntılamışım sorry

hmm yiyor mu peki benimki hiç sevmedi dr.yine inek sütünden dene reaksiyonuna bir bak dedi deneye deneye gidicem

bayılarak yiyor.aslında şimdi sütle yapıyorum onu da yiyor :)yoğur seviyor.
yoğurt içine tatlı meyveler koysan,azıcık dut pekmesi,normalde evde yapılmış tercih edilsede alıştırma anlamında bebe bisküvisi koysan.

Gunaydın kızlar. Sebze corbasına baslayacam ama havuclar kabaklar hıc guzel degıl. Ne yapacagımı bilemedim ya
Fikri olan var mı

seninki yoğurt seviyor anlaşıldı pekmez henüz vermek istemiyorum ama eğer inek sütü yine alerji yaparsa kayısı falan koyabilirim içine,çünkü gerçekten yenecek gb.değil

Gunaydın kızlar. Sebze corbasına baslayacam ama havuclar kabaklar hıc guzel degıl. Ne yapacagımı bilemedim ya
Fikri olan var mı
Ben manavdan falan şu bebe sebzeler var ya onlardan bulup veriyorum aslında pazardan köyden getirilenler var ya onlardan almak gerek

yedirdiklerimin hiçbiri benim damak tadıma uymuyor ama napıcan.onlara tatlı yuzlu birşey yedirirsen bu defa sebze çorbalarını yemez.kaldıki böbreklerine zarar

Ya ben gercekten cok endişeliyim. Bu zamana kadar sadece meyve ve yoğurt verdim kızıma. O da cok düzenli değil.2 hafta şehir dışındaydık. Düzenli yediremedim. 1 hafta sonra 6 ayı doluyor. Her şeyi saatli mi vermem gerekiyor. Sanki ona yemek yedirmeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor. Ve sanki yemek yiyince artık emmeyecekmiş gibi. Çok endişeli ve stresliyim. Birileri bana fikir versin ve beni sakinleştirsin lütfen. Ben saatli degıl istediği zaman emziriyorum. O yuzden ek gıdayı saatli mi vereyim,ne zaman, kac ogun vereyım?

off cok gecmis olsun..ah bunlarin hep sebebi istahsizlik..yeterince yeseler icseler bunlarin biri yasanmaz..ccccccccccccnmkzm ben oglumda bide sunu farkettimm eger azda olsa yedirebilirsen bi dene...hpin kasik meyve püresinden ne zaman 6 kasiga kadar yedirsem oglum iki saat icinde kakasini yapiyo..ozellikle kayisili elmali olanindan yedirirsem..sade kayisilida olur..denemediysen bunu dene bide

cnmkzm kurdan soktunmu delik kismina önce...ben önce onu sokup ucu kalkincada cok az keskin bicakla etrafini yuvarlak kesiyorum....hepsini öyle yaptim oglum birazs daha cok ve rahat iciyo..icine tahilli karisimdanda koyuyorum bi kahve kasigi kadar hepsi rahatlikla geciyo delikten...cok kesersen icemez yutamaz aglarrr

Babaannesine geldik.kv de baska sehirde yasiyolar.memleketlerinde bulustuk.bi tane hala var bekar.takintili birisi.babanne amcalarla beraber yasiyo. Sanki bi istememe niye geldiniz gibi bi tavir hissettim.belkide halanin huyu oyledir tam taniyamadim ama hislerim beni yaniltmaz genelde. Hal boyle olunca rahat edemiyosun. Eşime soyledim ya halam oyledir falan dedi ama sonra gelmis erken doneriz dedi.kv leride alip bize gitmeye karar verdi. Adamin yillik iznine yazik oldu.neyse babasigille teselli oluyo Allahtan

Bizdede oyle. Annemler fotolarda şişman gorunuyo dediler.gittigimizde o kadar da sisman degilmis diyolar:)

3bacak 1 agiz olduk

Benimde duzenli olmadi tatiller birbirine girdi.bi bizim taraf bi esimin tarafi bi yatili misafir.simdi de burdan bize kvler geliyo.1 haftada onlar kalacak. Cocukla dogru duzgun ilgenemedim. Yemege yardim et bulasiga yardim et.sonucta oturup hep beraber yiyosun.yok cayi meyvesi.bide kalabaliklar.neyse ya 1 hafta 10 gun daha kuzucuk sutle idare edicek artik.arada meyvesini yogurdunu yer tamm.dr.sebzeye gec dedi ama beceremiyorum iste.offf....
Saatli vermeye calisirsak iyi olur diye dusunuyorum.yoksa bi yemek duzeni oturmayabilir.biz yetiskinler sabah ogle aksam seklinde bi duzenimiz var. Onlarda 5-6 ay sonra bu duzene ayak uydurmak zorunda kalacaklar bu Smilelara elim yanlislikla degiyo ve silemiyorum ya

Haa kilomuzu yazmayı unuttum...üstündekilerle beraber 7200kg ve 67cm geldi,hemşire 6 aylık bebek için normal dedi...aslında ben daha düşük bekliyordum şaşırdım doğrusu
masallah bu istahsizliga ragmen kiloda almis boyuda uzamisssins dahada iyi kilo alir

babbo o senin kizinin istahina bagli bence..benim oglum gibi kasigi red eden istahsiz bi kizin olsa malesef düzen ne olmuyo(ins öyle olmaz )...ama kizin ek gidayi severse bence düzenl iyedir alisisn.sabah kahvaltisini öglen corbasini ikindi yogurdunu aksam tahilli muhallebisini araalarda emzirme oh ne güzel olur...valla ben saat kacta ne yedirebilirsem veriyorum...cünkü istah yok..aksam yogurt bile teklif ediyorum..zaten kahvaltiya gecemedik dahayarin tam 6 aylik oluyo ama ek gidayi askiya aldim..istemiyo halen

Anneleeeer nasilsiniz biz kizimla gribe yakalandik malesef kizima ilac kullanmadik ateslenmedi ama ben kullaniyorum mecburen asisi da pazartesiye ertelenedi ilk ek gida deneyimimizi anlatayim cam rende ile elma verdim sonuc kizim bir agladi ki anlatamam elma eksi geldi cok agladi ya sonra salatalik verdik sevdi bugun seftali deneyecegim aslinda seftali verecektik ama organik bulamadik bugun bulabildik bizde gelismeler boyle

4 öğün çok değil mi? Ben kahvaltı, çorba, yatmadan da yoğurt diye düşünmüştüm

Gecmis olsun canım benim. Iyi bak kendine. Ins hemen iyilesirsiniz

4 öğün çok değil mi? Ben kahvaltı, çorba, yatmadan da yoğurt diye düşünmüştüm
Canım istersen öylede yaparsın. ..hani çok diye bişey yok bence. Bunlar zararlı şeyler değil. .Yawrun yerse kısıtlama. .bak sende meyve de yok mesala kahvaltı öğle arası bi meyve verebilirsin. .hani bunu 5 öğün olarak sayma.ara atıştırmalık gibi bişey. ..en az 7 tahilli muhallebiyi doktorlar öneriyor genellikle.hem bebekler iyi uyusun hemde büyüsün diye..ama sana kalmış. .çok gelir dersen vermessin. ....keşke oğlum yese de hepsinden versem. ..ama istemiyo halen. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…