2014 Şubat Anneleri

canm benm oğlumda çoğu zaman huzursuzdur ama öyle kesintisiz hiç ağlamazdı .ta ki 3 hafta öncesine kadar. iki gece nerdeyse hiç uyumadı ateş falan da yoktu ememiyodu da ne yapsak durmuyodu bi yeri ağrıyo gibi ağlıyodu dpktora bile götürdk bişe yo dedi 1 haftaya kalmadan diş çıkardı rahatladı belki sizin de öyledir

sas96, post: 37560087, member: 210972"]
Bizimkide çok huysuz gece 10 kere kalkıyor nerdeyse hep huzursuz done done uyuyo doymuyo die düşünüyorum ama gündüz ole degil hep yorgun ve uykusuzum[/QUOTE]
Benomkide gündüz öyle değil ama gece ne versem doğup uyumuyo nişastalı inek sütlü mama bile denedim yok uyumado muhallebi bile yese yarim saat te kalkiyo

Yiceklere mi bizim alerji olmuyo yediklerinden uyumasi nazil alerjoye baglandi nasill bulundu simdi uyuyyomu bütün gece yiyo benkide saatte 2/3 emiyo 2 kerede mama yoyo versem saat Basi bi biboron yer doyuramiyorum sinirden heryer agriyo
Ek gidaya başladıktan sonra huzursuzluğu iyice artiydi gecen ayda vucudunda egzamalar fikri alerji ama testte findik dikti findik olunca baklagil de olurmuş ama başka şeylere de var henüz kesfedemedik neye

Saat iki bucuk daha uykuya dalmadi erken uyudugu bi gun olacak mi acaba aabaha kadar surekli uyaniyor bir de yerde buldugu herseyi agzina atiyor kagit isirmaya bayiliuor bi dk bile bos birakamiyorum ev is cocuk vok zor arkadaslar
Bizimki de nezle oldu burnu tikanip saat basi uyaniyor.ciglik cigliga serum fizyolojik atiyoruz, sonra tekrar uyut... sari kantaron cayina basladim arkadaslar, dogal antidepresanmis.

Saat iki bucuk daha uykuya dalmadi erken uyudugu bi gun olacak mi acaba aabaha kadar surekli uyaniyor bir de yerde buldugu herseyi agzina atiyor kagit isirmaya bayiliuor bi dk bile bos birakamiyorum ev is cocuk vok zor arkadaslar
Bizimki de nezle oldu burnu tikanip saat basi uyaniyor.ciglik cigliga serum fizyolojik atiyoruz, sonra tekrar uyut... sari kantaron cayina basladim arkadaslar, dogal antidepresanmis.

Oglumda gec çok zor uyuyo ve hep uyanıyor bi dün gece 3 kere uyandı çok şaşırdim sanırım azı dişleri çıkacak parmakları hep ağzında arkalarında kasiyo dün gece jel sormuştum o rahatlattı ole uyudu die dusunuyorum.ne uyur ne bişi yer napicami şaşırıyorum.

masallah demek azi disleri cikacak hic bilmiyodum bu aylarda ciktigini

cunku bizde halen onde bile tek dis yokta

[TE=05, member: 191599" demek azi disleri cikacak hic bilmiyodum bu aylarda ciktigini

cunku bizde halen onde bile tek dis yokta[/QUOTE]
Elleri hep agzinda arkalari kasiyo 4 ustte 2altta disimiz var cok sirinlerDis fircasi altik nukun alistirma seti kasiyo butun gun

6 disi olmuş masallah

fırçası bilem varmis

ne zaman doğdu

oğlum 17 subat dogumlu nene gibiyiz halen

senin yawru but bilem kemirir benimkinin 6 disi olsa verrim butu eline

[91599" demek azi di0 3 cikacak miyodum bu aylarda ciktigini

cunku bizde halen onde bile tek dis yokta[/QUOTE]
Elleri hep agzinda arkalari kasiyo 4 ustte 2altta disimiz var cok sirinlerDis fircasi altik nukun alistirma seti kasiyo butun gun

