2014 Şubat Anneleri

kimse adet olmamış ben 6-7 kere oldum herelde bide senede ilaçsız 2-3 kere adet olan ben ilaçla adet olmaya çalışan ben dogumdan beri her ay oldum hatta ilk 6 ay günü gününe oldum ama 2 aydır günler kaydıda kaydı hatta şuan adetim gecikti diye korkuyorum senelerdir korunmayı bilmedik korunmadık cocuk için ugraştık şimdid9ekorunuyoruz ama kendimizce yani

[QUOTEeedy-gonzales, post: 37534757, member: 69338"]Selam
Biz bu aralar aneğleniyoruz..
Ile başlamama az kaldı fena stresliyim. Deliliğe vurmaya başladım..
esin yasa milli yas ilan edeceğim...
Bende ayni dusunceler icerisindeyim duygusal olmamaya calisiyorum ama cok zor.9aydir evdeyim cok cabuk gecdi neyseki oglumu doya doya emzirdim yinede sansliyiz 2aylikken ise donmek zorunda olanlar var.iyi seyler dusunelim en iyisi calismadan da cok zor bisi alirken 2kere dusunuyoz ogluma istedigim herseyi alicam eve gelincede hep oyniycam yoklugumu telafi edicem hem onlar yeniliklere daha cabuk alisirmis biz mutlu olalim yavrularimizida strese sokmayalim[/QUOTE]
ayy geçen gün çok ağladım çok kötü oldum bu konuda ya. bende 14 kasımda işe başlayacam geçenlerde oğlumla konuştum, işe başlayayım sana ciciler alacağım annecim birsürü güzel kıyafetler ayakkabılar alacam mama sandalyesi alacam diye konuştum, sonra ağladım sarıldım, anne sen benim yanımda ol ben hiçbirini istemiyorum mu diyorsun yavrum dedim nasıl kötü oldum yaa çok üzülüyorum nasıl bırakacam kuzumu bensiz ne yapar

kızlar bebeklerinize günlük ne kadar su içiriyorsunuz? benim oğlan elimle verdiğim şeylere ağzını açıyor kaşıkla verdiklerime açmıyor, biberona da alıştıramadım, o yüzden güç bela anca 20 cc kadar içirebiliyorum günlük

baloncuk ben 3 aylikken vermeye başladım suyu.cok sevdi suyu.en az 150 cc icer masallah sulukla iciyo

[QUOTEakhayal, post: 37547526, member599"]baloncuk ben 3 aylikken vermeye başladım suyu.cok sevdi suyu.en az 150 cc icer masallah sulukla iciyo[/QUOTE]
Benim oglan ekvgida istemiyo ama masallah 250ml su iciyo su ile doyuruyo karnini biz icerken bagiriyo oda istermisNe zaman bisiler yicek merak ediyorum.

[=k13, 375433dlmber: 495e ayni dusunceler icerisindeyim duygusal olmamaya calisiyorum ama cok zor.9aydir evdeyim cok cabuk gecdi neyseki oglumu doya doya emzirdim yinede sansliyiz 2aylikken ise donmek zorunda olanlar var.iyi seyler dusunelim en iyisi calismadan da cok zor bisi alirken 2kere dusunuyoz ogluma istedigim herseyi alicam eve gelincede hep oyniycam yoklugumu telafi edicem hem onlar yeniliklere daha cabuk alisirmis biz mutlu olalim yavrularimizida strese sokmayalim[/QUOTE]
ayy geçen gün çok ağladım çok kötü oldum bu konuda ya. bende 14 kasımda işe başlayacam geçenlerde oğlumla konuştum, işe başlayayım sana ciciler alacağım annecim birsürü güzel kıyafetler ayakkabılar alacam mama sandalyesi alacam diye konuştum, sonra ağladım sarıldım, anne sen benim yanımda ol ben hiçbirini istemiyorum mu diyorsun yavrum dedim nasıl kötü oldum yaa çok üzülüyorum nasıl bırakacam kuzumu bensiz ne yapar[/QUOTE]
Annemi cagirdim bende ise baslamadan cam kapi sileyim oglumda annanesiyle ek gida calismalarini hizlandirsin die ama hic orali degil bizimkiBugun esimle disari cikdi oglumda bizi gecirdi hic aglamamis oynamis hep

ayy geçen gün çok ağladım çok kötü oldum bu konuda ya. bende 14 kasımda işe başlayacam geçenlerde oğlumla konuştum, işe başlayayım sana ciciler alacağım annecim birsürü güzel kıyafetler ayakkabılar alacam mama sandalyesi alacam diye konuştum, sonra ağladım sarıldım, anne sen benim yanımda ol ben hiçbirini istemiyorum mu diyorsun yavrum dedim nasıl kötü oldum yaa çok üzülüyorum nasıl bırakacam kuzumu bensiz ne yapar[/QUOTE]

Hepimiz aynı durumdayız.
Ama şükür bol bol baktık. Doydular emmeye en azından.
Bundan sonra yok olduğumuz günleri telafi ederiz inş.

