Denemedim canım,ilk fırsatta alıp deneyeceğim teşekkür ederimoff cok gecmis olsun..ah bunlarin hep sebebi istahsizlik..yeterince yeseler icseler bunlarin biri yasanmaz..ccccccccccccnmkzm ben oglumda bide sunu farkettimm eger azda olsa yedirebilirsen bi dene...hpin kasik meyve püresinden ne zaman 6 kasiga kadar yedirsem oglum iki saat icinde kakasini yapiyo..ozellikle kayisili elmali olanindan yedirirsem..sade kayisilida olur..denemediysen bunu dene bide
Evet canım,ben de şaşırdım hiç kilo almamıştır diye düşünüyordum,çünkü hep bir umutla gider hüsranla geri dönerdim,bu defa tam tersi hüsranla gittim umutla döndüm:)))masallah bu istahsizliga ragmen kiloda almis boyuda uzamisssins dahada iyi kilo alir
Hemen şimdi bir daha denemeye gidiyorum:)cnmkzm kurdan soktunmu delik kismina önce...ben önce onu sokup ucu kalkincada cok az keskin bicakla etrafini yuvarlak kesiyorum....hepsini öyle yaptim oglum birazs daha cok ve rahat iciyo..icine tahilli karisimdanda koyuyorum bi kahve kasigi kadar hepsi rahatlikla geciyo delikten...cok kesersen icemez yutamaz aglarrr
dene bakimHemen şimdi bir daha denemeye gidiyorum:)
maşallah uykuda onemliEvet canım,ben de şaşırdım hiç kilo almamıştır diye düşünüyordum,çünkü hep bir umutla gider hüsranla geri dönerdim,bu defa tam tersi hüsranla gittim umutla döndüm:)))
Geceleri yine saat kurmaya başlamıştım,kalkıp emziriyordum,galiba bunun faydası oldu...
kızımın uykuyla arası iyidir,6-7 saat uyanmadan uyur,kilosu iyi olsaydı bunun tadını çıkarırdım ama ne gece ne gündüz bişey yemeyince kendimi kalkmaya mecbur hissediyorum
rica ederim inş sizdede faydali olurDenemedim canım,ilk fırsatta alıp deneyeceğim teşekkür ederim
maşallah tombisimeslm kızlar nasılsınız.kardeşim geldi giremiyorum pek.yakında da bursaya gitcez inşallah.bizim bıdık üstten dört diş geliyo.ikisi patladı ikisi bugün yarın.biraz nazlı hep kucak istiyo kuzum.ya bende şaşırdım dişler dört tane birden gelince
Kızlar bu demir damlasını nasıl veriyorsunuz? heryeri boya oluyor yanaklarını da sıkmak istemiyorum.moraracak canı acıyacak
Herkese iyi aksamlar bizim de pazartesi 6.ayimiz bitiyo asilardan korkuyorum insallah cani cok yanmaz kuzumun ve atesi cikmax
canım bizim altta iki tane var.ilk çıkarken zor oluyo pek huysuzluğu yok şu an şükür.yakında altı dişimiz olcak bakalım inşallah.Bizde de bi garip huylar var ama gelen giden yok. Kıyamam ya 4 tane birden ne zordurya bizimki de öyle olursa korktum şimdi
ben normal emziriyorum canım.sinirlenince ısırıyo.geçende kanattı bi bktım resmen dişlerini geçirmiş.bazen ısırıyo burnunu sıkınca ısırmayı bırakıyo.öyle gidiyo bakalım şimdilik..Dişli bebek anneleri nasıl emziriyosunuz bebeklerini benim göğüslerimi ısırmaktan koparacak oğlum çok canım yanıyor sürekli kanıyor. Silikonla emzirmeyi denedim ilk zamanlar çatlak vardı göğüslerimde silikonla emiyodu şimdi midesi bulanıyor bu gidişle emzirmeyi kesebilirim yoksa göğüs ucunu koparacak
ben de bu sabah oturdum bunu düşündüm yaDişli bebek anneleri nasıl emziriyosunuz bebeklerini benim göğüslerimi ısırmaktan koparacak oğlum çok canım yanıyor sürekli kanıyor. Silikonla emzirmeyi denedim ilk zamanlar çatlak vardı göğüslerimde silikonla emiyodu şimdi midesi bulanıyor bu gidişle emzirmeyi kesebilirim yoksa göğüs ucunu koparacak
ben de bu sabah oturdum bunu düşündüm yaDişli bebek anneleri nasıl emziriyosunuz bebeklerini benim göğüslerimi ısırmaktan koparacak oğlum çok canım yanıyor sürekli kanıyor. Silikonla emzirmeyi denedim ilk zamanlar çatlak vardı göğüslerimde silikonla emiyodu şimdi midesi bulanıyor bu gidişle emzirmeyi kesebilirim yoksa göğüs ucunu koparacak
benim ki bilhassa misafir kucağındayken yapıyo sıpa...kızlar ya sizin bebişlerin şöle bi huyu var mı..elifnaz eve misafir gelince kaka yapmıyo ya da dışarı çıkınca.kaç aydır böle..
Canim hayirli olsun masallahh bebesineiki dişimiz çıktı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?