Benim oğlanda babasına yapıyo( babası leptopla oynarken mızırdanıyo onu almaya çalışıyo eline verincede heyecanlanıyo . Elinden bişey alınca ağlıyo yeni yeni
evet canım üç bacak bir ağızdan ateşi çok çıktı bizimkinin gece acillerdeydik, dikkat et ne olur allah korusun bebişlerimizi.Anneler asimizi olduk burun akintisi gecmedi hala uc igne bacaktan bi de agizdan yapildi sizde de oyle mi
canım sana birşey soracaktım sizde de kakada kan vardı değil mi öyle hatırlıyorum burda yazdım ama alıntı yapmamıştım bana doktrun biri göğüs ucunda çatlak varsa ondan olabilir demişti ki sanırım benimki ondanmış çünkü bu bir aydır yok. sadece çok zorlanırsa oluyor onun dışında çok şükür çok iyiyiz:))Anneler asimizi olduk burun akintisi gecmedi hala uc igne bacaktan bi de agizdan yapildi sizde de oyle mi
Canm aynisini bende yasadim 2 aylik olana kadar uyudu gunde sadce 2 en fazla 3 saat uyanik kaliyordu ve bbende cok korkmustum ama bizm sariligimiz vardi belki ondan olabilr ben 3 saate bir zorlada olsa emziriyordum gecede ayni sekilde cogu zaman gun icinde esimi arardim uyanmiyo diye agladigimi bile hatirliyorum cok sukur bisey yokmus simdi de keske uyusa diyorum hemen herseye uyaniyor merak etme ins bisey yoktur sadece emzirmene dikkat etslm arkadaşlar.2008 mayıs ve 2014 ağustos annesiyim.ilk kızımda yaşadığımız ilk günleri tamamen unutmuşum.sizlerin bilgileri daha taze diye sormak istedim.36 haftalık doğum yaptım.kızım 12 günlük.sarılık yok.çok fazla uyuyor ve nerdeyse hiç ağlamıyor.çok az ınga diyor arkası yok.40ına kadar uyuyacak diyorlar ama ben biraz pimpiriklendim .Allahım korusun ama tuhaflık mı var diye.gelen giden çok sakin dedikçe.sizlerden benim gibi durum yaşayan oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim.Allah herkesin hepimizin evladını korusun inşallah
emmesi nasislm arkadaşlar.2008 mayıs ve 2014 ağustos annesiyim.ilk kızımda yaşadığımız ilk günleri tamamen unutmuşum.sizlerin bilgileri daha taze diye sormak istedim.36 haftalık doğum yaptım.kızım 12 günlük.sarılık yok.çok fazla uyuyor ve nerdeyse hiç ağlamıyor.çok az ınga diyor arkası yok.40ına kadar uyuyacak diyorlar ama ben biraz pimpiriklendim .Allahım korusun ama tuhaflık mı var diye.gelen giden çok sakin dedikçe.sizlerden benim gibi durum yaşayan oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim.Allah herkesin hepimizin evladını korusun inşallah
cok dusunceli bi esin varmis sosyolojibugun benim dogumgunum. bir kocaman demet gul gondermis esim. ve yaninda da kucucuk bir demet gul . uzerinde seni seviyorum annecigim yazan bir kart. gul demeti de kuzum gibi minicik... hayatimda aldigim belki de en guzel hediyeydi :))) agladim yav....
aslinda hic eve sokulmayacak bu yürütec,faydasi yok zarari varKızlar dr kontrolunde dr a yürüteci sordum koyma dedi. Zaten erkekler için sakıncalı olduğunu biliyodum ama bacakları çarpık olur yürümeye başlıycağı zaman koyarsın dedi yani 10-11 ay gibi herhalde neyse. Benim 22 aylık bir kızım var bacakları çarpık ben onu 7 ay olmadan yürütece koyduj. Demekki ondan çarpışdı kızımın bacakları Üç tane ortopedi dr ba götürdüm kızımı hepsi düzelir dedi acaip vicdan azabı çekiyorum
yazsaydin cnmkzmYazacak çok şeyim var ama sadece okuyup çıkacağım herkese iyi geceler:)
olabilir , hem her bebek bir olmuyor ,sağlıklı olsunlarda önemli olan o :) zamanla olur herşeyBizim kız 30 Ocak doğumlu belki ondandır.
kızlar yumurtasının sarısını neyle sulandırıp veriyorsunuz? biraz tarif paylaşın :)offff sebze çorbası ne yapılır başka yaa patates havuç dışında
Cnm kendi yaptığım peynirle yumurtayı karıştırıyorum her birini nohut kadar alıyorum zaten. Sonra sütümle yumuşatıyorum.kızlar yumurtasının sarısını neyle sulandırıp veriyorsunuz? biraz tarif paylaşın :)
bende bu sabah başlıcam :) başka neler verıyorsun bebeğine ? ek gıdaya yenı başlıcam acemiyim :)Cnm kendi yaptığım peynirle yumurtayı karıştırıyorum her birini nohut kadar alıyorum zaten. Sonra sütümle yumuşatıyorum.
Kabak taze fasulye mevsimlik sebzeler neyse onlardan yapabilirsin canım.patlıcan hariç.hatta biber bile kat demişti doktorumuz,semiz otu dereotu onlar bile.offff sebze çorbası ne yapılır başka yaa patates havuç dışında
süt alerjisi riski yüksek canımbizim diğer tüm tahliller temiz çıktı şu an tatildeyiz eve dönünce yoğurt denemesi yapacağım çünkü her ihtimale krşın kendi dr una yakınken denemek istiyorumc
canım sana birşey soracaktım sizde de kakada kan vardı değil mi öyle hatırlıyorum burda yazdım ama alıntı yapmamıştım bana doktrun biri göğüs ucunda çatlak varsa ondan olabilir demişti ki sanırım benimki ondanmış çünkü bu bir aydır yok. sadece çok zorlanırsa oluyor onun dışında çok şükür çok iyiyiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?