2014 Şubat Anneleri

Kızlar bu demir damlasını nasıl veriyorsunuz? heryeri boya oluyor yanaklarını da sıkmak istemiyorum.moraracak canı acıyacak

An
anladım cnm tesekkurler yardımcı olmaya calıştıgın için

kızlar eylülde Allah nasip ederse tatile gidiyoruz. bebeğim 6 aylık olacak. güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum. sanki önceden biri yazmıştı markayı hatırlamıyorum ama tek kötü özelliği teni beyazlaştırması casper gibi geziyor miniğim demişti bu aralar almayı planlıyoruz kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben planımı saatli olarak yapmıştım.kahvaltı,meyve.sebze,muhallebi şeklinde ama olmadı maalesef, kızım sürekli emmek istiyor emince de yemek istemiyor.en fazla 4-5 kaşık yedirebiliyorum.hal böyle olunca da ek gıdalardan soğudum biraz.kilo alımını soracak olursan ne aldı ne verdi son 2 haftada.sütüm ucu ucuna yetiyor sanırım.hem merak etme bu ek gıdalar doyumluk olmuyor yani benimki yese bile en fazla yarım saat içinde gene emmeceeee.ama ne yalan söyliyim bazen bu halini de çok seviyorum.

Ben Coppertone ve ABCderm mineral sun krem ( Bioderma) nın ikisini de almayı düşünüyorum.memnun kalmadığımı kendime sürerim.ikisi içinde iyi diye duydum.fiyatları 50-60 tl.

Kızlar soruma cevap verebilecek olan var mı demir damlası veriyor musunuz ? 2 gündür zorlanıyorum ağzını açmıyor.

baloncuk bende doktora güneş kremi ni sormuştum ama kullanma 2 yaşına kadar dedi....ne kadarda bitkisel olsa onlarda kimyasal var şapka Şemsiye ile koru dedi...o yüzden kullanmiycaz biz.

Kızlar soruma cevap verebilecek olan var mı demir damlası veriyor musunuz ? 2 gündür zorlanıyorum ağzını açmıyor.
Biz ferrum kullanıyoruz canım.kilosuyla orantılı damla sayısı.kaşığa döküp ağzına tıkıyorum.arkasından da mutlaka su veriyorum.ablamın tavsiyesi.her ne kadar dişler çıkmasa da içeride hazır olduğu için zarar verir dedi.

Herkese iyi aksamlar bizim de pazartesi 6.ayimiz bitiyo asilardan korkuyorum insallah cani cok yanmaz kuzumun ve atesi cikmax

slm kızlar nasılsınız.kardeşim geldi giremiyorum pek.yakında da bursaya gitcez inşallah.bizim bıdık üstten dört diş geliyo.ikisi patladı ikisi bugün yarın.biraz nazlı hep kucak istiyo kuzum.ya bende şaşırdım dişler dört tane birden gelince

Annelerrrr ben geldim nasilsiniz biz kizimla grip olduk malesef yenice toparlamaya calisiyoruz kuzucugum biraz zayifladi asisini ertelemek zorunda kaldik cok nazli aniden aglamaya basliyor bogazi hiriltisi var gecer insallah ek gidaya basladik ilk elma verdim kizim aglamaya basladi sevmedi cok agladi sonra salatalik falan tatti hafif hasta oldugu icin ustelemiyorum haberler boyle

Bizde de bi garip huylar var ama gelen giden yok. Kıyamam ya 4 tane birden ne zordur ya bizimki de öyle olursa korktum şimdi

Çok geçmiş olsun canım ikinize de.bence kış daha güzeldi yazın korumak daha mı zor ne

Teşekkür ederim canım,bence de sabun fitile göre daha masum ama malesef bebek hakkında sadece benim söz hakkım yok,bazı konularda eşim benden daha pimpirikli,izin vermedi sabuna...neyseki zorda olsa bu defada kakasını yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…