Bende ayni dusunceler icerisindeyim duygusal olmamaya calisiyorum ama cok zor.9aydir evdeyim cok cabuk gecdi neyseki oglumu doya doya emzirdim yinede sansliyiz 2aylikken ise donmek zorunda olanlar var.iyi seyler dusunelim en iyisi calismadan da cok zor bisi alirken 2kere dusunuyoz ogluma istedigim herseyi alicam eve gelincede hep oyniycam yoklugumu telafi edicem hem onlar yeniliklere daha cabuk alisirmis biz mutlu olalim yavrularimizida strese sokmayalim[QUOTEeedy-gonzales, post: 37534757, member: 69338"]Selam
Biz bu aralar aneğleniyoruz..
Ile başlamama az kaldı fena stresliyim. Deliliğe vurmaya başladım..
esin yasa milli yas ilan edeceğim...
baloncuk ben 3 aylikken vermeye başladım suyu.cok sevdi suyu.en az 150 cc icer masallahkızlar bebeklerinize günlük ne kadar su içiriyorsunuz? benim oğlan elimle verdiğim şeylere ağzını açıyor kaşıkla verdiklerime açmıyor, biberona da alıştıramadım, o yüzden güç bela anca 20 cc kadar içirebiliyorum günlük
ayy geçen gün çok ağladım çok kötü oldum bu konuda ya. bende 14 kasımda işe başlayacam geçenlerde oğlumla konuştum, işe başlayayım sana ciciler alacağım annecim birsürü güzel kıyafetler ayakkabılar alacam mama sandalyesi alacam diye konuştum, sonra ağladım sarıldım, anne sen benim yanımda ol ben hiçbirini istemiyorum mu diyorsun yavrum dedim nasıl kötü oldum yaa çok üzülüyorum nasıl bırakacam kuzumu bensiz ne yapar[/QUOTE]Bende ayni dusunceler icerisindeyim duygusal olmamaya calisiyorum ama cok zor.9aydir evdeyim cok cabuk gecdi neyseki oglumu doya doya emzirdim yinede sansliyiz 2aylikken ise donmek zorunda olanlar var.iyi seyler dusunelim en iyisi calismadan da cok zor bisi alirken 2kere dusunuyoz ogluma istedigim herseyi alicam eve gelincede hep oyniycam yoklugumu telafi edicem hem onlar yeniliklere daha cabuk alisirmis biz mutlu olalim yavrularimizida strese sokmayalim
Hersey onlar için çalışmadan olmaz ihtiyaçlarını karşılayamazsak eminim bunun 10 katı fazla uzuluruz.onlarda alışıcak bizde tek çözüm bu .bende hesap actiricam oglumun doğumda gelen Hediyelerini yyatırıp he ray bi miktar yatıricam .allahıM korusun yavrularimizi çok masumlar.
Benim kuzum hiç içmiyor üstelik ek gıda Çorba falanda yiyor..kızlar bebeklerinize günlük ne kadar su içiriyorsunuz? benim oğlan elimle verdiğim şeylere ağzını açıyor kaşıkla verdiklerime açmıyor, biberona da alıştıramadım, o yüzden güç bela anca 20 cc kadar içirebiliyorum günlük
.Arkadaşlar bir kaç gündür benim ufaklık uyumuyo, yani uyuyo ama çok direniyo, çok ağlıyo, dün gece saat onbire kadar uyumadı (normalde sekiz dokuz gibi uyurdu) sonra zor bela ağlaya ağlaya uyudu, emzikle uyurdu normalde istemedi illa meme istedi, geldi açmaya çalışıyo memeyi, neyse verdim ama yine ağladı, sonunda uyudu ama gece ikide yine kalktı ve yok susmuyo, kucağa alıyorum olmuyo, uyutmaya çalışıyorum olmuyo, en sonunda bıraktım ağla madem dedim o da olmadı ve bi buçuk saat kesintisiz ağlamadan sonra yine yanımda uyudu bi şekilde ama iki saat sonra aynı bağırışla tekrar uyandı ve bugün de pek farklı olmıcak sanırım... nedendir? sizin bebeklerde de benzer bi şey oldu mu? ateşi yok, hasta değil, diş çıkarmadı henüz ondan mıdır diyorum ama bişeyler ısırmak (benim memem dışında) istiyo gibi de değil.. bilemedim ama o kadar yorgunum ki şu an (biraz önce annemin üstün çabaları sonucu uyudu) hemen yazayım istedim.. ne bileyim diş mi çıkaracak, canı mı sıkılıyo, bana mı kızgın, karşılıklı kave mi içelim istiyo ne istiyo bi anlasam :) sağolun şimdiden.
