hmm yiyor mu peki benimki hiç sevmedi dr.yine inek sütünden dene reaksiyonuna bir bak dedi deneye deneye gidicemA
Aptamilden yaptım
Tadı güzel değil ama besleyici
Bende de oldu aynısı saçma sapan bişey oldu bu siteayy kızlar çok özür dilerim sürekli hata oluştu diyordu bende alıntılamadı sandım çok alıntılamışım sorry
aynen yaw bazı yönden iyi bazı yönden de kötü oldu daha alışamadımBende de oldu aynısı saçma sapan bişey oldu bu site
hmm yiyor mu peki benimki hiç sevmedi dr.yine inek sütünden dene reaksiyonuna bir bak dedi deneye deneye gidicem
seninki yoğurt seviyor anlaşıldıbayılarak yiyor.aslında şimdi sütle yapıyorum onu da yiyoryoğur seviyor.
yoğurt içine tatlı meyveler koysan,azıcık dut pekmesi,normalde evde yapılmış tercih edilsede alıştırma anlamında bebe bisküvisi koysan.
Ben manavdan falan şu bebe sebzeler var ya onlardan bulup veriyorum aslında pazardan köyden getirilenler var ya onlardan almak gerekGunaydın kızlar. Sebze corbasına baslayacam ama havuclar kabaklar hıc guzel degıl. Ne yapacagımı bilemedim ya
Fikri olan var mı
Anladım cnm. Ben de oyle yapayım o zaman. Bi bakınayım. Umarım bulabılırımBen manavdan falan şu bebe sebzeler var ya onlardan bulup veriyorum aslında pazardan köyden getirilenler var ya onlardan almak gerek
off cok gecmis olsun..ah bunlarin hep sebebi istahsizlik..yeterince yeseler icseler bunlarin biri yasanmaz..ccccccccccccnmkzm ben oglumda bide sunu farkettimm eger azda olsa yedirebilirsen bi dene...hpin kasik meyve püresinden ne zaman 6 kasiga kadar yedirsem oglum iki saat icinde kakasini yapiyo..ozellikle kayisili elmali olanindan yedirirsem..sade kayisilida olur..denemediysen bunu dene bideBiliyorum canım,doğduğundan beri bu sıkıntımız var, çoğunlukla 4-5 günde bir yapıyor,eğer 5 günü aşar ve rahatsız olursa müdahale ediyorum,rahatsız olmuyorsa karışmıyorum,kendi yapıyor...
Yalnız bu defa fena kabız olmuş, bir hafta önce zorlanarak ve sert kaka yapmıştı,zeytinyağı içirdim hergün bir kaşık yapmadı 7. Gün fitil attım yine yapmadı,en son baloncuğun dediği gibi sabun deneyecektim evdeki arkadaşlar ve eşim izin vermediler,onun yerine tekrar fitil koy dediler.kızımın keyfi yerinde olduğu için koymadım, bigün daha bekleyelim dedim ve nihayet bu gün yaptıama yine hem zeytin yağı hem de fitil attım öyle yaptı, kakası hem sert hem de toptoptu yaparken kıpkırmızı oldu ağladı ((
canım kızım bitanemm...yazarken bile gözlerim doldu,ne var yani azıcık iştahlı olsan karnını tıka basa doyursan hem kendini hem beni mutlu etsen
cnmkzm kurdan soktunmu delik kismina önce...Bu arada biberonun deliğini genişletmeyi başaramadım, dediğin gibi yaptım ama genişlemedi, ucu sivri bıçağı batırıp azıcık keseyim dedim çok kesmiş içemedi.başka yöntemin var mı?
Tahıllı karışım katmak iyi fikir,biberon işini halledersem mutlaka deneyeceğim inşlh içer
Ne güzel kimisi yoğurdu çorbayı cicibebeli sütleri meyvesularını hep biberonla veriyor ,bi ben beceriksiz çıktım
niye ki canım
anneler belki yazdığım çok saçma olacak ama merak ediyorum kusura bakmayın. oğlum zayıf ama fotoğraflarda şişman çıkıyor şaşırıyorum bu benim oğlum mu diye. kardeşim de hatta onu face e koyma orda şişman görünüyor nazar değer diyor( ben yine de koyuyorum) sizinde başınızda böyle bir şey var mı. bu arada doktor talimat verdikesin ek gıdaya geç ( ama bizimkinin dudaklar kitli (
Çok yazdım ama bişey daha aklıma geldi
Aşıların üçüde bacaktan yapıldı yani bir bacağa iki aşı vurdular,bide ağızdan damla...
