2014 Şubat Anneleri

Denemedim canım,ilk fırsatta alıp deneyeceğim teşekkür ederim

masallah bu istahsizliga ragmen kiloda almis boyuda uzamisssins dahada iyi kilo alir
Evet canım,ben de şaşırdım hiç kilo almamıştır diye düşünüyordum,çünkü hep bir umutla gider hüsranla geri dönerdim,bu defa tam tersi hüsranla gittim umutla döndüm:)))
Geceleri yine saat kurmaya başlamıştım,kalkıp emziriyordum,galiba bunun faydası oldu...
kızımın uykuyla arası iyidir,6-7 saat uyanmadan uyur,kilosu iyi olsaydı bunun tadını çıkarırdım ama ne gece ne gündüz bişey yemeyince kendimi kalkmaya mecbur hissediyorum

Hemen şimdi bir daha denemeye gidiyorum:)

maşallah uykuda onemlisende kur saatini hep öyle emzir faydası olmuş bellibi zim uyku uzun değil. açıkınca uyaniyo ama yinede icmiyo mizirdanip duruyo.bende saat kuruyorum ki o uyanmadan karnını doyurum diye

maşallah tombisime

Kızlar bu demir damlasını nasıl veriyorsunuz? heryeri boya oluyor yanaklarını da sıkmak istemiyorum.moraracak canı acıyacak

Canim ben hic kullanmadim.6. Ay kontrolunde kan tetkikleri yapti dr.kanimiz güzel dedi.kullanmaya gerek gormedi.cocuklara bosuna ilac yuklemesi yapiliyo gibi geliyo

Herkese iyi aksamlar bizim de pazartesi 6.ayimiz bitiyo asilardan korkuyorum insallah cani cok yanmaz kuzumun ve atesi cikmax

Korkma canim.bizim diger asilarimiz hic ates yapmamisti.bu asida da ilk gece biseyi yoktu.sabah oldu baktim yine bisey yoktu.oglen hafif ates oldu hemen nemli bezle normale dondu.cok sicakti oglen onun da etkisi oldu heralde.iki gun takipte olmani tavsiye ederim

Dişli bebek anneleri nasıl emziriyosunuz bebeklerini benim göğüslerimi ısırmaktan koparacak oğlum çok canım yanıyor sürekli kanıyor. Silikonla emzirmeyi denedim ilk zamanlar çatlak vardı göğüslerimde silikonla emiyodu şimdi midesi bulanıyor bu gidişle emzirmeyi kesebilirim yoksa göğüs ucunu koparacak

Bizde de bi garip huylar var ama gelen giden yok. Kıyamam ya 4 tane birden ne zordur ya bizimki de öyle olursa korktum şimdi
canım bizim altta iki tane var.ilk çıkarken zor oluyo pek huysuzluğu yok şu an şükür.yakında altı dişimiz olcak bakalım inşallah.Allah yardımcınız olsun sizinde..

ben normal emziriyorum canım.sinirlenince ısırıyo.geçende kanattı bi bktım resmen dişlerini geçirmiş.bazen ısırıyo burnunu sıkınca ısırmayı bırakıyo.öyle gidiyo bakalım şimdilik..

kızlar ya sizin bebişlerin şöle bi huyu var mı..elifnaz eve misafir gelince kaka yapmıyo ya da dışarı çıkınca.kaç aydır böle..

Kızlar bright star hoppala almak istiyorum.yürüteçe karşıyım çarpık bacak olur diye ama hoppala ile aynı şey mi kullanan var mı?

ben de bu sabah oturdum bunu düşündüm ya zaten bi kaç gündür göğüs uçlarım acımaya başladı neden bilmiyorum şimdi bi de alttan dişler çıktı nolcak halim acaba sağıp öyle mi versem acaba.. ama zaten azaldı iyice azalacak öyle de... iki yaşına kadar emzirenler nasıl başarıyo bunu acaba ya

ben de bu sabah oturdum bunu düşündüm ya zaten bi kaç gündür göğüs uçlarım acımaya başladı neden bilmiyorum şimdi bi de alttan dişler çıktı nolcak halim acaba sağıp öyle mi versem acaba.. ama zaten azaldı iyice azalacak öyle de... iki yaşına kadar emzirenler nasıl başarıyo bunu acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…