2014 Şubat Anneleri

Kızlar dr kontrolunde dr a yürüteci sordum koyma dedi. Zaten erkekler için sakıncalı olduğunu biliyodum ama bacakları çarpık olur yürümeye başlıycağı zaman koyarsın dedi yani 10-11 ay gibi herhalde neyse. Benim 22 aylık bir kızım var bacakları çarpık ben onu 7 ay olmadan yürütece koyduj. Demekki ondan çarpışdı kızımın bacakları Üç tane ortopedi dr ba götürdüm kızımı hepsi düzelir dedi acaip vicdan azabı çekiyorum

c
Anneler asimizi olduk burun akintisi gecmedi hala uc igne bacaktan bi de agizdan yapildi sizde de oyle mi
canım sana birşey soracaktım sizde de kakada kan vardı değil mi öyle hatırlıyorum burda yazdım ama alıntı yapmamıştım bana doktrun biri göğüs ucunda çatlak varsa ondan olabilir demişti ki sanırım benimki ondanmış çünkü bu bir aydır yok. sadece çok zorlanırsa oluyor onun dışında çok şükür çok iyiyiz:))

Canm aynisini bende yasadim 2 aylik olana kadar uyudu gunde sadce 2 en fazla 3 saat uyanik kaliyordu ve bbende cok korkmustum ama bizm sariligimiz vardi belki ondan olabilr ben 3 saate bir zorlada olsa emziriyordum gecede ayni sekilde cogu zaman gun icinde esimi arardim uyanmiyo diye agladigimi bile hatirliyorum cok sukur bisey yokmus simdi de keske uyusa diyorum hemen herseye uyaniyor merak etme ins bisey yoktur sadece emzirmene dikkat et

emmesi nasi
eğer emip uyuyosa normaldir.yok cok az emip uyuyosa yada acken uyuyosa kan şekeride dusuyo olabilir
oglumda 5 saat sonra bile uyanmamisti zor uayndirmistik korkmustuk..cünkü cok az emip uyuyodu eve yardima gelen ebe kan sekeri dustuyse uyur zor uyandirilir demistiondan sonra iyi emzirmeye calismistim bidaha öyle olmamisti...

cok dusunceli bi esin varmis sosyoloji..rabbim mutlulugunuzu daim etsinbu arada yeni yasin hayirli olsun...

aslinda hic eve sokulmayacak bu yürütec,faydasi yok zarari varbide hep gözlemledigim parmak ucunda yürüme oluyo cok binen bebeklerde ddusunmuyorum ins mecbur kalipta almam

oglum bu tukurukleri nasi uretiyo anlamadim yawiki haftadir su gibim geliyo agzindan sicak sicakama dis neyim yok halengec cikacak gibi bizimkisi yada bi surpriz olup gece sabaha kadar bi bakmisim iki dis birden olurmus

Cnm kendi yaptığım peynirle yumurtayı karıştırıyorum her birini nohut kadar alıyorum zaten. Sonra sütümle yumuşatıyorum.
bende bu sabah başlıcam :) başka neler verıyorsun bebeğine ? ek gıdaya yenı başlıcam acemiyim :)

süt alerjisi riski yüksek canımbizim diğer tüm tahliller temiz çıktı şu an tatildeyiz eve dönünce yoğurt denemesi yapacağım çünkü her ihtimale krşın kendi dr una yakınken denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…