kızlar ya sizin bebişlerin şöle bi huyu var mı..elifnaz eve misafir gelince kaka yapmıyo ya da dışarı çıkınca.kaç aydır böle..
Kızlar bright star hoppala almak istiyorum.yürüteçe karşıyım çarpık bacak olur diye ama hoppala ile aynı şey mi kullanan var mı?
aynı anda mı çıktı? Tebrik ederim.bizimde çıksın artık çok heyecanlanıyorumiki dişimiz çıktı bugün
Diş çıkarken ağrısı kulağa vuruyor ama sen genede bir dr a göster cnmselam kızlar oğlumun kulakları ağrıyo galiba başını sağa sola yatırıp ağlıyo aynı durumda olan var mı acaba
Benimki günde 3-4 kez uyur. Minimum 20 maksimum 70 dakika. Başka biryere gidince gerçekten uyku düzenleri değişiyor. Ben bu yüzden farklı yerlere gitmek istemiyorum.(otel hariç tabi,yani kendine ait bir yer olacak) emziremiyosun,gezdiremiyosun, sevmek istiyorlar söyleyemiyosun, ev sıcak nemli olur,rahat edemezsin ( mesela ben evde artık sütyen kullanmıyorum) seni anlayabiliyorum.inşallah çabucak geçiverirKizlar bebisleriniz gunduz kac saat uyuyor.bizim uyku duzeni falan kalmadi. Canim evimi özledim
olabilir canm ya çünkü alt çenede bir sivrilik hissediyorm ama bundan olabilecğni düşünemedmDiş çıkarken ağrısı kulağa vuruyor ama sen genede bir dr a göster cnm
Evet canim biz bir aydir meyve ve yogurt yiyoruz.aslinda yedirmeye calisiyorum.hala bir iki kaşık yiyorek gıdaya başlayan var mı?
başlamayanımız kalmadı diye biliyorumamaek gıdaya başlayan var mı?
ben de annemlerdeyim ama maşallah koloni gibiler apartman onların zaten. abilerim annemler hep beraber. haliyle hep bebeğimle oynuyolar her gelen bi öpücük koyuyo arada az öpün falan diyom dinleyen yok artk evime dönene kadar tadını çıkarsınlar. sütyene gelince ben emzirme sütyeni kullanym desteksiz o da sütü etkiler mi bilmiyomSütyen konusunda bende evde kullanmiyorum.taktigim zaman sütüm etkileniyo.bide goguslerim rahatsiz oluyo.simdi mecburen katlaniyosunbizimki gunde 2 kere falan uyuyo cok az o da 15-20 dk. Cok kalabalik aileleri yok aslinda.ama volumeleri cok yüksek. Bide heryere gidip farkli farkli amca dayi hala evinde geziyoruz ve kaliyoruz.gunduz desen bi ora bi bura oofffff.zaten akillandim.bi daha sadece buralardan gecerken uğrucam.esim simdi terasta dayilariyla hasret giderirken ben odada uyanan bebegimi salliyorum.zuzumu sallamam problem degil ama esim akrabalari gorunce taş firinlasiyo biraz.buda sinirimi bozmuyo degil yani. Herseye yardimci olan adam burda biraz ihmal ediyo. Onuda hakli goruyorum ama bende surekli bebekle insanlarla ilgilenmekten yoruluyorum.neyse ya cok yazmisim.kusura bakmayin canlar. Bir dokundun bin ah işittin remicade:)
neler veriyorsunuz ? birde miktar olarak ne kadar?başlamayanımız kalmadı diye biliyorumama
ben de annemlerdeyim ama maşallah koloni gibiler apartman onların zaten. abilerim annemler hep beraber. haliyle hep bebeğimle oynuyolar her gelen bi öpücük koyuyo arada az öpün falan diyom dinleyen yok artk evime dönene kadar tadını çıkarsınlar. sütyene gelince ben emzirme sütyeni kullanym desteksiz o da sütü etkiler mi bilmiyom
