fasulye daha sonra degilmiymis? benimkine patates ve havucu ayni anda verince alerji yaptı ya en cok da öyle yiyordu kabak pek sevmedi.semiz otunu sonradan mi ekliyorsun peki nasil yumusatiyorsun yesilleri sonradan ekleyin diye okumuştum ben.bide acaba salatalık verilir mi bu ayKabak taze fasulye mevsimlik sebzeler neyse onlardan yapabilirsin canım.patlıcan hariç.hatta biber bile kat demişti doktorumuz,semiz otu dereotu onlar bile.
Ver dedi yavaş yavaş ekleyerek git dedi.ben taze fasulye verdim ama hiç yeşillik katmadım.fasulye daha sonra degilmiymis? benimkine patates ve havucu ayni anda verince alerji yaptı ya en cok da öyle yiyordu kabak pek sevmedi.semiz otunu sonradan mi ekliyorsun peki nasil yumusatiyorsun yesilleri sonradan ekleyin diye okumuştum ben.bide acaba salatalık verilir mi bu ay
doğum günün kutlu olsun canımmmmmm..... en kötü günün dünkü gibi olsun....bugun benim dogumgunum. bir kocaman demet gul gondermis esim. ve yaninda da kucucuk bir demet gul . uzerinde seni seviyorum annecigim yazan bir kart. gul demeti de kuzum gibi minicik... hayatimda aldigim belki de en guzel hediyeydi :))) agladim yav....
Canim biz gunde sekiz damla kullaniyoruz.Kizlar kan damlasi gunde kac damla kullaniliyot
Canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillaraa..bugun benim dogumgunum. bir kocaman demet gul gondermis esim. ve yaninda da kucucuk bir demet gul . uzerinde seni seviyorum annecigim yazan bir kart. gul demeti de kuzum gibi minicik... hayatimda aldigim belki de en guzel hediyeydi :))) agladim yav....
Canm ilk gün biraz ceviz dövüp karıştırdım bunlara ama cok agır oldugunu düşündüm.ikinci gün vermedim. Pekmez sulandırdım ilk gün yutması kolaylaşsın diye. Ama yarın elma suyu verecem. Yoğurt, elma armut şeftali veriyorum. Bugun sebze corbası yapacam Kabak havuc patates ile. Biraz zeytinyagı gezdirecem üzerine, verecembende bu sabah başlıcam :) başka neler verıyorsun bebeğine ? ek gıdaya yenı başlıcam acemiyim :)
emzirmek ne güzelmiş hic böyle dertler olmuyordu simdi ne versem düşünüyorumVer dedi yavaş yavaş ekleyerek git dedi.ben taze fasulye verdim ama hiç yeşillik katmadım.
Çok haklısınemzirmek ne güzelmiş hic böyle dertler olmuyordu simdi ne versem düşünüyorum
Gerçekten mükemmel görünüyor.bir gün bekletebilirsiniz diyorlar canımKızlar corba fazla halıyle. Yarın da içireyim mi. Yoksa dökeyim mi? Ne dersiniz? Saklanır mı yarına. Saklanırsa vitaminleri gider mi?
afiyet olsun kızına canım içinde neler var pekiKızlar corba fazla halıyle. Yarın da içireyim mi. Yoksa dökeyim mi? Ne dersiniz? Saklanır mı yarına. Saklanırsa vitaminleri gider mi?
Tesekkurler cnm.Havuc kabak patates var yuvarlak dogradım, uzerını ortecek su ekledim. Hasladım sonra robottan gecırdım uzerıne zeytın yagı gezdırdım. Cok şukur sevdiafiyet olsun kızına canım içinde neler var peki
Sagol cnm. Bloğunu takip edıyorum. Ordan aldım.Gerçekten mükemmel görünüyor.bir gün bekletebilirsiniz diyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?