2014 Şubat Anneleri

anneler bugün aşı ve kontrolü vardı yavrum 5 haftada 400 grama yakın almış önceki aylar iyiydi kilo alımı günde 3-4 kez kaka yapıyordu bu ay kaka sayısı da azaldı açlık da hissettiğini sanmıyorum çünkü hiç ağlamıyor açlıktan dolayı dün ilk defa hiç kaka yapmadı kilo alımının az olmasına bağlıyorum aşırı hareketli bi bebek her gittiğimiz dr çok hareketli olduğunu söylüyor sanırım yediklerini yakıyor ek gıdaya meyvelerle başladık yarın sebze çorbası deneyeceğim

Kabak taze fasulye mevsimlik sebzeler neyse onlardan yapabilirsin canım.patlıcan hariç.hatta biber bile kat demişti doktorumuz,semiz otu dereotu onlar bile.
fasulye daha sonra degilmiymis? benimkine patates ve havucu ayni anda verince alerji yaptı ya en cok da öyle yiyordu kabak pek sevmedi.semiz otunu sonradan mi ekliyorsun peki nasil yumusatiyorsun yesilleri sonradan ekleyin diye okumuştum ben.bide acaba salatalık verilir mi bu ay

Günaydın güzel anneler umarım herkes cok iyidir uzun zamandır yazamadım yoğun gunler geçirdik ara ara okudum ama firsat bulamadim bugün 6ayimizi bitirdik saat 2de kontrolünümuz bakalim boy kilo bw alemde bu ay acayip bi istahsizlik vardi saatlerce ugrasip sadece azicik meyve yedirebiliyordum emmeyi nerdeyse birakmisti 4,5saat ac kalip zorla 2dk emiyordu mama yemiyor corba yogurt hic bisey yemiyodu sadece meyve gunde iki bez kullaniyorduk yine de kupkuru kaliyordu biberon almadığı için uyutup da veremiyordum saatleece mucadele edip ayakta iki dk anca emziriyordum resmen bi savas icindeydim gunlerdir meyveyi de vermedim emmwyi birakmasin diye cok sukur iki gundur biraz duzeldi 3,4 saatte bir 5,6dk emiyor 8,9kasik yogurt çorba yemeyede basladi İnşallah bütün iştahsız bebekler düzelir cok zor sinirlerim mahvoldu ayakta emzirmekten bel fıtığı oldumKabus gibiydi buraya yazamadim bile azıcık duzeldik cok şükür artik yazarim ins bu ar arada cok hareketliyiz salonda yorgan serdim yere surekli dönüyor 1dkda bir uctan bir uca gidiyor Karin ustunde surunuyordu zaten simdi 2 gündür emekleme pozisyonuna geliyor dizlerinin dirseklerinin üstüne kalkıp ileri geri yaylaniyor ama yol alamiyoruz henuz cok şirin oluyor zor tutuyorum kendimi Bizde gelismeler simdilik bu kadar hepiniz aklimdasiniz her yeme krizinde kendimle birlikte size de dua ettim cok zor çünkü inş duzelirler soyle saatlercw ugrasmadan tukurmeden aglayip aglayip kusmadan biswyler yedirmenin zevkine varmak istiyorum doktor sonrasi yazarim bakalım kilo aldı mi kuzum

Ver dedi yavaş yavaş ekleyerek git dedi.ben taze fasulye verdim ama hiç yeşillik katmadım.

doğum günün kutlu olsun canımmmmmm..... en kötü günün dünkü gibi olsun....

Kizlar dun sisini olmak icin saglik ocagina gittik cocuk felci asisi bitmis sonra yapcaklarmis ben korktum ya boyle bir durum yasatan var mi

Canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillaraa..

bende bu sabah başlıcam :) başka neler verıyorsun bebeğine ? ek gıdaya yenı başlıcam acemiyim :)
Canm ilk gün biraz ceviz dövüp karıştırdım bunlara ama cok agır oldugunu düşündüm.ikinci gün vermedim. Pekmez sulandırdım ilk gün yutması kolaylaşsın diye. Ama yarın elma suyu verecem. Yoğurt, elma armut şeftali veriyorum. Bugun sebze corbası yapacam Kabak havuc patates ile. Biraz zeytinyagı gezdirecem üzerine, verecem

Kızlar corba fazla halıyle. Yarın da içireyim mi. Yoksa dökeyim mi? Ne dersiniz? Saklanır mı yarına. Saklanırsa vitaminleri gider mi?

Kızlar doktora gittik 1ayda 200gr almış boy iyi ama 71cm olmusuz Sabah biraz öksürük vardi usutmus kuzum Hava çok dengesiz cok terliyor yaz mevsimi daha zormus giydirsen terleyip usuyor giydirmesen ayri bi dert kulaklar kizarmis balgam var ilac basladik asi yarindi onu da erteledik kiyamam bebegime o kadar dikkat ediyorum terine sürekli kıyafet değiştiriyorum cam kapi dikkatli açıyoruz ama yine de hasta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…