anladım cnm tesekkurler yardımcı olmaya calıştıgın içinCanım istersen öylede yaparsın. ..hani çok diye bişey yok bence. Bunlar zararlı şeyler değil. .Yawrun yerse kısıtlama. .bak sende meyve de yok mesala kahvaltı öğle arası bi meyve verebilirsin. .hani bunu 5 öğün olarak sayma.ara atıştırmalık gibi bişey. ..en az 7 tahilli muhallebiyi doktorlar öneriyor genellikle.hem bebekler iyi uyusun hemde büyüsün diye..ama sana kalmış. .çok gelir dersen vermessin. ....keşke oğlum yese de hepsinden versem. ..ama istemiyo halen. ..
Ben planımı saatli olarak yapmıştım.kahvaltı,meyve.sebze,muhallebi şeklinde ama olmadı maalesef, kızım sürekli emmek istiyor emince de yemek istemiyor.en fazla 4-5 kaşık yedirebiliyorum.hal böyle olunca da ek gıdalardan soğudum biraz.kilo alımını soracak olursan ne aldı ne verdi son 2 haftada.sütüm ucu ucuna yetiyor sanırım.hem merak etme bu ek gıdalar doyumluk olmuyor yani benimki yese bile en fazla yarım saat içinde gene emmeceeee.ama ne yalan söyliyim bazen bu halini de çok seviyorum.Ya ben gercekten cok endişeliyim. Bu zamana kadar sadece meyve ve yoğurt verdim kızıma. O da cok düzenli değil.2 hafta şehir dışındaydık. Düzenli yediremedim. 1 hafta sonra 6 ayı doluyor. Her şeyi saatli mi vermem gerekiyor. Sanki ona yemek yedirmeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor. Ve sanki yemek yiyince artık emmeyecekmiş gibi. Çok endişeli ve stresliyim. Birileri bana fikir versin ve beni sakinleştirsin lütfen. Ben saatli degıl istediği zaman emziriyorum. O yuzden ek gıdayı saatli mi vereyim,ne zaman, kac ogun vereyım?
kızlar eylülde Allah nasip ederse tatile gidiyoruz. bebeğim 6 aylık olacak. güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum. sanki önceden biri yazmıştı markayı hatırlamıyorum ama tek kötü özelliği teni beyazlaştırması casper gibi geziyor miniğim demiştibu aralar almayı planlıyoruz kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Remicade mesajını gördüm ama kullandigimiz için yazmadım canım.Kızlar soruma cevap verebilecek olan var mı demir damlası veriyor musunuz ? 2 gündür zorlanıyorum ağzını açmıyor.
Burdayim canim:) okuyorum yazılanları kızlarla savaşıp duruyorum.kızlar bu arada nazlıedam nerelerde bilenininz varmı
Biz ferrum kullanıyoruz canım.kilosuyla orantılı damla sayısı.kaşığa döküp ağzına tıkıyorum.arkasından da mutlaka su veriyorum.ablamın tavsiyesi.her ne kadar dişler çıkmasa da içeride hazır olduğu için zarar verir dedi.Kızlar soruma cevap verebilecek olan var mı demir damlası veriyor musunuz ? 2 gündür zorlanıyorum ağzını açmıyor.
Ben de tam telefona mesaj atcaktım:) bugün haberleşmedik diye:)))Burdayim canim:) okuyorum yazılanları kızlarla savaşıp
Ben de tam telefona mesaj atcaktım:) bugün haberleşmedik diye:)))[/QUOT
Dur ben yazayım kuzum.
kullanmadigimiz için yazacaktım yanlış yazmisim.Remicade mesajını gördüm ama kullandigimiz için yazmadım canım.
Bizde de bi garip huylar var ama gelen giden yok. Kıyamam ya 4 tane birden ne zordurslm kızlar nasılsınız.kardeşim geldi giremiyorum pek.yakında da bursaya gitcez inşallah.bizim bıdık üstten dört diş geliyo.ikisi patladı ikisi bugün yarın.biraz nazlı hep kucak istiyo kuzum.ya bende şaşırdım dişler dört tane birden gelince
Çok geçmiş olsun canım ikinize de.bence kış daha güzeldi yazın korumak daha mı zor neAnnelerrrr ben geldim nasilsiniz biz kizimla grip olduk malesef yenice toparlamaya calisiyoruz kuzucugum biraz zayifladi asisini ertelemek zorunda kaldik cok nazli aniden aglamaya basliyor bogazi hiriltisi var gecer insallah ek gidaya basladik ilk elma verdim kizim aglamaya basladi sevmedi cok agladi sonra salatalik falan tatti hafif hasta oldugu icin ustelemiyorum haberler boyle
Teşekkür ederim canım,bence de sabun fitile göre daha masum ama malesef bebek hakkında sadece benim söz hakkım yok,bazı konularda eşim benden daha pimpirikli,izin vermedi sabuna...neyseki zorda olsa bu defada kakasını yaptıcanım benim geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz böyle bi durum insan dayanamıyor, benim oğlum bir kere oldu böyle, 5 gün yapamadı son 2 gününü krizde geçirdi ne uyudu ne güldü Allahım çok kötü günlerdi yaa. sabun hariç herşeyi denedim yapmadı sonra apar topar acile gittik lavman yaptılar . biliyorum insan bi alışamıyor sabun fikrine, bana da o zamanlar annem, kaynanam, komşular minik bi sabun verelim hemen yapar dediler hayır dedim, şimdi bir daha öyle bi durumla karşılaşsam fitilden önce sabunu denedim, fitile göre daha masum emin ol :) eskiden hep sabun verirlermiş bebişlere. tekrar geçmiş olsun canım inşallah bu son olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?