6 disi olmuş masallah

fırçası bilem varmis

ne zaman doğdu

senin yawru but bilem kemirir benimkinin 6 disi olsa verrim butu eline[/QUOTE]
26 subat dogumlu dis varda yeme icme hic yok malesefArkadasimin bebegi 10aylik hic dis yok yemedigi seyde yok masallah

Sari kantaron mu ?? Ayrıntılı bilgi ve tarif rica edeyim :))) Bu aralar antidepresan a feci ihtiyacım vaaaaaaaar

6 disi olmuş masallah

fırçası bilem varmis

ne zaman doğdu

senin yawru but bilem kemirir benimkinin 6 disi olsa verrim butu eline
benim kız kıpır kıpır çubuk kraker yiyor yav :)) sanki içerde hep çubuk yemiş, o kadar da becerikli :)))

Kizlar cok fena grip oldum bogazim basim cok agriyor.biraz zorlamaylada olsa esime yemek yaptiriyorum kalkacak hic halim yok hastalik cocukla daha zor bi hal aliyo yinede buna sukur allah daha buyuk dert vermesin

Anaaam çok geçmiş olsun. Bebişle hastalık çok zor bilirim. Bol ıhlamur. Pek mümkün olmasa da dinlenmek şart...

Belli bir yaştan sonra işler ağır geliyor galiba... Yaşlandık sosyolojim valla çocuğu bile taşıyamıyorum çok yorgunum yaw..Güne biraz erken başlıyorum hiç oturmadan da akşam oluyor yetiştiremiyorum kendi kendimi ağırlıyim dur bi türk kahvesi yapiyim diyorum ha şimdi hadi biraz sonra.. Yemeğim de paldır küldür ver bana çocuğu sen tut yok bırak ben tutarım sen ye
Enerjileri de kat kat artacak biliyorum napiyim hazırım

[QUOTE="Evris, post: 3757alıyo member: 546"içinde ır kilometre diş dsütüzden [/QUOTE]
Bebegin ek gida ne kadar aliyo ne yiyor gun icinde bizimki hala anne sutu bi kasik bazen tadina bakiyo ise baslicam die stres oldum iyice.

aktarlarda satiliyor poset cay olarak canim.ama ben emzirmiyorum, emziren annelere uygun mu bilmem ki

kızlar dün feci bir gün ve gece yaşadım. hep söylenirdim bu çocuk emzirmeden uyumuyor diye, artık emzirerek bile olsa uyutmanın ne büyük bir nimet olduğunu yaşayarak öğrendim, bir daha söylenmem artk.. dün diş ameliyatı oldum, içeride gömük dişim vardı onu çıkardılar tam 2 yıldır korkudan ertelediğim bi ameliyattı. çok şükür aağrılı olmadı ama verdikleri anestezi ve ağır ağrı kesicilerden dolayı doktor 24 saat çocuğu emzirme sütünü sağ at dedi. neyse eve geldik tabiki acıktı benim minnakım, hemen bi muhallebi yaptım imkansız yemiyor . çorba yaptım yemiyor. nasıl ağlıyor görmeniz lazım, üstümü başımı parçalıyor emmek için. bide ben her emzirdiğimde mama mama derdim çocuk resmen ağlaya ağlaya mam mam diyor, babası benden alıp götürüyor giderken bile bana bakıp mam diyor ağlayarak off çok içim parçalandı ilk kez bu kelimeyi duydum nasıl kötü oldum anlatamam ya. 5-6 saatlik açlığın ve ağlamanın ardından zorla birkaç kaşık muhallebi yedi biraz sakinleşti, tabi sonra yine acıktı. bu böyle kısır döngü devam etti. memeye bu kadar aşırı düşkün başka bi çocuk varmıdır acaba eşimle sabahladık resmen çünkü sadece emerek uyuyor oğlum. ve her gece en az 6-7 kere uyanıyor. gücüm dermanın kalmadı onu sakinleştirmeye çalışmaktan, çalışınca ne olacak bakalım annem istifa eder heralde çocuk bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…