Aşı yaptıran arkadaşlar size demi bu şekilde yapıldı?
Ya ben gercekten cok endişeliyim. Bu zamana kadar sadece meyve ve yoğurt verdim kızıma. O da cok düzenli değil.2 hafta şehir dışındaydık. Düzenli yediremedim. 1 hafta sonra 6 ayı doluyor. Her şeyi saatli mi vermem gerekiyor. Sanki ona yemek yedirmeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor. Ve sanki yemek yiyince artık emmeyecekmiş gibi. Çok endişeli ve stresliyim. Birileri bana fikir versin ve beni sakinleştirsin lütfen. Ben saatli degıl istediği zaman emziriyorum. O yuzden ek gıdayı saatli mi vereyim,ne zaman, kac ogun vereyım?
masallah bu istahsizliga ragmen kiloda almis boyuda uzamisssHaa kilomuzu yazmayı unuttum...üstündekilerle beraber 7200kg ve 67cm geldi,hemşire 6 aylık bebek için normal dedi...aslında ben daha düşük bekliyordum şaşırdım doğrusu
babbo o senin kizinin istahina bagli bence..benim oglum gibi kasigi red eden istahsiz bi kizin olsa malesef düzen ne olmuyo(ins öyle olmaz )...ama kizin ek gidayi severse bence düzenl iyedir alisisn.sabah kahvaltisini öglen corbasini ikindi yogurdunu aksam tahilli muhallebisini araalarda emzirme oh ne güzel olur...Ya ben gercekten cok endişeliyim. Bu zamana kadar sadece meyve ve yoğurt verdim kızıma. O da cok düzenli değil.2 hafta şehir dışındaydık. Düzenli yediremedim. 1 hafta sonra 6 ayı doluyor. Her şeyi saatli mi vermem gerekiyor. Sanki ona yemek yedirmeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor. Ve sanki yemek yiyince artık emmeyecekmiş gibi. Çok endişeli ve stresliyim. Birileri bana fikir versin ve beni sakinleştirsin lütfen. Ben saatli degıl istediği zaman emziriyorum. O yuzden ek gıdayı saatli mi vereyim,ne zaman, kac ogun vereyım?
4 öğün çok değil mi? Ben kahvaltı, çorba, yatmadan da yoğurt diye düşünmüştümbabbo o senin kizinin istahina bagli bence..benim oglum gibi kasigi red eden istahsiz bi kizin olsa malesef düzen ne olmuyo(ins öyle olmaz )...ama kizin ek gidayi severse bence düzenl iyedir alisisn.sabah kahvaltisini öglen corbasini ikindi yogurdunu aksam tahilli muhallebisini araalarda emzirme oh ne güzel olur...valla ben saat kacta ne yedirebilirsem veriyorum...cünkü istah yok..aksam yogurt bile teklif ediyorum..zaten kahvaltiya gecemedik daha yarin tam 6 aylik oluyo ama ek gidayi askiya aldim..istemiyo halen
Gecmis olsun canım benim. Iyi bak kendine. Ins hemen iyilesirsinizAnneleeeer nasilsiniz biz kizimla gribe yakalandik malesef kizima ilac kullanmadik ateslenmedi ama ben kullaniyorum mecburen asisi da pazartesiye ertelenedi ilk ek gida deneyimimizi anlatayim cam rende ile elma verdim sonuc kizim bir agladi ki anlatamam elma eksi geldi cok agladi ya sonra salatalik verdik sevdi bugun seftali deneyecegim aslinda seftali verecektik ama organik bulamadik bugun bulabildik bizde gelismeler boyle
Canım istersen öylede yaparsın. ..hani çok diye bişey yok bence. Bunlar zararlı şeyler değil. .Yawrun yerse kısıtlama. .bak sende meyve de yok mesala kahvaltı öğle arası bi meyve verebilirsin. .hani bunu 5 öğün olarak sayma.ara atıştırmalık gibi bişey. ..en az 7 tahilli muhallebiyi doktorlar öneriyor genellikle.hem bebekler iyi uyusun hemde büyüsün diye..ama sana kalmış. .çok gelir dersen vermessin. ....keşke oğlum yese de hepsinden versem. ..ama istemiyo halen. ..4 öğün çok değil mi? Ben kahvaltı, çorba, yatmadan da yoğurt diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?