bende başlıcaktım doktor 6 ay dolmadan olmaz dedi ,yenı başlıcam artık , meyve olarak hangılerınden verıyorsun canım? bırde bebişin oturuyor mu?Evet canim biz bir aydir meyve ve yogurt yiyoruz.aslinda yedirmeye calisiyorum.hala bir iki kaşık yiyor
Boşver onların yanında öyle olsun canım.sonra bi laf ederler moralinizi bozarlar sinir şeylerSütyen konusunda bende evde kullanmiyorum.taktigim zaman sütüm etkileniyo.bide goguslerim rahatsiz oluyo.simdi mecburen katlaniyosunbizimki gunde 2 kere falan uyuyo cok az o da 15-20 dk. Cok kalabalik aileleri yok aslinda.ama volumeleri cok yüksek. Bide heryere gidip farkli farkli amca dayi hala evinde geziyoruz ve kaliyoruz.gunduz desen bi ora bi bura oofffff.zaten akillandim.bi daha sadece buralardan gecerken uğrucam.esim simdi terasta dayilariyla hasret giderirken ben odada uyanan bebegimi salliyorum.zuzumu sallamam problem degil ama esim akrabalari gorunce taş firinlasiyo biraz.buda sinirimi bozmuyo degil yani. Herseye yardimci olan adam burda biraz ihmal ediyo. Onuda hakli goruyorum ama bende surekli bebekle insanlarla ilgilenmekten yoruluyorum.neyse ya cok yazmisim.kusura bakmayin canlar. Bir dokundun bin ah işittin remicade:)
Rica ederim.biz bir süre boyunca başka evlerde gidip kalmama kararı aldık eşimle.(ben istedim)hatta ailem şehir dışında.ramazan bayramında da gitmedim.durumu izah edince annem hoşgörülü davrandı.kv de 1 saat uzaklıkta gebe kalmadan önce her haftasonu giderdik kalırdım. şimdi 2-3 haftada bir gidip akşam dönüyorum.Sütyen konusunda bende evde kullanmiyorum.taktigim zaman sütüm etkileniyo.bide goguslerim rahatsiz oluyo.simdi mecburen katlaniyosunbizimki gunde 2 kere falan uyuyo cok az o da 15-20 dk. Cok kalabalik aileleri yok aslinda.ama volumeleri cok yüksek. Bide heryere gidip farkli farkli amca dayi hala evinde geziyoruz ve kaliyoruz.gunduz desen bi ora bi bura oofffff.zaten akillandim.bi daha sadece buralardan gecerken uğrucam.esim simdi terasta dayilariyla hasret giderirken ben odada uyanan bebegimi salliyorum.zuzumu sallamam problem degil ama esim akrabalari gorunce taş firinlasiyo biraz.buda sinirimi bozmuyo degil yani. Herseye yardimci olan adam burda biraz ihmal ediyo. Onuda hakli goruyorum ama bende surekli bebekle insanlarla ilgilenmekten yoruluyorum.neyse ya cok yazmisim.kusura bakmayin canlar. Bir dokundun bin ah işittin remicade:)
benm oğlum henüz oturmuyo kucakta ve destekli oturuyo zorlamıyom ben de. ek gıdaya gelince önce meyve püreleri birer çay kaşığı arttırılarak aaaardından yoğurt da aynı yöntemle veriliyo galiba .valla ben bi yöntem takip edemedim çorba yoğurt meyve gelişi güzel verirken alıştı .ama takipli vermek daha doğru ben annemlerdeym takip edemedmneler veriyorsunuz ? birde miktar olarak ne kadar?
bebişleriniz oturmaya başladımı?
bizimkinin de o bölge bi kabarıyor kızarıklık artıyor ortası sarı uç veriyor patlıyor.... Bi tuhaf oldu.Doktor normal dedi.Oğlumun verem aşısı küçük bi sivilce gibiydi biraz önce tişörtünde kan gördüm aklım çıktı . Aşusı olduğunu fark ettim . Avuç ortası kadar kan vardı . Patlamış bişi olurmu kızlarr ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?