Arkadaşlar bir kaç gündür benim ufaklık uyumuyo, yani uyuyo ama çok direniyo, çok ağlıyo, dün gece saat onbire kadar uyumadı (normalde sekiz dokuz gibi uyurdu) sonra zor bela ağlaya ağlaya uyudu, emzikle uyurdu normalde istemedi illa meme istedi, geldi açmaya çalışıyo memeyi, neyse verdim ama yine ağladı, sonunda uyudu ama gece ikide yine kalktı ve yok susmuyo, kucağa alıyorum olmuyo, uyutmaya çalışıyorum olmuyo, en sonunda bıraktım ağla madem dedim o da olmadı ve bi buçuk saat kesintisiz ağlamadan sonra yine yanımda uyudu bi şekilde ama iki saat sonra aynı bağırışla tekrar uyandı ve bugün de pek farklı olmıcak sanırım... nedendir? sizin bebeklerde de benzer bi şey oldu mu? ateşi yok, hasta değil, diş çıkarmadı henüz ondan mıdır diyorum ama bişeyler ısırmak (benim memem dışında) istiyo gibi de değil.. bilemedim ama o kadar yorgunum ki şu an (biraz önce annemin üstün çabaları sonucu uyudu) hemen yazayım istedim.. ne bileyim diş mi çıkaracak, canı mı sıkılıyo, bana mı kızgın, karşılıklı kave mi içelim istiyo ne istiyo bi anlasam :) sağolun şimdiden.
Yiceklere mi bizim alerji olmuyo yediklerinden uyumasi nazil alerjoye baglandi nasill bulundu simdi uyuyyomu bütün gece yiyo benkide saatte 2/3 emiyo 2 kerede mama yoyo versem saat Basi bi biboron yer doyuramiyorum sinirden heryer agriyoBenim oğlum doğduğundan beri hep öyle uyutmak hep sinir harbi seklinde hep gaz yüzünden uyumuyo hala gazli ama bir suru şeye alerjisi cikti
bikac gundur varsa bence bi sikintisi vardirArkadaşlar bir kaç gündür benim ufaklık uyumuyo, yani uyuyo ama çok direniyo, çok ağlıyo, dün gece saat onbire kadar uyumadı (normalde sekiz dokuz gibi uyurdu) sonra zor bela ağlaya ağlaya uyudu, emzikle uyurdu normalde istemedi illa meme istedi, geldi açmaya çalışıyo memeyi, neyse verdim ama yine ağladı, sonunda uyudu ama gece ikide yine kalktı ve yok susmuyo, kucağa alıyorum olmuyo, uyutmaya çalışıyorum olmuyo, en sonunda bıraktım ağla madem dedim o da olmadı ve bi buçuk saat kesintisiz ağlamadan sonra yine yanımda uyudu bi şekilde ama iki saat sonra aynı bağırışla tekrar uyandı ve bugün de pek farklı olmıcak sanırım... nedendir? sizin bebeklerde de benzer bi şey oldu mu? ateşi yok, hasta değil, diş çıkarmadı henüz ondan mıdır diyorum ama bişeyler ısırmak (benim memem dışında) istiyo gibi de değil.. bilemedim ama o kadar yorgunum ki şu an (biraz önce annemin üstün çabaları sonucu uyudu) hemen yazayım istedim.. ne bileyim diş mi çıkaracak, canı mı sıkılıyo, bana mı kızgın, karşılıklı kave mi içelim istiyo ne istiyo bi anlasam :) sağolun şimdiden.
Hepimizin bebisleri bol bereketli şanslı olsunlar inş.bi arkadasdan duymuştum bebegi doğduğundan beri para koymuş düzenli üniversitede de eğitimi için kullanmıştır sonra.hoşuma gitmişticçok.Güzel düşünmüşşün canım.
Bizim takılarda duruyor aslında beni böyle bilet yapabilirim
Bol bol paralarınız olsun..
speedy-gonzost: 37552220 .!.:ayy geçen gün çok ağladım çok kötü oldum bu konuda ya. bende 14 kasımda işe başlayacam geçenlerde oğlumla konuştum, işe başlayayım sana ciciler alacağım annecim birsürü güzel kıyafetler ayakkabılar alacam mama sandalyesi alacam diye konuştum, sonra ağladım sarıldım, anne sen benim yanımda ol ben hiçbirini istemiyorum mu diyorsun yavrum dedim nasıl kötü oldum yaa çok üzülüyorum nasıl bırakacam kuzumu bensiz ne yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?