Güzel düşünmüşşün canım.
Bizim takılarda duruyor aslında beni böyle bilet yapabilirim
Bol bol paralarınız olsun..

Benim kuzum hiç içmiyor üstelik ek gıda Çorba falanda yiyor..
Dr zorlama su ihtiyacını emerek alıyor desene içim rahat değil

Arkadaşlar bir kaç gündür benim ufaklık uyumuyo, yani uyuyo ama çok direniyo, çok ağlıyo, dün gece saat onbire kadar uyumadı (normalde sekiz dokuz gibi uyurdu) sonra zor bela ağlaya ağlaya uyudu, emzikle uyurdu normalde istemedi illa meme istedi, geldi açmaya çalışıyo memeyi, neyse verdim ama yine ağladı, sonunda uyudu ama gece ikide yine kalktı ve yok susmuyo, kucağa alıyorum olmuyo, uyutmaya çalışıyorum olmuyo, en sonunda bıraktım ağla madem dedim o da olmadı ve bi buçuk saat kesintisiz ağlamadan sonra yine yanımda uyudu bi şekilde ama iki saat sonra aynı bağırışla tekrar uyandı ve bugün de pek farklı olmıcak sanırım... nedendir? sizin bebeklerde de benzer bi şey oldu mu? ateşi yok, hasta değil, diş çıkarmadı henüz ondan mıdır diyorum ama bişeyler ısırmak (benim memem dışında) istiyo gibi de değil.. bilemedim ama o kadar yorgunum ki şu an (biraz önce annemin üstün çabaları sonucu uyudu) hemen yazayım istedim.. ne bileyim diş mi çıkaracak, canı mı sıkılıyo, bana mı kızgın, karşılıklı kave mi içelim istiyo ne istiyo bi anlasam :) sağolun şimdiden.

.

Benim kizim hep boyle dusuneboliyo musun hemde 1 saatte bi kalkarsa sukrediyorum

Benim oğlum doğduğundan beri hep öyle uyutmak hep sinir harbi seklinde hep gaz yüzünden uyumuyo hala gazli ama bir suru şeye alerjisi cikti

Benim oğlum doğduğundan beri hep öyle uyutmak hep sinir harbi seklinde hep gaz yüzünden uyumuyo hala gazli ama bir suru şeye alerjisi cikti
Yiceklere mi bizim alerji olmuyo yediklerinden uyumasi nazil alerjoye baglandi nasill bulundu simdi uyuyyomu bütün gece yiyo benkide saatte 2/3 emiyo 2 kerede mama yoyo versem saat Basi bi biboron yer doyuramiyorum sinirden heryer agriyo

bikac gundur varsa bence bi sikintisi vardiroglumda bazen yapiyo öyle ama cok uzun sure aglamiyo 5 dakika ne agliyoben zaten uyaninca kaldirip hep kucakta uyutuyom yoksa tekrar asla uyumazbenim oglum hep aksam 10 ile 11 arasi uykuyo gecer..daha erkeni bi kac sefer olmustur..ilk yttiginda bazen 1 saat sonra uyanir bazen 5 saat sonra degisir yani

sas96, post: 37560087, member: 210972"][/QUOTE]
Bizimkide çok huysuz gece 10 kere kalkıyor nerdeyse hep huzursuz done done uyuyo doymuyo die düşünüyorum ama gündüz ole degil hep yorgun ve uykusuzum

Güzel düşünmüşşün canım.
Bizim takılarda duruyor aslında beni böyle bilet yapabilirim
Bol bol paralarınız olsun..
Hepimizin bebisleri bol bereketli şanslı olsunlar inş.bi arkadasdan duymuştum bebegi doğduğundan beri para koymuş düzenli üniversitede de eğitimi için kullanmıştır sonra.hoşuma gitmişticçok.

Hepimiz aynı durumdayız.
Ama şükür bol bol baktık. Doydular emmeye en azından.
Bundan sonra yok olduğumuz günleri telafi ederiz inş.[/QUOTE]
Ben bugunde oglumu birakip dışarı çıktım dışarda bebek gördükçe oglumu daha çok özledim.oglumda hep kapıya bakmış hiç bişi yememis.zor olcak ama alışmakta başka seçenek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…